|
|||||||
| Notka |
|
| Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3931 | |
|
Placuszek racuszek
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XVI + przeogromna dawka plotek!
słodziaki niesamowite
Cytat:
o nie, moja samoocena gwałtownie spada! hahha, prześlicznie, chcialabym miec takie usta..mam taikie nijakie..
|
|
|
|
|
#3932 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XVI + przeogromna dawka plotek!
Cytat:
![]() Cytat:
Ja miałam oba numery w różnych wersjach czyli w sumie 4 inne ![]() 100 z dużymi jest jaśniejszy od 100 z małymi, 103 z małymi jest ciemna (mama używa) za to 103 z dużymi była chyba coś jak 100 albo może nawet jasniejsza. Nie miałam wszystkich 4 na raz, ale np po dwa, 3 odcienie jednocześnie. Mam nadzieję że z numerami nie pokręciłam, ale poczytaj na necie, a przy kupnie sprawdzaj dokładnie - nawet patrząc na dno słoiczka widać różnicę. Jak zagadałam o tym babkę w Naturze raz przy kupnie to oczywiście nic nie wiedziała. Cytat:
![]() nada nie ma jak tacy chłopcy ![]() Cytat:
chciałabym to zobaczyć ---------- Dopisano o 17:32 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ---------- Cytat:
jbc to czekam na jakieś wieści
|
|||||
|
|
|
#3933 |
|
Zakorzenienie
|
Ewalucjo Najsłodsza!
Z okazji Twojego święta życzę Ci, żeby Twoje niebo i oczy były codziennie jasne i czyste, a życie i pudła z lakierami pełne kolorów!
Edytowane przez lolli_pop Czas edycji: 2013-01-26 o 17:36 |
|
|
|
#3934 |
|
Zakorzenienie
|
Skoro mogę być już z Wami trochę bardziej na bieżąco, to coś wstawię
![]() Najpierw te, które nosiłam od niedzieli do wczoraj. Już po kilku dniach noszenia, nie piłowane dawno, więc kształt się zgubił (to już nadrobione ).Dalej, dzisiejsze, już spiłowane, dawno nie używane lakiery, sztuczne światło i lampa ![]() I kot na dziś, już trzeci jeśli dobrze liczę Jakieś te moje koty poważne w porównaniu do Omleta i cooonowych
|
#3935 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dam znaka ![]() Cytat:
Jesteś po prostu artystką ![]() Cytat:
Twój kot jest po prostu elegancki i dostojny. W dodatku ma niesamowicie piękny kolor oczu |
|||
|
|
|
#3936 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:56 ---------- Poprzedni post napisano o 17:55 ---------- Cytat:
I kiciak jaki dostojny
|
||
|
|
|
#3937 |
|
Zakorzenienie
|
Zła - raczej rzemieślnikiem
kwestia wprawy, akurat dla mnie stempelki to coś, co nie ma prawa nie wyjsć![]() ---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ---------- Amelko - dziękuję Ci bardzo
|
|
|
|
#3938 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ---------- A ile trenowałaś? |
|
|
|
|
#3939 |
|
Zakorzenienie
|
Używam ich ze dwa lata z okładem, ale nigdy nie miałam kłopotów
|
|
|
|
#3940 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3941 |
|
Placuszek racuszek
|
|
|
|
|
#3942 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Może poczekajmy chwilę..
![]() Cytat:
Oj Preziu Preziu.. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ale cudeńka kupiłaś. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zdrowiej Zła.
|
|
|
#3943 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A kot faktycznie dostojniś taki ślicznota ![]() haha ok
|
|
|
|
|
#3944 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Haahaha są cudowni! Cytat:
Dorotę? ![]() Reeety ale dzisiaj chce mi się caaaały dzień spać.
|
|
|
#3945 |
|
Zakorzenienie
|
Chodziło o Nyx Dorothy, ale zrobiłam literówkę, to Medi kupiła a nie ja
niestety
|
|
|
|
#3946 | ||
|
Zadomowienie
|
Lolli mistrzu!
Piękne.. Cytat:
![]() Kooot. ---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:56 ---------- Cytat:
|
|
|
#3947 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hheheheh nooo to może faktycznie powinnaś mieć jedną rękę taką drugą taką hehe. Ja uwielbiałam twoje jajeczka a teraz jak widzę kwadraty to myslę, ze i w nich ci ładnie, tylko chyba baczki jeszcze muszą odrosnąc prawda? Czy tak ci się zawijają pazurki? Dzięki dziewczyny, ja zwykle wzdycham do kropek Ewalucji ale chyba nie podołałam jej są mega hiper niepowtarzalne!
|
|
#3948 | |
|
Spaceroholiczka
|
Cytat:
![]() Masz rację, muszą jeszcze odrosnąć. Na razie dobrze się w nich czuję, tylko ciężko utrzymać kwadraty - już złamałam dwa razy boczek. |
|
|
|
|
#3949 | |
|
Wtajemniczenie
|
Słodziaki
![]() Cytat:
Dzięki| Boże, Loli, to jest niesamowite Ładna ta miętka, a kot-arystokrata ![]() Loli, jaki numerek ma ta holograficzna mgiełka z simple beauty? Bo kupiłam dzisiaj 07 i te drobinki jakieś duże jak na mgiełkę mi się wydają...
|
|
#3950 | |||||||||||
|
Zakorzenienie
|
owszem
kolorowe bardzo ![]() cieszę się, że Wam się podobają ![]() Cytat:
![]() Jakie delikatesiki, i te cyrkonie idealnie wyglądają ![]() ooooo mamo, jak to możliwe, że wy wszystkie macie takie cudowne usta!!! a tylko ja mam jakieś takie bleee... no nie mogę! To drugie zdjęcie jest prze!!! mega!! Cytat:
oooooo jał Cytat:
Cytat:
Cytat:
Znowu wywód wyszedł i tak... True Match D1-W1 jest za zółty ( nie wiedziałam, że u mnie to możliwe... a jednak) poziom jasności ok, tylko żółtko.. wygląda ciekawie mieszany z jednym z moich BB... Mizonem collagenic zużyjemu go więc jakoś - uff Dzisiaj wyszłam z True Match mieszanym z Rimmelem 103 ale proporcję skopałam i było trochę ciemniej niż moja szyja... (czuję się jak jakis malarz momentami...) A sam Rimmer niestety... nie ten kolor - wygląda ciemno i odcień średnio podszedł, domieszać muszę czegoś żółtego i jasnego do niego ale jako podkład chyba całkiem fajny, nawet się nie błyszczałam tylko nie wiem czy to zasługa jego czy True Match'a... ani jednego ani drugiego nie jestem w stanie przetestować solo, bo kolor nie teges... Z kolei Maybelline Affinitone mineral coś tam 02 sand który kupiłam specjalnie do mieszania z bebikami i podkładami które są bezowe a mi na twary świnkują robi ze wszystkiego pomarańczową brzoskwinkę... chyba nie znalazłam jeszcze do niego pary :/ (dobrze, że kosztował poniżej 20zł...) Nie mam już na stanie Holiki żeby z nią porównać cokolwiek, ale przypuszczam że ją kupię ponownie jak tylko wyzeruję coś, cokolwiek z tego arsenału co mam ![]() Cytat:
fajnie ze bedziesz miała więcej czasu ![]() ---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ---------- Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
07 to ta którą ja pokazywałam na miętce niedawno... jest faktycznei lekko grubsza, ale dla mnie to dalej mgiełeczka delikatna. A ta nad którą dziewczyny wzdychają to 016, to dupe GR 166. Jest sporo drobniejsza i kolorystycznie inna.
