|
|
#2311 |
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar XLVII
|
|
|
|
#2312 |
|
Zakorzenienie
|
Weszłam na Pudla, teraz będę miała koszmary....
http://www.pudelek.pl/artykul/49561/...prasowej_foto/ Czy ta dziewczyna nawet na fotach nie widzi jak sie oszpeca
|
|
|
|
#2313 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() --- Zostałem zmuszony do symulanctwa, że mi niby komórka padła Tak, P i jego never ending story
|
|
|
|
|
#2314 | |
|
Zakorzenienie
|
A jakżeby inaczej. Trzeba wiedziec co sie dzieje u znanych i lubianych
![]() Cytat:
No wiem..to niegrzeczne i wogle, ale czasem nie da sie inaczej.... |
|
|
|
|
#2315 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
musiałabyś się cofnąć do odcinka - Ves powie którego, żeby odpowiedzieć sobie na pytanie czemuż ach czemuż Gryx tego nie czyni ale poza szartami Gryx - z czym on tak napiera? jakie natrętctwo, o co cho? na serio robisz tego focha? Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-01-26 o 01:17 |
||
|
|
|
#2316 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2317 | |
|
Zakorzenienie
|
Mi
Za co się pytam![]() Grzecznie Cytat:
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
|
#2318 | |||||
|
BAN stały
|
Cytat:
), no i cieszy się z tych darmowych minut, no i wiesz... nie mam śmiałości powiedzieć "sorry, ale nie dzwoń tak często/nie mam ochoty na dwugodzinną rozmowę", mimo, że zajęty zazwyczaj nie jestem i (teoretycznie) nie powinienem mieć nic przeciwko ![]() Cytat:
Cytat:
Poza tym sam ze sobą sobie od dłuższego czasu poradzić nie mogę, i inne rzeczy spędzają mi sen z powiek, niż jakieś szkolenie w Warszawie za 350 zł (taaa, bo przyjedzie milioner z USA, w cudowny sposób otworzy mi oczy, i odtąd moje życie nabierze sensu, i odkryję pełnię szczęścia) ![]() Cytat:
Za całokształt ![]() Cytat:
![]() Lepiej powiedz, co tam u Ł. ![]() --- Dobranoc |
|||||
|
|
|
#2319 |
|
Konto usunięte
|
Je tu kto
|
|
|
|
#2320 | ||
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A ja czytałam na odwrót, że Samsung lepszy Nie wiem na razie czekam, aż mi sprowadzi taki jak Twój, bo najbardziej podobny do Arc S, na który byłam najbardziej napalona.A ile się trzyma hybrydowy i nie niszczy płytki? Bo ja mam mega mocne paznokcie, ale lakier trzyma mi się max 2 dni.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
||
|
|
|
#2321 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2322 |
|
Wpisz tu zomzing
|
---------- Dopisano o 09:36 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ---------- ---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ---------- ofszę |
|
|
|
#2323 | ||||
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
A wiesz ile się czeka na rezonans? ![]() Cytat:
i jednym zembie na przodzieA to tam nas zdradzasz dawaj linka![]() Pacz jak to niewiele człowiekowi poczeba do szczęścia, wróciło cytowanie i już Ci lepiej Cytat:
Cytat:
![]() Dzięki za głaski za mój kręgosłup esowaty Win nie zacytowalo mi Ciebie, co to znaczy MASYWNE zmiany bardzo źle brzmi
|
|
#2324 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie dziewczyny
Dawno mnie nie było. Mało się udzielam, może niektóre osoby mnie pamiętają. ![]() Chciałabym zorganizować zakupy. Dawno temu robiłam kilka zakupów np 2 razy Demeter i jeszcze jakieś ze Stanów. Czy bedę musiała przechodzić przez procedurę początkującego ?
|
#2325 |
|
grozi wypollizowaniem
|
owszeu wiem- 2,5 miesionca, wg mnie to nie jest długo. w sumie trudniej moze byc ze zdobyciem skierowania. mozna tez prywatnie zrobic ale-w sumie to dzieje ci sie cos? masz jakies objawy od tego kregosłupa?
|
|
#2326 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#2327 |
|
grozi wypollizowaniem
|
jak nalezy dbac o kręgosłup? serio pytam..bo chyba zwykły człowiek nie ma swiadomosci takiej koniecznosci, a potem zonk
|
|
#2328 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Ja sie staram, ale pewnych rzeczy i tak się nie uniknie ![]() Proste sprawy- ruch, prawidłowe odżywianie, sport itp itd Nawet prawidłowa pozycja we śnie jest ważna, mojej koleżance przez to siadł właśnie szyjny
|
|
|
|
#2329 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() We wtorek idę ze zdjęciami do chirurga ortopedy, moze On mi zleci rezonans. Wiem i żaluję teraz ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ---------- Cytat:
staram się spać w dobrych pozycjach ale jak usnę to nie kontroluję tego
|
|
#2330 | ||
|
To ja :)
|
Cytat:
Tylko rosną mi pazury i mam już z pół cm odrostu. Tyle, że lakier jaśniutki, opalizujący, więc odrost ów jest widoczny jedynie z bliska.Cytat:
Przeciągać się. Nie wstawać z leżenia na wznak do siadu -najpierw obrócić się na bok. Siedzieć przy komputerze prosto, z łokciami podpartymi, a nie wiszącymi w powietrzu. Ciężary podnosić na prostym kręgosłupie i ugiętych nogach, nigdy odwrotnie... To tak na szybko
|
|
#2331 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2332 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
|
|
|
|
#2333 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() O my chyba też to mamy? Ale Tż nie narzeka ![]() Dobry I miałam straszny sen Śniło mi się, że Tż powiedział, że teściowie przyjeżdżają do nas na 2 tygodnie Czujecie 2 tygodnie Dobrze, że to był tylko sen prawda? ![]() W śnie powiedziałam, że to ja się na te 2 tygodnie wyprowadzam
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
|
|
#2334 |
|
To ja :)
|
Ta... Niestety wiem to dopiero teraz, jak już jest za późno...
|
#2335 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#2336 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2337 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
I śpię od paru lat na poduszce wyprofilowanej, a wcześniej właśnie musiałam mieć poduchę ułożoną bardzo wysoko
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
|
|
#2338 | |||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
Cytat:
no topra,ale ja np nie nosze obcasów i nie dzwigam wogole,i nie podnosze wogole, spie na poduszce ortopedycznej, siedze przy kompie prawidłowo....i nic mi to nie daje-mam zrypany cały kregosłup co do sportu to łyzew nie moge ,nart tez, rower tez nie, siłka tez nie....pływania nie cierpieu co do wzmacniania gorseti itd-no brzmi bardzo ładnie-ale skąd ja mam wiedziec jak wzmacniac gorset? ![]() Cytat:
sztanko-to na początek polecam fizjoterapeute który zrobi czary mary i ci reke naprawi i cie odstoi ![]() serio-mogę polecic ale pan zdolny
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2013-01-26 o 13:06 |
|||
|
|
|
#2339 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Módl się lepiej by się nie sprawdził , bo się do Cię na 2 tygodnie wprowadzę ![]()
|
|
|
#2340 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wyszła przepuklina i inne sprawy między kręgowe których nazw nigdy nei pamiętam - a też to mam, lordoza to wada budowy - to pamiętam bo mam i rodzi sie z tym chyba bo mam to od dziecka gdyz albowiem mawiano na mnie kaczy kuper za dzieciaka no ale od rzeczy tej kumpeli powiedziano że ciąże nei są bez znaczenia dla kręgosłupa o czym kobiety w toku życia matczynego po prostu zapominają bo są "ważniejsze" sprawy - i że to wyskakuje najczęściej kilka lat po fizjoterapia działą - potwierdza moja Mam - suneła ponad ziemią po terapiach - efekt neistety krótkotrwały - tzn kilka miechów ![]() a do powstawania zwyrodnień - które ja posiadam również - przyczyniajo sie geny, odziedziczony kościec najbardziej zły dla kręgosłupa jest jednak brak ruchu siedziący tryb życia, o stojących pracach nie wspomnę
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-01-26 o 13:15 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:53.

szkoda..... Matras sie jeno ostanie i Empik

Tak, P i jego never ending story 

Czujecie 2 tygodnie