|
Notka |
|
Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Wieczór panieński - Kraków - help :)
Będę organizować wieczór panieński w Kraku i mam zgryza
![]() Opcje są takie, że nie ma to być żadna impreza, żadne kluby, żadne potańcówki i żadna zabawa do białego rana. W grę wchodzą jakieś imprezy kosmetyczne typu spa, masaże itp. albo ewentualnie coś z żarciem - widziałam np. wieczór panieński z sushi czy z kuchnią francuską. Oglądałam parę różnych stron w necie i przykładowo problemem jest to, że chcą np 8 osób, nas będzie piątka. No i pytanie - czy któraś z Was miała / organizowała w Kraku coś w podobnym klimacie i mogłaby mi coś podpowiedzieć? Albo może macie jakieś inne fajne pomysły na taki nietypowy wieczór panieński? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wieczór panieński - Kraków - help :)
Problem raczej nie w ilości - myślę, że jak Wasza piątka zapłaci pełny pakiet jak za 8 osób, problemu nie będzie
![]() Sama byłam (raz też organizowałam) domowe wieczory panieńskie bez dodatkowych atrakcji, było całkiem miło i sympatycznie. Cecha wspólna: test na żonę oraz quiz z wiedzy o przyszłym wybranku. Słyszałam o wieczorach panieńskich, gdzie dziewczyny zamawiały instruktorkę z lekcją tańca brzucha, czy innego zmysłowego tańca (jeśli nie chcesz oklepanego męskiego striptizu) lub wróżkę. Dużo w organizacji zależy od gustu PM, dopytaj się też dziewczyn, który pomysł by jej najbardziej podpasował.
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
No właśnie nie sądzę, żeby piątka zapłaciła za 8 sztuk, to trochę kasy jednak będzie
![]() Gust PM znam na tyle, że wiem, że testy na żonę, wrózki, faceci odpadają. Ale ten taniec brzucha mógłby być fajny, widziałam też gdzieś, że można sobie zamówić instruktorkę salsy chyba. Ale pewnie z taką instruktorką, to trzeba 1) znaleźć lokal i wynająć, 2) wynająć instruktorkę, nie? 3) samodzielnie zapewnić jakieś żarcie? W życiu nie organizowałam żadnej takiej imprezy, jestem zielona w temacie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Tu są różna dziwne pomysły:
http://www.crazypanienski.pl/Krakow/ Jeszcze znalazłam coś takiego: http://silvercatstudio.pl/17-wieczory-panienskie
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Niekiedy instruktorki dają lekcje w mieszkaniu (w tym wypadku w miejscu, w którym odbywa się wieczór panieński, ważne żeby jednak było trochę miejsca) - trzeba się dopytać o taką możliwość.
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Na wieczorze panieńskim koleżanki urządziłyśmy jej małe spa - kąpiel w olejkach, masaż-znajoma masażystka, i był też taniec brzucha i kolorowe drinki. Też nie była z tych 'imprezowych', więc dopasowałyśmy wszystko, żeby fajnie było
![]() Organizowała to koleżanka, która kilka lat uczyła się tańca brzucha, pole dance (taniec na rurze), a masażem zajęła się jej koleżanka. Wiem, że kilka razy była u kogoś na takich zajęciach z tańca brzucha. Jeśli jesteś zainteresowana mogę Ci podać namiary na prv. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja niestety nie mam żadnych znajomych masażystów itp., więc pod tym względem kiepsko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Wysłałam Ci wiadomość z info co i jak
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Wracam do tematu, bo akurat w październiku miałam okazję być w Krakowie na wieczorze panieńskim, na jakim wcześniej nie byłam
![]() ![]() http://www.partybus.pl/wieczory-panienskie.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
witam, pomogę tym Paniom, które jeszcze nie mają pomysłu na wieczór panieński w postaci akcesoriów i sprzedam im zestaw w skład którego wchodzi:
-śpiewający penis na 3 baterie AA, -olejek do masażu erotycznego, - karty kamasutra, -karty z zadaniami do zabawy poza domem, -diabelskie rogi dla panny - maska (okulary-nos). Dla zainteresowanej osoby dorzucić mogę wzór dyplomu dla panny, w którym wystarczy uzupełnić dane panny i wydrukować całość. Wierszyk jest unikalny ponieważ sama go tworzyłam ![]() Za wszystko chciałabym 70 zł. Zainteresowanych proszę o kontakt na maila (agnessik@wp.pl), pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na wizazu nie sprzedajemy |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
Witajcie
polecam w Krakowie wieczór panieński w stylu orientalnym z tańcem brzucha w Studio Tańca Sihir. Kobiety orientu zawsze łączyła wyjątkowa więź. Wspólny taniec i związane z nim obrzędy zawsze towarzyszyły kobietom w najważniejszych momentach ich życia. Właśnie dlatego dzięki orientalnemu klimatowi każda z nas będzie mogła się poczuć wyjątkowo, kobieco i magicznie. Zapraszamy do wspaniałej zabawy przy dźwiękach orientalnej muzyki, podczas której w doskonałych nastrojach , wystrojone w barwne, brzęczące chusty z monetkami, rozkołyszemy nasze biodra. Dzięki magicznej atmosferze, stworzonej przez kameralne, orientalne wnętrze, blask świec, piękny zapach kadzidełek, przeniesiemy się w naszej wyobraźni do orientalnych, ciepłych krain. Oferujemy zarówno specjalną lekcję indywidualną dla panny młodej, jak i dla całej grupy. Godzinne, lub półtoragodzinne warsztaty zawsze kończą się wykonaniem wraz z instruktorką króciutkiej choreografii, którą potem można powtórzyć nawet przed gośćmi na weselu. Dodatkową atrakcję może być, w trakcie trwania lekcji, lub przed, malowanie henną orientalnych wzorów na ciele, tak jak nakazuje arabska tradycja, by mąż jak najdłużej nie zobaczył pięknego ciała swojej żony, a otulone w kaszmirowe wzory. Zapraszam. http://sihir.pl/wieczor-panienski.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
Hej, a ja polecam zabawy na wieczór panieński. Zawsze to jakieś ciekawe urozmaicenie. Organizuje wieczór panieński swojej siostrze i znalazłam coś takiego -->http://www.partybus.pl/zabawy-na-wie...ienski-krakow/
![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Jak nietypowy to tu masz bardzo ciekawą opcję ;D http://www.partybus.pl/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
Super zabawa, świetne miejsce underwonder pole dance studio. Polecam!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:56.