![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby
Witam w V cześci problemowych staraczek
![]() Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę. Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę. Jestem przy Tobie od pierwszego grama. Tyś moje dziecko,a ja ...Twoja mama! Małe rączki potrafią napisać mama, i przynoszą mi jabłko czerwone ocierają łzy i splatają się tuż nad szyją. W małych rączkach mieści się cała miłość .. "Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się ze wszystkich sił, tego czego się pragnie." - Paulo Coelho Staraczki: ANTERIA- Aneta, 23 l, 3cs.(starania zawieszone) Monini2507- Monika, 26 l, 19cs. iza243- Marta, 26 l, 9 cs. (Aniołek 25.04.12) ![]() Szejda- Iwona, 30 l, 14 cs. magdammm- Magda, 22 l, 4cs. (Aniołek 27.04.12) ![]() Kejthx- Katarzyna, 28 l, 10cs.(starania zawieszona ) lady_malgo- Małgosia, 23 l, 16 cs. ruda_not_grazyna- Patrycja, 22 l, 7 cs.(starania zawieszona ) kwitka- Olga, 31 l,13 cs. (Aniołek 15.05.12) ![]() dedra- Paulina, 29 l, 12 cs.(Aniołek 01.01.2013) ![]() Linka1984- Paula, 28 l,( 7 cykli za mną powrót do starań po wakacjach 2013) Anulka_p- Ania, 26 l, 1cs. 123spinka-Karolina 26 lat 8 cs Santom- Sandra, 23 l, 2 cs po #( Aniołek 25.10.2012r) ![]() Niestabilna-Magdalena,26 l,1 cs.(Aniołek sierpień 2012) ![]() Kolkarolka-Karolina, 23 lata, 2cs. margot_2012-Małgosia, 33 lata(Aniołek 19.03.2013) ![]() Mamusie zafasolkowane: mooonis17- Monika, 21 l, udało się po ok 2 latach starań, TP: 22.04.13 (Aniołek19.12.11) ![]() MoTyleKsw- Marta, 24 l, udało się w 6cs, TP: 01.06.2013 colorblue- Justyna, 26 l, udało się w 2cs, TP: 08.06.2013(chłopiec-Tymoteusz) nuna2- Justyna, 22 l,udało się w 1cs. TP: 21.06.2013 domciatko- Kasia, 29 l,udało się w 6cs. TP: 16.07.2013 bajka1807 -Kamila, 25 lat udalo sie 2 cs TP: 07.09.2013 Pszczoua- Alina, 27 lat,udało się w 9 cs, TP 22.09.2013 Kooocur-Doris, 26 l, udalo się w 2cs (Aniołek 03.06.12) ![]() magbes- Magda, 28 l, udało się w 7cs. Sophia_1- Magda, 26 l, udało się w 10 cs. TP 24.09.2013. dzastin08- Justyna, 24 l,udało się w 7 cs.TP- 29.10.13 misia332-Monika 25 lat, udało się w 3 cs. Skierka-Kinga,28 l- udało się w 1 cs po # TP 10.11.13( Aniołek listopad 2012) ![]() Mamusie rozpakowane: IsiaG- Justyna, 36 l 15.03.2013 o godzinie 11.58 urodziła się córeczka-Lidia Elżbieta. Mokka_83- Monika, 29 l ,dnia 22.03.2013 o godzinie 8.20 przyszedł na świat synek Leon LunaO- Ilona, 22 l, dnia 24.03.13 przyszedł na świat synek Kamil (Aniołek 25.05.12) ![]() Kasiaczek89-Kasia,24 l, tp 1.02.2013 (chlopiec)[/B] Wszelkie aktualizacje dot.danych na listach proszę pisać na PW [/B] „Pewnego razu było dziecko gotowe, żeby się urodzić. Więc któregoś dnia zapytało Boga: - Mówią, że chcesz mnie jutro posłać na ziemię, ale jak ja mam tam żyć, skoro jestem takie małe i bezbronne? - Spomiędzy wielu aniołów wybiorę jednego dla ciebie. On będzie na ciebie czekał i zaopiekuje się tobą. - Ale powiedz mi, tu w Niebie nie robiłem nic innego tylko śpiewałem i uśmiechałem się, to mi wystarczało, by być szczęśliwym? - Twój anioł będzie ci śpiewał i będzie się także uśmiechał do ciebie każdego dnia. I będziesz czuł jego anielską miłość i będziesz szczęśliwy. - A jak będę rozumiał, kiedy ludzie będą do mnie mówić, jeśli nie znam języka, którym posługują się ludzie? - Twój anioł powie ci więcej pięknych i słodkich słów niż kiedykolwiek słyszałeś, i z wielką cierpliwością i troską będzie uczył Cię mówić. - A co będę miał zrobić, kiedy będę chciał porozmawiać z Tobą? - Twój anioł złoży twoje ręce i nauczy cię jak się modlić. -Słyszałem, że na ziemi są też źli ludzie. Kto mnie ochroni? - Twój anioł będzie cię chronić, nawet jeśli miałby ryzykować własnym życiem. - Ale będę zawsze smutny, ponieważ nie będę Cię więcej widział. - Twój anioł będzie wciąż mówił tobie o Mnie i nauczy cię, jak do mnie wrócić,chociaż ja i tak będę zawsze najbliżej ciebie. W tym czasie w Niebie panował duży spokój, ale już dochodziły głosy z ziemi i Dziecię w pośpiechu cicho zapytało: - O, Boże, jeśli już zaraz mam tam podążyć powiedz mi, proszę, imię mojego anioła. - Imię twojego anioła nie ma znaczenia, będziesz do niego wołał: „MAMUSIU”
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() Edytowane przez iza243 Czas edycji: 2013-04-09 o 08:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby
Witam się
![]() ![]()
#3 |
Raczkowanie
|
i jaa się witaam z Paniami
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
a to nie konczymy tamtego watku??
|
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
No witaaam
![]() Cóż za niespodzianka,heheh ![]()
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... ![]() ![]() 17.05.2014- Nasz Dzień ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
laski jeszcze 921 postow w poprzednim watku :P
|
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Ooo
Jednak już ![]()
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
JEEEE
![]() ![]() ![]() ![]()
#9 |
Zadomowienie
|
Witam się i ja.
![]() Bajka, nie wracamy na tamten wątek już. Jedynie chyba po to, aby poprzez priv zaprosić dziewczyny, które lubimy. ![]() Skierka, Elunka, sofia - kto tam jeszcze??? ---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ---------- Spinka?
Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki. Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów Maleńka i bezbronna Szybko tak ucieka czas, cenny czas córeczka |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Witam się i ja
![]() Izuś kochanie zmień mi na stronce na 18 cykl plis |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Ja też już jestem
![]() tylko dziewczyny przechodzimy na ten i koniec, bo jak zaczniecie się udzielać na dwóch to znów będzie sajgon.. ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
witam się i ja
![]() ![]() ![]()
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Mokka odpisałam Ci na tamtym więc kuknij
![]() ---------- Dopisano o 23:30 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ---------- Ale nudy ![]() Kejthx już chyba aktywowała staranka ? ![]() ---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:30 ---------- Dlatego że chcemy mieć swój wątek i tylko te nowe osoby które będą na stałe a nie na chwile w 1cs.. a tamten jeśli chcą to sobie poprowadzą albo wątek padnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Witam się i ja na nowym watku
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Witam się i ja
![]() ![]() ![]() No i z góry przepraszam ale pewnie do poniedziałku mnie nie będzie. Mam moje 27 urodzinki do wyprawienia, a że rodzinka duża to i dużo pracy przede mną. Jeszcze nikt nie wie o ciąży, ale kochana siostrzyczka sama zaoferowała się że dziś i jutro przyjedzie mi pomóc także chyba podołam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
izuś a czemu mnie tu nie ma??
![]() ![]()
#19 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ok. Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Mało się udzielałaś na tamtym wątku,myślałam że całkiem przeszłaś na mamusie.. Witam ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
|||
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Cześć Uciekinierki
![]() spadam do pracy, piąteczek bez szefowej - to brzmi cudnie ![]() Isia dzięki za info ![]()
#21 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry!
Ale wykombinowałyście z tym wątkiem, rach ciach i już ![]() Ja się witam z kawką. Wczoraj byłam na aqua aerobiku a że ja z tych co nie potrafią pływać, to zrobiłam postęp i lezałam na wodzie (z pomocą makaronu i sznurka) ![]() ![]() Od 10 do 14 mam szkolenie, pewnie będą nudy jak zawsze. Dziś albo jutro wraca Tż, stęksniłam się już za nim. Miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
jednak się udzielałam co parę dni czasem codziennie. Troche przykro się zrobiło, ale nie musisz mnie wpisywać.
#23 |
Zakorzenienie
|
Szejda ja też z kawą
![]() ![]()
#24 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
pszczolko wszystkiego najlepszego, bezproblemowej ciązy, spokojnego donoszenia zdrowej dzidzi
![]()
#26 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też z kawką ![]() Tż dostał wczoraj świadectwo i dziś z samego rana poszedl do PUPu się zarejestrować ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() Edytowane przez iza243 Czas edycji: 2013-01-25 o 07:11 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Staram się być dobrej myśli,w poniedziałek ma plan pojechać w kilka miejsc z cv,po agencjach pracy tymczasowej też poskłada byle tylko coś załapać.Zaczepić się gdzieś,a lepszej pracy może szukać już pracując.
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#30 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:13.