Kobiety Policjantów/przyszłych Policjantów część III - Strona 21 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Praca i biznes > Służby mundurowe

Notka

Służby mundurowe Służby mundurowe to forum, na którym dyskutujemy o pracy, szkołach i możliwości zatrudnienia w policji, straży granicznej, wojsku. Podziel się wiedzą.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-24, 21:25   #601
Anusiak_87
Raczkowanie

Dot.: Kobiety Policjantów/przyszłych Policjantów część III

W poniedziałek mają z prawa i w piątek też jakiś egzamin. Mój też sie bardzo obawia prawa, mówi że jest mnóstwo materiału i cięzko to wszystko ogarnąć. W poniedziałek mają chyba jeszcze z ŚPB (środki przymusu bezpośredniego).
Anusiak_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-24, 21:26   #602
rybka92
Raczkowanie

Anisuiak_87 a twoj z jakiego jest naboru i w jakiej szkółce ?
rybka92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-24, 21:27   #603
Kornelciaczek
Wtajemniczenie

Jedna co szczera i chyba wie jak jest naprawdę Niestety jest to tam czymś normalnym. Oczywiście nie wszyscy, bo są naprawdę i normalni ludzie - tylko nie ma co sobie wmawiać, że tam klasztor.

Edytowane przez SzAkI
Czas edycji: 2013-02-19 o 19:08
Kornelciaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-24, 21:29   #604
Anusiak_87
Raczkowanie

Z listopadowego w Szczytnie

Edytowane przez Anusiak_87
Czas edycji: 2013-02-19 o 17:13
Stary 2013-01-24, 21:30   #605
PaniLilja
Raczkowanie

GG do PaniLilja

)

Edytowane przez PaniLilja
Czas edycji: 2013-01-29 o 20:56
PaniLilja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-24, 21:30   #606
Kornelciaczek
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez rybka92 Pokaż wiadomość
Anusiak_87 masz namysli mnie jeśli chodzi o te zamydlone oczka ?
PaniLilja w Szczytnie jest najtrudniej bo to Wyższa Szkoła Policji i trzymają tam wysoki poziom. Mój TŻ jest w Szczytnie od listopada i od samego początku nie mial czasu na głupoty ;P Mowił ,że są tacy co lataja niewiadomo gdzie , a to na pizze a to na piwo a potem nie zaliczaja egzaminów ;P Ma takiego jednego kolege w pokoju co wlasnie rozmawia sobie z dziewczyną a potem idzie do innych.i opowiadał mojemu jakie w tej szkółce są podobno "dupy".Żal mi takich ludzi , dziewczyna martwi się o niego , tęskni a on lata ;/ i podobno więcej jest takich ;/

---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ----------

Ja sie o swojego nie martwię .Jesteśmy 2 lata po ślubie , mamy małego synka.Mąż dzwoni kilka razy na dzień i rozmawiamy po 10-15 min pisze smsy , co weekend jest w domu kiedys pamietam mial jakis egzamin w poniedzialek i powiedzialam mu ze jak chce to moze zostac w szkolce zeby sie pouczyc a on ,że nie ma takiej mowy bo by tu zwariował jakby coś kombinował to napewno by zostawał na weekendy tam ;P
Muszę Cię czymś zmartwić, ale Szczytno to jedna z lżejszych szkólek i naprawdę z super atmosferą i wykładowcami. Nie wiem jak jest w Katowicach, ale najciężej to mają w Słupsku i oni dostają mocno w kość.

Właśnie takim facetom jak Twój mąż nie w głowie laski, podrywy i imprezy. Pamiętam jak koledze dziecko miało się urodzić podczas Jego pobytu na szkole. Dziewczyny, innego tematu nie było jak Jego maluch, żonka, itp. To był super widok i widać było jak mocno Mu zależy!!
Stary 2013-01-24, 21:30   #607
Anusiak_87
Raczkowanie

Szczerość jest najważniejsza.

