Mamusie majowo-czerwcowe 2013 cz.7 - Strona 156 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 8 części naszego wątku ??
Brzuszki rosną, dzieci też a nasz wątek jest the best! Mamy V-VI 2013 cz.8 7 16,67%
Rosną brzuchy, w nich maluchy; mamy się cieszą, milczeniem nie grzeszą. V-VI 2013 c.8 2 4,76%
Szalone mamuśki plotkują, a maluszki płeć prezentują. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.8 0 0%
Swą płeć dzieci objawiają i brykanie zaczynają. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.8 1 2,38%
Pokaż kotku co masz w środku, mamusie V-VI 2013 odkrywają płeć dzieci - cz.8 1 2,38%
Zimę już mamy, na wizyty biegamy i dzieciątka podziwiamy. Mamy V-VI 2013 cz.8 0 0%
Niektóre mamy ruchy dzieci już czują, inne pilnie ich wyczekują - Mamy V-VI 2013 cz.8 1 2,38%
Trzęsą się brzuszki, wychodzą pępuszki, niedługo ujrzymy maluszki. V-VI 2013 cz.8 7 16,67%
My tu sobie gadu, gadu, a Maleństwa dają czadu - Mamy V-VI 2013 cz.8 13 30,95%
Kolejne wizyty za nami, snujemy macierzyńskie plany - Mamy V-VI 2013 cz.8 2 4,76%
Robią się z nas grubasy, ale w głowie nam bobasy. Mamy V-VI 2013 cz.8 3 7,14%
Ciężko nam się ruszać, więc spędzamy czas na pogaduchach. Mamy V-VI 2013 cz.8 0 0%
Tyjemy i płaczemy, za chwilę się śmiejemy - przez hormony szalejemy. V-VI 2013 cz.8 0 0%
Bejbik mnie kopie a ja colę żłopię? Mamy V-VI 2013 cz.8 1 2,38%
Fasolencja w brzuszek ciśnie, zaraz z tyłka mi wypryśnie. Mamy V-VI 2013 cz.8 1 2,38%
Mam żylaki, mam rozstępy no i brzuch mocno wydęty. Mamy V-VI 2013 cz.8 2 4,76%
Rozstępują się nam brzuszki, jednak rosną też cycuszki. Mamy V-VI 2013 cz.8 1 2,38%
Głosujący: 42. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-25, 07:53   #4651
justyna_g4
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie majowo-czerwcowe 2013 cz.7

Cytat:
Napisane przez nuna2 Pokaż wiadomość
mam nadzieje, że jest ok moze jest tak jak mowisz, że gdzieś ci kopnął i boli, ale lepiej sprawdź. szkoda, że z taką łaską
Nie kurywam wystraszyłam się. Aż ze stresu zwymiotowałam śniadanie, ale to akurat normalne u mnie. Szkoda, że maż w pracy...

Laura

http://lb1f.lilypie.com/YodDp2.png
justyna_g4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-25, 08:33   #4652
nuna2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justyna_g4 Pokaż wiadomość
Nie kurywam wystraszyłam się. Aż ze stresu zwymiotowałam śniadanie, ale to akurat normalne u mnie. Szkoda, że maż w pracy...
tlumacz sobie, że jest ok bo mały fika będzie Ci raźniej

---------- Dopisano o 08:33 ---------- Poprzedni post napisano o 08:00 ----------

dziewczyny jest sens brać probiotyki skoro już mnie cos podpieka?? czy czekać na wizyte u gina niech mi cos da, wyleczy i wtedy po tym?? i myślicie, ze mogę już posmrowac się clotrimazolum??
Stary 2013-01-25, 08:42   #4653
justyna_g4
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 08:33 ---------- Poprzedni post napisano o 08:00 ----------

dziewczyny jest sens brać probiotyki skoro już mnie cos podpieka?? czy czekać na wizyte u gina niech mi cos da, wyleczy i wtedy po tym?? i myślicie, ze mogę już posmrowac się clotrimazolum??
A kiedy masz wizytę?

Laura

Stary 2013-01-25, 08:55   #4654
nuna2
Zakorzenienie

Cytat:
A kiedy masz wizytę?
za tydzień w piątek...
Stary 2013-01-25, 08:58   #4655
justyna_g4
Zakorzenienie

Cytat:
za tydzień w piątek...
Wydaje mi się, że tydzień z infekcją to trochę długo czekać. JA bym chyba wzięła te probiotyki ( można w ciaży? ) i powiedziała za tydzień ginowi co i jak.

Laura

Stary 2013-01-25, 08:59   #4656
nuna2
Zakorzenienie

Cytat:
Wydaje mi się, że tydzień z infekcją to trochę długo czekać. JA bym chyba wzięła te probiotyki ( można w ciaży? ) i powiedziała za tydzień ginowi co i jak.
no tez sie boje ze sie rozwinie...;/;/

ok jedziemy na zakupy bo w lodówce piszczy
Stary 2013-01-25, 09:00   #4657
justyna_g4
Zakorzenienie

A ja się zbieram do tego lekarza...trzymajcie kciuki

Laura

Stary 2013-01-25, 09:01   #4658
Mysia mysz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Veronic Pokaż wiadomość
Wow 4800 urodzić naturalnie- podziw

łóżeczko z szufladą kosztowało (w tym był też materac gryczano,piankowo, kokosowy 11cm) 324zł
a wózek (gondola, spacerówka i fotelik) - 1200zł, musiałam dokupić tylko parasolkę idealny kolor , tylko, że z TAKO ,bo ma fajny kształt

i powiem , że gondola jest mega duża, duży kosz na zakupy
spacerówka też niczego sobie, nie ma większych trudności, żeby wpiąć i wypiąć te wszystkie gadżety ze stelaża
gondola i spacerówka mają fajne zapinane na zamek wywietrzniki z moskitierą
oczywiście wszystko z regulowanym oparciem
ciekawe jak to będzie z Dzidziusiem,ale "na sucho" jest naprawdę Ok
na razie POLECAM
no i cena moim zdaniem przystępna

bo faktycznie od tych wszystkich wózków, aż głowa boli
ciężko się na coś zdecydować

dlatego do sklepu najlepiej iść mając już upatrzone swoje typy
ja się cieszę , że mam już to "z głowy"

aa popatrzyłam sobie w hurtowni także na x-landery i moim zdaniem to one mają jakieś dziwne kolory
no i są meeega ciężkie
aaa i gondolki mają dosyć małe

ehh każdy wózek ma swoje plusy i minusy
znajomi mają tako i są zadowoleni, jedyne an co narzekali to an fotelik, że musieli podkładać małej coś pod plecy bo był zgięta za bardzo i dokupić taką ochronkę wokół głowy, ale nie wiem jaki model, kupowali go w lecie

edit: doczytałam, że kupiłaś virgo nie tako

Edytowane przez Mysia mysz
Czas edycji: 2013-01-25 o 09:02
Mysia mysz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-25, 09:01   #4659
potterka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii Pokaż wiadomość
ja też dziś nie dałam odpocząć mojemu żołądkowi, od rana nie byłam ani razu głodna, ciągle coś wcinam i teraz mi ciężko bardzo
mi wieczorem tez było okropnie.. bło mi niedobrze, dziwnie muliło mnie w brzuchu
Cytat:
Napisane przez anoxee Pokaż wiadomość
Super, wózek w moim stylu, chociaż nie znam.

Dzień dobry! Małż wybrany do pracy, ja już zaliczyłam piekarnię, bo boroczek (komu się to podobało? ) nie miał chleba, to kochana żonka poleciała do piekarni po świeże bułeczki (byłam pierwszą klientką ) i zrobiłam kanapeczki do pracy. Są też minusy tej wyprawy - po drodze zauważyłam na plakacie, że w Żabce są czekolady Nussbeiser po 3,49. No i oczywiście wlazłam po białą. Też byłam pierwszym klientem. Plusem jest to, że w piekarni nie było jeszcze pączków.

diabli, Ty jesteś niemożliwa!
vil, witaj nasz ranny ptaszku.
podziwiam trzeba było mi bułeczkę podrzucić
potterka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-25, 09:04   #4660
diabli
Zakorzenienie

dzieeeen dooooobryyyy!
kto rano wstaje...ten je paczki z bita smietana

wykituje, jak bede miala jeszcze jedna taka pobudke no ale laboratoryjne sprawy z tz zalatwione, wiec mozna sie obijac.

Edytowane przez diabli
Czas edycji: 2013-01-25 o 09:09
diabli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-25, 09:05   #4661
szprotka_mada
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość

Sonda założona, zapraszam do głosowania!
Poszło

Cytat:

Dzień dobry! Małż wybrany do pracy, ja już zaliczyłam piekarnię, bo boroczek (komu się to podobało? ) nie miał chleba, to kochana żonka poleciała do piekarni po świeże bułeczki (byłam pierwszą klientką ) i zrobiłam kanapeczki do pracy. Są też minusy tej wyprawy - po drodze zauważyłam na plakacie, że w Żabce są czekolady Nussbeiser po 3,49. No i oczywiście wlazłam po białą. Też byłam pierwszym klientem. Plusem jest to, że w piekarni nie było jeszcze pączków.
Hahaha... Dobra kobitka!

Ja Mężowi robię wieczorem kanapki, bo jakoś nie widzi mi się wstawania o 4 rano. Chociaż nie powiem, zdarzyło mi się i to
Po ostatniej kłótni nie zrobiłam Mu, to bardzo mocno zamanifestował swoje niezadowolenie, że sam musi sobie zrobić trzaskaniem czym się da przed wyjściem do pracy. Olałam to. Przyszedł z pracy już trochę skruszony i powiedział tylko ironicznie żebym więcej nie robiła Mu takich kanapek jak dzisiaj, bo Mu nie smakowały. Na co ja ironicznie "przyzwyczajaj się i do takich". No nic, myślał chyba, że sprawę załatwił, ale ja franca stwierdziłam, że trzeba Go trochę pokory nauczyć, więc i następnego dnia nie miał zrobionych kanapek Tegoż ranka już grzeczniej sobie zrobił, nie walił szafkami i drzwiami. A po przyjściu z pracy przytulił się i powiedział tak pięknie "Kochanie, tamte dawne kanapki bardziej mi smakowały, proszę nie rób już takich jak przez te dwa dni, tylko takie jak kiedyś". No i niech ma, zrobiłam Mu na dzisiaj
Taka moja mała historyjka

Cytat:

zaczynamy dziś 20 tydzień

i za tydzień wizytujemy a za 2 połówkowe.
za 20 tc!

Cytat:

Witam się w niezbyt dobrym humorze. Pisałam wam, że od 2 dni mnie pobolewa brzuch. Nie jakoś bardzo tylko taki tępy bół, może uczucie dyskomforu. Ale dziś w nody po 4 obudził mnie taki straszny ból z lewej strony, promieniował, aż do nogi. Nie wiem czy to był jakiś skócz czy mały przywalił mni w jajnika bo od tamtego czasu rusza się jak szalony ( może isę obraca ?) W każdym razie wystraszyłam się dość poważnie i stwierdziłam, że nie zaszkodzi sprawdzić tego. Wiem, że moja gin przyjmuje też u nas w mieście w ośrodku i zadzoniłam tam zaraz o 7. Pani z wielką łąską powiedziała, żebym przyszła, ale że trzeba czekać bo ma 40 pacjentek ( na 3 godziny przyjmowania ?) W każdym razie idę, może panikuję a przynajmniej będę spokona. Wolę iść dzisiaj do niej niż wieczorem np. na sor

Bardzo dobrze, że chcesz to sprawdzić. Oby to nie było nic poważnego
Odezwij się koniecznie jak już będziesz po wizycie!

Cytat:

Moim zdaniem jest sens brać. Szybciej się flora odbuduje. No i Clotrimazolem jak najbardziej zacznij się smarować. Po co masz później cierpieć i chodzić po ścianach...

diabli- Ty to powinnaś zarabiać wyszukując ciekawych aukcji na allegro

vil- a może przed spaniem bierz sobie jakąś tableteczkę, albo wypij jakąś herbatkę na sen... bo masakra jest tak się męczyć... chyba, że to na tle nerwowym (ja tak mam, dużo stresu=mało snu w nocy)

----

Hello
Piątek, piąteczek, piątunio...
Chociaż co mi po nim jak ja ciągle w domu siedzę i do pracy nie chodzę
W każdym razie za oknem mroźźźźno a muszę się dzisiaj wybrać na miasto. Muszę zalecieć do siebie wziąć glukozę, bo jutro idę na badanie , później porządeczki w domu, smażenie placków no i muszę napisać klucz do egzaminu próbnego Ehhh... Znając mnie i moje ostatnie ruchy to pewnie czegoś z tego nie zrobię...

Na razie idę robić śniadanie. Nuna tak mnie wczoraj nakręciła dżemem śliwkowym, że zjem sobie kanapeczki z serkiem typu włoskiego i właśnie takim dźemorrem

Kubuś

ex-aparatka
góra- 30.06.10- 17.11.11
dół- 01.09.10- 26.08.11

koszt leczenia- 6225 zł

Edytowane przez szprotka_mada
Czas edycji: 2013-01-25 o 09:08
szprotka_mada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-25, 09:07   #4662
Mysia mysz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MoTyleKsw Pokaż wiadomość
Nieee mam siły nadrobić...

Padam...

Teściowa odebrana, już mi pichcić chciała
A, że pociąg spóźniony był 40 minut to poszłam na lumpy.
TŻ powiedział, że z domu mnie wygoni, ale za całe 10 zł nakupiłam takie cudeńka, że mi wybaczył
I to już chyba uzależnienie takie jak u diabli allegro

Dziś koleżanka była na USG ta co ma termin dzień po mnie i jej maluszek waży 315 g a mój 475 g to chyba mój jednak to nie taki drobniutki...

Miłej nocki i miłego jutrzejszego dnia
A Twoje ile miało w 22? u mnie w 20t0d ważył 323, to mało czy dużo?

chłopaki więcej ważą?
Stary 2013-01-25, 09:11   #4663
szprotka_mada
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez diabli Pokaż wiadomość
dzieeeen dooooobryyyy!
kto rano wstaje...ten je paczki z bita smietana
A weź nie kuś!
Ja wczoraj miałam sobie kupić eklera w polewie toffi i małe ptysie, ale oczywiście zapomniałam. Na chwilę obecną stwierdzam, ze baaardzo dobrze, bo skoro robią mi się rozstępy na biodrach, to czas ograniczyć słodkie przyjemności, coby nie wyglądać później jak pomarszczona torba

Kubuś

ex-aparatka
góra- 30.06.10- 17.11.11
dół- 01.09.10- 26.08.11

koszt leczenia- 6225 zł

Stary 2013-01-25, 09:12   #4664
cloche
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szprotka_mada Pokaż wiadomość
Powiem Ci, że pierwsze słyszę...
Jutro poszukam na ten temat info...
są takie ciuszki nawet i dla starszych dzieci te dobrej jakości powinny być z jasnej bawełny, cienkie ale gęsto tkane - przez co stanowią naturalną fizyczną barierę dla promieni słonecznych. nic się nie zetrze, nic nie podrażni, no i chroni przed całym spektrum
na dole fotka przykładowa, czapeczka - wygląda zupełnie normalnie
Cytat:
kochana, jak ty jeszcze z rana po mleko chodzisz, to ja cię biorę za żonę!!!

nuna, bierz te probiotyki, pij sok żurawinowy (taki bez domieszek, powinien być mocno kwaśny możesz sobie dolewać do picia) i czekaj cierpliwie na wizytę chyba że byś skoczyła do rodzinnego, nie wiem jak u ciebie tam jest, ale mój rodzinny ma mini-laboratorium moczu i od razu może stwierdzić, czy bakcyle, krew, białka są w siuśkach... nie ma co czekać z tym cholerstwem
aha, mam nadzieję, że po każdych igraszkach z mężem idziesz grzecznie siusiu bo podobno wtedy najłatwiej złapać bakcyla, naziębić się. a mocz już trochę wypłucze intruzów

aaaa tu jeszcze fotka, którą już wstawiałam raz, ale dla szprotki łon mor tajm - czapeczka z SPF50 dla maluszka
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC01559.jpg (24,2 KB, 19 załadowań)
cloche jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-25, 09:13   #4665
diabli
Zakorzenienie

Cytat:

Witam się w niezbyt dobrym humorze. Pisałam wam, że od 2 dni mnie pobolewa brzuch. Nie jakoś bardzo tylko taki tępy bół, może uczucie dyskomforu. Ale dziś w nody po 4 obudził mnie taki straszny ból z lewej strony, promieniował, aż do nogi. Nie wiem czy to był jakiś skócz czy mały przywalił mni w jajnika bo od tamtego czasu rusza się jak szalony ( może isę obraca ?) W każdym razie wystraszyłam się dość poważnie i stwierdziłam, że nie zaszkodzi sprawdzić tego. Wiem, że moja gin przyjmuje też u nas w mieście w ośrodku i zadzoniłam tam zaraz o 7. Pani z wielką łąską powiedziała, żebym przyszła, ale że trzeba czekać bo ma 40 pacjentek ( na 3 godziny przyjmowania ?) W każdym razie idę, może panikuję a przynajmniej będę spokona. Wolę iść dzisiaj do niej niż wieczorem np. na sor
dobrze, ze uda Ci sie to skontrolowac. najwazniejsze to uspokojenie nerwow i wiedza, ze z dzidziusiem wszystko ok trzymam kciuki za wizyte.

Cytat:
diabli- Ty to powinnaś zarabiać wyszukując ciekawych aukcji na allegro
to bylby biznes moich marzen
Stary 2013-01-25, 09:16   #4666
Mysia mysz
Zakorzenienie

Cytat:

nuna, jak Ci takie cuda wracają to przyjrzyj się czym sie myjesz, jakie wkładki itp., ja np. od lat używam lactacyd, raz mnie podkusiło zmienić na jakiś 'naturalny' i tydzień siedzieć nie mogłam:/
Stary 2013-01-25, 09:28   #4667
szprotka_mada
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez cloche Pokaż wiadomość
są takie ciuszki nawet i dla starszych dzieci te dobrej jakości powinny być z jasnej bawełny, cienkie ale gęsto tkane - przez co stanowią naturalną fizyczną barierę dla promieni słonecznych. nic się nie zetrze, nic nie podrażni, no i chroni przed całym spektrum
na dole fotka przykładowa, czapeczka - wygląda zupełnie normalnie

aaaa tu jeszcze fotka, którą już wstawiałam raz, ale dla szprotki łon mor tajm - czapeczka z SPF50 dla maluszka

Faktycznie wygląda normalnie. Całkiem fajna sprawa i dla takiego maluszka i później dla starszaka, który się idzie np do piaskownicy bawić w lato
Rozejrzę się za czymś takim

Kubuś

ex-aparatka
góra- 30.06.10- 17.11.11
dół- 01.09.10- 26.08.11

koszt leczenia- 6225 zł

Stary 2013-01-25, 09:29   #4668
diabli
Zakorzenienie

http://pudelek.wrzuta.pl/film/0UvDb3...ji..._operowej hehe ambitniejsza wersja

ja nadal zostaje przy wersji jazzowej cezika
Stary 2013-01-25, 09:30   #4669
colorblue
Zakorzenienie

Witam!
Włączyłam słownik w kom i mogę pisać jak człowiek
W sondzie zagłosowałam

Mysia mój mały w 20t2d czyli tylko w 2 dalej od ciebie ważył 353g... więc uważam że w 20t ważył tyle co Twój

Cloche śliczne ciuszki

Diabli Ty z tymi aukcjami wymiatasz.. Oczopląsu idzie dostać eheh

Buziaki

min sierpnień 520/1000
Minuty lipiec 610/1000
Minuty CZERWIEC : 1205 /1000
Minuty MAJ: 1005 min/1000

Edytowane przez colorblue
Czas edycji: 2013-01-25 o 09:38
colorblue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-25, 09:31   #4670
banka26
Zakorzenienie

Cytat:
bańka a to do kupienia w aptece??
JA TO W SMYKU kupilam wiem ze w marketach niektorych sa w aptekach i na necie http://www.sklep.dax.com.pl/produkt/...ieny-intymnej/
jak dla mnie sprawdza sie idealnie, gdzie juz przy moich nerach powinnam cos miec a tu nic
Cytat:

pewnie ze lec , zawsze lepiej spanikowac !!!!
Cytat:

probiotyki nie zaszkodza , wiec bez problemu biez i jakis furagin chyba mozna albo cos na bazie zurawiny
Cytat:
A weź nie kuś!
Ja wczoraj miałam sobie kupić eklera w polewie toffi i małe ptysie, ale oczywiście zapomniałam. Na chwilę obecną stwierdzam, ze baaardzo dobrze, bo skoro robią mi się rozstępy na biodrach, to czas ograniczyć słodkie przyjemności, coby nie wyglądać później jak pomarszczona torba
oo jaaa zaraz tz wysle z psem i po królewskie kremówki z zbita smietana
banka26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-25, 09:33   #4671
MoTyleKsw
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mysia mysz Pokaż wiadomość
nuna, jak Ci takie cuda wracają to przyjrzyj się czym sie myjesz, jakie wkładki itp., ja np. od lat używam lactacyd, raz mnie podkusiło zmienić na jakiś 'naturalny' i tydzień siedzieć nie mogłam:/
Tak jak pisałam, moja 475 a jej w tym samym terminie chłopak 315. To Twój jest 2 tyg młodszy od jej i jest większy...
Cytat:
Napisane przez Mysia mysz Pokaż wiadomość
A Twoje ile miało w 22? u mnie w 20t0d ważył 323, to mało czy dużo?

chłopaki więcej ważą?
Ja też myślałam, że to ma wpływ jakiś, a lekarz mi powiedział, że to bzdura, że wtedy miałabym alergiczne problemy z dołem, a nie grzybiczne...
Więc nie wiem ile prawdy...

Idę teściowej pomóc w kuchni

Miłego dnia

http://www.suwaczki.com/tickers/dqpre6ydpfblirzx.png

Jestem W Niebie.

Kocham Was

MoTyleKsw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-25, 09:34   #4672
Mysia mysz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez colorblue Pokaż wiadomość
Mysia mój mały w 20t2d czyli tylko w 2 dalej od ciebie ważył 353g... więc uważam że w 20t ważył tyle co Twój
dzięki za info zobaczymy ile urósł w poniedziałek
Stary 2013-01-25, 09:35   #4673
MoTyleKsw
Zakorzenienie

Cytat:
Witam!
Włączyłam słownik w kom i mogę pisać jak człowiek
W sądzie zagłosowałam

Cloche śliczne ciuszki

Diabli Ty z tymi aukcjami wymiatasz.. Oczopląsu idzie dostać eheh

Buziaki
Zastanawiałam się po co byłaś w sądzie głosować
A to chodziło o sondę

http://www.suwaczki.com/tickers/dqpre6ydpfblirzx.png

Jestem W Niebie.

Kocham Was

MoTyleKsw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-25, 09:37   #4674
Mysia mysz
Zakorzenienie

Cytat:
Tak jak pisałam, moja 475 a jej w tym samym terminie chłopak 315. To Twój jest 2 tyg młodszy od jej i jest większy...

Ja też myślałam, że to ma wpływ jakiś, a lekarz mi powiedział, że to bzdura, że wtedy miałabym alergiczne problemy z dołem, a nie grzybiczne...
Więc nie wiem ile prawdy...

Idę teściowej pomóc w kuchni

Miłego dnia
ja miałam własnie alergicznie, na samo9locie czysto, a piekło i swędziało
Stary 2013-01-25, 09:38   #4675
colorblue
Zakorzenienie

Cytat:
Zastanawiałam się po co byłaś w sądzie głosować
A to chodziło o sondę

Tymek oddaj mamie mózg!!!!!!!!!!

min sierpnień 520/1000
Minuty lipiec 610/1000
Stary 2013-01-25, 09:41   #4676
szprotka_mada
Wtajemniczenie

Cytat:

Tymek oddaj mamie mózg!!!!!!!!!!

Kubuś

ex-aparatka
góra- 30.06.10- 17.11.11
dół- 01.09.10- 26.08.11

koszt leczenia- 6225 zł

Stary 2013-01-25, 09:48   #4677
colorblue
Zakorzenienie

Wiecie co.. tak wiele z Was mi mówiło,że przecież mam rodzinę ,która może mi pomóc póki mąż mi kasy nie wyśle,że nie możliwe ,żeby nikt nie chciał..
Opowiedzieć Wam żart dnia?
Ostatnio Wam pisałam,że uprosiłam mame ,żeby chociaż obiady mi i dzieciom dawała,żeby chociaż ten ciepły posiłek dzieci miały..
Dała mi we wtorek zupy na 2 dni i mówiła ,żeby przyjść dzisiaj i znowu da na 2 dni zupy. No dobra.. ja szczęśliwa,że chociaż tyle i nie będziemy z dzieciakami przez cały dzień głodni...
I co?
Dzisiaj mi pisze,że tato wyjeżdża gdzieś tam i ona dalej nie widzi gotowania obiadków bo dla niej i mojego brata to nie trzeba i ona sobie coś zamówi
Szczęka mi opadała..
Napisałam jej,że ok.. że myślałam,że chociaż tak nas poratuje póki męża nie ma,że chociaż tyle dzieci zjedzą bo ja bez złotówki..
Przez chwile była cisza a potem napisała,że no ona nie wie, ale jakby czasem coś to mnie zawoła..
No to teraz czekam na łaskę mojej mamy czy coś nam da czy nie
Mam dość...

min sierpnień 520/1000
Minuty lipiec 610/1000
Stary 2013-01-25, 09:50   #4678
diabli
Zakorzenienie

w ddtvn maja rozmawiac na temat "dlaczego mezczyzna nie powinien asystowac przy porodzie"
Stary 2013-01-25, 09:55   #4679
Ashyshqa
Zakorzenienie

Cytat:

Jest sens. Dzięi nim infekcja się bardziej nie rozwinie.

Cytat:
Można w ciąży, a nawet się zaleca

Cytat:
Ja Mężowi robię wieczorem kanapki, bo jakoś nie widzi mi się wstawania o 4 rano. Chociaż nie powiem, zdarzyło mi się i to
Po ostatniej kłótni nie zrobiłam Mu, to bardzo mocno zamanifestował swoje niezadowolenie, że sam musi sobie zrobić trzaskaniem czym się da przed wyjściem do pracy. Olałam to. Przyszedł z pracy już trochę skruszony i powiedział tylko ironicznie żebym więcej nie robiła Mu takich kanapek jak dzisiaj, bo Mu nie smakowały. Na co ja ironicznie "przyzwyczajaj się i do takich". No nic, myślał chyba, że sprawę załatwił, ale ja franca stwierdziłam, że trzeba Go trochę pokory nauczyć, więc i następnego dnia nie miał zrobionych kanapek Tegoż ranka już grzeczniej sobie zrobił, nie walił szafkami i drzwiami. A po przyjściu z pracy przytulił się i powiedział tak pięknie "Kochanie, tamte dawne kanapki bardziej mi smakowały, proszę nie rób już takich jak przez te dwa dni, tylko takie jak kiedyś". No i niech ma, zrobiłam Mu na dzisiaj
Taka moja mała historyjka
Dobra historia no i prosze jak konsekwencja w działaniu łamie upór mężczyzny!

Color, strasznie mi przykro, że tak z mamą masz. Ja jednak wciąż podtrzymuję zdanie, że powinnaś z mamą porozmawiac otwarcie w cztery oczy, nie przez smsy załatwiać takie rzeczy. POwiedzieć w prost, że jak ona Wam teraz nie pomoże to nikt inny i dzieci będa chodzić głodne. Bop przez smsy łatwo znaleźć wymówkę...
Ashyshqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-25, 09:57   #4680
banka26
Zakorzenienie

Cytat:
Wiecie co.. tak wiele z Was mi mówiło,że przecież mam rodzinę ,która może mi pomóc póki mąż mi kasy nie wyśle,że nie możliwe ,żeby nikt nie chciał..
Opowiedzieć Wam żart dnia?
Ostatnio Wam pisałam,że uprosiłam mame ,żeby chociaż obiady mi i dzieciom dawała,żeby chociaż ten ciepły posiłek dzieci miały..
Dała mi we wtorek zupy na 2 dni i mówiła ,żeby przyjść dzisiaj i znowu da na 2 dni zupy. No dobra.. ja szczęśliwa,że chociaż tyle i nie będziemy z dzieciakami przez cały dzień głodni...
I co?
Dzisiaj mi pisze,że tato wyjeżdża gdzieś tam i ona dalej nie widzi gotowania obiadków bo dla niej i mojego brata to nie trzeba i ona sobie coś zamówi
Szczęka mi opadała..
Napisałam jej,że ok.. że myślałam,że chociaż tak nas poratuje póki męża nie ma,że chociaż tyle dzieci zjedzą bo ja bez złotówki..
Przez chwile była cisza a potem napisała,że no ona nie wie, ale jakby czasem coś to mnie zawoła..
No to teraz czekam na łaskę mojej mamy czy coś nam da czy nie
Mam dość...
oo maj gat sory ale matka zeby tak ... hmmmmm <przytul>

właczcie DDTVN co to za choroba ?? klatwa oddyny czy jakos tak , chlopiec jak zasypia przestaje oddychac masakra
banka26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości