|
|
#1171 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Moje Avatarki - kontynuacja
Bardzo się cieszę
![]() Ostatnie w kolejce Avatarki dla Igusi i Ociuś.Jeśli chodzi o pieska: tło oryginalne jest OK, nie trzeba go zmieniać, niestety musiałam mocno zmniejszać rozmiar, aby uzyskać wymagane 6 KB, więc animacja się nie zmieści. Wyszło tak:
|
#1172 |
|
Raczkowanie
|
Mona Liso, dziękuje, dziękuje, dziękuje
|
|
|
|
#1173 |
|
Wtajemniczenie
|
Moze jeszcze raz zalacze to zdjecie.
Tylko musisz je zmniejszyc, bo jest troszke za duze. P.S. Polskie literki nie dzialaja mi
|
#1174 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziekuje
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
|
|
|
|
|
#1175 |
|
Zadomowienie
|
Anja92, im fotka większa, tym lepiej dla mnie
![]() Mam dla Ciebie dwie błyszczące propozycje:
|
#1176 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziękuję Mona, obie są śliczne, będę sobie zmieniac
|
#1177 |
|
Zakorzenienie
|
Mona Liso Ślicznie Ci Dziękuję
|
#1178 |
|
Rozeznanie
|
dziękuję ślicznie Mono
|
|
|
|
#1179 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziękuję , dziękuję , dziękuję, bardzo dziękuję
Edit: Mój avatarek nie działa
|
#1180 |
|
Wtajemniczenie
|
Mona Liso upieksz mojego kotka wedlug uznania
|
|
|
|
#1181 |
|
Zakorzenienie
|
Prosba do MOny
Prosze wyostrz mi obrazek i jesli mozesz nadaj mu rzeczywistych kolorow(zdjecie niestety z komorki)I prosze o ladna ramke taka swiecaca ![]()
|
|
#1182 |
|
Zadomowienie
|
Ivon.a, masz priva
![]() Misia, kotek dla Ciebie. Ilona, nie jestem cudotwórcą, nie da się odzyskać naturalnych kolorów i ostrości przy tak fatalnej technicznie fotce. Zrobiłam co mogłam, ale bez animacji, która pogorszy tylko stan obrazka.
|
#1183 |
|
po prostu Em :)
|
Mona, ten kotek jest cudowny.
|
|
#1184 |
|
Zakorzenienie
|
Oj jestes cudotworca
Dzieki
|
|
#1185 |
|
Zakorzenienie
|
Zatańczymy jak owady w zakurzonej żarówce, najlepiej na obcasach i po dużej wódce. Wyjedziemy gdzieś za miasto, odwrócimy się plecami, będziemy się poznawać ustami i palcami... studentka technologii chemicznej
|
|
|
|
#1186 |
|
Zadomowienie
|
Mona Kochana Czarodziejko....Zrobiłam avatarek ale ma niestety za duży rozmiar...Da się go zmniejszyć? Bo ja nie umiem...
No i czy da się w to wstawić podpis MARIKA.S jakiś migoczący? Czy przy takiej animacji jest juz to niemożliwe?
http://www.rodzice.pl/suwaczki/showticker/9042 SARA - Mała Księżniczka http://www.rodzice.pl/suwaczki/showticker/13591 KRÓL ARTUR Edytowane przez MARIKA.S Czas edycji: 2007-03-10 o 15:11 |
|
|
|
#1187 |
|
Wtajemniczenie
|
Mona Lisa melduje że już działa
![]() Jeszcze raz dziękuję
|
#1188 |
|
Wtajemniczenie
|
Mona dziekuje bardzo
|
|
|
|
#1189 |
|
Zadomowienie
|
Marika, Twoja animacja jest bardzo ładna, ale składa się z 10 fotek co daje nam wagę ponad 90 KB, a to stanowczo zbyt dużo jak na możliwości Wizażu. Każda kompresja (do 30 KB) będzie w tym wypadku oznaczała drastyczne pogorszenie się jakości Avatara.
Animacje w pełnych kolorach, zrobione ze zdjęć, zazwyczaj mogą mieć 4 klatki, a i to nie zawsze. Wklejam przykładowe 4 klatki, które i tak musiałam zmniejszyć (ograniczając liczbę kolorów z 256 do 200). Lśnienie nie wchodzi w tym wypadku w grę, ponieważ dla uzyskania tego efektu klatki muszą przewijać się szybciej (co z kolei wywoła oczopląs ). Pozdrawiam.
