![]() |
#2402 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 (XXI) - część VI
Cytat:
![]()
![]() |
#2403 |
Zakorzenienie
|
no da sie ale te ceny...................
|
![]() ![]() |
![]() |
#2404 |
Wtajemniczenie
|
oszaleje z tym wizażem
![]() u mnie też z tym nie najlepiej :/ po chwilowym sukcesie znów jest tragedia mamcia piękne zakupy ![]() linka to trzęsienie sie co ma synek mojej koleżanki jest właśnie wtedy jak On się czymś ekscytuje, że to niby niedojrzałość układu nerwowego no i ona żałuje że szczepiła małego z tym że jak teraz czytam że to nie jest taki rzadki przypadek to wątpię że ma to jakiś związek ze szczepionkami Karolina pokazujęnasz najnowszy zakup ![]() ---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ---------- a wogóle to przez to że tyle karmie w nocy i Młody niechętnie je stałe pokarmy - tzn je kilka łyżeczek i wrzeszczy że dość - znowu schudłam kg, na liczniku 50 Edytowane przez wanilllka82 Czas edycji: 2013-01-25 o 18:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#2406 |
Wtajemniczenie
|
hej
dopiero weszłam do domu i co? pierwsze co to zabrałam się za nadrabianie ![]() ![]() pumas babo ja też chcę kreski ![]() Karolina gdzie robiłaś? ![]() dep,mamcia świetne zakupy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2407 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja cały czas walczę ale na razie ubyło mi tylko 2,5 kg ![]() Cytat:
![]() Dziewczyny mam pytanie- czy podajecie kaszkę butelką czy łyżeczką? Chciałabym jutro podać małemu kaszkę przed snem. Mam Sinlac czyli bezmleczną bezglutenową. Tam na opakowaniu jest napisane że trzeba to podawać łyżeczką, pediatra też mi tak mówiła, ale ja sobie nie wyobrażam jak M. po kąpieli jest na maxa śpiący i głodny bawić się łyżeczką, raczej nic z tego nie wyjdzie. Czy jak podam butelką będzie źle? ---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2408 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2409 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
troszke nas nie bylo...w zeszly piatek malej bardzo wypuklilo sie ciemiaczko,przestala jesc i zaczela dlugo plakac,pojechalismy do szpitala i zostawili nas 1,5 dnia na obserwacji,skonczylo sie na 2 usg i 7 nakluciach by zalozyc kroplowke ale i tak bezskutecznie,postraszyli mala sonda wiec zaczela nagle jesc,na drugi dzien opuchlizna zeszla i wyslali nas do domu twierdzac ze pewnie wahania cisnienia to spowodowaly...za 1,5 w domu czyli sobote wieczor znow placz,brak apetytu,niedziala ok ale wieczor to samo.Poniedzialek do lekarza,stwierdzil ze chyba zaplenie ucha,wyslal nas dop laryngologa w wtorek...caly czas placz,noszenie,nie chciala za bardzo jesc...wtorek znow wyladowalismy w klinice laryngologicznej bo lekarz nie mial sprzetu by wlozyc jej te rurke do ucha bo wszystko za duze...w szpitalu stweierdzili ze to nie uszy,mocz ok,brak goraczk ii wyslali nas z czopkami przeciwbolowymi do domu....w srode mala wstala i nie mogla odkleic oczek takiego zapalenia dostala wiec znow pediatra ...po 3 nocach nieprzespanych wczoraj jak reka odjal.mala spi,je i gaworzy....nie wiem co o tym myslec ale ciesze sie ze to juz minelo!! pozatym w zeszly piatek byla rehabilitantka,jutro znow bedzie,juz widac postep,mala sklada raczki,lapie wszystko co sie da bo pani pokazala mi jak ja karmic i nosic....jestem przemeczona ale szczesliwa,dzis kolejne nowosci,mala nie jest zachwycona ale trzeba pomalu wspieracv obracanie... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2410 |
Zakorzenienie
|
nKarolina mam taka masc zaraz sobie posmaruje.
mala dzisiaj zrobila 7 kup i tym sposobem mamy pierwszy raz odparzona dupcie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2411 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja podaję w butelce,zagęszczam mleko 3-4 miarkami i przesypia mi całą noc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2412 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a ile tego mleka robisz? i jaki smoczek? (może ja też spróbuję?) Edytowane przez wvictoria Czas edycji: 2013-01-25 o 19:13 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2413 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() hmmm obserwuj czy to nie biegunka czasem
![]() |
#2414 |
Zadomowienie
|
mala zjadla dzis 110 ml!!rekord!!w koncu widze ze jest duzo lepiej
|
![]() ![]() |
![]() |
#2415 |
Zakorzenienie
|
Myślimy o Concord Ultimax. Co sądzicie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2416 |
Zakorzenienie
|
to juz tak drugi dzien kupki sa jasno zolte raczej nie wodniste srednio zbite... kurde nie wiem co z tym fantem zrobic..
inne sa kupki np po zupce a pozniej takie wlasnie jasno zolte nie wiem czy to od mleka ale mleko w sumie pije 3 razy dziennie... |
![]() ![]() |
![]() |
#2417 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() super! a ta czapa na teraz skąd? jest świetna! Cytat:
![]() Karolina ![]() Dziekujemy za wszystkie zyczenia! Szoken normalnie Jaś była tak grzeczny cały dzień, że śmiem powiedzieć - jak nigdy. Jadł co dałam, musiałam mu dokładać. Był śmieszkiem, bawił się, nie płakał. Super ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2418 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2419 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Blue ogólna ocena na fotelik.info to 2, trochę słabo. Chociaż za bezpieczeństwo ma wymagane minimum 3, ale jednak ta ogólna ocena by mnie trochę odstraszyła
![]() |
#2420 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2421 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2422 |
Zakorzenienie
|
zachorowąłam na ten kocyk
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2423 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2424 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2425 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Właśnie rozważamy, który jest lepszy. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2426 |
Zakorzenienie
|
Olcia ja rzesy na pewno zrobie na wiosne a krechy jakos niebawem. Mam polecone miejsce i strasznie tanie.
Jestem po wycisku i leze na kanapie ![]() Co do kaszki zwykle daje lyzeczka, na noc i w nocy butla tak jak olcia, ale niestety nie spi dobrze. |
![]() ![]() |
![]() |
#2427 |
Zakorzenienie
|
Życzę dużo zdrówka pannie N, kawalerowi J i parze Z + N.
![]() . Zabawki - małą interesuje ją prawie wszystko. W łóżeczku fajne są zabawki i to, co uda jej się ściągnąć przez szczebelki, a poza łóżeczkiem wszystko poza jej zabawkami. Ujdzie słonik Lamaze, bo piszczy. Czasem krzyczy, jak jej coś zabieram, albo uniemożliwiam zbliżenie się do tego. . Proszek - do ukończenia roczku pewnie będę używać dziecięcego. . Czytałam, że Zosia daje mamusi popalić. R. mi też. Wydaje mi się jednak, że na ogół ma jakiś racjonalny powód do piszczenia i skrzeczenia... niestety dość często. . Tylko część upadków jest kontrolowana, więc dzisiaj posłuchałam mamy i przez bok łóżeczka przewiesiłam koc. Oczywiście wstaje z drugiej, ale chyba więcej czasu spędza tuląc zabawki na brzuszku i na siedząco (trzymając się czegoś). Na noc zdejmę, żeby miała dopływ powietrza. W przyszłym tygodniu powinny dotrzeć maty i kojec. . Może Marcinek płakał w czasie szczepienia, bo już rozumie, że ktoś zadaje mu ból świadomie. R. chyba tak ma. Kaszki podaję wyłącznie łyżeczką, a na noc mleko. Tylko nasza noc zaczyna się dosyć późno. . Wiktoria - fajna piramidka, a garnuszka w ofercie nie widzę. Edytowane przez Maciejka__ Czas edycji: 2013-01-25 o 19:48 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2428 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2429 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zrobilam sobie kapiel czekoladowo pomaranczową i powiem tylko ![]()
![]() |
#2430 |
Zakorzenienie
|
I jeszcze... Widziałyście gdzieś na żywo fotelik Britax First Class Plus?
Kupiłabym taki fotelik do pozycji siedzącej, coś jak Wanillka, ale obawiam się o komfort śpiącego dziecka, komfort w dłuższej podróży... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:06.