|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3031 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XVIII
uff
![]() a widzisz, to inna sprawa... ja nic takiego u siebie nie zauważyłam.Kurczę zastanawiam się jeszcze dan tymi warm up np śliwkową, bo widzę że opinie ma podzielone ja lubię takie aromatyzowane ale np jeżynowa w piramidkach mnie nie zachwyciła, mimo że najgorsza nie jest.
|
|
|
|
#3032 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3033 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Myślałam nad kubkiem i przypomniałam sobie, że mam termokubek z logiem mojej uczelni, jeszcze nieużywany. Przed chwilą go wyparzyłam i będę testować A przyda się przede wszystkim w domu i w pracy, żeby herbata stojąca na biurku tak szybko nie stygła. Nigdzie nie zamierzam go nosić wypełnionego. I tym sposobem zaoszczędziłam Ostatnio mam straszny problem, żeby nie kupować wszystkiego, co się rzuci w oczy...
|
||
|
|
|
#3034 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
|
#3035 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie cebulka w koszach na środku leżała
![]() Cena 3.99zł opakowanie dość duże
|
#3036 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie leży na środku, na półce z rzeczami z gazetek
|
|
|
|
#3037 | |
|
Moderator
|
Cytat:
Ja niedawno właśnie wróciłam z Lidla, obkupiłam się co chciałam i już, Jak Biedronka nie chce zarabiać to nie Zerknę na te tortellini przy okazji
|
|
|
|
|
#3038 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, czy możecie coś powiedzieć o nożach, które mają być od poniedziałku? Warto się na nie czaić?
|
#3039 |
|
Moderator
|
Już pisałam, ale powtórzę. Cebulka prażona Culineo, 3.99 / 200g. U mnie pomiędzy kostkami rosołowymi i gorącymi kubkami. U innych w koszach. Woreczek do wielokrotnego zamykania. Od niidawna dostępna.
może kto sobie znajdzie Jakoś mi się ręce trzęsą i byki robię
Edytowane przez alamirka Czas edycji: 2013-01-25 o 19:10 |
|
|
|
#3040 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jaka cena? Bo ja kupuję mrożone z brokułami i marchewką, bardzo dobre, ale tych, co piszesz nie widziałam |
|
|
|
|
#3041 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z sosem bym je zjadla z serka plesniowego ![]() a tych co Ty piszesz to ja znow nie widzialam ![]() o tu je mam ![]() http://www.google.pl/search?hl=pl&q=...hi%3B630%3B507
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi Edytowane przez groszek75 Czas edycji: 2013-01-25 o 19:13 |
|
|
|
|
#3042 |
|
Zadomowienie
|
Chciałam powiedzieć, że Tż się poprawił i kupił dwa opakowania M&Msów
Kazał mi to tutaj napisać, bo cytuję "Te dziewczyny na oczy mnie nie widziały, a już taką opinie mi wyrabiasz na forum, a ja tylko głodny byłem!"(Mina zbitego psa) Ta... Jak ja go uwielbiam ![]() Nie rozstaję się z moim kubeczkiem termicznym... naprawdę super gadżet
|
|
|
|
#3043 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() fajowy gość
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
|
#3044 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ---------- Cytat:
no ja już kiedyś z którymś wirtualną piątkę przybijałam, bo też uwielbiał żelki, czyj to był TŻ?(ok. znalazłam, lunerin
Z tobą chcę oglądać rzeki, co samotnie płyną Gwiazdy nad łąkami w środku lasu i jagód czarnych... Tyranozaury Edytowane przez PaulinciaKWC Czas edycji: 2013-01-25 o 19:31 |
||
|
|
|
#3045 |
|
Wtajemniczenie
|
Tak wypisujecie do czego dajecie tą cebulkę... Czy tylko ja ją jem jak chipsy?
Samą, bez niczego
|
#3046 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie cebulka stoi nie otwierana
![]() Ale zjadłabym ją na hot-dogu takim jak w Ikei są ;p Dziś już za późno
|
#3047 |
|
Raczkowanie
|
We wtorek widząc ukochane tasty o smaku pieczonych żeberek myślałam, że zwariuje ze szczęścia
Bardzo zasmakowały mi również cukierki miodowe z poprzedniej gazetki. O ilę eukaliptusków nie trawię to miodowe pokochałam Zwolenniczkom kwiatów polecam maluteńkie cięte goździki, szczególnie jasno różowe. U mnie ostatnio trzymały się przez miesiąc, pozostając w bardzo dobrym stanie Zawsze kiedy tylko się pojawiają biorę do domku i ciesze się ich widokiem przez długi czas Wkurza mnie jedynie, że w wielu biedronkach zupełnie nie dbają o kwiaty, które stoją w pustych wiaderkach bez wody ;/Dzisiaj wypatrzyłam również nowe kremy "polskie kwiaty" firmy uroda. Bardzo przyjemne i tanie (7,99). Ładne opakowanie, przyjemny zapach. Jeszcze nie używałam więc nie wiem jak będą sie spisywać ale za tą cenę warto zaryzykować. Często tanie polskie kosmetyki spisują się duuużo lepiej niż drogie zagraniczne zapychacze Kremiki stoją w stojakach z kosmetykami przy kasach.Słonecznik i malwa - cera sucha i normalna, chaber - cera tłusta. Edytowane przez wyzusia1986 Czas edycji: 2013-01-25 o 20:31 |
|
|
|
#3048 |
|
Raczkowanie
|
W Inspiracjach od 28.01 do 03.02 będą banany za 3,45zł/kg i jabłka za 1,99zł/kg
bo ktoś pytał o owocki
|
|
|
|
#3049 |
|
Zakorzenienie
|
Groszku, widziałam je właśnie dziś, bo byłam niedawno w L
![]() Ale wolę chyba jednak te gotowe mrożone, bo są z sosem i warzywkami i tylko trzeba je zagotować i gotowe
|
|
|
|
#3050 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3051 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kocham jabłka, mogłabym je jeść kilogramami, ale lubię tylko te które mają, jakby to powiedzieć... biały miąższ. Nie lubię jabłek tzw. gruszkowych, z żółtawym miąższem
|
|
|
|
|
#3052 |
|
goniąca własny ogon..
|
Banany!
Super!Przeczytałam info dot. Biedronkowego zmywacza, ale wracam z pytaniem, bo może są jakieś "aktualizacje opinii w jego temacie" Jest w asortymencie czy nie ma, warto czy nie warto? Edytowane przez agateq Czas edycji: 2013-01-25 o 21:00 |
|
|
|
#3053 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety w biedronie są "jabłka polskie", nie podają odmian. Ja zawsze kupuję na oko. Więc chyba będziesz musiała sama zerknąć czy ci takie odpowiadają.
|
#3054 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a jak wygladaja te i za ile, co jadasz ? ---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ---------- ja tez jestem w jablkach wybredna, nie lubie kwasnych, ale o gruszkowym posmaku tak ![]() ale u mnie nie problem, bo mam 10 świnek morskich i krolika + papugi 4 to zjedza kazda odmiane
|
|
|
|
#3055 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam zielony i wg mnie bardzo ładnie pachnie jak się już utleni ten "mało przyjemny zapach" znany wszystkim zmywacza
*** -12,5kg*** Edytowane przez pysiamn Czas edycji: 2013-01-25 o 21:08 |
|
|
|
|
#3056 |
|
Zakorzenienie
|
Groszku, te co ja jem, mają 750gkosztują 8,49 i jak pisałam, są mrożone i z sosem. Wrzucasz do garnka, dolewasz trochę wody lub mleka (ja polecam z mlekiem), czekasz aż się rozmrożą, pogotują i gotowe
Bardzo smaczne. O to te: KLIK
|
|
|
|
#3057 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
we Wrocławiu jestem zdana na siebie, ale też kupuję w takim sklepiku pod blokiem bo biorę ich na tyle dużo, że z Biedry bym chyba nie dodźwigała
|
|
|
|
|
#3058 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a te gruszkowe są przepyszne wręcz ![]() teraz są dobre, dzisiaj kupowałam i białe w środku hehe. 28.01 - 30.01: - filet z miruny 8,99 -banany 3,49 - napój winter o smaku coli i korzennym 2,49 - marmolada rózana i wieloowocowa 1kg 6,99 - sery pleśniowe kozie 6,99 - sukulenty kolorowe 5,99 -komoda z szufladami 109,oo - kołdra z mikrofibry 64,99 - szlafrok damski lub męski 37,99 31.01 - 03.02 - łosoś w kawałkach w oleju lub w sosie własnym 150g 4,49 - deser HIPP 4,99 - owsianka na śniadanko 200g 1,49 - oliwa ekstra virgin 500ml 10,99 - telefon LG C195 199,00 - komplet 3 misek szklanych Luminarc 19,99 - puszki metalowe 11,99/zestaw - kapcie baleriny 11,99 - jabłka 1,99 - schab bez kości 360g 6,39 |
|
|
|
|
#3060 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:50.

ja nic takiego u siebie nie zauważyłam.
ale np jeżynowa w piramidkach mnie nie zachwyciła, mimo że najgorsza nie jest.

A przyda się przede wszystkim w domu i w pracy, żeby herbata stojąca na biurku tak szybko nie stygła. Nigdzie nie zamierzam go nosić wypełnionego. I tym sposobem zaoszczędziłam