Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część III - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-26, 22:48   #61
Mirell
Zakorzenienie

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część III

Witam również w nowej części
Póki co totalnie nie mam na nic czasu, w moim życiu zachodzą mocne rewolucje... Póki co wolę tego nie roztrząsać, w każdym razie, jak coś to gdzieś tam żyję
Mirell jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-26, 23:08   #62
Agnessa*
Zakorzenienie

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część III

Witam i ja w nowej części!

W pierwszej się troszkę udzielałam, w drugiej niestety wcale, ale stale podczytuję i jestem z Wami

Przy okazji chciałabym podziękować użytkowniczce Błękitne_Niebo za opinie kosmetyczne! Czarne mydło to mój hit, a rosyjskie perełki niebawem wypróbuję
Agnessa* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-26, 23:14   #63
LadyI
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mirell Pokaż wiadomość
Póki co totalnie nie mam na nic czasu, w moim życiu zachodzą mocne rewolucje... Póki co wolę tego nie roztrząsać, w każdym razie, jak coś to gdzieś tam żyję
Ooo jest i Mirell

Cytat:
Napisane przez Agnessa* Pokaż wiadomość
Witam i ja w nowej części!

W pierwszej się troszkę udzielałam, w drugiej niestety wcale, ale stale podczytuję i jestem z Wami

Przy okazji chciałabym podziękować użytkowniczce Błękitne_Niebo za opinie kosmetyczne! Czarne mydło to mój hit, a rosyjskie perełki niebawem wypróbuję
To teraz zaczynamy nową część, więc masz pretekst żeby zacząć się udzielać
LadyI jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-26, 23:24   #64
Agnessa*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LadyI Pokaż wiadomość
Ooo jest i Mirell

To teraz zaczynamy nową część, więc masz pretekst żeby zacząć się udzielać
Będę się starała
Agnessa* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-27, 05:32   #65
Olcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katia84 Pokaż wiadomość
mój zestaw z lata

Cytat:
Napisane przez PaulinaMigotka Pokaż wiadomość
Dzięki za opinię.

Co Wam się w nim konkretnie nie podoba?
Nie ma nic konkretnego, co mi się w nim nie podoba, chociaż jak otworzyłam potem czarną wersję jeszcze raz to podoba mi się bardziej ale tylko ta czarna wersja. możesz zaryzykować, najwyżej oddasz
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;38874219]wczoraj użyłam pierwszy raz podkładu facefinity i bardzo mi odpowiada, ma mocne krycie, trafiłam z kolorem, ładnie wygładza twarz, jestem bardzo pozytywnie zaskoczona, jest na pewno lepszy od żelowego rimmela, którego właśnie kończę. niestety jak to u mnie bywa widać mi skórki a mam ich sporo bo używam kwasów
jeszcze nie wiem tylko jak z trwałością bo cały dzień nie miałam go na sobie[/QUOTE]
też właśnie chciałam Was spytać jak się ten podkład u Was spisuje, bo ja generalnie jestem zadowolona, ale też podkreśla skórki... Za to wydaje mi się, że całkiem długo utrzymuje się na skórze
Cytat:
Napisane przez zekori Pokaż wiadomość
Standardowo polski, matematykę (tego przedmiotu się nie boję), angielski, a jako dodatkowy biologię.
Myślę, że większość studentów Ci powie, że matura to naprawdę bzdura na studiach trzeba zdawać różne egzaminy, niektóre bardzo obszerne i nikt nie przygotowuje się do nich kilka miesięcy także ze spokojem, na pewno się uda musisz tylko się odpowiednio zorganizować.
Cytat:
Napisane przez naciulatko Pokaż wiadomość
To pocieszające, że nie jestem jedyną osobą, która tak ma. Zawsze planuję uczyć się dużo wcześniej, a oczywiście nigdy mi to nie wychodzi. A potem ten stres dotyczący tego, że obawiam się, iż z niczym się nie wyrobię W ogóle przed sesją jestem okropna, panikuję i nie daję żyć ludziom obok, uważam to za straszną wadę, ale niestety nie jestem w stanie nad tym zapanować

Ja akurat nie jadłam słodyczy przez wiele miesięcy. Dopiero w święta pozwoliłam sobie na trochę słodkiego, no i po świętach raz na jakiś czas też mi się zdarzy po coś sięgnąć. Oczywiście kiedy coś zjem to od razu dopadają mnie wyrzuty sumienia Jak nie jadłam przez pół roku, to nie miałam ochoty, teraz, kiedy zdarzyło mi się sięgnąć po czekoladkę, to coraz częściej mam ochotę to zrobić, ale staram się pilnować. A niestety podczas sesji ta ochota jest podwójna. Myślę, że jak znów nie będę jadła słodyczy przez dłuższy czas, to moja niechęć wróci.
Fast foodów nie jadam w ogóle. Oduczyłam się na szczęście
Staram się dbać o linię, a niestety na tym punkcie mam wielkiego bzika, przez to, że kiedyś ważyłam 22 kg więcej niż teraz...

Zdecydowanie czarna

A na jaki kierunek chcesz iść? To piękny czas, kiedy można wybrać kierunek
Niektórzy w takim optymalnym stresie wydajniej funkcjonują... najwyraźniej nam służy, skoro mimo wszystko nie zmieniamy nawyków i nie zaczynamy nauki wcześniej
co do słodyczy, miałam tak samo! kilka miesięcy nie jadłam, a jeśli już, to naprawdę baaardzo rzadko, a teraz od jesieni, przez święta, do teraz sobie pozwalam jakoś wiosną i latem łatwiej jest mi się ograniczać i zdrowiej jeść...

Dzisiaj od 5 rano pruszy śnieżek, z zapowiadanych -15stopni zrobiło się ~5
Olcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-27, 07:53   #66
LadyI
Zakorzenienie

Dzień dobry ! Witam z kubkiem kawy i owsianką . Zaraz szybko jadę do sklepu i robię zakupy, bo w lodówce pustki, a później wracam do nauki .

Powiem Wam, że ja się uczę codziennie, a i tak mi czasu brakuje.

Postanowiłam zamówić na DOZ-ie krem do rąk o którym pisałyście.

Mam nadzieję, że odpalę samochód
LadyI jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-27, 07:57   #67
carpaibex
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry ! Witam z kubkiem kawy i owsianką . Zaraz szybko jadę do sklepu i robię zakupy, bo w lodówce pustki, a później wracam do nauki .

Powiem Wam, że ja się uczę codziennie, a i tak mi czasu brakuje.

Postanowiłam zamówić na DOZ-ie krem do rąk o którym pisałyście.

Mam nadzieję, że odpalę samochód
Skąd ja to znam, nie wiem co się dzieje z tym jedzeniem, robimy zakupy w poniedziałek, w środę już nic nie ma Chyba za dużo jem Kawa tez się skończyła

Ja mam sesję ciągłą, czyli teraz nie mam nawału nauki i właściwie to starcza spokojnie czasu i na książki i na Grey's Anatomy
carpaibex jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-01-27, 08:21   #68
julka910
Zakorzenienie

Ja równie witam w nowym wątku i cieszę sie ze mamy kolejna cześć

---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ----------

Cytat:
Napisane przez carpaibex Pokaż wiadomość
Skąd ja to znam, nie wiem co się dzieje z tym jedzeniem, robimy zakupy w poniedziałek, w środę już nic nie ma Chyba za dużo jem Kawa tez się skończyła

Ja mam sesję ciągłą, czyli teraz nie mam nawału nauki i właściwie to starcza spokojnie czasu i na książki i na Grey's Anatomy
Ja tez miałam sesje ciągła jak sie zaczęło w grudniu to skończyło w czerwcu 14 przedmiotów na pierwszym roku i ze wszystkiego ćwiczenia plus wykłady. Na szczęście na drugim roku po odsiewie już było lżej

---------- Dopisano o 09:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ----------

Cytat:
Dzień dobry ! Witam z kubkiem kawy i owsianką .
Oj, jak zdrowo ja zaczynam dzień tylko kubkiem kawy

---------- Dopisano o 09:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:17 ----------

Cytat:
Napisane przez Mirell Pokaż wiadomość

Wlasnie sobie ostatnio myślałam, Anies nie ma, Ciebie nie ma, Lady tez mało zagląda bo szaleje na wątku Zary ciekawa jestem tych rewolucji, mam nadzieje ze szybko sobie z nimi poradzisz

---------- Dopisano o 09:21 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ----------

Cytat:
Napisane przez Maqua Pokaż wiadomość
Ja właśnie wolę tłuste jedzenie, mogę nie jeść czekolady, ale kebaba odmówić nie umiem...
No ja mam identycznie a potem płacze bo zamiast schudnąć to stoję w miejscu albo tyje
julka910 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-27, 09:05   #69
charlotte89
Zakorzenienie

Dziewczyny, szukam pewnej bluzki i nie za bardzo wiem, gdzie zadać to pytani.. może Wy będziecie ją kojarzyć?

Czarna, materiał lekko błyszczący/metaliczny, chyba z tych bardziej śliskich, z małymi drobinkami brokatu (?), dekolt okrągły, rękaw 3/4 - może rzuciło Wam się coś w tym stylu w jakimś sklepie?

Ostatnio widziałam taką bluzkę na dwóch różnych dziewczynach i kompletnie się w niej zakochałam
charlotte89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-27, 09:22   #70
201606210931
Konto usunięte

ale szybko piszecie nie nadążam za wami!
201606210931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-27, 09:31   #71
zielona2
Rozeznanie

Co do tego kremu Anida do rąk to nie spodziwajcie się, że bedzie w Naturach, bo u mnie zazwyczaj zostaje tylko nalepką z ceną
Raz udało mi się go upolować w SP, na DOZie tez częsciej jest wyprzedany niż dostępny...

Dziewczyny jaką perfumerię internetową polecacie? Blekitne_niebo mówiła niedawno o ipefumy. Coś jeszcze? Głownie pytam pod kątem zapachów Chloe.

Właśnie tak się zasanawiałam gdzie jest Mirell i LadyI a tu po prostu rewolucje życiowe
zielona2 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-01-27, 09:40   #72
201606210931
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez zielona2 Pokaż wiadomość
Co do tego kremu Anida do rąk to nie spodziwajcie się, że bedzie w Naturach, bo u mnie zazwyczaj zostaje tylko nalepką z ceną
Raz udało mi się go upolować w SP, na DOZie tez częsciej jest wyprzedany niż dostępny...

Dziewczyny jaką perfumerię internetową polecacie? Blekitne_niebo mówiła niedawno o ipefumy. Coś jeszcze? Głownie pytam pod kątem zapachów Chloe.

Właśnie tak się zasanawiałam gdzie jest Mirell i LadyI a tu po prostu rewolucje życiowe
polecam http://www.dolce.pl/, kupowałam - perfumy są oryginalne.

a pro po perfum, możecie polecić jakieś ładne perfumy na wiosnę? może jakieś kwiatowe z pazurem? nie lubię cytrusowych zapachów, zielonego ogórka - nic w tym stylu.
Moje ulubione to euphoria CK, ale moim zdaniem na lato zdecydowanie się nie nadają.

Edytowane przez 201606210931
Czas edycji: 2013-01-27 o 09:42
Stary 2013-01-27, 09:56   #73
carpaibex
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez julka910 Pokaż wiadomość
Ja równie witam w nowym wątku i cieszę sie ze mamy kolejna cześć

---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ----------

Ja tez miałam sesje ciągła jak sie zaczęło w grudniu to skończyło w czerwcu 14 przedmiotów na pierwszym roku i ze wszystkiego ćwiczenia plus wykłady. Na szczęście na drugim roku po odsiewie już było lżej

---------- Dopisano o 09:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ----------

Oj, jak zdrowo ja zaczynam dzień tylko kubkiem kawy

---------- Dopisano o 09:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:17 ----------

Wlasnie sobie ostatnio myślałam, Anies nie ma, Ciebie nie ma, Lady tez mało zagląda bo szaleje na wątku Zary ciekawa jestem tych rewolucji, mam nadzieje ze szybko sobie z nimi poradzisz

---------- Dopisano o 09:21 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ----------

No ja mam identycznie a potem płacze bo zamiast schudnąć to stoję w miejscu albo tyje
U nas nie jest tak źle, po prostu terminy są dogodniejsze, nie ma takiej "spiny" przez 2 tygodnie.
Początek roku jest pracowity dla wizażanek
Stary 2013-01-27, 10:20   #74
ms.Julcia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Hipokryzja Pokaż wiadomość
ale szybko piszecie nie nadążam za wami!
właśnie ja też...
witam w 3części

I LOVE GREECE

...Fitness...
ms.Julcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-27, 10:24   #75
naciulatko
Zakorzenienie

Cytat:
22? Wow . Jestem pod wrażeniem . Jak Ci się to udało?

Ja też znalazłam jakiś zestaw z białymi spodniami, zdjęcie sprzed 2 lat
Dziękuję Ważyłam sporo za dużo, bo aż 86 kg i stwierdziłam, że muszę wziąć się za siebie. Zrezygnowałam ze słodyczy, fast-foodów, słodkich napojów. Piję jedynie wodę niegazowaną i herbatę - zwykle czerwoną i zieloną. Jem do 16 (choć teraz zdarza mi się zjeść później, np. wczoraj zjadłam ostatni posiłek o 20, ale kładłam się o 2:30). Zamiast ziemniaków stawiam na brązowy ryż. Wcześniej jadłam tylko chlebek wasa, teraz zamieniłam go na razowy, bo jest zdrowszy. Schudłam 22 kg, chciałabym jeszcze trochę, bo teraz ważę 64, ale i tak jestem bardzo zadowolona. Myślę, że powinnam zacząć ćwiczyć, a z tym u mnie gorzej Chcę taki tryb jedzeniowy utrzymać, bo nie sztuką jest schudnąć i wrócić do starych nawyków, wtedy waga od razu jedzie do góry. Jednak raz na jakiś czas pozwalam sobie na więcej Alkoholu też nie piłam, teraz niestety mi się zdarzy, ale staram się jak najrzadziej.

Wow, przekonałaś mnie do białych spodni Wcześniej odczuwałam do nich awersję, ale widzę, że naprawdę pięknie się prezentują.

Cytat:
Napisane przez Olcia Pokaż wiadomość
Myślę, że większość studentów Ci powie, że matura to naprawdę bzdura na studiach trzeba zdawać różne egzaminy, niektóre bardzo obszerne i nikt nie przygotowuje się do nich kilka miesięcy także ze spokojem, na pewno się uda musisz tylko się odpowiednio zorganizować.

Niektórzy w takim optymalnym stresie wydajniej funkcjonują... najwyraźniej nam służy, skoro mimo wszystko nie zmieniamy nawyków i nie zaczynamy nauki wcześniej
co do słodyczy, miałam tak samo! kilka miesięcy nie jadłam, a jeśli już, to naprawdę baaardzo rzadko, a teraz od jesieni, przez święta, do teraz sobie pozwalam jakoś wiosną i latem łatwiej jest mi się ograniczać i zdrowiej jeść...
Co do matury - w pełni się zgadzam. Uważam, że maturę zdać można bez problemu na podstawie tego, czego uczyło się w szkole, aczkolwiek jeśli komuś zależy na bardzo dobrych wynikach to warto pouczyć się wcześniej.
Dokładnie! Latem i wiosną łatwiej się ograniczyć. Zima jest najgorsza, bo jest zimno na dworze i chce się bardziej jeść A w czasie sesji to już w ogóle chce się słodkiego

Cytat:
Powiem Wam, że ja się uczę codziennie, a i tak mi czasu brakuje
Wiesz co, ja się przygotowuję codziennie do zajęć i do sesji, w tym sensie, że czytam, bo mamy mnóstwo literatury, ale i tak przed sesją wariuję, bo tego materiału jest tyle, że boję się, że się nie wyrobię i zamiast się uczyć to nad tym rozmyślam

Dziewczyny, dzisiaj wyjeżdżam do dziadków, ponieważ tam będę miała najlepsze warunki do nauki - brak internetu Także odezwę się w środę po egzaminie. Trzymajcie mocno kciuki, ja również kibicuję studentkom
naciulatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-27, 10:33   #76
201606210931
Konto usunięte

almaanies zamknęła konto na instagramie?
Stary 2013-01-27, 10:38   #77
PaulinaMigotka
Zakorzenienie

Cytat:
Właśnie też się zastanawiam, może za dużo ludzi zaglądało i pojawaiły się jakieś głupie komantarze...

Instagram http://instagram.com/paulinamigotka
PaulinaMigotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-27, 10:39   #78
caarolaaa
Zakorzenienie

Hej
jestem właśnie na etapie zbierania sił do nauki, ale jak widać kiepsko mi to idzie, skoro siedzę na wizażu
Tak sobie przeglądałam różne blogi i strony i zaczął podobać mi się styl militarny początkowo byłam bardzo na nie, ale znalazłam kilka fajnych zestawów, w których "army style" jest umiarkowany. Wrzucam kilka zdjęć, gdzie moro łączy się z klasyką i jestem ciekawa Waszego zdania
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 424569_521841147856436_1027019163_n_large.jpg (63,3 KB, 73 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 433119689133011384_qa00ATQ9_c_large.jpg (57,8 KB, 28 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg beach__camo_jacket__shorts__black-fashionvibe-blog_large.jpg (31,2 KB, 28 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg tumblr_m597ty6xNx1rq563co1_1280_large.jpg (59,7 KB, 47 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg tumblr_mcmimy6xAG1qfrtudo1_1280_large.jpg (51,0 KB, 53 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 11723447.jpg (54,7 KB, 42 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 7992865663_a20f7062ac_b_large.jpg (68,4 KB, 42 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg tumblr_m8runuYyVK1qg4nwmo1_500_large.jpg (29,1 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg FridaGustavsson1_large.jpg (71,2 KB, 41 załadowań)
caarolaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-27, 10:40   #79
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef
Konto usunięte

Cytat:
Właśnie też się zastanawiam, może za dużo ludzi zaglądało i pojawaiły się jakieś głupie komantarze...
ja normalnie mogę przeglądać
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-01-27, 10:45   #80
Mariah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kociaak Pokaż wiadomość
I coraz bardziej skłaniam się ku temu, żeby kupić białe spodnie na wiosnę i lato... Dżinsy (gorąco, skłonności do żylaków) czy jakieś materiałowe... Możecie coś podpowiedzieć, macie biale portki na lato?
Trzy pary - rybaczki, jeansy rurki i jeansy z lekko rozszerzanymi nogawkami. Białe spodnie to świetna inwestycja na lato

Wklejam obiecane zestawy z czerwonymi butami. Nie wiem czemu, ale skojarzyło mi się, że Hipokryzja kupiła szpilki a przecież pisząc 'czerwone buty' równie dobrze mogła mieć na myśli mokasyny albo botki.
Na zdjęciach nie wszystkie panie mają czerwone buty ale wybierałam też takie stylizacje, do których moim zdaniem czerwone buty będą jak najbardziej pasować
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 0dadf61d-85ec-4a4a-be0f-4e3f50a5059a.jpg (44,2 KB, 33 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2bf2dc970027caf64f52ffbc.jpg (117,0 KB, 47 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 09lb_pe12_coll-zoom.jpg (92,2 KB, 31 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 487_3.jpg (34,5 KB, 41 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 5978702287_b86fc74207_b.jpg (130,5 KB, 32 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 52565520620321923_9W1DcEaa_c.jpg (30,7 KB, 43 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_3655.jpg (99,3 KB, 35 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_5949.jpg (96,1 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg photo1.jpg (94,6 KB, 37 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg red.jpg (36,0 KB, 23 załadowań)
Stary 2013-01-27, 10:46   #81
carpaibex
Zakorzenienie

Cytat:
Podobnie jak wankaw widzę wszystko normalnie, może to chwilowe problemy techniczne ? Wydaje mi się, że żadne komentarze złośliwe się nie pojawiły. Po co mieliby ją krytykować.
Stary 2013-01-27, 10:48   #82
201606210931
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Mariah Pokaż wiadomość
Trzy pary - rybaczki, jeansy rurki i jeansy z lekko rozszerzanymi nogawkami. Białe spodnie to świetna inwestycja na lato

Wklejam obiecane zestawy z czerwonymi butami. Nie wiem czemu, ale skojarzyło mi się, że Hipokryzja kupiła szpilki a przecież pisząc 'czerwone buty' równie dobrze mogła mieć na myśli mokasyny albo botki.
Na zdjęciach nie wszystkie panie mają czerwone buty ale wybierałam też takie stylizacje, do których moim zdaniem czerwone buty będą jak najbardziej pasować
dziękuję za inspiracje! ja kupuję tylko szpilki
Cytat:
Podobnie jak wankaw widzę wszystko normalnie, może to chwilowe problemy techniczne ? Wydaje mi się, że żadne komentarze złośliwe się nie pojawiły. Po co mieliby ją krytykować.
przeglądasz jako zalogowany użytkownik?
Stary 2013-01-27, 10:49   #83
Lena1209
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez zielona2 Pokaż wiadomość
Nie orientuję się jak z dostępnością Chloe ale dziewczyny na wątkach perfumeryjnych polecają m.in. e-glamour.pl , iperfumy

Cytat:

Cytat:
Być może masz rację Migotko
Lena1209 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-01-27, 10:51   #84
PaulinaMigotka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez caarolaaa Pokaż wiadomość
Hej
jestem właśnie na etapie zbierania sił do nauki, ale jak widać kiepsko mi to idzie, skoro siedzę na wizażu
Tak sobie przeglądałam różne blogi i strony i zaczął podobać mi się styl militarny początkowo byłam bardzo na nie, ale znalazłam kilka fajnych zestawów, w których "army style" jest umiarkowany. Wrzucam kilka zdjęć, gdzie moro łączy się z klasyką i jestem ciekawa Waszego zdania
Mnie się moro bardzo podoba, oczywiście z umiarem.
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;38878850]ja normalnie mogę przeglądać [/QUOTE]

Cytat:
Może ja mam problemy, bo nie mam konta na insta? Co do komentrzy, to zawsze się znajdą tacy, co napiszą coś głupiego, kiedyś na wątku o modzie, która rozwala była dyskusja o anies.

Stary 2013-01-27, 10:53   #85
carpaibex
Zakorzenienie

Cytat:
dziękuję za inspiracje! ja kupuję tylko szpilki

przeglądasz jako zalogowany użytkownik?
Cytat:
Mnie się moro bardzo podoba, oczywiście z umiarem.

Może ja mam problemy, bo nie mam konta na insta? Co do komentrzy, to zawsze się znajdą tacy, co napiszą coś głupiego, kiedyś na wątku o modzie, która rozwala była dyskusja o anies.
Tak, jestem zalogowana na insta.

Serio? Nie wiedziałam.
Stary 2013-01-27, 10:53   #86
Mariah
Zakorzenienie

Ciąg dalszy zestawów, do których pasują czerwone buty
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Asu21.jpg (53,7 KB, 49 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg forever-new-cream-romwe-trenches.jpg (109,0 KB, 126 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg rwb.jpg (39,6 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Screen shot 2011-05-25 at 18.26.58.jpg (35,6 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg TemporaryItems3.jpg (29,5 KB, 44 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg tumblr_lzq7lmNfjG1rp4co6o1_500.jpg (22,2 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg tumblr_m7yv36hyKU1rtopfro1_500.jpg (60,3 KB, 78 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 8150592027_d8f8cbb70b_b.jpg (121,3 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg horizon5.jpg (80,7 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_3651.jpg (95,9 KB, 22 załadowań)
Stary 2013-01-27, 10:56   #87
PaulinaMigotka
Zakorzenienie

Cytat:
Tak, jestem zalogowana na insta.

Serio? Nie wiedziałam.
Ktoś się czepiał, że robi fotki do lustra i że nie widać dobrze twarzy i że w takim razie po co ma bloga...Teraz rozmowy o blogerkach są w osobnym wątku, na tóry nie wchodzę, więc nie wiem co tam się dzieje i kogo obgadują.

---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:55 ----------

Idę Greya czytać

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-01-27, 11:00   #88
_Kari_
Zakorzenienie

Cytat:
Kochane a ta dziewczyna ma swojego bloga... Bo ja nie orientuje w tych wszystkich blogach a ta stylizacja jest przeurocza https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1359283951
Bede wdzieczna za linka

Edytowane przez _Kari_
Czas edycji: 2013-01-27 o 11:08
_Kari_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-27, 11:09   #89
Mariah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Kari_ Pokaż wiadomość
Kochane a ta dziewczyna ma swojego bloga... Bo ja nie orientuje w tych wszystkich blogach a ta stylizacja jest przeurocza https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1359283951
Bede wdzieczna za linka
http://www.superficialgirls.com/
Stary 2013-01-27, 11:11   #90
julia404
Raczkowanie

Powodzenia dla wszystkich dziewczyn, które się uczą ja w tym roku wreszcie nie mam sesji i zamiast się cieszyć wolnością, to czuję taki niedosyt, brak zajęcia i paskudne marnotrawienie czasu

Cytat:
piękne chyba też rozejrzę sie za czerwonymi butami na wiosnę

odnośnie instagramu anies- nie mam tam konta i wyskakuje mi tylko notka, że to im prywatny, dlatego nie mogę nic oglądać:/
julia404 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości