|
|
#211 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Śląskie Panny Młode cz.III
Cytat:
Definitywny koniec zawsze możesz coś pomóc pm 13
|
|
|
|
#212 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
) i ciężko być na bieżąco osobie która bywa na Wizażu z doskoku
|
||
|
|
|
|
#213 |
|
Wtajemniczenie
|
Madziocha wybrałabym kolczyki nr 1
|
|
|
|
|
#214 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#215 |
|
Zadomowienie
|
A w jakim kościele (o ile oczywiście ślub kościelny) i w gdzie impreza?
|
|
|
#216 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
robimy małe przyjęcie....---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ---------- A ty gdzie masz ślub i wesele ? PS! Kolejna rzecz do przodu - zaproszenia zamówione
|
|
|
|
|
|
#217 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#218 |
|
Raczkowanie
|
http://www.studiobrzoza.pl/product-p...m-lawenda.html
... a propo filetowego wesela
Edytowane przez GossiaW2 Czas edycji: 2013-01-24 o 14:01 |
|
|
|
|
#219 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#220 |
|
Zadomowienie
|
My też dziś składamy zamówienie na zaproszenia, takie o: http://projektslub.blogspot.fi/2012/...ove-motyw.html
|
|
|
|
|
#221 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Bardzo orginalny pomysł...A tak z innej beczki organizujecie wieczór panieński? macie jakieś fajne miejsce na jego organizację i czy jak ślub 3 sierpnia to jakbym zrobila na początku czerwca to nie będzie za wcześnie? |
|
|
|
|
|
#222 |
|
Zakorzenienie
|
piękne zaproszenia
|
|
#223 |
|
Zadomowienie
|
Dzięki
Co do wieczoru panieńskiego - ja chyba nie robię... Jestem teraz we Wrocławiu, nie mam tu rodziny, tylko 1 koleżankę która będzie na weselu i kilka innych z pracy - ale ich nie zapraszam. Mi się wydaje, że czerwiec będzie ok, chyba nie musi być zaraz przed ślubem. Moja siostra miała robić tydzień przed ślubem, tylko akurat zdarzyła się katastrofa smoleńska no i nie było wieczoru - co ciekawe - część koleżanek siostry sie obraziły o to, że nie było. Dziewczyny a co myslicie o takim pomysle jako alternatywa dla zwykłej księgi gosci? http://www.zankyou.pl/p/alternatywna...a-wasze-wesele Myslelismy, że pozniej sobie taki duzy obrazek powiesic na sciane w mieszkaniu Gości nie mamy duzo więc by się pomieścili. Znalazlam, jakby kogos interesowalo http://www.skleporganza.pl/sklep/pro...roducts_id/157
Edytowane przez madziocha Czas edycji: 2013-01-24 o 14:48 |
|
|
|
|
#224 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a fryzjera masz umówionego i kwiaty?
|
|
|
|
#225 |
|
Zakorzenienie
|
nic szczególnego
Małż się wszędzie spóźnia więc jakbyśmy się na ślub nie spóźnili to byłoby podejrzane |
|
|
|
|
#226 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#227 |
|
Wtajemniczenie
|
Wszystkie zaproszenia bardzo ładne
antyrama zamiast księgi, super pomysł, coś innego
|
|
|
|
|
#228 |
|
Zakorzenienie
|
Co do panieńskiego, w moich kręgach organizuje go świadkowa tak na tydzień przed weselem
![]() Strasznie podoba mi się pomysł z antyramą! Super
|
|
|
|
|
#229 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
no i był chrzest, roczek i jak przyszliśmy w spr ślubu to było: "a nie mówiłem ".Fryzjerkę mam umówioną, dekoratorkę kościoła, samochodów i bukiet też. Trafiłam do niej bo tylko ona dekoruje kościółek w Parku - na polecenie proboszcza i okazało się że Pani robi wszystko, fajna babka pokazała wzory i zaznaczyła że podeśle mi najnowsze magazyny florystyczne i mogę sobie wybrać co chcę a ona zrobi więc wszystko od razu wstęnie zaklepałam u niej
|
|
|
|
|
|
#230 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() piękne zaproszenia Księga gości też fajna
|
|
|
#231 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ---------- Cytat:
My też jesteśmy na etapie szukania zaproszeń zaraz poszukam i wkleję link do bloga dziewczyny co cuda robi---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ---------- Chyba jednak nie pokażę dzisiaj mam zapisany adres w komputerze w pracy
|
|||
|
|
|
|
#232 |
|
Zadomowienie
|
Wszystko się ładnie prezentuję
|
|
#233 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
scena prawie jak z filmu, znajomi tez Z taką księgą gości w formie ramy tez się nie spotkałam na weselu. Ostatnio tylko jak byłam, to było drzewo, na którym goście odbijali swoje odciski palców - problem był taki, że tego tuszu nie dało się zmyć, nawet alkoholem Wiec wszyscy siedzieli na weselu z brudnymi dłoniami.Aluminiową ramę chyba kupimy we własnym zakresie i do środka włożymy brystol z wyciętym miejscem na zdjęcie. Brystol może być biały lub szary - wtedy czarny marker - lub wymyśliłam, że może ciekawiej jak będzie czarny - wtedy napisy białym markerem. Sztalugę pożyczymy
|
|
|
|
|
|
#234 |
|
Raczkowanie
|
Madziocha chętnie bym skradła Twój pomysł, tym bardziej że takie rozwiązanie jest bardziej czytelne niż pieczątki z palców
Nie znamy linii papilarnych naszych gości haha. Ale kwestia gustu i tego czego oczekujemy ![]() Pomysł świetny. Zaczęłam mieć obawy co do sali. Jak wertuję forum i widzę te piękne sale to moja wydaje mi się taka nijaka Nie wiem, chyba mam jakąś załamke Ciągle szukam jakiejś firmy z dekoracjami, znacie kogoś godnego polecenia z moich okolic, bo będzie mi łatwiej. Znajoma byłą w zeszłym roku na wesele i była zachwycona dekoracjami tej firmy http://alexdekor.pl/CMS/start.html czy któraś z Was zetknęła się z tą firmą? Jakoś mam wrażenie czytając Was że jestem tak do tyłu ze wszystkim |
|
|
|
|
#235 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Z reszta to nie mój własny pomysł - już ktos to wcześniej wymyślił Możemy potem wrzucić tu zdjęcia swoich ramowych księgi gości jak już będą wypisane ![]() A przypomnij którego dokładnie ślub? W kalendarzu masz wpisany tylko wrzesień. Ja nie znam żadnej firmy dekoratorskiej. Skoro koleżanka była zachwycona, to może warto wziąć pod uwagę. Jak kolejny raz będę w domu, to idę do paru kwiaciarni ze zdjęciami bukietu jaki bym chciała, żeby obczaić co i jak. Czy będą kwiatki, jaka cena itd. |
|
|
|
|
|
#236 | |
|
Raczkowanie
|
Znalazłam te zaproszenia
http://polka-studio.blogspot.com/ I przeczytałam że będą na targach w Spodku, więc tam zobaczę jak wyglądają w realu ![]() ---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 08:37 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:40 ---------- Poprzedni post napisano o 08:39 ---------- Jakoś nie wiem jak to wpisać i pod moimi postami i na tej głównej stronce
|
|
|
|
|
|
#237 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A pod postami to: wchodzisz w ustawienia konta, po lewej edytuj podpis i tam właśnie wpisujesz.Które konkretnie zaproszenia wybrałaś? Te z maczkami? Edytowane przez madziocha Czas edycji: 2013-01-25 o 08:45 |
|
|
|
|
|
#238 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
z resztą nawet tam nie należę więc nie mam ciśnienia U mnie w kościele nie trzeba dekorować, jest już udekorowane w cenie a gdzie idziesz do fryzjera?
|
|
|
|
#239 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też oglądałam je jakiś czas temu, ale zastanawiałam się jaki jest koszt takiego zamówienia? Tam na stronie nie ma cen, można wysłać meila co byśmy chcieli i wówczas oni podają cenę. Ale skoro wy juz decydujecie się na zamówienie, czy możesz zdradzić ty czy tez na PW jak to mniej więcej wygląda cenowo. Jeśli oczywiście to nie jest żaden problem. |
|
|
|
|
|
#240 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:37.

zawsze możesz coś pomóc pm 13

) i ciężko być na bieżąco osobie która bywa na Wizażu z doskoku