![]() |
#121 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Lesbijki i Biseksualistki
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myślisz że przy takich wątpilwościach powinnam z tego zrezygnować? Cytat:
![]() |
![]() |
#123 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mojego tż nic się nie zmieniło (a nawet stałam się dla niego jeszcze bliższa) tylko we mnie jest takie uczucie przesytu.. A gwoździem do trumny był wariant kmm. Wszystko było przemyślane, nikt nie cierpiał ![]()
_/\"/\_ (=^.^=)(") (,("')("') Edytowane przez lilka_vanilka Czas edycji: 2013-01-25 o 13:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 | |
sissy that walk
|
Cześć, i ja nieśmiało dołączę
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Co do samego pojęcia bi, to normalne, że raz mamy potrzebę bycia w związku (nie chodzi mi o eksperymenty czy zafascynowanie, fantazje kobietami, bo tym się różni biseks) z kobietą, a raz z mężczyzną. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Zakorzenienie
|
pozdrawiam wszystkie tkwiące w jałowych związkach
![]() fajny watek, będę podglądać z ukrycia ![]()
![]() |
#127 | ||
sissy that walk
|
Cytat:
![]() Mam nieodparte wrażenie, że ta pani może być kryptolesbijką ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#128 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ---------- no i co? znów małe gnojki wszystko spier.doliły.. wszystkie 3 projekty odrzucone ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Konto usunięte
|
Proponuję zabronić małżeństw osób aseksualnych i bezpłodnych - państwo nie ma z nich żadnego pożytku
![]() Wszystkie trzy poszły w piz...? Nawet nie skomentuję, bo bana dostanę za słownictwo. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Konto usunięte
|
Jestem zła jak cholera, przecież oni nawet nie głosowali nad ich przyjęciem a skierowaniem do dalszych prac!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 | |
sissy that walk
|
Dajcie spokój, nie ma czego żałować. Te projekty i tak były tak okrojone na modłę prawicową, że nie miały niemal nic wspólnego z tymi związkami partnerskimi które funkcjonują w innych państwach Europy. Niech się udławią tymi ochłapami, sami sobie wystawiają świadectwo ciemnoty. Nie wiem czy zapomnieli, że środowisko LGBT też głosuje.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Rozeznanie
|
A poniekąd zbaczając z tematu, ciekawe kto pierwszy się weźmie 'ślub' w Polsce.
![]() Pamiętam widok uroczych starszych pań, które pierwsze wzięły ślub, gdy Nowy Jork zalegalizował małżeństwa homo. Piękne zdjęcia można znaleźć w internecie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Konto usunięte
|
No, w najbliższym (i w tym dalszym...) czasie na żaden lepszy projekt nie ma co liczyć, a te projekty byłyby przynajmniej JAKIMŚ krokiem ku zmianie sytuacji. A teraz po raz kolejny udowodniono, że za naszego życia to ni cholery nic się nie zmieni.
Czekam na ustawę, która będzie mówiła o tym, że w Polsce mogą mieszkać tylko biali heteroseksualni katolicy o prawicowych poglądach - bo jak dla mnie, to jedna dyskryminacja pociąga za sobą kolejne. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() http://www.bridal-dresses-mentor.com...es-wedding.jpg Śliczne zdjęcie, moje ulubione. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 | ||
sissy that walk
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Konto usunięte
|
Właśnie mignęła mi zapowiedź wiadomości.
