|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ¶lubne Forum ¶lubne - zanim staniecie na ¶lubnym kobiercu, mo¿ecie tutaj podyskutowaæ na tematy jak: suknie, stroje dla ¶wiadków, wybór wiza¿ystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzêdzia |
|
|
#3511 | ||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 617
|
Dot.: Kieleckie Panny M³ode ods³ona nr 10
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3512 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 28
|
Cze¶æ dziewczyny!
Ju¿ od jakiego¶ czasu czytam wasz w±tek i w koñcu zdecydowa³am siê do³±czyæ! Jako ¶wie¿o upieczona narzeczona zaczê³am (powiedzmy ¿e wraz z moim T¯ poszukiwania sali i zespo³u na wesele, które planujemy zrobiæ w przysz³e wakacje.I tu mam do Was ogromn± pro¶bê o opinie na temat takich miejsc jak: -Hotel Dyminy (Kielce, ul.¦ciegiennego), -Hotel Patver (Borków), -Szafranowy Dwór (Strawczyn), -Sosnowy Dworek (Suków), -Le¶ny Dworek (Daleszyce) .... przejrzeli¶my chyba wszystkie strony internetowe okolicznych lokali i te miejsca szczególnie nam siê spodoba³y, choæ mam wypisanych chyba jeszcze z 10potencjalnych miejsc. Naszym kryterium jest te¿ hotel z noclegiem dla ok80 osób przy sali b±d¼ w okolicy. Bêdê baaaaaardzo wdziêczna na wszelkie podpowiedzi i ew propozycje innych miejsc. |
|
|
|
#3513 |
|
Przyczajenie
|
Cze¶æ dziewczyny!
Ju¿ od jakiego¶ czasu czytam wasz w±tek i w koñcu zdecydowa³am siê do³±czyæ! Jako ¶wie¿o upieczona narzeczona zaczê³am (powiedzmy ¿e wraz z moim T¯ poszukiwania sali i zespo³u na wesele, które planujemy zrobiæ w przysz³e wakacje.I tu mam do Was ogromn± pro¶bê o opinie na temat takich miejsc jak: -Hotel Dyminy (Kielce, ul.¦ciegiennego), -Hotel Patver (Borków), -Szafranowy Dwór (Strawczyn), -Sosnowy Dworek (Suków), -Le¶ny Dworek (Daleszyce) .... przejrzeli¶my chyba wszystkie strony internetowe okolicznych lokali i te miejsca szczególnie nam siê spodoba³y, choæ mam wypisanych chyba jeszcze z 10potencjalnych miejsc. Naszym kryterium jest te¿ hotel z noclegiem dla ok80 osób przy sali b±d¼ w okolicy. Bêdê baaaaaardzo wdziêczna na wszelkie podpowiedzi i ew propozycje innych miejsc. |
|
|
|
#3514 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 153
|
[QUOTE=acidka;38817057]Ja 7-8 cm. Musisz mieæ buty na przy zdejmowaniu miary na wybran± ju¿ sukniê
![]() A z tym sie nie zgodzê. ja kupowa³am sukniê w Pary¿ance i w momencie zdejmowania miary (czyli zaraz po decyzji ¿e to t± sukniê kupujê) nie mia³am butów, powiedzia³am ¿e zamierzam mieæ buty z obcasem oko³o 7 cm a pani obs³uguj±ca mnie stwierdzi³a ¿e i tak zawsze szyj± d³u¿sz± suknie na wypadek ostatnich poprawek. Buty muszê mieæ dopiero na pierwsz± przymiarkê mojej sukni czyli oko³o 2-3 miesi±ce po zdejmowaniu miary. |
|
|
|
#3515 | |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 51
|
Cytat:
Dziêkujê za wyczerpuj±c± odpowied¼ |
|
|
|
|
#3516 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 17
|
|
|
|
|
#3517 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 74
|
Polecicie mi dziewczyny jak±¶ dobr± kwiaciarnie. Chcia³am zamawiaæ wi±zankê w Nemezji ale gdzie¶ j± wywia³o, strona internetowa dzia³a ale kwiaciarni na Staszica brak :-(
Ja to wogóle jaka¶ pechowa jestem, chcia³am mieæwódkê Nemirnofa, to j± wycofali, teraz ta kwiaciarnia... ciekawe co dalej
|
#3518 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 82
|
Cze¶æ dziewczyny!Szukam zespo³u na wesele ok 4 osób grajacych na zywo z okolic Kielc.
|
|
|
|
#3519 | |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 51
|
Cytat:
![]() Je¶li jeste¶ z Kielc to warto siê chyba na bazary wybraæ, s³ysza³am, ¿e która¶ z kwiaciarek ma dobre ceny i ¶liczne bukiety robi....tylko musia³abym siê dowiedzieæ która... czy nadal ma tam stoisko i dobr± opiniê
|
|
|
|
|
#3520 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 510
|
|
|
|
|
#3521 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 82
|
Wiem,wiem,ale mo¿e macie jaki¶ sprawdzone zespoly,które same polecacie.
