|
|
#631 | ||
|
Rozeznanie
|
Dot.: MARZEC-nasze wiosenne zakupy
Cytat:
Cytat:
|
|
#632 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też mi się od razu spodobał, ale nie wiem czemu go nie mierzyłam. Lenia miałam jakiegoś. ;] Często tak mam, że nie chce mi się mierzyć, a potem jak już mi się 'zachce', to już nie ma tego upatrzonego ciucha. I tracę. W Olsztynie jest H&M od października 2005. Wybudowali nam centrum handlowe w samym centrum miasta, niedaleko ratusza, kojarzysz mniej-więcej okolicę? Jest tu 2 poziomowy, dosyć duży H&M, ale nie ma wielu fajnych rzeczy, które Wy kupujecie. Oprócz tego w C.H. jest jeszcze Orsay, Reserved, Tally Weijl i kilka innych, typu: House, Top Secret, czy Cropp Town. Ale w rzeczywistości jest straszna bieda.. ;/ O Cubusie, Bershce, Zarze czy Vero Modzie możemy sobie tylko pomarzyć. A swoją drogą, jakbyś kiedyś była w moich okolicach i miała chwilę, to zapraszam na jakąś kawę, czy pyszne naleśniki. )))
|
|
|
|
|
#633 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny sorki ze pytam o to tutaj
![]() Czy kojarzycie może firmę Cocomore ? Bo znalazłam na allegro fajne krótkie trenczyki i jestem ciekawa czy w sklepie nie jest taniej (jak to zwykle z allegro bywa ) Jeśli wiecie coś na ten temat to bardzo prosze o pomoc - z góry dziekuję Poniżej wklejam te trencze Podoba mi się czerwony i czarny
|
|
|
|
#634 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciuchy są dosyć tanie, np. spódnice w okolicach 40-60 zł, bluzki po 30 zł. Ale jakoś nigdy nic mnie szczególnie nie urzekło. Z tego co widzę w miniaturce [bo wizaż ma jakieś problemy i nie da się powiększyć fotek] trenczyki ładne. A jaka jest ich cena na allegro?
|
|
|
|
|
#635 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#636 |
|
żona
|
kas!a dziekuje
|
|
|
|
#637 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I dziewczyny pisały, że te trencze są w sklepach po bodajże 99 zł Tu jest strona i adresy sklepów ![]() http://www.cocomore.pl/
|
|
|
#638 |
|
Zakorzenienie
|
Ostatnio był wątek na temat tych płaszczyków, bodajże Tysiulka pytała o nie.
|
|
#639 |
|
Rozeznanie
|
dzisiaj pojechalam sprawdzic dla dziewczyn dostepnosc toreb i balerinek wiadomo jakich
(narazie mam niestety zle wiesci dla zainteresowanych :/). wypad zaowocowal malym grzybobraniem (Mia22, to twoja wina :P) i nie tylko. ciesze sie tylko, ze meza nie ma w domu, bo bylby szybki rozwod . obiecalam sobie, ze to juz ostatni raz, w poniedzialek ide na odwykowke :wiktorianska bluzka yadou - 4zl lumpek torebki - 8zl lumpek czarne lakierki 5zl lumpek szalik i apaszka - 7zl lumpek sukienka vero moda lumpek sweterko-tunika w pasy hm 39.9zl |
|
|
|
#640 |
|
Zakorzenienie
|
kociolek nie mow ze dorwalas ta kurteczke z vero?
|
|
|
|
#641 |
|
Rozeznanie
|
cd
grzyby z vero mody: szary i granatowy, kazdy po 49.9 zakardowy mini grzybek 25zl broszki troll 10zl kazda |
|
|
|
#642 |
|
Rozeznanie
|
alez ten wizaz laguje, nie mia, pojechalam tam zrobic zakupy ot co
|
|
|
|
#643 |
|
Zakorzenienie
|
hihi zakupy udane, choc poczekam az wizaza bedzie lepiej dzialal bo mi sie zalaczniki nie otwieraja. ja w vero widzialam tylko te grzyby z only - szare i czarne po 60zl.
|
|
|
|
#644 |
|
Zadomowienie
|
Moje lutowe zakupy.
Bez rewelacji, ale potrzebowałam butów takich do biegania po mieście, bo dają o sobie znać haluksy Postawiłam na Ecco, wczoraj pierwszy raz się w nich przeszłam i stwierdzam, że dobrze wybrałam. Przecenione z 399 na 279 zł więc radość podwójna![]() Czapa groszkowa...jest taka luźna i wielgaśna cena 14 zł. Kupiłam w Kielcach w sklepie carry (?)kociolek świetne zakupy. Zazdroszczę sklepów A co się tyczy uroczego małżonka to doskonale Cię rozumiem
Demon odkaszlnął nerwowo (demony nie oddychają; jednakże dla każdej istoty inteligentnej, oddychającej czy nie, nadchodzą w życiu takie chwile, gdy odkasłuje nerwowo. Jedna z takich chwil nastała właśnie teraz, przynajmniej dla tego konkretnego demona).
|
|
|
|
#645 |
|
Zadomowienie
|
a ja sobie kupiłam dzisiaj torebkę, niestety nie mogę załadować do załącznika, więc na serwerze:
http://img255.imageshack.us/img255/9738/img0002wg9.jpg http://img299.imageshack.us/img299/8466/img0005vd8.jpg http://img78.imageshack.us/img78/5048/img0001ba4.jpg http://img255.imageshack.us/img255/7471/img0004kk2.jpg na zdjęciach torebka wygląda na czarną, a faktycznie jest brązowa z odcieniami bordowego ![]() no i nareszcie będzie mi się wszystko mieściło, bo A4 wchodzi spokojnie
|
|
#646 |
|
Zadomowienie
|
Naoglądałam się waszych zakupów i postanowiłam zaprezentować swoje
.- kurtka, - okulary przeciwsłoneczne Mango 79 zł, - spodnie zwężające się ku dołowi (na zdjęciu wyszły jakieś szerokie ) ze sportowym, szerokim paskiem 150 zł, zwykły sklep,- szary long Camaieu 65 zł, - buty 69 zł, zwykły sklep, DSC00043.JPG DSC00073.JPG DSC00037.JPG 070310_145558.jpg DSC00075.JPG DSC00074.JPG Edytowane przez ungia Czas edycji: 2007-03-10 o 18:15 |
|
|
|
#647 |
|
Zadomowienie
|
C.D.
- bluzeczka z bufkami 99 zł, zwykły sklep, - torebeczka H&M 39,90, - rurki Mango 209 zł, - buty, zwykły skep, 69 zł, DSC00056.JPG DSC00081.JPG 070310_145212.jpg DSC00046.JPG DSC00077.JPG DSC00076.JPG |
|
|
|
#648 |
|
Zakorzenienie
|
butki cena 69 zł Maximus
|
|
|
|
#649 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#650 |
|
Zadomowienie
|
C.D.
- satynowa bluzeczka z bufkami, zwykły skep, 89 zł, - peep toe lakierowane, zwykły skep, 69 zł, - znane kulki H&M, 19, 90 szt.,- bluzeczka w kolorze pudrowego różu Mango 41 zł (kupiona na allegro), - opaska na włosy w kolorze pudrowego różu H&M 5,90, DSC00057.JPG DSC00078.JPG DSC00079.JPG DSC00063.JPG 070310_145730.jpg DSC00065.JPG |
|
|
|
#651 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#652 |
|
Zadomowienie
|
i jeszcze:
- opaski na włosy H&M 12,90, - korale żółte i szare H&M po 19,90 DSC00068.JPG DSC00059.JPG Babessa- bardzo dziękuję |
|
|
|
#653 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#654 |
|
Zadomowienie
|
NiEBiE, wczoraj jadąc 15stką w kierunku centrum jakaś dziewczyna mi się przyglądała
generalnie to ludzie się na mnie patrzą, ale ona tak inaczej patrzyła , pierwsze skojarzenie to byłaś Ty, ale potem zaczęłam analizować i doszłam do wniosku, że nie masz mnie skąd 'znać' hahaha. straszne, co wizaż robi z człowiekiem!anies5, mówisz do Olsztyna na zakupy? chyba do Tesco po ryż fajnych sklepów to u nas niestety nie ma. |
|
|
|
#655 |
|
Rozeznanie
|
ungia bardzo fajne zakupy
|
|
|
|
#656 |
|
Rozeznanie
|
Mia22, _Ya dzieki
![]() Mia22, napewno cos upolujesz ![]() _Ya, polowe tych sklepow moglabym oddac - nie mialabym takiego pola do popisu na zakupach . cena butow ecco hm, interesujaca , ale placi sie w tym przypadku za jakosc
|
|
|
|
#657 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#658 |
|
Zadomowienie
|
Iwona200 ja znam firmę Cocomore
Jest ona m.in. w Poznaniu w King Crosie, to raczej niedroga firma, taki nasz odpowiednik Terranowej, ale mam ze dwie bluzki i nawet zadowolona jestem. Widziałam wczoraj te trenczyki jak byłam na zakupach i cena była bardzo podobna do tej podanej przez Ciebie, dokładnie nie pamiętam, ale coś koło tego Nawet ładne były ale nie nie miexrzyłam, wyglądały przyzwoicie a w hurtowniach to sprzedawane są ciuszki Cioccio czy jakoś tak, Cocomore na bank ma swoją hurtownię i własne magazyny.
|
#659 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.Nie pamiętam. Jak będę następnym razem to sprawdzę ale wydaje mi się, że powinny być .
|
|
|
|
|
#660 |
|
Zakorzenienie
|
ok dziękuję jak coś
ja kupiłam na allegro ale przepłaciłam bo kiedyś widziałam takie w H&M za 19,90 ehh
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:10.

. fajna podoba, mi sie tj i bluzeczka z orsaya
tez chce taka tylko kaski szkoda
musze do przeceny poczekac czyli jakies pol roku 
Też mi się od razu spodobał, ale nie wiem czemu go nie mierzyłam. Lenia miałam jakiegoś. ;] Często tak mam, że nie chce mi się mierzyć, a potem jak już mi się 'zachce', to już nie ma tego upatrzonego ciucha. I tracę.

MIŁEGO DNIA

) ze sportowym, szerokim paskiem 150 zł, zwykły sklep,