Kieleckie Panny M³ode ods³ona nr 10 - Strona 118 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ¶lubne

Notka

Forum ¶lubne Forum ¶lubne - zanim staniecie na ¶lubnym kobiercu, mo¿ecie tutaj podyskutowaæ na tematy jak: suknie, stroje dla ¶wiadków, wybór wiza¿ystki i fryzjerki itd.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2013-01-23, 19:28   #3511
acidka
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 617
Dot.: Kieleckie Panny M³ode ods³ona nr 10

Cytat:
Napisane przez anniana Poka¿ wiadomo¶æ
o proszê, nie spodziewa³am siê takiej szybkiej podpowiedzi

powiedzcie dziewczyny jakie buty kupujecie, jesli szpilka to ile cm? bo ja jestem niska, wiec chcialabym jakies wysokie, tylko sie zastanawiam czy wytrzymam w nich cala noc:P

i jeszcze jedno pytanko, najpierw kupujecie buty i do nich dobieracie dlugosc sukni, czy inaczej? jeszcze nie wybieralam sukni, ale juz pytam, bo mi sie takie pytanie nasunelo na mysl
Ja 7-8 cm. Musisz mieæ buty na przy zdejmowaniu miary na wybran± ju¿ sukniê

Cytat:
Napisane przez myszka 1234567 Poka¿ wiadomo¶æ
Ja kupuje 8 cm I wola³abym zeby buty nie by³y na takiej mega szpilce Tylko jaki¶ stabilniejszy obcasik Ale to siê jeszcze oka¿e Mam 100dni do ¶lubu hihihih
Studnióweczka ale Ci fajnie

mama 2015 i 2018
acidka jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-01-23, 22:26   #3512
ann1507
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 28

Cze¶æ dziewczyny!
Ju¿ od jakiego¶ czasu czytam wasz w±tek i w koñcu zdecydowa³am siê do³±czyæ!
Jako ¶wie¿o upieczona narzeczona zaczê³am (powiedzmy ¿e wraz z moim T¯ poszukiwania sali i zespo³u na wesele, które planujemy zrobiæ w przysz³e wakacje.
I tu mam do Was ogromn± pro¶bê o opinie na temat takich miejsc jak:
-Hotel Dyminy (Kielce, ul.¦ciegiennego),
-Hotel Patver (Borków),
-Szafranowy Dwór (Strawczyn),
-Sosnowy Dworek (Suków),
-Le¶ny Dworek (Daleszyce)
.... przejrzeli¶my chyba wszystkie strony internetowe okolicznych lokali i te miejsca szczególnie nam siê spodoba³y, choæ mam wypisanych chyba jeszcze z 10potencjalnych miejsc. Naszym kryterium jest te¿ hotel z noclegiem dla ok80 osób przy sali b±d¼ w okolicy.
Bêdê baaaaaardzo wdziêczna na wszelkie podpowiedzi i ew propozycje innych miejsc.
ann1507 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-01-23, 22:26   #3513
ann1507
Przyczajenie

Cze¶æ dziewczyny!
Ju¿ od jakiego¶ czasu czytam wasz w±tek i w koñcu zdecydowa³am siê do³±czyæ!
Jako ¶wie¿o upieczona narzeczona zaczê³am (powiedzmy ¿e wraz z moim T¯ poszukiwania sali i zespo³u na wesele, które planujemy zrobiæ w przysz³e wakacje.
I tu mam do Was ogromn± pro¶bê o opinie na temat takich miejsc jak:
-Hotel Dyminy (Kielce, ul.¦ciegiennego),
-Hotel Patver (Borków),
-Szafranowy Dwór (Strawczyn),
-Sosnowy Dworek (Suków),
.... przejrzeli¶my chyba wszystkie strony internetowe okolicznych lokali i te miejsca szczególnie nam siê spodoba³y, choæ mam wypisanych chyba jeszcze z 10potencjalnych miejsc. Naszym kryterium jest te¿ hotel z noclegiem dla ok80 osób przy sali b±d¼ w okolicy.
Bêdê baaaaaardzo wdziêczna na wszelkie podpowiedzi i ew propozycje innych miejsc.
Stary 2013-01-24, 10:02   #3514
_Biedronka
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 153

[QUOTE=acidka;38817057]Ja 7-8 cm. Musisz mieæ buty na przy zdejmowaniu miary na wybran± ju¿ sukniê

A z tym sie nie zgodzê. ja kupowa³am sukniê w Pary¿ance i w momencie zdejmowania miary (czyli zaraz po decyzji ¿e to t± sukniê kupujê) nie mia³am butów, powiedzia³am ¿e zamierzam mieæ buty z obcasem oko³o 7 cm a pani obs³uguj±ca mnie stwierdzi³a ¿e i tak zawsze szyj± d³u¿sz± suknie na wypadek ostatnich poprawek. Buty muszê mieæ dopiero na pierwsz± przymiarkê mojej sukni czyli oko³o 2-3 miesi±ce po zdejmowaniu miary.
_Biedronka jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-01-24, 14:35   #3515
anniana
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 51

Cytat:
Napisane przez _Biedronka Poka¿ wiadomo¶æ
A z tym sie nie zgodzê. ja kupowa³am sukniê w Pary¿ance i w momencie zdejmowania miary (czyli zaraz po decyzji ¿e to t± sukniê kupujê) nie mia³am butów, powiedzia³am ¿e zamierzam mieæ buty z obcasem oko³o 7 cm a pani obs³uguj±ca mnie stwierdzi³a ¿e i tak zawsze szyj± d³u¿sz± suknie na wypadek ostatnich poprawek. Buty muszê mieæ dopiero na pierwsz± przymiarkê mojej sukni czyli oko³o 2-3 miesi±ce po zdejmowaniu miary.

Dziêkujê za wyczerpuj±c± odpowied¼
anniana jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-01-24, 14:37   #3516
nyna_22
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 17

Cytat:
Napisane przez kalolcia21 Poka¿ wiadomo¶æ
Nr tel. do salonu gdzie pracuje p. Ania: 510 076 494, 41 341 59 45. Cena za uczesanie 70-110z³
A jak nazywa sie ten salon? I czy macie mo¿e jakies fotki z jej fryzurami?
nyna_22 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-01-24, 17:00   #3517
mikusia2013
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 74

Polecicie mi dziewczyny jak±¶ dobr± kwiaciarnie. Chcia³am zamawiaæ wi±zankê w Nemezji ale gdzie¶ j± wywia³o, strona internetowa dzia³a ale kwiaciarni na Staszica brak :-(
Ja to wogóle jaka¶ pechowa jestem, chcia³am mieæwódkê Nemirnofa, to j± wycofali, teraz ta kwiaciarnia... ciekawe co dalej

14.02.2009

17.08.2013

mikusia2013 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-01-24, 19:09   #3518
barbara100
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 82

Cze¶æ dziewczyny!Szukam zespo³u na wesele ok 4 osób grajacych na zywo z okolic Kielc.
barbara100 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-01-24, 19:11   #3519
anniana
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 51

Cytat:
Napisane przez mikusia2013 Poka¿ wiadomo¶æ
Polecicie mi dziewczyny jak±¶ dobr± kwiaciarnie. Chcia³am zamawiaæ wi±zankê w Nemezji ale gdzie¶ j± wywia³o, strona internetowa dzia³a ale kwiaciarni na Staszica brak :-(
Ja to wogóle jaka¶ pechowa jestem, chcia³am mieæwódkê Nemirnofa, to j± wycofali, teraz ta kwiaciarnia... ciekawe co dalej
Ojj... to masz faktycznie pecha
Je¶li jeste¶ z Kielc to warto siê chyba na bazary wybraæ, s³ysza³am, ¿e która¶ z kwiaciarek ma dobre ceny i ¶liczne bukiety robi....tylko musia³abym siê dowiedzieæ która... czy nadal ma tam stoisko i dobr± opiniê
anniana jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-01-24, 19:12   #3520
belleza_ines
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 510

Cytat:
Napisane przez barbara100 Poka¿ wiadomo¶æ
Cze¶æ dziewczyny!Szukam zespo³u na wesele ok 4 osób grajacych na zywo z okolic Kielc.

