|
|
#2071 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XLVII
|
|
|
|
#2072 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Tego drugiego nie znam ![]() Na razie testuję ten Oil Medica.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#2073 |
|
Nindżopesz
|
Stazja, a doradz mi co se kupic - Jantara czy Silice?
Pokrzywe pijam tak poza tym. Pigulek nigdy nie bralam, kiedys po Jantarze mi smignely 3 cm/m-c ale po odstawieniu efekt minal.
|
|
|
|
#2074 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jantara Wiadomo,że po odstawieniu efekt minie - wcierasz -dzialą, nie wcierasz - nie działa. A supe dokładnie tak samo . Bierzesz dziala, po odstawieniu juz nie przynajmniej u mnie. Z supli to ja jestem zadowolona z Biotyny http://allegro.pl/biotyna-5000-mcg-1...961540928.html Org. pobiera tyle ile potzrebuje , a resztę wydala. W sumie teraz lykam poł kapsułki co dwa tzry dni( sa takie fajne,że latwo się je dzieli) No i dobrze robi włosom, skorze i paznokciom Tylko tzreba ja z wit B w duecie łykać , najlepiej b complex podobno http://allegro.pl/witamina-b-complex...955962816.html |
|
|
|
|
#2075 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. bardzo fajnei sprawdza sie przyprawa włoska do pizzy z Lidla we słoiku - chuopin mój ma love w oczach jak pochłąnia żarcie z nią - ale chyba coś mi świta ze ni mosz Lidla tam ![]() Cytat:
ależ Ci zazdroszczę, kiedy ja ją w końcu zrobię ciągle coś innego w kolejce---------- Dopisano o 14:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ---------- Cytat:
tak to właśnie się odbywa ![]() wit B6 poprawia ukrwienie cebulek włosowych - kiedyś w traumatycznym stanie łysienia - tak tak łysienia, jak już nie mogłąm hormonów brać to wcierkiw wit B6 z ampułek miałąm ale nei wiem czy je nadal produkują - hormo miałąm podawany w Alpikorcie E natomiast jeśli ktoś tylko chce pobudzić wzrost włosia to moze te B6 we wcierce dobre Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-01-24 o 15:00 |
|||
|
|
|
#2076 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2077 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
i yyy dla P. ![]() Dobry
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#2078 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() O..na to z wcierką nie wpadłam. Może być świetny patent Drogawe, ale Biotynę z tej samej paki ( 120 tabsów ) lykam od zeszłego kwietnia) czyli w sumie wychodzą grosze, nawet mniej niż grosze ![]() A jantar świetny wybór ( lepszy niż silica) jak chcesz porost przyspieszyć, tymbardziej że od raz atak na cebulki, a tabsy...wiadomo pazur i włos na końcu
|
|
|
|
|
#2079 |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
![]() Ale nie narzekam
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
#2080 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Tak czy siak dwa Jantary klikniete
|
|
|
|
|
#2081 | ||||
|
BAN stały
|
Znad spaghetti
Cytat:
Oooo, jak fancy W tematach strączkowych, kusi mnie ten pasztet z soi (w zeszłym roku robiłem z soczewicy, albo ciecierzycy, ale jakiś taki twardawy wyszedł) ![]() Cytat:
Droga przez mękę, Ci mówię Szczegół, że to niejako dwa najważniejsze czasowniki, a później się dziwić, że najprostszego zdania wydukać nie potrafi i tworzy takie koszmarki, że tylko żeliwny rondel wziąć... I jeszcze wytłumaczenie "bo one się inaczej odmieniają, niż reszta", taaak Cytat:
Cytat:
![]() Pszprszm ![]() Phi!
|
||||
|
|
|
#2082 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2083 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2084 |
|
Zakorzenienie
|
Co mam zrobić jeśli wysłałam kasę na nieistniejące już konto?sama wróci?
Edytowane przez SzatAnka71 Czas edycji: 2013-01-24 o 17:03 |
|
|
|
#2085 | ||
|
Panaroja
|
Cytat:
wcierki nie dla mnie , nie cierpię , wrrrr Cytat:
bo pomyliłam numery i wróciło .Przypomniało mi się , co misię śniło - że dostałam okropnej masywnej czerwonej drobnoplamistej wysypki na całym człowieku - jak w trzydniówce albo różyczce tylko takiej fest czerwonej i do tego złaziła mi skóra z dłoni , i chciałam iść do swojej kierowniczki po zwolnienie
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#2086 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fenkju
|
|
#2087 |
|
BAN stały
|
A słyszeliście o naszej polskiej burdelgate w kręgach celebryckich? Sprawa jest rozwojowa podobno
|
|
|
|
#2088 |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Możesz mieć tą kasę zablokowaną przez tydzień
Nie! Mów!
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
#2089 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
Tyż fajnie. Będzie jadła tynk i odpoczywała w domkuMój kolega "zarobił" już trzy miesiące wolnego i nie wiadomo kiedy je wykorzysta,bo nie ma zastępcy ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2090 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
!
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#2091 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
coś jeszcze chyba cytowałam ![]() no nic, idę poczytać, jakoś mi niewygodnie przy kompie ![]() ---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ---------- Cytat:
też to trzeba regulować jakośnp. u mojej siss w pracy jest tak że jak pracownik nie odbierze nadgodzin w danym miesiącu to ma je wypłacane |
||
|
|
|
#2092 |
|
Zakorzenienie
|
ja to jestem jednak tłuk padła mi efujarka, grzałka znaczy i oczywiście nie zamówiłam dodatkowych, tzn. zamówiłam, ale z opóźnieniem i nie takie jak trzeba przyjdą chyba jutro i będę sie je mogła wsadzić ale na pewno nie do efujarki
|
|
#2093 | |||
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:15 ---------- Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|||
|
|
|
#2094 |
|
Zakorzenienie
|
nie, teraz mam drugą z zestawu (bo P. mi ją kradnie
) ale rano byłam zmuszona zapalić analoga i obrzydliwy był
|
|
#2095 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zalozylam lyzwy po 20 latach i po prostu pojechalam i tak pierwsza wywotke mialam po 1,5 h ![]() Cytat:
złamanie kości promieniowej bez przemieszczenia ![]() unieruchomili na szynie, a we wtorek dostanę gips właściwy na 4 tygodnie ![]() Cytat:
|
|
#2096 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Teraz boję się iść na wrotki, też nie jeździłam ze 20 lat
|
|
|
|
#2097 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale siedzac w poczekalni z fotka rtg mialam ochote zdezerterowac bo przestawalo bolec, a na zdjeciu kosci wygladaly ladnie i myslalam ze lekarz mnie pogoni, ze mu zawracam glowe niczym ![]() zreszta w pierwszym szpitalu mnie odeslali z kwitkiem
|
|
#2098 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#2099 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Bo stwierdzili, że zdrowa?
Czy nie mieli dyżuru?
|
|
|
#2100 |
|
Zakorzenienie
|
heh, ja nie muszę mię działało ale młooooda byłam
![]() teraz nie stosuję nic teraz to ja szukam maseczki cut organicznej, nie oczyszczającej tylko upiększającej ha! pewnie nie ma ale chcę przed kompikiem lub przy książce we wannie czymś dopieścić twarz
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:45.

Pokrzywe pijam tak poza tym. Pigulek nigdy nie bralam, kiedys po Jantarze mi smignely 3 cm/m-c ale po odstawieniu efekt minal.
Dzisiaj miałem ochotę strzelić go w łeb czymś ciężkim (nie omieszkałem powiedzieć o tym jego mamie, która ochoczo przystała na tę formę pedagogicznej dyscypliny), znowu nie umiał odmiany haben i sein, a proszę się o to od dwóch miesięcy chyba 

i yyy dla P. 

Tak czy siak dwa Jantary klikniete 

obrzydliwy był