|
|
#2341 |
|
Nindżopesz
|
Dot.: Scent Bar XLVII
Tez bym tak chciala... Snilo mi sie dzis, ze mam ogromny apartament na poddaszu w Srodmiesciu, nad Wisla z widokiem na rzeke, na cztery strony swiata, oswietlone mosty itp., okna tez ogromne - wlasciwie szklo zamiast scian ale przezroczyste tylko od srodka, wystroj w kolorze bezowym, czarnym i kawy z mlekiem, skorzane sofy i fotele, solidne regaly z ksiazkami, stolik z przezroczystym blatem, puszyste kremowe dywany...
|
|
|
|
#2342 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jak wmacniać? ćwicząc, dobry trener czy fizjoterapeuta Ci powie, to indywidualna sprawa.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#2343 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
podsłuchałaś naszą wczorajszą rozmowę z chuopinem o potencjalnych marzeniach remontowych ? tylko jakieś 10 pięter niżej i na własnym podwórku ale snuliśmy marzenia o powiększaniu przestrzeni mieszkalnej z 2 pokoi na czy - a potem zeszlismy na ziemię ale kolory i okna były te same i dywany puszyste big noł noł ja sie modliłam zeby nie przyśniła mi sie zalinkowana Węgrowska - obrazek prześladuje mnie do teraz
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-01-26 o 13:23 |
|
|
|
|
#2344 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2345 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2346 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2347 |
|
Nindżopesz
|
Drogi Baru, mam dylemat. Zbieram sie w sobie zeby isc do prywatnego dermatologa, mojego ulubionego kilka lat temu wypollyzowali (spokojnie, zyje ale nie w Wawie) a dawal mi zawsze zajedwabisty robiony krem za 5 zeta. Czy jesli pojde do losowego nowego z rozpiska tego kremu i poprosze o recepte na takowy to bedzie wielki pafon, prawdopodobnie strzeli focha? Nie widze sensu w kombinacjach i poszukiwaniach innego kremu, tabletek anty tez nie chce brac... A moze ktos z Wawy zna fajnego (ugodowego ) dermatologa?EDIT: aaaa moze ktos umi zalatwic recepte na lewo?
|
|
|
|
#2348 | |||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() kazdy ma lordoze na odcinku krzyzowym i szyjnym przynajmniej powinien miec.co do ciąż to mój fozjoter powiedział ze to gowno prawda, tzn lekarze mają tendencje do przypisywania zbyt duzego znaczenia ciąży na kręgosłup-chodzi o to ze wieksze obciązenie powoduje cięzar niesiony w rękach , a takze chwilowe dymaniczne obciązanie np podnoszenie, niz ciąża która jest obciązeniem statycznym i ma srodek ciężkosci tak ze nie wyrywa kregosłupa... eeee....alem namotała Cytat:
co do poduszki to tez tru od latCytat:
nom nie...na nfz mozna uzyskac zabiegi typu kopanie prądem czy naswietlanie oraz cwiczenia, terapia manualna wogole nie jest w pakiecie dla zwykłego człowieka z kręgosłupem ![]() co do etgo co rejcz pisala- wiadomo ze efekt jest krótkotrwały , bo to co naprawił fizjoter, sie spsuwa potem znowu. dlatego trzeba wyeliminowac psujne czynniki no i ćwiczyc-codziennie i to codziennie jest bezwzględne i nawet jak dolegliwosci ustąpią mnie sie np nie chce...wiec mam co mam
|
|
|
#2349 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Pójdę do tego chirurga i zobaczymy co mi powie pewnie mnie zleje że większosć społeczeństwa też ma problemy z kręgosłupem
|
|
#2350 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-01-26 o 14:10 |
|
|
|
|
#2351 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moja mi zapisuje bez problemu wszystko poza psychotropami (tzn nigdy nie probowalam )Szat ![]() czy to mozliwe zebym miala polpasca znowu, niecaly rok po poprzednim?
|
|
#2352 | ||
|
Zakorzenienie
|
Mam 2 pytania:
Czy drzwi wejściowe/wyjściowe do/z mieszkania macie w takim samym kolorze jak drzwi do pokoju/kibla/łazienki? Jaki kolor pasuje do koloru złoty dąb? Poza złotym dębem ![]() ---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ---------- Cytat:
<foch> ![]() Cytat:
Może?
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#2353 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz to tak się tego choroby rozbestwiły że możliwe chyba ![]() Czyli nie chcesz do mnie przyjechać?<foch> Jak mogę obcą emotkę tu wkleić?mam focha!i nie zawachałabym się go użyć gdybym mogła ją tu wkleić
Edytowane przez SzatAnka71 Czas edycji: 2013-01-26 o 14:26 |
|
|
|
|
#2354 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ok, gupie pytanie... skad sie bierze lekarza rodzinnego? Ja zawsze latam po prywaciarzach i nawet nie wiem jak to wyglada na NFZ, czy musze sie gdzies zapisywac w konkretnej osiedlowej przychodni zgodnej z adresem... zamieszkania? zameldowania?, czy w dowolnej gdzie jest NFZ? I pewnie potem o 5 rano po numerek i siedziec caly dzien i czekac? Chyba jednak skocze do prywatnego
|
||
|
|
|
#2356 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Prywatny raczej sie sfoszy, powie że krem to wogle co to jest , i on ma cos lepsze. I skasuje za wizytę ![]() Spróbuj u rodzinnego jak dziewczyny radzą Albo, jak masz jakąś znajomą aptekę idż z rozpiską i spytaj czy Ci nie zrobią ![]() Leci do mnie Joico
|
|
|
|
|
#2357 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bez problemu zaktualizowali adres a procedura rejestracji i poczekalni wszedzie inna mam kolo domu taka gdzie zapisy preferuja telefoniczne i umawiaja z dokladnoscia co do 15 min jakosc obslugi jak w prywatnych, a na nfz zapisz sie do Parabelki
|
|
#2358 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() 2. wlasnie nie mam zadnej znajomej apteki ani nic, kiedys nietopesz dawal te rozpiske kolezance i ona wypisywala recepte ale potem poszla na zwolnienie dlugoterminowe i kicha. Od tamtej pory cierpie na hikikomoryzm 3. ![]() Czytam o tych lekarzach rodzinnych, ze potrzebna jest jakas pieczatka z pracy, pewnie zaraz sie okaze, ze ksiazeczka, ktorej nie mam albo RMUA a mam same stare albo jeszcze bogwieco, i bede sie bujac po urzedach itp... Szkoda, ze TZ ma spoko cere bo bym go wyslala do dermatologa, jest przez pracodawce zapisany w jednym z tych wielkich prywatnych (chyba?) centrow medycznych, nazwy nie pamietam.---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ---------- O Ale ona chyba tylko didy obsluguje
|
|
|
|
|
#2359 | |
|
Zakorzenienie
|
A masz gdzie przenocować?
![]() Cytat:
Chyba Red jest za stara
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#2360 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niby system maja ale ja musze dowiezc do szpitala papier, bo mnie jeszcze nie bylo ![]() ---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ---------- to idz z didem i przy okazji siebie podepnij ![]() ja tam chodze do pediatrow, bo moja z szatanskim nazwiskiem miewa humory
|
|
#2361 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Betty, haha, od biedy moglabym cos sciemnic, ze ma szorstka skore na tylku albo cos rownie glupiego
|
|
|
|
|
#2362 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
Cytat:
skladasz deklaracje do dowolnej prychodni. na wizyte umawiasz sie o 6 rano jaesli chcesz w ten dzien, lub zapisujesz sie o dowolnej porze na dowolny termin i godzine tearz jest ewus i musisz miec tylko dowód
|
|
|
#2363 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Tylko ciekawe czy skoro siedze na wychowawczym to mi sie nalezy? |
|
|
|
|
#2364 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A wcześniej się nie da? ![]() U nas są zapisy od 7 ale bez zapisów też przyjmują w ten sam dzień, przychodzi się, wyciąga kartę i idzie do lekarza rodzinnego na dole. Na górze przyjmują lekarze tylko dla dorosłych i tam zapisy na numerki, których i tak nikt zazwyczaj nie przestrzega ![]() U nas nie ma zapisów na dowolny termin o dowolnej porze, w dany dzień są numerkowe zapisy na dany dzień Więc 6 rano nie jest regułą zależy od przychodni
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2013-01-26 o 14:59 |
|
|
|
|
#2365 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#2366 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w jednej od 5 ustawia sie kolejka do rejestracji w drugiej telefoniczna od 7.30 (traf na otwarta linie - 2 wiecznie zajete i 3-cia dla wtajemniczonych) a osobista od 8 w trzeciej ide o ktorej chce i jak sa jeszcze miejsca do ktoregos lekarza to siedze i czekam
|
|
#2367 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2368 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
|
|
|
|
#2369 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Szczyt z numerkiem
|
|
|
|
#2370 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
![]() A ja wiem? Sie mi ubzduralo, ze moze nikt za mnie niczego nie placi wiec mi sie nie nalezy
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:48.

?
ale kolory i okna były te same
, bo się do Cię na 2 tygodnie wprowadzę 

pewnie mnie zleje że większosć społeczeństwa też ma problemy z kręgosłupem