W po¶cie 3 jest spis wiêkszo¶ci zespo³ów, wiêc mo¿e tam sobie zobacz.
belleza_ines jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-01-24, 19:25   #3521
barbara100
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 82

Wiem,wiem,ale mo¿e macie jaki¶ sprawdzone zespoly,które same polecacie.
Dzeiewczyny a Wy jakie macie zespoly.Potrzebujê zespol na 2014.Dziêki za wszystkie namiary

---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:20 ----------

A Kto¶ moze mi przybli¿yc zespo³ Concret albo Kansas?Czy kto¶ o nich co¶ bli¿ej moze powiedziec?
barbara100 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-01-24, 20:11   #3522
fablous
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 18 332

Cytat:
Ja szczerze polecam zespó³ Comford
http://comford.muzzo.pl/
M³odzi, energiczni, pe³ni pomys³ów. Graj± mnóstwo nowych a tak¿e zagranicznych kawa³ków. Na naszym weselu nie by³o chyba osoby, która nie chwali³aby tego zespo³u

fablous jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-01-24, 20:16   #3523
ciukunia
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 842
GG do ciukunia

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Poka¿ wiadomo¶æ
A ja siê w ogóle nie denerwowa³am... do momentu, a¿ zobaczy³am przez okno samochód, w którym jecha³ mój m±¿. Od tego momentu ledwo trzyma³am siê na nogach, by³o mi s³abo.. ale da³am radê
Nie strasz
ciukunia jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-01-24, 20:38   #3524
mikusia2013
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez anniana Poka¿ wiadomo¶æ
Ojj... to masz faktycznie pecha
Je¶li jeste¶ z Kielc to warto siê chyba na bazary wybraæ, s³ysza³am, ¿e która¶ z kwiaciarek ma dobre ceny i ¶liczne bukiety robi....tylko musia³abym siê dowiedzieæ która... czy nadal ma tam stoisko i dobr± opiniê

Na bazarach jest p. Anna i z tego co s³ysza³am od moich znajomych to kilka razy ju¿ zawali³a, a to bukiet by³ innych, a to umawia siê i jej nie ma itp. Wola³abym unikn±æ takich stresów

14.02.2009

17.08.2013

Stary 2013-01-24, 20:52   #3525
Lowczyni
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 067

Cytat:
Ja polecam z ca³ego serca Agnieszkê Wamey z Green Point, tutaj masz jej stronê http://www.greenpoint.kielce.pl/. Robie piêkne cudeñka, kwiaty s± ¶wie¿e ( moje kwiatki do w³osów ¿y³y tydzieñ, 3 tygodnie bukiety ze sto³u) Wiele wiza¿anek ja mia³o i nie by³o ¿adnych negatywnych opinii.
W³a¶nie przejrza³am sobie jej stronê i z zaskoczeniem widzia³am zdjêcia z wystroju z naszego ¶lubu i z ko¶cio³a i Pa³acu w Kurozwêkach jak mi³o.

Pani Ania z bazar kolejny rok da³a parê osobom do wiwatu, czytaj±c wypowiedzi dziewczyn widzê ¿e z roku na rok jest coraz gorzej. Wiêc nie polecam bo co chwila kto¶ ma z ni± jaki¶ problem, wiêcej osób jest niezadowolonych ni¿ odwrotnie. Pani woda sodowa uderzy³a do g³owy, klientów traktuje obcesowo, wy¶miewa siê z wyborów kwiatów czy rodzaju wi±zanki ect.

Cytat:
W trzecim po¶cie s± podane zespo³y z których dziewczyny by³y zadowolone, Ogólnie te wszystkie listy które tworzy³y¶my to wpisywa³y¶my tylko te osoby które mo¿na polecieæ.

Edytowane przez Lowczyni
Czas edycji: 2013-01-24 o 21:21
Lowczyni jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-01-24, 22:26   #3526
ann1507
Przyczajenie

Cze¶æ dziewczyny!
Jako ¶wie¿o upieczona narzeczona zaczynaj±ca organizowaæ swoje wesele, postanowi³am przy³±czyæ siê do w±tku. Uroczysto¶æ planujemy w przysz³e wakacje. A w zwi±zku z tym, ¿e aktualnie mieszkam na drugim koñcu polski i do kielc przyje¿d¿am tylko kilka razy w roku, postanowi³am przy najbli¿szej wizycie (JU¯ ZA TYDZIEÑ) zarezerwowaæ sale i mam nadziejê ¿e równie¿ zespó³.
Przejrzeli¶my chyba oferty wszystkich lokali w regionie i po wstêpnej selekcji mamy do obejrzenia chyba z 15miejsc. I w tu potrzebujê Waszej pomocy!!!!! Potrzebujê opinii na temat takich lokali jak:
-hotel Dyminy (ck-osobi¶cie zrobi³ na mnie najlepsze wra¿enie ale brak jakichkolwiek o nim opinii)
-Patver (borków)
-Szafranowy Dwór (Strawczyn)
-Sosnowy Dworek (Suków)
i wiele, wiele innych.... jakie miejsce mo¿ecie mi poleciæ na wesele 150 osób koniecznie z noclegiem dla ok70 go¶ci!
Bêdê wdziêczna za wszystkie podpowiedzi i opinie na ten temat!
Stary 2013-01-24, 22:28   #3527
ann1507
Przyczajenie

Cze¶æ dziewczyny!
Jako ¶wie¿o upieczona narzeczona zaczynaj±ca organizowaæ swoje wesele, postanowi³am przy³±czyæ siê do w±tku. Uroczysto¶æ planujemy w przysz³e wakacje. A w zwi±zku z tym, ¿e aktualnie mieszkam na drugim koñcu polski i do kielc przyje¿d¿am tylko kilka razy w roku, postanowi³am przy najbli¿szej wizycie (JU¯ ZA TYDZIEÑ) zarezerwowaæ sale i mam nadziejê ¿e równie¿ zespó³.
Przejrzeli¶my chyba oferty wszystkich lokali w regionie i po wstêpnej selekcji mamy do obejrzenia chyba z 15miejsc. I w tu potrzebujê Waszej pomocy!!!!! Potrzebujê opinii na temat takich lokali jak:
-hotel Dyminy (ck-osobi¶cie zrobi³ na mnie najlepsze wra¿enie ale brak jakichkolwiek o nim opinii)
-Patver (borków)
-Szafranowy Dwór (Strawczyn)
-Sosnowy Dworek (Suków)
i wiele, wiele innych.... jakie miejsce mo¿ecie mi poleciæ na wesele 150 osób koniecznie z noclegiem dla ok70 go¶ci!
Bêdê wdziêczna za wszystkie podpowiedzi i opinie na ten temat!
Stary 2013-01-25, 06:40   #3528
izasalamon
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 821

Podpisujê siê po tym co napisa³a £owczyni - je¶li chodzi o p. Agnieszkê Wamej. Kobieta potrafi siê dostosowaæ do bud¿etu. My jej powiedzieli¶my, ¿e mamy tyle i tyle, pokazali¶my co nam siê podoba i ona przedstawi³a swoje propozycje. Za³atwi³a nam te¿ kosze dla rodziców w niemal¿e 2 razy tañsze ni¿ na bazarach... Polecam, bo to naprawdê kompetentna osoba i widaæ, ¿e lubi to robiæ.
izasalamon jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-01-25, 09:19   #3529
czarna_kawa80
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 9 399
GG do czarna_kawa80

ja polecam równie¿ https://www.facebook.com/messages/10...45626958829630

https://wizaz.pl/Mikroreklama

jestem zbyt za✂✂✂ista ¿eby ociekac za✂✂✂isto¶ci±, to za✂✂✂isto¶æ ocieka mn±

czarna_kawa80 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-01-25, 09:31   #3530
Magdack3
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 22

Dziewczyny co my¶licie o sukni ¶lubnej w kolorze ¶mietany? Mam dylemat poniewa¿ przymierza³am tak± w salonie i Pani mówi ¿e bardzo pasuje taki kolor ( jestem blondynk± o jasnej karnacji). Tylko czy taki kolor nie bêdzie za ¿ó³ty? W salonie zawsze jest inne ¶wiat³o mo¿e w naturalnym ¶wietle na dworze bêdzie ja¶niejsza ?

PS. Bardzo polecam salon sukni ¶lubnych Presti¿ na Bodzentyñskiej - mi³a obs³uga, suknie w przystêpnej cenie jest w czym wybieraæ
Magdack3 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-01-25, 10:04   #3531
mikusia2013
Raczkowanie

Cytat:

Jeszcze jakie¶ propozycje co do kwiaciarni?

14.02.2009

17.08.2013

Stary 2013-01-25, 10:10   #3532
czarna_kawa80
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 9 399
GG do czarna_kawa80

Cytat:
Napisane przez Magdack3 Poka¿ wiadomo¶æ
Dziewczyny co my¶licie o sukni ¶lubnej w kolorze ¶mietany? Mam dylemat poniewa¿ przymierza³am tak± w salonie i Pani mówi ¿e bardzo pasuje taki kolor ( jestem blondynk± o jasnej karnacji). Tylko czy taki kolor nie bêdzie za ¿ó³ty? W salonie zawsze jest inne ¶wiat³o mo¿e w naturalnym ¶wietle na dworze bêdzie ja¶niejsza ?

PS. Bardzo polecam salon sukni ¶lubnych Presti¿ na Bodzentyñskiej - mi³a obs³uga, suknie w przystêpnej cenie jest w czym wybieraæ
ja mialam ¶mietankowa i by³a ok http://fabrykafajnychfot.pl/?p=4385

https://wizaz.pl/Mikroreklama

jestem zbyt za✂✂✂ista ¿eby ociekac za✂✂✂isto¶ci±, to za✂✂✂isto¶æ ocieka mn±

czarna_kawa80 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-01-25, 10:19   #3533
Lowczyni
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 067

Cytat:
Ja te¿ nie mia³am bia³ej tylko w kolorze per³y z ko¶ci± s³oniowa i super wygl±da³a
Je¶li nie przesadzisz z ilo¶ci± opalania to na pewno bêdzie ok wszystko ze sob± wspó³graæ
Stary 2013-01-25, 10:25   #3534
Magdack3
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 22

Dziêki dziewczyny chyba rzeczywi¶cie zostanê przy tym kolorze
Magdack3 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-01-25, 11:52   #3535
ula27
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 31

Je¶li strona dzia³a to mo¿e zadzwoñ i dowiedz siê wiêcej
ula27 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-01-25, 12:29   #3536
ansia88
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 91

Cytat:

Ja równie¿ jestem blondynk± o jasnej karnacji iii.. zamarzy³a mi siê taka suknia ( http://slub.wieszjak.pl/moda-slubna/...rick-2011.html ), która te¿ nie jest bia³a i bêdzie szyta w³a¶nie w tym salonie Presti¿
ansia88 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-01-25, 14:14   #3537
_Biedronka
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 153

Cytat:

Ja id±c do salonów, wybieraæ suknie mia³am zamiar kupiæ bia³± i tylko o takiej my¶la³am ale jak przymierzy³am kolor ¶mietankowy to zdanie zmieni³am. Tez jestem blondynk± o bardzo jasnej karnacji, osoby z którymi wybiera³am suknie zdecydowanie stwierdzi³y ¿e w bia³ej ¼le wygl±dam, a w ¶mietankowej nawet przy braku opalenizny skóra ma zdrowy, ¶wie¿y a nie blady wygl±d. Poza tym je¶li obok Ciebie nie bêdzie innego odcienia bieli/¶mietanki to ka¿dy bêdzie my¶la³ ¿e masz bia³± suknie
_Biedronka jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-01-25, 18:41   #3538
_Ciastko_
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 981

Cytat:
Ja szczerze polecam kwiaciarnie na Bocianku, miesci sie w Pawilonach tam gdzie Spoldzielnia Mieszkaniowa (obok DCr Oetkera). Ja kupuje tam kwiaty na kazda okazje, moja siostra miala robiony tam bukiet slubny i byl sliczny. Piekne ozdoby, nie nachalne.

Cytat:
Napisane przez Lowczyni Poka¿ wiadomo¶æ

Pani Ania z bazar kolejny rok da³a parê osobom do wiwatu, czytaj±c wypowiedzi dziewczyn widzê ¿e z roku na rok jest coraz gorzej. Wiêc nie polecam bo co chwila kto¶ ma z ni± jaki¶ problem, wiêcej osób jest niezadowolonych ni¿ odwrotnie. Pani woda sodowa uderzy³a do g³owy, klientów traktuje obcesowo, wy¶miewa siê z wyborów kwiatów czy rodzaju wi±zanki ect.
Dok³adnie tak, ja osobiscie bym do niej nie poszla....wolalabym nie ryzykowac ze Pani bedzie miala ZLY dzien.

Cytat:

Ja sama mialam suknie w kolorze smietanki/kosci sloniowej. Wczesniej myslalam o ecru (nie podobaly mi sie biale) ale wszystkie, ktore przymierzalam wygladaly jakby material z¿ó³k³. Na slubie mialam blond wlosy, bylam lekko opalona i suknia swietnie wygladala.

Cytat:
Napisane przez marcia2105 Poka¿ wiadomo¶æ
Jak jak sobie my¶lê o tym to ju¿ zaczynam siê stresowaæ
A co bêdzie dopiero w dniu ¶lubu.
Ja stresowalam sie przed slubem - wiadomo, nie wiemy co nas czeka W dniu slubu nie mialam na to czasu, jezdzilam, zalatwialam wszystko. Nawet jak zalozylam suknie to jeszcze nie czulam ze to TEN dzien. Stres mnie zlapal jak stanelam razem z moim tata przed wejsciem do kosciola i podszedl do nas ksiadz aby poprowadzic mnie do oltarza - nie pamietam jak tam dotarlam Ale wino w czasie mszy zrobilo swoje i zaczelam oddychac A potem to juz z gorki Aha, jak ktos sie boi ze zapomni przysiegi itd. to u nas bylo tak ze ksiadz oczywiscie mowil na glos przysiege, my powtarzalismy ale ksiege odwracal w nasza strone tak ze w razie czego mozna bylo czytac, super rozwiazanie bo tu juz wiedzialam ze wypadnie wszystko ok i tak bylo

Szczê¶liwa mê¿atka 29.09.2007r

Wiza¿ystka, kosmetyczka i stylistka rzês Xtreme Lashes -
_Ciastko_ jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-01-25, 18:48   #3539
Likimeya
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 6

Hej dziewczyny
Ja te¿ mam nadziejê do³±czyæ do w±tku, bo zdecydowali¶my stan±æ na ¶lubnym kobiercu w maju przysz³ego roku.
Narazie przera¿a mnie nieco logistyka ca³ego przedsiêwziêcia, bo oboje mieszkamy w Krakowie, ale ¶lub w Kielcach, a wszystkie sale które nas interesuj± odsy³aj± na osobiste spotkanie. Te¿ tak mia³y¶cie?
Liczy³am, ¿e przynajmniej pierwsz± selekcjê uda nam siê zrobiæ "wirtualnie".
Likimeya jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-01-25, 18:53   #3540
mikusia2013
Raczkowanie

Na Bocianku mówisz... muszê tam zajrzeæ. Mieszkam niedaleko wiêc mia³abym blisko. A nie wiesz jak cenowo sprawa bukietów tam wygl±da

14.02.2009

17.08.2013

Zamknij w±tek

Nowe w±tki na forum Forum ¶lubne

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:11.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.