Czas edycji: 2013-02-19 o 17:14
Stary 2013-01-24, 21:31   #608
rybka92
Raczkowanie

mój tak samo a tak z ciekawosci sie zapytam jak ma na imie ten koleś co tak lata po dziewczynach ? Mój opowiadał o jakimś P....
rybka92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-24, 21:33   #609
Kornelciaczek
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziewczyny zmieńmy może temat ;D Wasi ( listopadowy nabór) tez mają w poniedziałek egzamin z prawa ? mój niestety ma ;/ dla niego to chyba najgorszy przedmiot ;/ a wasi na jaki przedmiot narzekaja najbardziej?
Szczytno i egzamin z prawa - współczuję

---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ----------

Cytat:
Napisane przez Anusiak_87 Pokaż wiadomość
W poniedziałek mają z prawa i w piątek też jakiś egzamin. Mój też sie bardzo obawia prawa, mówi że jest mnóstwo materiału i cięzko to wszystko ogarnąć. W poniedziałek mają chyba jeszcze z ŚPB (środki przymusu bezpośredniego).
ŚPB wystarczy wykuć
Stary 2013-01-24, 21:33   #610
Anusiak_87
Raczkowanie

[QUOTE=PaniLilja;38840237]A powiedz mi, wiesz może jak wygląda ich ta nauka z Prawa? Bo mój mężczyzna ciągle się zastanawia, czy muszą każde paragrafy na pamięć znać, czy muszę wiedzieć co gdzie i jak, czy tylko ogólnie, wiedzieć, ze taki jest i jak brzmi.

Prawde mówiąc to nie pytałam czy słowo w słowo muszą umieć. Ale wiem że bardzo sie przed tym stresują.
Stary 2013-01-24, 21:34   #611
Kornelciaczek
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Anusiak_87 Pokaż wiadomość
Już myślałam że nikt mi nie uwierzy-prawda boli. Ale musicie być czujne kobiety i powtarzać swoim że szczerość jest najważniejsza.
Mnie też nikt nie wierzył jak mówiłam jak jest naprawdę, ale byłam i widziałam zreszto sama nie lepiej w pewnych mometach imprezowałam, i typ podobne.
Stary 2013-01-24, 21:35   #612
Anusiak_87
Raczkowanie

Cytat:
mój tak samo a tak z ciekawosci sie zapytam jak ma na imie ten koleś co tak lata po dziewczynach ? Mój opowiadał o jakimś P....
Ciekawe

Czas edycji: 2013-02-18 o 07:01
Stary 2013-01-24, 21:35   #613
PaniLilja
Raczkowanie

GG do PaniLilja

A tak w ogóle, jakie tam są "przedmioty" ?
Stary 2013-01-24, 21:37   #614
Anusiak_87
Raczkowanie

Czas edycji: 2013-02-19 o 17:14
Stary 2013-01-24, 21:43   #615
PaniLilja
Raczkowanie

GG do PaniLilja

Stary 2013-01-24, 21:44   #616
Anusiak_87
Raczkowanie

Czas edycji: 2013-02-19 o 17:15
Stary 2013-01-24, 21:44   #617
71f1a49ccdda6499050838d6b2ef76d32f6aae36_5f5aaff1a659f
Konto usunięte

Witajcie Dziewczyny

Chciałabym zapytać, czy Wasi TŻ, którzy się dostali do Policji przeglądali wcześniej krążące po sieci odpowiedzi do Multiselect czy odpowiadali wedle własnego uznania? Zastanawiam się,czy warto ich poszukać
71f1a49ccdda6499050838d6b2ef76d32f6aae36_5f5aaff1a659f jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-24, 21:45   #618
Anusiak_87
Raczkowanie

Mój jutro wieczorem przyjezdza, tydzien szybko minął- nareszci
Stary 2013-01-24, 21:46   #619
PaniLilja
Raczkowanie

GG do PaniLilja

[1=71f1a49ccdda6499050838d 6b2ef76d32f6aae36_5f5aaff 1a659f;38840640]Witajcie Dziewczyny

Chciałabym zapytać, czy Wasi TŻ, którzy się dostali do Policji przeglądali wcześniej krążące po sieci odpowiedzi do Multiselect czy odpowiadali wedle własnego uznania? Zastanawiam się,czy warto ich poszukać [/QUOTE]

Mój nie przeglądał nic takiego, poszedł i zdał z całkiem dobrym wynikiem.
Stary 2013-01-24, 22:38   #620
MARLUSIAA
Raczkowanie

Czesc!
Ja tez od swojego meza slyszalam male co nieco co sie dzieje na szkolce... Dziewczyny same daja do zrozumienia czego chca a faceci z tego korzystaja.. tak bylo, jest i bedzie.. Prawda jest taka, ze jak ktos bedzie chcial zdradzic to i tak to zrobi na szkolce czy w innym miejscu..
Poza tym o policjantkach i o szkółce legendy chodza...
Ja mam do swojego TŻ zaufanie
Poza tym niedlugo tez bedzie juz tatusiem wiec nie w glowie mu jakies romanse i figle

Tomasz.. nie przejmuj sie. Dziewczyna nadszarpnela Twojego zaufania.. Ale chyba sam jestes tez w stanie ocenic czy zaluje tego co sie stalo.. jesli tak jest to znaczy, ze docenila i docenia to co ma i nie zrobi nic glupiego Glowa do gory! i macie tak blisko... ja tez myslalam ze moj pojdzie do Szczytna bo mialby gdzies 60km do domu ale niestety...
jest gdzie jest i zawsze w weekendy przyjezdza a nawet i wczesniej
Juz mamy za soba 4 miesiace dla mnie baaardzo szybko minely nawet nie wiem kiedy jeszcze 2 i koniec katuszy

PannaEwelina do ms nie wiem czy warto sie przygotowywac. Moj tego nie robil jak bedzie sie nadawal to go przyjma
MARLUSIAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-24, 22:45   #621
dies_natalis
Raczkowanie

Jest ktoś z listopada z Piły?
dies_natalis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-24, 22:51   #622
lady17
Wtajemniczenie

[1=71f1a49ccdda6499050838d 6b2ef76d32f6aae36_5f5aaff 1a659f;38840640]Witajcie Dziewczyny

Chciałabym zapytać, czy Wasi TŻ, którzy się dostali do Policji przeglądali wcześniej krążące po sieci odpowiedzi do Multiselect czy odpowiadali wedle własnego uznania? Zastanawiam się,czy warto ich poszukać [/QUOTE]

Nie ma czegoś takiego jak klucz odpowiedzi do multiselectu... Trzeba być przede wszystkim spójnym w odpowiedziach. Jak wyjdzie,że kłamie to po teście.
Stary 2013-01-24, 23:21   #623
Millygirl
Zadomowienie

Na MS sklada się kilka testów psychologicznych i parę logicznych.
Nie ma prawidłowych odpowiedzi - "klucza" do tych pierwszych.
Te fragmenty psychologiczne wskazują natężenie pewnych cech osobowościowych - nie da się tu odpowiedzieć źle.
Lepiej odpowiadac wg uznania niż potem coś pokręcić i raz pisac tak a kilka pytań później sobie zaprzeczać.

Edytowane przez Millygirl
Czas edycji: 2013-01-24 o 23:33
Millygirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-25, 08:39   #624
aniula2006
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Kornelciaczek Pokaż wiadomość
Mnie też nikt nie wierzył jak mówiłam jak jest naprawdę, ale byłam i widziałam zreszto sama nie lepiej w pewnych mometach imprezowałam, i typ podobne.

Kornelciaczek bo Twoim problem jest to ,że sama sobie zaprzeczasz.Na poczatku nam mówiłas ze na szkole nic sie nie dzieje.A poźniej jak sie wydało ze jesteś jedną z tych co sypiają z żonatym i nam się to bardzo nie spodobało pocisnełaś co to na tej szkółce się dzieje.Zacznijmy o tego ,że jesteś jedną z tych co nie broniły się przed spotykaniem z zonatym facecetem prawda?

---------- Dopisano o 08:20 ---------- Poprzedni post napisano o 08:15 ----------

Miejmy nadzieje ze na szkółce nie ma takich ludzi którzy dla kariery zrobią wszystko.My przetrwałysmy.Ale to dlatego ze nie słuchałysmy od pewnego momentu Twoich wywodów.

---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 08:20 ----------

Swoja drogą zapomniałaś napisać jak masowałas na szkółce obolałych po w-f kolesi(nawet tych co mieli dziewczyny,narzeczone,żon y) i było to dla Ciebie normalne.Za to dziwiwłaś się dlaczego Twój facet policjant zostawił Cie dla innej.No zgadnij?korleciaczek czasem mam wrazenie ze ty na tym forum jesteś po to by wzbudzać w innych niepewnosc.wiec moze sobie daruj.bo na szkółce jest powiedzmy 400 osob.i jakies 30 takich co nie są fair wobec swoich partnerów.o takich chwastach nie warto pisać.ja przeżyłam szkółke tż,kilka dziewczyn tż z lipcowego naboru też.żeby zdradzać trzeba mieć to we krwi.to ,że ciebie facet-policjant zdradził to nie powód zeby teraz wkurzać innych i zasiewać niepewność w nich.na szkole jest fuuuullll nauki.widzialam jak tż przyjezdzał na weekendy.no chyba ze ma sie inne "aspiracje i zalicza inaczej egzaminy.

Edytowane przez aniula2006
Czas edycji: 2013-01-25 o 10:47
aniula2006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-25, 09:43   #625
patision
Raczkowanie

aniula2006 zgadzam się z Tobą w 100% to co napisałaś
patision jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-25, 09:46   #626
aniula2006
Raczkowanie

Dziękuje.kto czytał forum wczesniej tj.jakos jeszcze wrzesień,październik wie o co chodzi
Stary 2013-01-25, 11:05   #627
Kornelciaczek
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aniula2006 Pokaż wiadomość
Kornelciaczek bo Twoim problem jest to ,że sama sobie zaprzeczasz.Na poczatku nam mówiłas ze na szkole nic sie nie dzieje.A poźniej jak sie wydało ze jesteś jedną z tych co sypiają z żonatym i nam się to bardzo nie spodobało pocisnełaś co to na tej szkółce się dzieje.Zacznijmy o tego ,że jesteś jedną z tych co nie broniły się przed spotykaniem z zonatym facecetem prawda?

---------- Dopisano o 08:20 ---------- Poprzedni post napisano o 08:15 ----------

Miejmy nadzieje ze na szkółce nie ma takich ludzi którzy dla kariery zrobią wszystko.My przetrwałysmy.Ale to dlatego ze nie słuchałysmy od pewnego momentu Twoich wywodów.

---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 08:20 ----------

Swoja drogą zapomniałaś napisać jak masowałas na szkółce obolałych po w-f kolesi(nawet tych co mieli dziewczyny,narzeczone,żon y) i było to dla Ciebie normalne.Za to dziwiwłaś się dlaczego Twój facet policjant zostawił Cie dla innej.No zgadnij?korleciaczek czasem mam wrazenie ze ty na tym forum jesteś po to by wzbudzać w innych niepewnosc.wiec moze sobie daruj.bo na szkółce jest powiedzmy 400 osob.i jakies 30 takich co nie są fair wobec swoich partnerów.o takich chwastach nie warto pisać.ja przeżyłam szkółke tż,kilka dziewczyn tż z lipcowego naboru też.żeby zdradzać trzeba mieć to we krwi.to ,że ciebie facet-policjant zdradził to nie powód zeby teraz wkurzać innych i zasiewać niepewność w nich.na szkole jest fuuuullll nauki.widzialam jak tż przyjezdzał na weekendy.no chyba ze ma sie inne "aspiracje i zalicza inaczej egzaminy.
Dzieją się różne rzeczy, ale czy one bezpośrednio muszą dotyczyć Ciebie/Twojego związku? Czy wszyscy tam są w związkach? -NIE!! Tam też tworzą się pary. Jednak lepiej być świadomym tego co tam jest niż mieć "mydlone oczy".

Tyle, że to nie ja zdradziłam i ja nie sypiałam na kursie podstawowym, bo wtedy byłam związku, a to że spotykałam się tam z chłopakami po zajęciach no to co? Najwidoczniej mogłam, ale nie oznaczało to, że odrazu z nimi sypiam. Akurat żonatych nie masowałam, więc może Ty cofnij się wstecz i przeczytaj o jakiej sytuacji pisałam, ale do masażystek też chodzą zajęci faceci i co wielkie halo oto rozpętasz? Bez przesady, że odrazu pół kursu na masażu może było, co?

Co do rozstania, widzisz miałam z EKSem rozmowę po X miesiącach od rozstania i cóż wiem, że przez cały związek byłam zdradzana, a więc niczego ja nie mogę żałować

Ja nie napisałam, że na szkole nie trzeba się uczyć, ja się uczyłam i po raz enty Ci powtórzę, że na kursie podstawowym nic takiego nie zrobiłam by zdać!! Coś co się wydarzyło i o czym wiesz, było już po tym. Zrobiłam co zrobiłam no i ... Ja ponoszę tego konsekwencję, ale Ty też przejrzyj na oczy i nie mów, że tam jest świetość, poza tym nie raz napisałam, ze są tam faceci, którzy po prostu odliczają od weekendu do weekendu, bo tęsknią, kochają i brakuje im drugich połówek. A Ty widzę umiesz tylko złe rzeczy wyciągać i cytować - powodzenia
Stary 2013-01-25, 11:42   #628
aniula2006
Raczkowanie

Daj spokój kornelciaczek.Masz teraz słuchowisko przerażonych osób które niepotrzebnie sie stresują.DLA MNIE JESTEŚ ....ZRESZTA SAMA WIESZ KIM.SPOTYKAŁAS SIE Z ZONATYM FACETEM.WLAZŁAS DO ŁÓŻKA PO TO ZEBY COS CI UŁATWIŁ.Nie miałaś wyrzutów idac z nim do łózka tylko dlatego ,że on żonę już wcześniej zdradzał wiec uzanałas ze Ty też możesz wleść mu do wyrka.Wiesz co?Juz Ci to kiedyś napisałam.Gardze takimi pannami.A ze facet Cie zdradzał?No cóż.Zdarza się.A ze płacisz teraz za to ze z żonatym się zadawałas?No coż.Ostrzegałyśmy Cie.Po prostu nie potrafie zrozumieć dlaczego Ty na poczatku nam pisalas ze na tej szkole jest taki spokój a poźniej ze jednak nie.Jako policjantka powinnas być prawdomówna.

---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ----------

Jako była słuchaczka kursu podstawowego powinnas tym nowym ludziom poradzic by dały spokój swoim partnerom z podejrzeniami ,wspierały ich.Bo widzisz u mnie w pracy jeszcze 3 lata temu były romanse miedzy pracownikami a teraz od 3 lat odkad Ci ludzie nie pracują cisza i spokój.

---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ----------

i nie powiedzialam ze tam jest swietosc.bo mam wielu znajomych ktorzy albo w policji pracuja labo pracowali.I wiem jakie jest zdanie o policjantakach i policjantach.A ja na oczy przejrzeć nie muszę.Gdyby tak sie stało ze TŻ zostawi mnie dla jakiejs policjantki to go po prostu wysmieję i płakać nie będe.Póki co zdanie ma jakie ma
Stary 2013-01-25, 11:59   #629
PaniLilja
Raczkowanie

GG do PaniLilja

Stary 2013-01-25, 12:13   #630
Millygirl
Zadomowienie

Moj byl lipcowy. Przez pol roku wracal ponad 300 km na weekendy do mnie. Dzwonil, pisal, tesknil w tygodniu. Migdy nie dal mi powodu do racjonalnej zazdrosci. Teraz te kilka dni jak jest miedzy adaptacja spotykamy sie jak tylko mozemy. A nie jestesmy malzenstwem, nawet nie narzeczenstwem i nie mieszkamy razem. Mimo to jakos mnie nie zdradzil, nie ogladal sie za innymi i nie szukal masazynie zaprzepascil wspolnych 3 lat dla jakiegos romansu czy jakiejs dupy i nie pojechal tam na podryw. Tylko po to zeby nam bylo lepiej w przyszlosci..
Nie przejmujcie sie zlymi scenariuszami. Jestem dowodem, ze dobre tez sa. Przetrwalismy szkole, przezyjemy adaptacje po ktorej razem zamieszkamy

Edytowane przez Millygirl
Czas edycji: 2013-01-25 o 12:17
Millygirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Służby mundurowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości