|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3361 |
|
w krainie snu i marzeń
|
Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube cz. IX
a nie został zamieniony przez healty serum czy coś w ten deseń?
|
|
|
|
#3362 |
|
Rozeznanie
|
Wiecie co
oglądam sobie filmiki na yt i patrzę na te palety magnetyczne. Box-y czy tam jak one się nazywają i tak myślę sobie i myślę, że ona muszą być stranie tandetne, kruche, delikatne, wduszają się itpi co... idę przed tv i mówię mamie , że dziewczyna wstrzeliła się z takimi boxami , ale one takie delikatne, a ona na to: jutro w pracy zapytam się czy zrobią Ci taką paletę ![]() zawalista sprawa Jak będzie opylało to chyba się tym zajmę ![]() Żartuję oczywiście, ale mówię Wam to można zrobić cacy, że hoho! teraz się mamy wypytałam jak z nadrukami na pudełku, a ona mówi, że można samemu sobie obrazem/wzór skomponować, mozna dodać napis itp super sprawa kto nie ma pomysłu na interes niech sie bierze za to i jeszcze mówi mi że to groszowe sprawy są |
|
|
|
#3363 |
|
Konto usunięte
|
Mocne, ale w sumie czy takie dziwne? Strefa klimatyczna u nas jest nieciekawa (chociaż zawsze lepsza niż UK). Ludzie źle reagują nadal na ludzi bladych, wytykają palcami i zaczepiają albo odsyłają do szpitala/solarium.
Też bym chętnie sie przeprowadziła poprostu do innej strefy klimatycznej i rzeźby terenu, ludzie jak dla mnie mogą byc ci sami. Chyba łatwiej się znosi bajzel polityczny i społeczny jak się ma ciepły ocean za oknem i stół pełen kolorowych owoców. Ale trzyma mnie tu rodzina, to jest powód wystarczajacy dla mnie, zęby zostać. Mirellam- a skąd materiały? Jesteś może z Poznania? Edytowane przez 201604250941 Czas edycji: 2013-01-24 o 20:04 |
|
|
|
#3364 | |
|
Podróżniczka
|
Cytat:
bo tak chodziłam po sklepach ostatnio i wszedzie pustki, same ciemne zostały...predzej myslalam, ze to za sprawa promocji....no ale tak złej informacji to sie nie spodziewałam ![]() mój ukochany ![]() jak znam życie to nowe i ulepszone zawsze jest gorsza
|
|
|
|
|
#3365 |
|
Rozeznanie
|
Ja jestem z LUBELSKIEGO.
Materiały daje ta firma co robi. Myslę , że Twoim mieście też się znajdzie taka firma. Musisz szukać lepszych drukarni. Oni specjalizują się z okejaniu zdjęciami kubków, koszulek, poduszek. Robią reklamy neonowe, szyldy, plakaty, wizytówki, okejają autom szyby reklamami. Jutro wszystkiego się dowiem dokładnie. Może jedną paletkę zrobią mi dla śmiechu (bo tam faceci pracują ) za darmo, ale jak ktoś by chciał większą ilość to nie wiem pewnie trzeba materiały dostarczyć, albo sie dogadać.Na bank w Poznaniu jest wieeeeeeeeleeeeeeeee takich firm. ja mieszkam na zadupiu i są dwie |
|
|
|
#3366 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://tagomago.pl/produkt/7727/Bour...-Vanille-30ml/
|
|
|
|
|
#3367 |
|
Raczkowanie
|
A Rimmel MP żelowy w słoiczku też ma być wycofywany??? ten z kolei przypadł bardzo mojej skórze
|
#3368 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3369 |
|
Klientka w krawacie
|
|
#3370 |
|
Zakorzenienie
|
Od pracownic Rossmana, z blogów. Już w okolicach tej akcji -40% na kolorówkę była o tym mowa. Zobaczymy
|
|
|
|
#3371 |
|
Klientka w krawacie
|
Aaaa. Weszłam na stronę Rimmel Polska na fejsie i tam faktycznie jest taka informacja.
|
#3372 |
|
Raczkowanie
|
http://lula.pl/lula/10,90107,1328022...2012.html?bo=1
było to już ?? Pan Olimpia na Luli ? I komentarze pod filmikiem ? No ciekawa jestem czy tam też bedzie z nimi walczyć ciężko bedzie...swoją drogą beauty guru co to zmywa podkład tonikiem...a co tam..
|
#3373 |
|
Zakorzenienie
|
Ekhm naprawdę tutaj na wizażu jest miło.
Komentarze na lula.pl dobitne
|
|
|
|
#3374 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
kurna no wszystko co dobre wycofują...strach sie przywiązywać ![]() ---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ---------- Cytat:
|
|
#3375 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() a z tym Poznaniem to się pytałam odnośnie 'wduszania' się XD poznański dialekt ale widzę, że nie tylko co do tego lula.pl - mówią to z czym ja się powstrzymuję XDDD właśnie żeby nie być hejterem tylko jeszcze jakoś zachowywać kulturę, aczkolwiek podobne myśli mam Edytowane przez 201604250941 Czas edycji: 2013-01-24 o 21:04 |
|
|
|
|
#3376 |
|
Klientka w krawacie
|
|
#3377 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
oj oj ale sie co poniektórym naraziłam w życiu ![]() tutaj możecie wylać swoje żale ![]() jaka to ja jestem niedobra ![]() szkoda, ze kolejny wizaż się robi no ale bywa "idealnych i niepoprawnych" na tym świecie nam nie brakuje mimo wszystko życzę miłego oglądania pozdrawiam Olimpia
|
|
|
#3378 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
żenujące.
|
|
#3379 |
|
Rozeznanie
|
te komentarze na Luli
... mocne
|
|
|
|
#3380 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3381 |
|
Zakorzenienie
|
Rudziuttka wyprowadziła się do Anglii, odezwała się dziś na fejsie
|
|
|
|
#3382 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze, to ja nie wiem kupilam jedne HM ale moze jeszcze kupic ze 3? tylko czy jest sens, ale jezel inie bedzie airless i nie bedzie pompki to dupaaa
a moze za granica juz jest HM nowy? |
|
|
|
#3383 |
|
Klientka w krawacie
|
Lulanki i tak wymiękają przy Snobkach. My to przy tym małe miki
|
#3384 |
|
Wtajemniczenie
|
komentarze dobitne , ale to fakt, dziewczyna kręci już tyle czasu a błędy językowe ( nie przejęzyczenia) są masakryczne...
coż Pan Olimpia to mój ulubieniec
|
#3385 |
|
Rozeznanie
|
skąd Wam się wzięła ta nazwa Pan Olimpia
![]()
|
|
|
|
#3386 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3387 |
|
Podróżniczka
|
|
|
|
|
#3388 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3389 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
https://www.youtube.com/watch?v=OwMt...acI6mQ&index=1 http://glam-shop.pl/glambox.html |
|
|
|
|
#3390 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale przecież ona była w Polsce, to że nie wyobraża sobie wrócić na stałe do Polski, nie wyklucza przyjazdu w odwiedziny (co robi). Ja w Polsce średnio sie czuję poprzez klimat/ pogodę- jest zbyt kontynentalny, mało wilgotny, sa mrozy (moje ciało sie wtedy buntuje, skóra mi łuszczy, swędzi, pękają naczynka), no i nie wyobrażam sobie nie widzieć niebieskiego nieba od listopada do marca temperatura poniżej 10C w dzień to tez nie dla mnie. Nalezy wybrac takie miejsce dożycia w którym odpowiada nam jak najwięcej- od ludzi, poprzez klimat, warunki życia i pracy etc.A tak wracajac do kobiecej/ zgrabnej figury Szusz. Szusz wyglądała lepiej kiedy nie była taka ususzona ale piersi sporo jej dają (na plus oczywiście). Jednak chyba AC ma bardziej kobiecą sylwetkę. A chyba Szusz ma 30lat, Azjatycki Cukier 28 (?) jednak moim zdaniem różnica we wyglądzie jest dość znaczna- Susz mogłaby być jest starszą ciotką.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:00.

oglądam sobie filmiki na yt i patrzę na te palety magnetyczne. Box-y czy tam jak one się nazywają i tak myślę sobie i myślę, że ona muszą być stranie tandetne, kruche, delikatne, wduszają się itp