It is NOT an addiction - It's a hobby!!! ... And when your heart begins to bleed You're dead, and dead, and dead -- indeed. Edytowane przez MgielkaM Czas edycji: 2013-01-26 o 19:55 |
|||||||||||
|
|
|
#3951 |
|
Zadomowienie
|
KOCHANA EWALUCJO![]() długo zastanawiałam się jak powinny wyglądać pazurki na Twoje święto. Nasuwały i sie myśli o aniołkach, bajkach i księżniczkach, więc wymyśliłam coś takiego, co nawiązuje do tych klimatów. Jest to własciwie moje pierwsze zdobienie z wykorzystaniem czegoś więcej niż lakier, więc mam nadzieję, że Ci się spodoba... ![]() ![]() |
|
|
|
#3952 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję Kochane za wszystkie miłe słowa
![]() Mgiełko - baza to biel + glorious aquarius + przejrzysty biały do francuskiego ![]() Vivinn - jestem fanką Twoich paznokci, mają wspaniały kształt ![]() Zła - super! wyglądaja jak wyrzeźbione
|
|
|
|
#3953 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Beatko, chodzący seksie Ty!
![]() Zrób kiedyś taką wypaśną stylizację pin up ![]() Elegąsko jest! Cytat:
![]() 19,90 zł. Ja kupiłam w promocji 2 + 1 gratis. Tak na szybko mogę powiedzieć, że mają nieciekawe pędzelki... Zobaczymy. Musi mi się udać, bo mnie mąż za drzwi wystawi Cytat:
Cytat:
Jesteś mistrzem w łączeniu ze sobą lakierów! Miałaś świetny pomysł z tym mlecznym lakierem do frencha na wierzch. Cytat:
Co to za brokacik przy tych miętkach? Cytat:
![]() Mąż mi robi kolacyjkę (to już trzecie żarcie, jakie dziś robi ), a ja maluję pazurki dla Beatki Kocham weekendy! |
||||
|
|
|
#3954 | ||||||
|
szef wszystkich szefów
|
Oni są przeboscy
Jak z cyrku wyjęciCytat:
![]() Cytat:
Misiaczku, Ty masz coś takiego, że co byś nie zmalowała to wygląda ślicznie. Zawsze wynajdziesz jakąś perełkę. Myślę i o paznokciach, i o makijażach. Masz nie tylko umiejętności, ale też gust i smak przede wszystkim![]() Cytat:
Bikini zdobyło rzesze fanek ![]() Tak, wiem... Zmienię się ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#3955 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Kot, |
|
|
|
|
#3956 |
|
Zakorzenienie
|
Złaa jak bajecznie
![]() Loli na tobie się nie można zawieść odbiera mowę Mgiełko jak tu ewalucjowo Cudne są, dziękuję![]() Smoo makijaż wyszedł bardzo fanie! Aniu ja zawsze kupuje od rubyruby76 i jest ok
|
|
|
|
#3957 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Te drobinki na mięcie przechodzą ludzkie pojęcie Tak serio, to nie widziałam chyba bardziej bajkowego efektu ![]() Bardzo się cieszę, że Ci sie podobają |
||
|
|
|
#3958 | |
|
Placuszek racuszek
|
to zupełnie tak jak mnie.. i cierpię dziś na brak humoru
Cytat:
ciesze się, ze moge tu z Wami pobyc w wolnym czasie no ewalucja wymiata, tak jak reszta dziewczyn cierpię tu na niedowartościowanie! haha
|
|
|
|
|
#3959 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A powiedz jeszcze, jak się 07 zmywa? Saje radę bez folii?Cytat:
|
|
#3960 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To chyba kwestia perspektywy i zbliżenia. Oczywiście do pracy z nimi nie pójdę, bo są prawie jak na ślub ![]() To pod spodem, to Evelinka miętowa z lekkim shimmerem nr 625 i mój najukochańszy must have - GR 318. Dałam go dwie warstwy, bo jedna wychodzi bardzo dyskretnie, a chcialam, żeby sie bajkowo mieniło
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:53.

Ja miałam oba numery w różnych wersjach czyli w sumie 4 inne
Jesteś po prostu artystką 

Teraz juz mi sie nawet nie chce próbować

Miał być jeden tylko, póki mi babka nie wyskoczyła z promocją: biorę 3, płacę za 2
Oprócz tego do koszyka w Hebe powędrował Bellek z tej serii Glam Night... Spuonę w piekle.