|
#1190 |
|
Chi~
|
Witam
przychodzę z pewną prośbą chciałabym żeby (na zdjęciu w złączniku) coś się działo. ale nie bardzo chodzi mi o błysk, raczej o mrugnięcie, poruszenie czymś (jeśli się da) zalączam dość duże zdjęcie, żeby się lepiej pracowało
|
|
#1191 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam znowu prośbę
proszę zrób coś z moim avem, może coś w lewym dolnym rogu, albo zeby usta iskrzyly, albo oczka, wlosy, no nie wiem, zdaje sie na Ciebie, tamte avatarki bardzo mi sie podobaly wiec, wiem ze i ten bedzie śliczny ![]() EDIT: tylko jeśli mogę prosić to bez podpisów, bo moj nick jest nieaktualny juz, po prostu te czasy jak do mnie tak mowiono odeszly wiec wolalabym uniknac podpisu dziekuje z gory ![]() a i mnie rowniez sie nie spieszy ![]() Pozdrawiam
"Są góry, przez które trzeba przejść, inaczej droga się urywa" Ludwig Thomas Edytowane przez jennuś Czas edycji: 2007-03-10 o 22:52 |
|
|
|
#1192 |
|
Zakorzenienie
|
Droga Mona prosba.Dodaj ramke taka swiecaca i inicjaly I i R. Nie spieszy sie.pozdrawiam
|
|
#1193 |
|
Zakorzenienie
|
Mona, gdyby Ci się nudziło
to możesz się pobawić którąś z fych fotek. rób co chcesz zdaje się na Ciebie ![]() jeśli zajdzie potrzeba, przynaj zdjęcie śmiało, tylko żeby została różyczka. Możesz dać podpis, ale wtedy tylko "Madzia" mi się nie spieszy ![]() sorki za jakość zdjęć
Zatańczymy jak owady w zakurzonej żarówce, najlepiej na obcasach i po dużej wódce. Wyjedziemy gdzieś za miasto, odwrócimy się plecami, będziemy się poznawać ustami i palcami... studentka technologii chemicznej
Edytowane przez Madzia14 Czas edycji: 2007-03-20 o 17:30 |
|
|
|
#1194 |
|
Zadomowienie
|
Mona prosba do cienie czy moglabys udoskonalic moj avatar i zaproponowac mi jakis inny,z gory wielkie dzieki
|
#1195 |
|
Zakorzenienie
|
Mona, a czy ja mogłabym prosic o jakąś zmianę w moim avatarku? Jakąs wiosenną
Tylko pozostaw ruszające się usta, dobrze?Uwielbiam moja muche na wąsiku, ale wiosna tuz tuż- czas na zmianę
|
#1196 |
|
Zadomowienie
|
Jajć, ile zamówien
![]() Mam nadzieje, ze znajdziesz czas na moje ![]() Zbliza sie wiosna, wiec chcialam poprosic Cię o upiększenie avatara- obecny zbyt zimowy sie zrobil... Proszę o: - pionowy napis "nomdeguerre" po lewej stronie zdjęcia; moze byc bialy i lekko rozmazany (mam nadzieje, ze bedzie go widac), - kwiatka w prawym dolnym rogu; zalaczylam zdjecie z ktorego trzeba bedzie usunąc tło, pomniejszyc kwiata (niech będzie gdzies tak do wysokości ust), a na kropelkach rosy dodac bardzo delikatny blask czy iskrzenie; dalam jeszcze zdjęcie innych kwiatów- jak myslisz, co bedzie bardziej pasowało do zdjecia? Dziękuję
Do you see? There's no more me. I'm happy as can be. Edytowane przez nom_de... Czas edycji: 2007-03-11 o 17:17 |
|
|
|
#1197 |
|
Zadomowienie
|
Mona kochana czarodziejko dziękuje za zmniejszenie avka
Tak myślałam ze za dużo klatek w nim było...no ale tak też jest dobrze I mam jeszcze jedna prośbę...o zrobienie avka ze zdjęcia które wstawiam. Chciałabym żeby kolczyk się błyszczał a po lewej stronie był w pionie mój nick - błyszczący Z tłem możesz kombinować ![]() Nie spieszy mi się, jak będziesz miała chęć i czas to poproszę
|
#1198 |
|
Zadomowienie
|
Tysia, Jennuś, Ilona:
|
#1199 |
|
Zadomowienie
|
Justynko, potrzebuję oryginalnego Avatara
![]() Madzia, piękna fotka, zrobiłam tu coś innego, stosując skalę szarości ![]() Nomdeguerre, kwiaty i nick zamieniłam miejscami, tak lepiej wygląda; lilia jest zbyt ciemna, zasłania twarz, a po zmniejszeniu nie widać na niej kropelek wody, wybrałam więc (po wielu próbach i kombinacjach) drugą propozycję. Iziz, mam też zwiększoną i podkolorowaną animację dla Ciebie. EDIT: Marika
|
#1200 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuje Ci
Ty to potrafisz Wdzięcznam niezmiernie
Do you see? There's no more me. I'm happy as can be. Edytowane przez nom_de... Czas edycji: 2007-03-12 o 09:49 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:10.

dla Igusi i Ociuś.

proszę zrób coś z moim avem, może coś w lewym dolnym rogu, albo zeby usta iskrzyly, albo oczka, wlosy, no nie wiem, zdaje sie na Ciebie, tamte avatarki bardzo mi sie podobaly wiec, wiem ze i ten bedzie śliczny