Dzeiewczyny a Wy jakie macie zespoly.Potrzebujê zespol na 2014.Dziêki za wszystkie namiary ![]() ---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:20 ---------- A Kto¶ moze mi przybli¿yc zespo³ Concret albo Kansas?Czy kto¶ o nich co¶ bli¿ej moze powiedziec? |
|
|
|
#3522 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 18 332
|
Cytat:
http://comford.muzzo.pl/ M³odzi, energiczni, pe³ni pomys³ów. Graj± mnóstwo nowych a tak¿e zagranicznych kawa³ków. Na naszym weselu nie by³o chyba osoby, która nie chwali³aby tego zespo³u
|
|
|
|
|
#3523 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3524 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Na bazarach jest p. Anna i z tego co s³ysza³am od moich znajomych to kilka razy ju¿ zawali³a, a to bukiet by³ innych, a to umawia siê i jej nie ma itp. Wola³abym unikn±æ takich stresów ![]()
|
|
#3525 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 067
|
Cytat:
W³a¶nie przejrza³am sobie jej stronê i z zaskoczeniem widzia³am zdjêcia z wystroju z naszego ¶lubu i z ko¶cio³a i Pa³acu w Kurozwêkach jak mi³o.Pani Ania z bazar kolejny rok da³a parê osobom do wiwatu, czytaj±c wypowiedzi dziewczyn widzê ¿e z roku na rok jest coraz gorzej. Wiêc nie polecam bo co chwila kto¶ ma z ni± jaki¶ problem, wiêcej osób jest niezadowolonych ni¿ odwrotnie. Pani woda sodowa uderzy³a do g³owy, klientów traktuje obcesowo, wy¶miewa siê z wyborów kwiatów czy rodzaju wi±zanki ect. W trzecim po¶cie s± podane zespo³y z których dziewczyny by³y zadowolone, Ogólnie te wszystkie listy które tworzy³y¶my to wpisywa³y¶my tylko te osoby które mo¿na polecieæ.
04.09.2010 szczê¶liwa ¯ona ![]() Profesjonalny poradnik kosmetyczny przed ¶lubem mojego autorstwa https://wizaz.pl/forum/showpost.php?p...postcoun t=4130 Edytowane przez Lowczyni Czas edycji: 2013-01-24 o 21:21 |
|
|
|
|
#3526 |
|
Przyczajenie
|
Cze¶æ dziewczyny!
Jako ¶wie¿o upieczona narzeczona zaczynaj±ca organizowaæ swoje wesele, postanowi³am przy³±czyæ siê do w±tku. Uroczysto¶æ planujemy w przysz³e wakacje. A w zwi±zku z tym, ¿e aktualnie mieszkam na drugim koñcu polski i do kielc przyje¿d¿am tylko kilka razy w roku, postanowi³am przy najbli¿szej wizycie (JU¯ ZA TYDZIEÑ) zarezerwowaæ sale i mam nadziejê ¿e równie¿ zespó³. Przejrzeli¶my chyba oferty wszystkich lokali w regionie i po wstêpnej selekcji mamy do obejrzenia chyba z 15miejsc. I w tu potrzebujê Waszej pomocy!!!!! Potrzebujê opinii na temat takich lokali jak: -hotel Dyminy (ck-osobi¶cie zrobi³ na mnie najlepsze wra¿enie ale brak jakichkolwiek o nim opinii) -Patver (borków) -Szafranowy Dwór (Strawczyn) -Le¶ny Dworek (Daleszyce) -Sosnowy Dworek (Suków) i wiele, wiele innych.... jakie miejsce mo¿ecie mi poleciæ na wesele 150 osób koniecznie z noclegiem dla ok70 go¶ci! Bêdê wdziêczna za wszystkie podpowiedzi i opinie na ten temat!
|
|
|
|
#3527 |
|
Przyczajenie
|
Cze¶æ dziewczyny!
Jako ¶wie¿o upieczona narzeczona zaczynaj±ca organizowaæ swoje wesele, postanowi³am przy³±czyæ siê do w±tku. Uroczysto¶æ planujemy w przysz³e wakacje. A w zwi±zku z tym, ¿e aktualnie mieszkam na drugim koñcu polski i do kielc przyje¿d¿am tylko kilka razy w roku, postanowi³am przy najbli¿szej wizycie (JU¯ ZA TYDZIEÑ) zarezerwowaæ sale i mam nadziejê ¿e równie¿ zespó³. Przejrzeli¶my chyba oferty wszystkich lokali w regionie i po wstêpnej selekcji mamy do obejrzenia chyba z 15miejsc. I w tu potrzebujê Waszej pomocy!!!!! Potrzebujê opinii na temat takich lokali jak: -hotel Dyminy (ck-osobi¶cie zrobi³ na mnie najlepsze wra¿enie ale brak jakichkolwiek o nim opinii) -Patver (borków) -Szafranowy Dwór (Strawczyn) -Le¶ny Dworek (Daleszyce) -Sosnowy Dworek (Suków) i wiele, wiele innych.... jakie miejsce mo¿ecie mi poleciæ na wesele 150 osób koniecznie z noclegiem dla ok70 go¶ci! Bêdê wdziêczna za wszystkie podpowiedzi i opinie na ten temat!
|
|
|
|
#3528 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 821
|
Podpisujê siê po tym co napisa³a £owczyni - je¶li chodzi o p. Agnieszkê Wamej. Kobieta potrafi siê dostosowaæ do bud¿etu. My jej powiedzieli¶my, ¿e mamy tyle i tyle, pokazali¶my co nam siê podoba i ona przedstawi³a swoje propozycje. Za³atwi³a nam te¿ kosze dla rodziców w niemal¿e 2 razy tañsze ni¿ na bazarach... Polecam, bo to naprawdê kompetentna osoba i widaæ, ¿e lubi to robiæ.
|
|
|
|
#3529 |
|
Zakorzenienie
|
ja polecam równie¿ https://www.facebook.com/messages/10...45626958829630
Panna ¯elazny Zad ![]() wiza¿ujê sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista ¿eby ociekac za✂✂✂isto¶ci±, to za✂✂✂isto¶æ ocieka mn± ![]() |
|
|
|
#3530 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 22
|
Dziewczyny co my¶licie o sukni ¶lubnej w kolorze ¶mietany? Mam dylemat poniewa¿ przymierza³am tak± w salonie i Pani mówi ¿e bardzo pasuje taki kolor ( jestem blondynk± o jasnej karnacji). Tylko czy taki kolor nie bêdzie za ¿ó³ty? W salonie zawsze jest inne ¶wiat³o mo¿e w naturalnym ¶wietle na dworze bêdzie ja¶niejsza ?
PS. Bardzo polecam salon sukni ¶lubnych Presti¿ na Bodzentyñskiej - mi³a obs³uga, suknie w przystêpnej cenie jest w czym wybieraæ |
|
|
|
#3531 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jeszcze jakie¶ propozycje co do kwiaciarni?
|
|
#3532 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Panna ¯elazny Zad ![]() wiza¿ujê sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista ¿eby ociekac za✂✂✂isto¶ci±, to za✂✂✂isto¶æ ocieka mn± ![]() |
|
|
|
|
#3533 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 067
|
Cytat:
Je¶li nie przesadzisz z ilo¶ci± opalania to na pewno bêdzie ok wszystko ze sob± wspó³graæ
|
|
#3534 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 22
|
Dziêki dziewczyny chyba rzeczywi¶cie zostanê przy tym kolorze
|
|
|
|
#3535 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 31
|
Je¶li strona dzia³a to mo¿e zadzwoñ i dowiedz siê wiêcej
|
|
|
|
#3536 | |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 91
|
Cytat:
Ja równie¿ jestem blondynk± o jasnej karnacji iii.. zamarzy³a mi siê taka suknia ( http://slub.wieszjak.pl/moda-slubna/...rick-2011.html ), która te¿ nie jest bia³a i bêdzie szyta w³a¶nie w tym salonie Presti¿
|
|
|
|
|
#3537 | |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 153
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3538 | ||||
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 981
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
W dniu slubu nie mialam na to czasu, jezdzilam, zalatwialam wszystko. Nawet jak zalozylam suknie to jeszcze nie czulam ze to TEN dzien. Stres mnie zlapal jak stanelam razem z moim tata przed wejsciem do kosciola i podszedl do nas ksiadz aby poprowadzic mnie do oltarza - nie pamietam jak tam dotarlam Aha, jak ktos sie boi ze zapomni przysiegi itd. to u nas bylo tak ze ksiadz oczywiscie mowil na glos przysiege, my powtarzalismy ale ksiege odwracal w nasza strone tak ze w razie czego mozna bylo czytac, super rozwiazanie bo tu juz wiedzialam ze wypadnie wszystko ok i tak bylo
|
|
#3539 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 6
|
Hej dziewczyny
![]() Ja te¿ mam nadziejê do³±czyæ do w±tku, bo zdecydowali¶my stan±æ na ¶lubnym kobiercu w maju przysz³ego roku. Narazie przera¿a mnie nieco logistyka ca³ego przedsiêwziêcia, bo oboje mieszkamy w Krakowie, ale ¶lub w Kielcach, a wszystkie sale które nas interesuj± odsy³aj± na osobiste spotkanie. Te¿ tak mia³y¶cie? Liczy³am, ¿e przynajmniej pierwsz± selekcjê uda nam siê zrobiæ "wirtualnie". |
|
|
|
#3540 |
|
Raczkowanie
|
Na Bocianku mówisz... muszê tam zajrzeæ. Mieszkam niedaleko wiêc mia³abym blisko. A nie wiesz jak cenowo sprawa bukietów tam wygl±da
Nowe w±tki na forum Forum ¶lubne
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:11.

17.08.2013