"Nigdy nie słyszałem o dwóch łabędziach czy dwóch pingwinach" to ciekawe, bo akurat pingwiny czasem łączą się w pary jednopłciowe ![]() Bez kitu, nie wierzę, że ktoś jest przekonany, że homoseksualizm występuje tylko wśród ludzi. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Portia była kiedyś (kilka razy chyba) u Ellen i opowiadała o swoich problemach z ED i że teraz nie patrzy na siebie tak jak kiedyś, że się akceptuje, że rozumie, że wygląda dobrze. Zaznaczyła, że oczywiście nie uważa siebie za idealną i tu Ellen jej przerwała i powiedziała, że ona uważa ją za idealną <3 To było słodkie :3 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#140 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Przypomniało mi się - kiedyś czytałam, że po wprowadzeniu małżeństw dla osób tej samej płci w Hiszpanii (a było to już kilka lat temu) Javier Bardem stwierdził, że gdyby był gejem wziąłby ślub jutro, byleby tylko je*ać kościół. Nie chciałam nigdy formalizować swoich związków, ale po tym co się teraz u nas dzieje jestem coraz bardziej tego samego zdania co Javier. Nie wiem tylko czy doczekam.. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() A ja akurat znów oglądam "To nie jest kraj dla starych ludzi" i znów nie mogę się nadziwić, jak dobrym jest aktorem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Zakorzenienie
|
[1=5e39f43c776cd63a5691dbe eeb4c12a7b21f7a21_63e1948 2c3766;38853172]A co jest dziwnego w takim związku?
![]() ![]() Nigdy się nie interesowałam tak wnikliwie tym tematem. Nie jest to absolutnie dziwne, tylko miałam o tym inne wyobrażenie ![]()
![]() |
#143 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Ale jakby któryś wyskoczył, że homoseksualizm jest zły, bo występuje wśród zwierząt to musieliby zdelegalizować małżeństwa, bo heteroseksualizm też przecież występuje wśród zwierząt ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 | |
sissy that walk
|
W Hiszpanii w ogóle jest Ameryka pod tym względem, nie dość że jest możliwość związku partnerskiego, to jeszcze są dopuszczone małżeństwa par jednopłciowych. Też chciałabym mieć taką opcję wyboru
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Zakorzenienie
|
Zawsze mnie to ciekawiło, kiedy już wiadomo, że jest się bi/ les a nie jest to tylko "kaprys"? Wiadomo, różnych układów się próbuje, człowiek jest ciekawy. W ogóle strasznie ciekawska jestem jeśli chodzi o preferencje odmienne od moich, nie wiem dlaczego, może dlatego, że mnie kobiety nie pociągają? Chętnie będę Was dalej podczytywać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Konto usunięte
|
Dziś jakieś niskie ciśnienie, ludzie senni chodzą, to jakby ktoś chciał sobie podnieść http://www.tvn24.pl/piec-milionow-si...,302469,s.html
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Konto usunięte
|
Wyjaśni mi któraś, co tam robi stwierdzenie, że historii trzeba się uczyć? Co, niedość, że wśród zwierząt nie występuje homoseksualizm, to w historii też niby takich przypadków nie było?!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Konto usunięte
|
Nie wiem. Ja nie rozumiem tej pani. Jakim cudem trzeba według niej zmienić konstytucję kiedy ten nieszczęsny art. 18 brzmi "Małżeństwo jako związek kobiety i mężczyzny, rodzina, macierzyństwo i rodzicielstwo znajdują się pod ochroną i opieką Rzeczypospolitej Polskiej."
Przecież nikt nie chce stworzyć małżeństwa mężczyzny i mężczyzny czy kobiety i kobiety. Tylko związek partnerski. Ona jest jakaś ograniczona, czy co? Nie odmówiłam sobie i wysłałam maila do jednej z PO z Warszawy, która głosowała przeciw dalszym pracom nad ustawami. Pewnie będzie to miała głęboko w dupie, tak jak mojego maila odnośnie jej zagłosowaniem za zaostrzeniem ustawy aborcyjnej ale co się wyplułam to moje. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Konto usunięte
|
Im chyba wszystkim odłączyli internet, nic, k*rwa nie sprawdzą, a będą pieprzyć głupoty
![]() A co jej napisałaś? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A Ellen jest niesamowita. Cytat:
A co do tej kobiety (której imienia nawet nie będę starała się zapamiętać - nie widzę powodu), to normalnie mi ręce opadły. Nawet nie wiem jak to skomentować. Tak powołują się na konstytucję, ale nie widzą jednego punktu - równości obywateli, która notabene według mnie stoi przed 'definicją małżeństwa'. Oznacza to, że jesteśmy obywatelami 'gorszego gatunku'. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:38.