![]() |
#2281 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 (XXI) - część VI
Pozwolicie, że znowu się wtrącę
![]() Któraś napisałaby mi jak wprowadzała gluten? Przyjmując, że karmię mm i daje słoiczki. Z góry dzięki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2282 |
Zadomowienie
|
Zosia niecałą godzinę temu skończyła 7 miesięcy!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2283 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
trzeci miesiąc dawkę podwoić. Wszystkiego najlepszego za 7mc dla Nikosia, Zosi, i Nadulki! I za pół roczku dla Jasia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2284 | ||
Zadomowienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() Mamy też świetną neurolog szkoda że nie jest pediatra choć ma specjalizacje bo byśmy sie do niej zapisali. Po wizycie u niej od razu mam lepszy humor. nie żałuje żadnych skierowań. Cytat:
![]() ![]() Wszystkiego najlepszego za 7mc dla Nikosia, Zosi, i Nadi ![]() I za pół roczku dla Jasia ![]() Przyszło wczoraj krzesło ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2285 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() Jaś dziś kończy pół roczku ![]() Nadalko zaskoczyłas mnie że pamiętasz ![]() ![]() Najlepszego dla pozostałych jubilatów ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2286 |
Zadomowienie
|
Apropo zakupoholizmu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2288 |
Zakorzenienie
|
![]() młody zrobił pobudką o 5, ale wiecie co dziś na swój sposób świętowalismy pół roczku, przed pólnoca Jaś obudził sie z płaczem, wziełam go do cycuszk(zawsze karmię na siedząco) ale pomyślalam połozymy się, mały się przyssał a ja odjechałam....TŻ pracował....o 1:20 budzi mnie(a bardzo dobrze mi się spało) i pyta czy odłożyc małego do łóżeczka i mówi, że słodko wyglądamy. Spaliśmy obok siebie, na plecach, ja moją ręke miałam nad głowa Jasia i dłoń koło jego brzuszka, a on swoją dłoń położył na moją ![]() ![]() Edytowane przez phdwao Czas edycji: 2013-01-25 o 07:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#2289 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2290 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2291 |
Zakorzenienie
|
Hello
![]() Moje dziecię wczoraj zasnęło ok 22 (wcześniej normą była 21, teraz godzinę później). W każdym bądź razie obudziła się o 6, pojadła i zasnęła jeszcze na 1,5 godziny. Wczoraj byłam u kosmetyczki. Najpierw depilacja bikini i regulacja brwi a potem bardzo przyjemny i relaksujący zabieg na ciało plus masaż twarzy i maseczka. Ponad dwie godziny relaksu, było mi tak fantastycznie, że ani przez sekundę podczas pobytu u kosmetyczki nie pomyślałam o córci ![]() W tym czasie małą zajęła się moja mama - dała jej do jedzenie mleczko z butelki i mała wczoraj pierwszy raz karmiła się sama ![]() Acha i wczoraj kilka razy z brzuszka obróciła się na plecki ![]() Pisałyście o kaszkach Nestle (dalej nadrabiam zaległości ![]() Ja się tym nie przejmuję. Raz dlatego, że tak jak pisały dziewczyny to może się zdarzyć wszędzie, a dwa dlatego, że ze 2-3 lata temu w fabryce Nestle pracował mój dalszy znajomy. On zajmuje się programowaniem i jeździ po różnych firmach. Opowiadał o produkcji jedzenia dla dzieci i o tym, że bardzo przestrzegają zasad higieny. Mają bardzo dużo norm i procedur, które są bardzo skrupulatnie przestrzegane. On nawet śmiał się, że wszyscy tak obsesyjnie pilnują norm. Jednak było to już jakiś czas temu i wtedy nie do końca go słuchałam. Wtedy to nie interesowało mnie jedzenie dla dzieci ![]() Wszystkiego najlepszego za 7mc dla Zosi, Nadii i Nikosia ![]() ![]() ![]() ![]() I za pół roczku dla Jasia ![]() A to oznacza, że moje dziecko jutro też kończy pół roku. Czas niesamowicie szybko leci. ---------- Dopisano o 08:45 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ---------- Dobra, jeszcze jedna umiejętność mojego dziecka. Wczoraj podpełzła do szuflady (ona póki co głównie porusza się do tyłu, jednak absolutnie nie przeszkadza jej to w poruszaniu się po dużej powierzchni) i ją otworzyła ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2292 |
Zakorzenienie
|
hej...
pije wlasnie kawe
#2293 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cześć,
ja tak szybko bo chyba mam jelitówkę ![]() Na szczęście za nami dobra noc. Mały obudził się o 3.50 na jedzonko, a o 4.05 już spał ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() W nocy jak mały pojadł to zostawiłam go na naszym łóżku i poszłam umyć butelkę. Nie było mnie może 2 minuty i jak wróciłam to mały już spał tak słodko wtulony w poduszkę. Nie przeniosłam go do siebie i spaliśmy w trójkę ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2294 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale Ona tak słodko trzyma mnie za palca jak zasypia ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2295 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Sprawa z kaszkami Nestle się wyjaśniła ale szczerze mówiąc to ja też nie zamierzałam wyrzucać ich ![]() ![]() I jeszcze najlepszego dla siedmiomiesięcznego Nikosia, Nadii i Zosi ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2296 |
Zakorzenienie
|
hej.
wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych solenizatnów ![]() czym Wasze dzieci bawią się najchętniej?
#2297 | |
Zakorzenienie
|
przyłaczam sie
![]() ---------- Dopisano o 09:06 ---------- Poprzedni post napisano o 09:05 ---------- Cytat:
swoją ;p:
![]() |
#2298 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ad 2. Tym bardziej, muszę nadrobić zaległości, żeby poczytać jak się wyjaśniło ![]() Ad 3. ![]() Dla Ciebie zdrówka ![]() ![]() Oczywiście tym co nie jest przeznaczone dla dzieci, np. pustą butelką po wodzie, a wczoraj kartonikiem. Znaczy wieczkiem od kartonu po butach dla dziecka 6-cio letniego, więc nie za duży karton. W każdym bądź razie uwielbia wszystkie rzeczy, które nie posiadają atestów i pozytywnych opinii Instytutu Matki i Dziecka i czego tam jeszcze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2299 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() GRATULACJE dla solenizantów! Ale ten czas leci ![]() ![]()
![]() |
#2300 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2301 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Reklamówek i gazet jeszcze nie testowaliśmy ![]() Edytowane przez Mandragorrka Czas edycji: 2013-01-25 o 08:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2302 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
http://www.c-and-a.com/pl/pl/shop/pr...estawy/93339/1 i http://www.c-and-a.com/pl/pl/shop/pr...estawy/93330/1 takie troszkę większe na wiosnę/lato lub jesień (rozm 86 wzięłam hehe). Aha i jeszcze to: http://www.c-and-a.com/pl/pl/shop/pr...20polo/84053/1
![]() |
#2303 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() my tez nie dajemy pilotów, komórek i myszek, on bardzo się rwie do niech ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2304 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
http://allegro.pl/tomy-osmiorniczki-...949659235.html Ciekawe czy mu się spodoba ![]() ---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#2305 | ||
Zadomowienie
|
hej
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2306 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2307 |
Rozeznanie
|
Wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych solenizantów
![]() Moje dziecko też się przeniosło praktycznie do naszego łóżka, kładziemy ja do łóżeczka i śpi do ok. 1 w nim, potem wędruje do nas i śpi do karmienia 2-3, potem idzie do łóżeczka i po godzinie do nas wraca ![]() ![]() A co do zabawek to moja ma teraz fazę na zeberkę z lamaze, miętoli ją w tych swoich rączkach, przekłada z rączki do rączki i do buzi, i jeszcze gryzak podobnej wielkości.Gazety lubi też czytać i oglądać swój telewizor co dostała na święta od chrzestnej. Nakręca się go i gra i obrazek na nim się przesuwa. |
![]() ![]() |
![]() |
#2308 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u nas to samo, karton i folia bąbelkowa to hity ![]() a w ogóle to nic nie słyszę od godziny tylko marudzenie ![]() ![]()
![]() |
#2309 |
Zakorzenienie
|
buziaki dla naszych dzisiejszych słodziaków
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2310 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
http://dino.sklep.pl/nowy/wozek-do-s...2-p-10196.html tylko nie wiem czy nie za ciężka... cena fajna a w rankingu jest całkiem wysoko. Nie chcę przepłacać po tym jak kupiłam murę i w sumie po jakimś czasie stwierdziłam że ma dużo wad i drugi raz bym nie kupiła.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:54.