Łognisty jeździec,kinder bueno szklanka,chodź mężu miły,jam Twoja wybranka!PM2014cz7 - Strona 79 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-24, 22:50   #2341
Loczek_brown
Zakorzenienie

Dot.: Łognisty jeździec,kinder bueno szklanka,chodź mężu miły,jam Twoja wybranka!PM20

Cytat:
Napisane przez mala_czarna_21 Pokaż wiadomość
Pisałyście o pierścionkach więc pokzuje swój
śliczny pierścionek i pazurrosss

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość
ja własnie też troche szukałam i mi najbardziej odpowiada krem z Avonu, z tej kolekcji Anew ale on jest chyba dla +30 albo +35 choć tyle nie mam oczywiście naprawde skóra rano jest po nim bardzo ładna, napięta itd (nie widze tego kremu w katalogu walentynkowym), ale ostatnio od Mamci dostałam Nivea Q10 przeciwzmarszczkowy na dzien i pod oczy i tez bardzo fajny jak skonczy mi sie ten Avon to spróbuje z tej serii kremu na noc
nie poleca się używania kremów z wyższej kategorii wiekowej niż to potrzebne, one mają tam składniki, które są potrzebne później i nie powinno się do nich buzi wcześniej przyzwyczajać tu fajny wpis na ten temat: http://www.siulka.pl/2013/01/kremy-2...laktyka_5.html

Pianka ciesze się, że z wynikami wszystko ok
i znów pędzicie jak szalone

17.02 16.09
[*][*][*]
Loczek_brown jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-24, 22:52   #2342
Bacardi_
Wtajemniczenie

Dot.: Łognisty jeździec,kinder bueno szklanka,chodź mężu miły,jam Twoja wybranka!PM20

Cytat:
Napisane przez ane3kaa Pokaż wiadomość
Widze ze 31 stycznia obie będziemy mieć stresujący dzień )
No niestety jakoś musimy to przeżyć, chociaż wolałabym mieć ten egzamin wcześniej żeby było z głowy. No, ale niestety to nie od studentów zależy. Ty też masz jakiś egzamin?
Bacardi_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-24, 22:55   #2343
myboyismine
Zakorzenienie

http://www.yes.pl/35377-zlote-obracz...-T-000-OBR-809 takie mi się podobają
myboyismine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-24, 22:57   #2344
alloffkowa
Zakorzenienie

hej laski, mam w ciul nauki na ten zjazd, ale pokaże Wam newsa prosto z mojego miasta, hahahah
http://www.youtube.com/watch?v=aaiu0UZw4PU
Oliwka 21.07.2016
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-24, 22:59   #2345
cikulada
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez alloffkowa Pokaż wiadomość
hej laski, mam w ciul nauki na ten zjazd, ale pokaże Wam newsa prosto z mojego miasta, hahahah
No to panowie dali popis

cikulada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-24, 23:03   #2346
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:
Napisane przez rom4ntyczk4 Pokaż wiadomość
Odnosnie obraczek to mialam na mysli takie http://www.yes.pl/44442-zlote-obracz...Z-750-OBR-738F. Bardzo nam sie podobaja, mam nadzieje ze bede tez pasowac
fajne

Cytat:
Napisane przez Loczek_brown Pokaż wiadomość
śliczny pierścionek i pazurrosss

nie poleca się używania kremów z wyższej kategorii wiekowej niż to potrzebne, one mają tam składniki, które są potrzebne później i nie powinno się do nich buzi wcześniej przyzwyczajać tu fajny wpis na ten temat: http://www.siulka.pl/2013/01/kremy-2...laktyka_5.html

Pianka ciesze się, że z wynikami wszystko ok
i znów pędzicie jak szalone
sprawdziłam, ten mój kem jest +30 więc spokojnie moge go używać bo mimo, że tyle jeszcze nie mam to moja skóra obawiam się, że ma więcej

Cytat:
Napisane przez myboyismine Pokaż wiadomość
fajne, ale drogie

Cytat:
ooo, to są hardcory

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
pysia1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-24, 23:04   #2347
alloffkowa
Zakorzenienie

a najlepsze jest to że filmik dostałam od chrzestnego z Włoch
Oliwka 21.07.2016
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-24, 23:17   #2348
ane3kaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mala_czarna_21 Pokaż wiadomość
Kishlaczkowa tylko osoba która założyła wątek może zarządzać pierwszym postem

jak ane3kaa się pojawi to jej wspomnij

Juz dodałam do pierwszego postu

---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ----------

Cytat:
Napisane przez Bacardi_ Pokaż wiadomość
No niestety jakoś musimy to przeżyć, chociaż wolałabym mieć ten egzamin wcześniej żeby było z głowy. No, ale niestety to nie od studentów zależy. Ty też masz jakiś egzamin?
Obrone mam :P
ane3kaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-24, 23:17   #2349
Bacardi_
Wtajemniczenie

Cytat:
dobra robota

Cytat:

a no to bez gadania twój stres będzie na pewno większy

Edytowane przez Bacardi_
Czas edycji: 2013-01-24 o 23:18
Stary 2013-01-24, 23:26   #2350
cikulada
Zadomowienie

Ja się z wami już zegnam i proszę o trzymanie jutro kciuków bo piszę poprawę tego zaliczenia, o którym wam kiedyś pisałam, że większość grupy oblała

cikulada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-24, 23:30   #2351
Angel_21_
Rozeznanie

cikulada trzymam kciuki będzie dobrze
Stary 2013-01-24, 23:33   #2352
Bacardi_
Wtajemniczenie

cikulada Na pewno dobrze pójdzie
Stary 2013-01-24, 23:36   #2353
Angel_21_
Rozeznanie

dziewczyny orientuje się któraś z was jaki jest kolor szat liturgicznych w czerwcu haha i w okresie Bożego Ciała ???? bo sprawdziłam i 2 dni przed naszym weselem wypada Boże Ciało i całkiem fajnie bo rodzice moi będą mieć wolne i łatwiej będzie z przygotowaniami i jak wrócimy z Anglii to się załapiemy jeszcze na święto
Stary 2013-01-24, 23:37   #2354
wioliix
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez adziia13 Pokaż wiadomość
Też się pochwalę

Komplet: kolczyki i wisiorek dostałam od TŻ na gwiazdkę i założę go do ślubu, a pierścionek w pudełeczku (tym jasnym) dostałam od rodziców z okazji obrony mgr. i zacznę go nosić dopiero po ślubie.
ale to śliczne
wioliix jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-24, 23:38   #2355
ane3kaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cikulada Pokaż wiadomość
Ja się z wami już zegnam i proszę o trzymanie jutro kciuków bo piszę poprawę tego zaliczenia, o którym wam kiedyś pisałam, że większość grupy oblała
Trzymam mocno kciuki
Stary 2013-01-24, 23:45   #2356
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:
Napisane przez Angel_21_ Pokaż wiadomość
dziewczyny orientuje się któraś z was jaki jest kolor szat liturgicznych w czerwcu haha i w okresie Bożego Ciała ???? bo sprawdziłam i 2 dni przed naszym weselem wypada Boże Ciało i całkiem fajnie bo rodzice moi będą mieć wolne i łatwiej będzie z przygotowaniami i jak wrócimy z Anglii to się załapiemy jeszcze na święto
wydaje mi się, ze szaty liturgiczne wtedy sa białe/ecru o ile takie w ogóle istnieją ale moge się mylić

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
Stary 2013-01-24, 23:46   #2357
Bacardi_
Wtajemniczenie

Dobra dziewczynki mykam spać. Dobranoc

Czekamy na Ciebie

Stary 2013-01-24, 23:52   #2358
Angel_21_
Rozeznanie

pysia1987 dzięki kurcze mam nadzieje że takie będą na ślubie bo jakoś nie bardzo mi się uśmiecha żeby były zielone albo jakieś inne nie pasujące do niczego wiem ze to głupota i nie powinno się bo to kościół ale chce żeby wszystko grało i śmigało

---------- Dopisano o 23:52 ---------- Poprzedni post napisano o 23:50 ----------

szklana kinder bueno dla Was z różową rureczką
Stary 2013-01-24, 23:54   #2359
Tycikata
Wtajemniczenie

PMki moje...... HELP!!!! Może Wy mi coś doradzicie z tą salą bo ja mam już mętlik w głowie

Wczoraj i dzisiaj z TŻ przeglądaliśmy menu które mamy z sal co oglądalismy.

Wymieniliśmy wszystkie za i przeciw i tak chyba wybierzemy coś z tych trzech sal poniżej:
(aha dodam jeszcze że wesele planujemy na ok. 80 os., część rodziny TŻ będzie przyjezdna więc trzeba będzie załatwiać noclegi)

-> Ta: http://www.astra.media.pl/galeria.ph...ia=Restauracja jak na razie jest na pierwszym miejscu biorąc pod uwagę wszystkie aspekty.
Cena 220zł/os. z ciekawym menu, dużo wszystkiego, cena zawiera owoce, ciasta, tort, napoje (kawa, herbata, woda soki gazowane i niegazowane) są bez ograniczeń.
+ nie ma korkowego
+ ma noclegi, w tym jeden pokój cudnie przystrojony dla PM oczywiście gratis
+ (choć traktować to też można jako "-") restauracja znajduje się w środku osiedla, ma tylko wyjście na malutki zamknięty ogródek - przez co goście nie będą "spacerowali" po okolicy, tylko będą na sali.
+ jedzenie dobre, bo sprawdzone - byłam tam na małych imprezach okolicznościowych oraz tak po prostu na obiad i smakowało
+ ostateczną liczbę gości można potwierdzić dzień przed weselem

- obawiam się rozstawienia stołów, jest ograniczone pole "manewru"
- obawiam się czy wszyscy goście pomieszczą się na parkiecie, chociaż byliśmy tam dzisiaj i wydaje się być ok.. ale jak to wyjdzie w praktyce..szczególnie przy pierwszym tańcu
- najmniej mi odpowiada układ tej sali, z tych 3ch wytypowanych

-> Ta: http://www.rozana-dolina.octanet.pl/...galeria_b.html jest cudna, ma taki typowo weselny klimat stawiamy na II miejscu. Jak dla mnie i dla TŻ sama sala podoba nam się najbardziej ze wszystkich które do tej pory oglądaliśmy, i najchętniej to ją bym wybrała na nasze wesele, jednak są pewne minusy, opisane niżej.
Cena to 200zł/os. Menu również zadowalające, dużo jedzenia, cena zawiera tort.
+ sala naprawdę piękna
+ parkiet w sam raz dla ilość naszych gości
+ ma mały ogródek z ławeczkami..
+ dużo dobrych opinii na necie i wśród znajomych

- napoje gazowane i owoce we własnym zakresie
- sala nie ma pokoi dla gości
- sala nie ma pokoju dla PM, więc nie ma jak się na szybko "odświeżyć" w razie W, nie ma gdzie położyć zmęczonych dzieciaków itp...
- sala nie ma pomieszczenia do przechowywania rzeczy, prezentów itp,..brak sejfu
- ma tylko 2 toalety damskie i 1 męską! trochę za mało jak dla mnie...
- przystrojenie sali żywymi kwiatami dodatkowo płatne

-> Ta: http://www.zacisze-dabrowa.pl/galeria/sala-bankietowa na miejscu III, bardzo nam się podoba..ale cena już mniej ciekawa. Jest najtańsza opcja 220zł/os. i...właściwie to nie ma w niej nic..mały wybór jedzenia.. W tej za 240zł już lepiej, chociaż i tak się obawiam że może być mało jedzenia, zawiera też ciasto i tort, podstawowe napoje.
+ sala nam się bardzo podoba
+ jest piękny ogródek, można by zrobić fajne zdjęcia plenerowe w dniu ślubu na miejscu z innymi goścmi
+ są noclegi

- napoje gazowane we własnym zakresie
- korkowe
- restauracja dość nowa, więc niewiele wiadomo na jej temat
- podobno było jakieś zatrucie (info od naszej Waniliowej - jakiś jej znajomy był na tym weselu )
- żywe kwiatki tylko na stole PM, reszta sztuczne ;/
- parkiet duży, nasze 80 osób może tam zginąć

Doradźcie coś proszę

- Loesje
Tycikata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-24, 23:58   #2360
wioliix
Rozeznanie

Cytat:
wydaje mi się, ze szaty liturgiczne wtedy sa białe/ecru o ile takie w ogóle istnieją ale moge się mylić
czerwone?
Stary 2013-01-25, 00:06   #2361
ane3kaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Tycikata Pokaż wiadomość
PMki moje...... HELP!!!! Może Wy mi coś doradzicie z tą salą bo ja mam już mętlik w głowie

Wczoraj i dzisiaj z TŻ przeglądaliśmy menu które mamy z sal co oglądalismy.

Wymieniliśmy wszystkie za i przeciw i tak chyba wybierzemy coś z tych trzech sal poniżej:
(aha dodam jeszcze że wesele planujemy na ok. 80 os., część rodziny TŻ będzie przyjezdna więc trzeba będzie załatwiać noclegi)

-> Ta: http://www.astra.media.pl/galeria.ph...ia=Restauracja jak na razie jest na pierwszym miejscu biorąc pod uwagę wszystkie aspekty.
Cena 220zł/os. z ciekawym menu, dużo wszystkiego, cena zawiera owoce, ciasta, tort, napoje (kawa, herbata, woda soki gazowane i niegazowane) są bez ograniczeń.
+ nie ma korkowego
+ ma noclegi, w tym jeden pokój cudnie przystrojony dla PM oczywiście gratis
+ (choć traktować to też można jako "-") restauracja znajduje się w środku osiedla, ma tylko wyjście na malutki zamknięty ogródek - przez co goście nie będą "spacerowali" po okolicy, tylko będą na sali.
+ jedzenie dobre, bo sprawdzone - byłam tam na małych imprezach okolicznościowych oraz tak po prostu na obiad i smakowało
+ ostateczną liczbę gości można potwierdzić dzień przed weselem

- obawiam się rozstawienia stołów, jest ograniczone pole "manewru"
- obawiam się czy wszyscy goście pomieszczą się na parkiecie, chociaż byliśmy tam dzisiaj i wydaje się być ok.. ale jak to wyjdzie w praktyce..szczególnie przy pierwszym tańcu
- najmniej mi odpowiada układ tej sali, z tych 3ch wytypowanych

-> Ta: http://www.rozana-dolina.octanet.pl/...galeria_b.html jest cudna, ma taki typowo weselny klimat stawiamy na II miejscu. Jak dla mnie i dla TŻ sama sala podoba nam się najbardziej ze wszystkich które do tej pory oglądaliśmy, i najchętniej to ją bym wybrała na nasze wesele, jednak są pewne minusy, opisane niżej.
Cena to 200zł/os. Menu również zadowalające, dużo jedzenia, cena zawiera tort.
+ sala naprawdę piękna
+ parkiet w sam raz dla ilość naszych gości
+ ma mały ogródek z ławeczkami..
+ dużo dobrych opinii na necie i wśród znajomych

- napoje gazowane i owoce we własnym zakresie
- sala nie ma pokoi dla gości
- sala nie ma pokoju dla PM, więc nie ma jak się na szybko "odświeżyć" w razie W, nie ma gdzie położyć zmęczonych dzieciaków itp...
- sala nie ma pomieszczenia do przechowywania rzeczy, prezentów itp,..brak sejfu
- ma tylko 2 toalety damskie i 1 męską! trochę za mało jak dla mnie...
- przystrojenie sali żywymi kwiatami dodatkowo płatne

-> Ta: http://www.zacisze-dabrowa.pl/galeria/sala-bankietowa na miejscu III, bardzo nam się podoba..ale cena już mniej ciekawa. Jest najtańsza opcja 220zł/os. i...właściwie to nie ma w niej nic..mały wybór jedzenia.. W tej za 240zł już lepiej, chociaż i tak się obawiam że może być mało jedzenia, zawiera też ciasto i tort, podstawowe napoje.
+ sala nam się bardzo podoba
+ jest piękny ogródek, można by zrobić fajne zdjęcia plenerowe w dniu ślubu na miejscu z innymi goścmi
+ są noclegi

- napoje gazowane we własnym zakresie
- korkowe
- restauracja dość nowa, więc niewiele wiadomo na jej temat
- podobno było jakieś zatrucie (info od naszej Waniliowej - jakiś jej znajomy był na tym weselu )
- żywe kwiatki tylko na stole PM, reszta sztuczne ;/
- parkiet duży, nasze 80 osób może tam zginąć

Doradźcie coś proszę
Po oglądnięciu galerii i przeczytaniu tego co tu piszesz brałabym pierwsza
Stary 2013-01-25, 00:08   #2362
wioliix
Rozeznanie

Do Tycikata

Najbardziej ze wszystkich podoba mi się Różana Dolina jedyny minus to tak naprawde te pokoje jest dużo ładniejsza od pierwszej.

Pierwsza sala też ładna (ale obowiązkowe pokrowce na krzesła) tylko wydaje się że jest mało miejsca przy stolikach.

My wybrali sale z noclegami.
A dużo macie gości przyjezdnych?

Mi w Dąbrowie Górniczej podobała się jeszcze ta sala

http://www.hotelshuma.pl/
Stary 2013-01-25, 00:09   #2363
Angel_21_
Rozeznanie

Tycikata zdecydowanie 2 po pierwsze ta różnica między 1 salą te 20 zł to spokojnie przeznaczycie na napoje i będzie taki sam koszt po drugie toaletami się nie martw ja byłam na weselu w październiku było po jednej toalecie wesele było na 120 os i nie było kolejek w końcu to nie galeria więc jak dla mnie te (-) odpadają, jeśli chodzi o przechowywaniu prezentów to zawsze można coś wymyślić może macie opcje żeby ktoś wrócił do domu zawiózł wszystko ja jako świadkowa na ślubie mojej ciotki tak właśnie zrobiłam tam też nie było żadnych pokoi dla gości, dzieci było sporo i nikt tego nie potrzebował tam też było tylko po jednej toalecie i bez problemu dla mnie jedyny minus to to że Wy nie będziecie mieć pomieszczenia na przechowanie paru może potrzebnych może nie rzeczy i nie będziecie mogli od razu odpocząć po weselu tylko wracać do domku ... co do kwiatów to dla tej sali wystarczy nawet coś delikatnego taniego bo sama w sobie jest piękna i nie będzie to duży koszt ... ale sala sama w sobie jest tak piękna że po weselu jak zobaczysz zdjęcia to będziesz zadowolona i będziesz przekonana o dobrym wyborze bo będziecie miec na prawdę super zdjęcia i pamiątkę
Stary 2013-01-25, 00:11   #2364
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:
Napisane przez wioliix Pokaż wiadomość
czerwone?
może czerwone?

nie, chyba jednak ecru, http://bydgoszcz.gazeta.pl/bydgoszcz...ego_Ciala.html

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
Stary 2013-01-25, 00:15   #2365
Angel_21_
Rozeznanie

pysia1987 jupi oby oby dziękuje
Stary 2013-01-25, 00:18   #2366
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Tycikata, ja bym chyba brała pierwszą jednak jak potrzebujesz noclegi to to jest lepsza opcja. Bo z tej drugiej sali znów będziecie musieli ludzi dowozić gdzieś, a to znów jest dodatkowy koszt poza tym tylko się o alkohol martwisz, także super

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
Stary 2013-01-25, 00:39   #2367
kulbensikowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Piankka Pokaż wiadomość
My używamy od początku prezerwatyw durexa arouser, bo było na nich autko i tak już zostały do dnia dzisiejszego
My też tych samych i też kieeedyś wybrane z powodu autka

---------- Dopisano o 00:39 ---------- Poprzedni post napisano o 00:30 ----------

jutro może nadrobię skarby, dziś padam na ryjek... Dobranoc

POBIERAMY SIĘ !! 08.08.2015

Mądrzy ciągle się uczą, głupcy wszystko umieją.
kulbensikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-25, 00:44   #2368
Angel_21_
Rozeznanie

Dobranoc
Stary 2013-01-25, 01:56   #2369
Kate Noir
Zakorzenienie

znowu cierpię na bezsenność

Cytat:
chyba ich po*ebało bo inaczej nazwać się tego nie da.... Na all też drogie
a może lepiej poszukac w jakiś tescach i auchanach? Wydaje mi się, że widziałam gdzieś takie w tańszej wersji. Jak bym znowu wypatrzyła to dam znać

Cytat:
Napisane przez cikulada Pokaż wiadomość
trzymam

Tycikata mi się wydaje, że pierwsza
Kate Noir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-25, 07:39   #2370
misia880
Zakorzenienie

Cytat:
Juz dodałam do pierwszego postu

---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ----------

a mój też możesz dodać ? 06.09.2014

a co do obrączek to podobają mi sie zwykłe klasyczne ale z jakimiś dodatkiem , jakiś malutki brylancik ;p

---------- Dopisano o 07:39 ---------- Poprzedni post napisano o 07:17 ----------

Wszyscy jeszcze spią ??
wstawaaać
misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości