|
|
#2191 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XLVII
Nie nadrobię bo zaspałam
![]()
|
|
|
|
#2192 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
A ja jestem przeziębiona i głowa mnie boli
Gardło też Did też chory ![]() ---------- Dopisano o 08:52 ---------- Poprzedni post napisano o 08:45 ---------- Cytat:
![]() Idę nałozyć olej na włosy, ten z Allegro. Kameno, wczoraj Cedre dotarło Muszę jej zwrócić uwagę, jak ją dorwe, że awizo wolę
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#2193 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jak chcesz to można z niom na fejsie pogadać ![]() Się przypominam odnośnie Londkowych zakupów... jeszcze parę dni i ten.... pójde walute wyminiać
|
|
#2194 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
A moja koleżanka z którą byłam w Turcji to w niedzielę leci do Brazylli- jak ja Jej zazdroszczę
![]() No nic, czas na mejkap i ruszenie tyłka do pracy
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2195 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
|
|
|
|
#2196 | |||||
|
Panaroja
|
Znad
![]() Cytat:
![]() 2. Cytat:
![]() Cytat:
dooobry zuodziej , doooobry ![]() Cytat:
za poprawę Cytat:
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||
|
|
|
#2197 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. serio gdzieś leży problem z tą pocztą - ja bym to sprawdziła - to jest "nie halo" i ktoś zawala ewidentnie - do mnie dojszło chyba w drugi dzień - mieszkam na niezłym zadupiu i odległość od nadawcy miałyśmy podobną poza tym jak mieszkałąm gdzie indziej - prio z każdego zakątka Polski szedł do mnie dzień góra dwa ![]() a za zostawianie u sąsiadów zrobiłabym listonoszce niezły dymik za donoszenie pod niewłaściwy adres słusznie mówisz, dla mnei to nei do pomyślenia - a jak mówię u nas zaduphie Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-01-25 o 11:13 |
|
|
|
|
#2198 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Co do szybkości i zostawiania przesyłek u sąsiadów to się chyba dowiem, gdzie skargę złożyć, może mailowo na początek.---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ---------- klik
|
|
|
|
#2199 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niepotrzebnie spojrzałam na skład ![]() a nie wystarcza zmielone skorupki z jajek?
|
|
#2200 |
|
Zakorzenienie
|
Joł!
Siedzę z maską na włosach, po rozjaśnianiu - boję się pójść do łazienki i to zmyć
|
|
|
|
#2201 |
|
Nindżopesz
|
Przeczytalam, ze z mąką ale w sumie nic mnie juz nie zdziwi.
|
|
|
|
#2202 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oby byly piękne i nie połamały sie biedactwa ![]() No weż, mąki sie przecież do masek dodaje. Tylko nie pamiętam czy zwykłej czy ziemniaczanej i w jakim celu |
|
|
|
|
#2203 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2204 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
A chyba niektorzy uzywaja maki jako suchego szamponu?
|
|
|
|
|
#2205 | |||||||
|
BAN stały
|
Znad
i sandwichy z sandwichera Zdrowiejcie szybko! ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Kevin pewnie pilnie studiuje ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Tak się zastanawiałem, że większość nieobecnych pewnie realne życie fsysuo, w sumie to dobre (oczywiście o ile brak bytności tutaj z własnego wyboru wynika, a nie niemania czasu) Choć raz kiedyś zameldować się to chyba żaden wielki problem?! ![]() Cytat:
![]() Fuuu! ![]() Może rosołek lepiej? ![]() |
|||||||
|
|
|
#2206 |
|
Zakorzenienie
|
Hyhy, mam pomarańczowe włosy
![]() Wyszło o niebo lepiej niż poprzednio (wtedy miałam żółtą górę, pomaranczowy środek i brązowy dół), teraz dół jest odrobinę ciemniejszy i nie widać tego kontrastu tak mocno |
|
|
|
#2207 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
![]() Macham znad kubeczka z morelowym kiślem
|
|
#2208 |
|
BAN stały
|
P. sobie grabi
Dzwoni na stacjonarny z wielkimi pretensjami "kiedy komórkę włączę?!" (padła mi była we nocy dzisiaj), a ja co dopiero wstałem i kręciłem się po kuchni właśnie Teraz oczywiście nie oddzwoni, bo ma jakieś zajęcie pewnikiem i szkoda mu czasu na pier*olenie przez telefon (tylko ja zawsze chęć muszę mieć i ochotę na godzinne tyrady) ![]() --- Idę do banku!
|
|
|
|
#2209 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2210 | ||
|
perfumowy zawrót głowy
|
![]() znad drugiej serii antybiotyków i zawalonych zatok Cytat:
polski show biznes mnie rozwala ![]() Cytat:
Warto? No i zdrowia życzę wow, Brazylia, to chyba bardzo droga impreza... z ciekawości, jaki to koszt? z biurem jedzie czy sama?
|
|
#2211 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
od razu widać kto w tym związku nosi spodnie ![]() nie zapomnij czassnąć drzwiami ! Aha, i walnij focha na tydzień ![]()
|
|
|
|
|
#2212 |
|
Nindżopesz
|
Ale fajnie!
|
|
|
|
#2213 |
|
Piers do przodu
|
W końcu nadrobilam
Mursz - nie warto Agnes - co za zbóje myślałam, że tylko w latach 80-tych takie rzeczy były na porządku dziennym i zdrówka ![]() Betty - szybkiego właściwego zrośnięcia nadgarstka ![]() Win - ![]() U mnie dziś koncernowy dzień indoktrynacji
|
#2214 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2215 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Dobry Dobra jest w smaku, na nic nie pomaga ani nie działa ![]() ---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ---------- Idę obejrzeć Pinię tylko jeszcze nie wiem gdzie, ale chyba na fejsie ![]() Edit: jednak nie na fejsie
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2013-01-25 o 14:32 |
||
|
|
|
#2216 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dobre |
|
|
|
|
#2217 |
|
grozi wypollizowaniem
|
ukądamy panele ![]() mozecie sobie wyobrazic jak to wygląda w moim wykonaniu
|
|
#2218 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No jako suchego szamponu, jako pudru matującego i jeszcze jako czegoś o czym zapomniałam. Cytat:
|
||
|
|
|
#2219 | |||
|
Konto usunięte
|
![]() Cytat:
![]() 2. Zdarza się i tak 3. Uważaj bo jak Bar podczytuje ? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Red wykauaczka wróciła Pytanie do włosatych. Właśnie zauważyłem na mych turbo zakolach milimetrowe jasne włoski Edytowane przez 5ed20e359c6e02ff4b6d2343033f9068648c91fd_610b1bf2637d5 Czas edycji: 2013-01-25 o 15:36 |
|||
|
|
|
#2220 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a z escritorą się widzim na fejsie, aaa początkowo korespondencyjnie śmy się kontaktowały ![]() Cytat:
![]() ja sę wyobrażam... no a wygląda to tak że...... się słoje muszą zgadzać ![]() ---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:57 ---------- [1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;38851999] Pytanie do włosatych. Właśnie zauważyłem na mych turbo zakolach milimetrowe jasne włoski bez szans na odp, tu sami łysi
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:48.

Gardło też
Did też chory 

Nie ma to jak na czeźwo znosić alkoholowe wywody 

dooobry zuodziej , doooobry
za poprawę

Co do szybkości i zostawiania przesyłek u sąsiadów to się chyba dowiem, gdzie skargę złożyć, może mailowo na początek.

Teraz oczywiście nie oddzwoni, bo ma jakieś zajęcie pewnikiem i szkoda mu czasu na pier*olenie przez telefon (tylko ja zawsze chęć muszę mieć i ochotę na godzinne tyrady)
Poza tym drugi wątek burdelgate - wyjazdy do Dubaju, bogaci szejkowie i te sprawy