Grupa wsparcia dla problemowych kobitek w związkach - Strona 120 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-01-26, 19:25   #3571
QueenBlair
Wtajemniczenie

Dot.: Grupa wsparcia dla problemowych kobitek w związkach

Cytat:
Napisane przez magda170325 Pokaż wiadomość
Tak, ja tak na serio dziwna jestem?
Dla mnie to dziecinada wrzucać zdjęcia gołych dup na fejsa. I nie sądzę, aby moje poglądy można było nazwać dziwnymi. Dzieciaki tak robią i tyle.
Całe szczęście, że mój nie ma takich idiotycznych zachowań i nigdy nie miał, bo zazdrosna bym nie była, ale uważałabym, że jego zachowanie jest dziecinne i bzdurne. Serio trzeba się z czymś takim obnosić, upubliczniać to? Nie wystarcza mu, że popatrzy sobie w jakiejś galerii zdjęć na gołą dupę, tylko musi to na fejsa wrzucać, żeby wszyscy widzieli co mu się podoba?
Ja nigdzie nie napisałam ani nawet nie zasugerowałam,że jesteś dziwna.

---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ----------

Cytat:
Napisane przez Milusss92 Pokaż wiadomość
hej Dziewczyny,
jestem tu z Wami już od długiego czasu.. Czytam Wasze problemy, odpowiadam na nie, radzę, polecam.. A teraz sama mam problem i to od dawien dawna i nie wiem jak sobie z tym poradzić Chciałabym, żebyście mi coś doradziły..
Chodzi o faceta, jesteśmy ze sobą 3 lata.. i co z tego? jak od roku jest fatalnie.. on robi sobie co chcę, jednym zdaniem świetnie się bawi. A ja? Ja najlepiej jakbym siedziała w domu, odizolowana od świata, a jak już muszę to niech koleżanki do mnie przyjdą na chwilę pogadać, przy jego kontroli( ciągle smsy, telefony z przymusem odbioru) Wiem, że za dużo mu pozwoliłam.. z tym ,że na początku oboje mieliśmy takie zasady, że wszędzie razem, sami po co nam inni.. Tylko ja nadal tak bym chciała, a on? nie bardzo.. on się świetnie bawi,korzysta z życia i ma dosłownie gdzieś co ja czuję, czy mnie to boli, czy płaczę.. olewa to totalnie.. Ja pokochałam go z dnia na dzień coraz mocniej a u niego ta miłosć czyba sie wypala..
Uważa że przeciez jest dorosły.. tylko, że w miłości nie ma dorosłości.. jestesmy my - razem. Tworzymy zwiazek, oparty na zaufaniu, a nie ja nie wiem co on robi ,gdzie i z kim
Mysli, że napisze smsa w ciagu calego dnia i będzie dobrze, a ja z natury jestem bardzo zazdrosna, miałam wiele smutnych przygód i tak mi już zostało ale co by miała moja zazdrość do tego co on robi? no same powiedzcie.. koleś przesadza..
Jestem jak uważa wiele moich znajomych, czy facetów bardzo atrakcyjną kobiętą a siedzę z takim dupkiem, który mnie nie szanuje..
Nie wiem kompletnie co mam zrobic Boli mnie to co on robi , tyle czasu sie już z tym męczę Poznalam wielu fajnych facetów i nigdy nie sobie szansy nie wiem dlaczego.. moze go kocham.. ale co mi z tej milosci jak wiecej łez wylanych, nerwów poszarpanych
Każde zdanie miło przyjmę.. Zawsze to jakaś pomoc..otucha.. wiecej liczę na nią od Was niż od niego ;(
Nie do końca zrozumiałam z Twojej wypowiedzi czy Ty nadal musisz według niego stosować się do wcześniej ustalonych zasad?
Tzn. Czy teraz tylko on może korzystać i się bawić,a Ty masz w domu siedzieć? Czy jemu wszystko jedno?
Stary 2013-01-26, 19:53   #3572
Melancholia17
Raczkowanie

Dziewczyny, a co myślicie o zdradzie? W sensie rozmawiałam z kuzynem, który gadał, że ma kolegów, którzy ciągle mają jakieś fantazje o innych dziewczynach, plus imprezy to dla nich odskocznia i często lubią wyrywać dziewczyny dla samych pocałunków. Znam przeszłość swojego chłopaka i wiem, że wcześniej lubił często wyrywać laski, aby się całować. Pewnie wpadam w paranoję, ale sama nie wiem jak teraz to przyjąć w szczególności, że mój tż poszedł właśnie na impreze ;D Mój kuzyn mówi, że to głównie wina alkoholu, ale stwierdził, że nie będzie mnie okłamywał i mówi jak jest, a kolegów ma różnych, nie z jednego otoczenia.
Stary 2013-01-26, 19:55   #3573
kangu
Rozeznanie

Cytat:
No właśnie wiem..ale jestem za słaba żeby stanowczo odejść, boję się, że sobie nie poradzę.. pamiętam jak bolały mnie wcześniejsze rozstania z innymi..
i widzisz, tak to jest z nim łączy mnie za dużo.. za dużo wspomnień tego wszystkiego, a ja jestem bardzo sentymentalna i to mnie niszczy..
mimo to ,dziękuję Tobie za pomoc..
a tam bzdury gadasz, że za słaba, facet sobie pogrywa z tobą ty mu niestety pozwalasz.
poza tym piszesz, że bolały cię wczesniejsze rozstania,ale jak widac podnosiłaś się po nich i układałaś sobie zycie, więc czemu to tym razem miałoby byc inaczej?
kangu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-26, 20:02   #3574
QueenBlair
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Melancholia17 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, a co myślicie o zdradzie? W sensie rozmawiałam z kuzynem, który gadał, że ma kolegów, którzy ciągle mają jakieś fantazje o innych dziewczynach, plus imprezy to dla nich odskocznia i często lubią wyrywać dziewczyny dla samych pocałunków. Znam przeszłość swojego chłopaka i wiem, że wcześniej lubił często wyrywać laski, aby się całować. Pewnie wpadam w paranoję, ale sama nie wiem jak teraz to przyjąć w szczególności, że mój tż poszedł właśnie na impreze ;D Mój kuzyn mówi, że to głównie wina alkoholu, ale stwierdził, że nie będzie mnie okłamywał i mówi jak jest, a kolegów ma różnych, nie z jednego otoczenia.
Co myślę o zdradzie?
Jak bym się o niej dowiedziała to bym zerwała. A tak to w sumie w ogóle na ten temat nie rozmyślam. Jak ktoś chce zdradzić to zdradzi.
Stary 2013-01-26, 20:26   #3575
Nuova
( ͡° ͜ʖ ͡°)

Cytat:
Ani ja ani mój facet nie popieramy żadnej zdrady - ani po alkoholu, ani przypadkiem, ani znienacka, ani na żarty, ani "tylko pocałunek" itp. Osobiście gardzę takimi chłopaczkami, którzy sami na imprezie macają, całują i wkładają łapska w majtki, ale jak kobieta ma kolegę, z którym raz na pół roku pójdzie na kawę to już zdzira i zdradziecka sucz.
Nuova jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-26, 21:15   #3576
Naha
Raczkowanie

GG do Naha

a co myślicie o tym? skończyłam dzisiaj prawie trzyletni związek z moim chłopakiem. powodem było to, że moje uczucie do niego wygasło. może i jest dla mnie ważny ale brakowało mi pożądania, namiętności. on kiedyś źle mnie traktował dopiero niedawno się zmienił i naprawdę się starał. myślałam, że zakocham się w nim na nowo dlatego postanowiłam mu wybaczyć, ale dzisiaj zebrałam się na odwagę i powiedziałam mu o wszystkim. strasznie to przyjął. żegnaliśmy się cały dzień. on stwierdził, że nie ma po co żyć bo beze mnie nie potrafi i że nawet do domu dzisiaj nie wróci. i nie wrócił. dzwoniłam do jego mamy, ona też się martwi bo jego wciąż nie ma. jeżeli on sobie coś zrobi to będzie moja wina i jak żyć później z poczuciem winy że ktoś dla mnie bardzo bliski zabił się z mojej winy? martwię się o niego.
Naha jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-26, 22:34   #3577
Deborah100
Zakorzenienie

Cytat:
hej Dziewczyny,
jestem tu z Wami już od długiego czasu.. Czytam Wasze problemy, odpowiadam na nie, radzę, polecam.. A teraz sama mam problem i to od dawien dawna i nie wiem jak sobie z tym poradzić Chciałabym, żebyście mi coś doradziły..
Chodzi o faceta, jesteśmy ze sobą 3 lata.. i co z tego? jak od roku jest fatalnie.. on robi sobie co chcę, jednym zdaniem świetnie się bawi. A ja? Ja najlepiej jakbym siedziała w domu, odizolowana od świata, a jak już muszę to niech koleżanki do mnie przyjdą na chwilę pogadać, przy jego kontroli( ciągle smsy, telefony z przymusem odbioru) Wiem, że za dużo mu pozwoliłam.. z tym ,że na początku oboje mieliśmy takie zasady, że wszędzie razem, sami po co nam inni.. Tylko ja nadal tak bym chciała, a on? nie bardzo.. on się świetnie bawi,korzysta z życia i ma dosłownie gdzieś co ja czuję, czy mnie to boli, czy płaczę.. olewa to totalnie.. Ja pokochałam go z dnia na dzień coraz mocniej a u niego ta miłosć czyba sie wypala..
Uważa że przeciez jest dorosły.. tylko, że w miłości nie ma dorosłości.. jestesmy my - razem. Tworzymy zwiazek, oparty na zaufaniu, a nie ja nie wiem co on robi ,gdzie i z kim
Mysli, że napisze smsa w ciagu calego dnia i będzie dobrze, a ja z natury jestem bardzo zazdrosna, miałam wiele smutnych przygód i tak mi już zostało ale co by miała moja zazdrość do tego co on robi? no same powiedzcie.. koleś przesadza..
Jestem jak uważa wiele moich znajomych, czy facetów bardzo atrakcyjną kobiętą a siedzę z takim dupkiem, który mnie nie szanuje..
Nie wiem kompletnie co mam zrobic Boli mnie to co on robi , tyle czasu sie już z tym męczę Poznalam wielu fajnych facetów i nigdy nie sobie szansy nie wiem dlaczego.. moze go kocham.. ale co mi z tej milosci jak wiecej łez wylanych, nerwów poszarpanych
Każde zdanie miło przyjmę.. Zawsze to jakaś pomoc..otucha.. wiecej liczę na nią od Was niż od niego ;(
Głupia byłaś, że dałaś się zdominować. Jesteś pod jego kontrolą- nie masz ani przyjaciół ani swojego życia a facet robi co chce.
Też jestem uczuciowa, szybko przywiązuję się do drugiej osoby, mocno kocham ALE SZANUJĘ SIEBIE i nie mogłabym pozwolić aby ktoś mnie tak traktował. Dla swojego dobra zakończyłabym ten niby 'związek'.

Cytat:
Dziewczyny, a co myślicie o zdradzie? W sensie rozmawiałam z kuzynem, który gadał, że ma kolegów, którzy ciągle mają jakieś fantazje o innych dziewczynach, plus imprezy to dla nich odskocznia i często lubią wyrywać dziewczyny dla samych pocałunków. Znam przeszłość swojego chłopaka i wiem, że wcześniej lubił często wyrywać laski, aby się całować. Pewnie wpadam w paranoję, ale sama nie wiem jak teraz to przyjąć w szczególności, że mój tż poszedł właśnie na impreze ;D Mój kuzyn mówi, że to głównie wina alkoholu,ale stwierdził, że nie będzie mnie okłamywał i mówi jak jest, a kolegów ma różnych, nie z jednego otoczenia.
Nie wybaczam zdrady. Obojętnie czy jest to flirt, pocałunek czy sex.
Nie można czegoś takiego robić. Nie wyobrażam sobie mieć kogoś na boku i jednocześnie przychodzić do partnera, być z nim, oszukiwać. Czułabym się jak totalne zero.

Wiesz...czasami też mam myśli kim naprawdę jest mój Tż. Przecież kolegował się/koleguje z N. ( pisałam Wam jaki to typ), wiem, że nie raz razem imprezowali - wspólnie z innymi kolegami.
Wiem, że nie dowiem się prawdy, bo Tż wie jakie mam zdanie na temat takich przygód.
Najważniejsza sprawa- czy Twój chłopak po prostu miał taki okres w życiu ale w związku potrafi być wierny czy to tylko chwilowe. - Ja mam czasami takie myśli w stosunku do Tż. Jednak staram się nie zaprzątać sobie tym głowy.

Najgłupszą wymówką jest 'wina alkoholu'- każdy z nas ma rozum i trzeba go używać. Robisz głupoty po %% to pij mniej - proste.
Deborah100 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-26, 23:18   #3578
alekziz
Zakorzenienie

Cytat:
No to gratuluję chłopaka - dzieciaka supcio, że fotki gołych dup wrzuca mając dziewczynę pewnie później z kolegami sobie prywatne wiadomości wysyłają i komentują jakie to zaje.biste laski wrzuca na tablice ile on ma lat, że tak zapytam? 15?
Tobie też gratuluje dystansu do niektórych spraw
Nikomu ani mi tym krzywdy nie robi, ja mu też nie robie problemów, bo wiem, że to tylko zdjęcia. Ty może masz inne podejście, ja inne i niech tak zostanie i nie oceniaj kogoś na jednym przykładzie. Gdyby tylko oglądał a nie wstawiał, to jaka różnica? Też po to jest przycisk ''udostępnij'' aby wstawiać różne rzeczy, mi to nie przeszkadza, więc jaki Ty masz problem? Nie odbija się to na nas. To tylko zdjęcia, a jak Ty masz problem z zazdrością i z niską samooceną to już Twój problem

Oczywiście, a przy tym jeszcze się masturbuje.
Wiem, że tego nie robi, więc problemu żadnego nie widzę, gdyby jednak tak robił to inaczej już bym patrzyła na to. A Ty nie wrzucaj wszystkich do jednego wora.

Nie, nie ma lat 15

---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ----------

Cytat:
Napisane przez QueenBlair Pokaż wiadomość
Ty tak na serio?:confused :

---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ----------

Oj tam według mnie dziwna wcale nie jesteś.

Mój nic co prawda nie wrzuca, bo na portalach społecznosciowych nie siedzi (nie ma kont na fb itp).
Ale ja też bym problemu z tym nie miała.

Problem by mi się zaczął wtedy gdyby go zbyt bliskie zażyłości z koleżankami łączyły i im wstawiał mega cudowne komentarze. A tak to wyfotoszopowane foty miałabym gdzieś.

Tak samo jest z prono. Sama oglądam ->pewnie częściej niż Tż ;-)
Właśnie
alekziz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-26, 23:46   #3579
Nuova
( ͡° ͜ʖ ͡°)

A ja jestem jeszcze gorsza niż Alekziz (no offence ) i zdarza mi się samej podesłać TŻ zdjęcie wyjątkowo ładnej babki Najśmieszniejsze jest to, że choćbym wysłała mu najpiękniejszą kobietę świata to on i tak zawsze komentuje: "spoko, ale Ty jesteś 100 razy ładniejsza: No ale ja nie jestem w ogóle zazdrosna o obrazki/filmiki/obce kobiety na ulicy. Jak już to o bliskie koleżanki
Stary 2013-01-26, 23:56   #3580
alekziz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nuova Pokaż wiadomość
A ja jestem jeszcze gorsza niż Alekziz (no offence ) i zdarza mi się samej podesłać TŻ zdjęcie wyjątkowo ładnej babki Najśmieszniejsze jest to, że choćbym wysłała mu najpiękniejszą kobietę świata to on i tak zawsze komentuje: "spoko, ale Ty jesteś 100 razy ładniejsza: No ale ja nie jestem w ogóle zazdrosna o obrazki/filmiki/obce kobiety na ulicy. Jak już to o bliskie koleżanki
się rozumie to nie jesteś wcale gorsza odemnie bo ja sama lubię pooglądać to co wstawia mój TŻ i wcale mnie to nie rusza, bo wiem, że to tylko obrazki, a ja jestem i tak najpiękniesza dla niego i sama też czasem coś mu podeślę, reaguje tak samo jak Twój nie wiem dlaczego takie luźne podejście do tego mam. ale tak samo jak Ty, o koleżanki to już szalenie zazdrosna jestem i gotowa bym była zabić!
Stary 2013-01-27, 00:07   #3581
syklamen
Zakorzenienie

Lokalizacja: Magiczna kraina Narnia, gdzieś na Latarnianym Pustkowiu...:)

A jeśli o mnie chodzi tak jak już pisałam to mi to wisi, co on przegląda. Bo sama też bym wolała, żeby on mojej historii nie przeglądał Zresztą nie sądzę, żeby miał czas na takie durnoty, bo jak dla mnie to lajkowanie tych dziwnych profili i przeglądanie tych zdjęć potem to durnoty są.
Stary 2013-01-27, 00:08   #3582
alekziz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez syklamen Pokaż wiadomość
A jeśli o mnie chodzi tak jak już pisałam to mi to wisi, co on przegląda. Bo sama też bym wolała, żeby on mojej historii nie przeglądał Zresztą nie sądzę, żeby miał czas na takie durnoty, bo jak dla mnie to lajkowanie tych dziwnych profili i przeglądanie tych zdjęć potem to durnoty są.
No dla mnie to też są durnoty ale co kto lubi, chcę to niech sobie wstawia, co będę zabraniać
Stary 2013-01-27, 00:24   #3583
201804100943
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez alekziz Pokaż wiadomość
Nikomu ani mi tym krzywdy nie robi, ja mu też nie robie problemów, bo wiem, że to tylko zdjęcia. Ty może masz inne podejście, ja inne i niech tak zostanie i nie oceniaj kogoś na jednym przykładzie. Gdyby tylko oglądał a nie wstawiał, to jaka różnica? Też po to jest przycisk ''udostępnij'' aby wstawiać różne rzeczy, mi to nie przeszkadza, więc jaki Ty masz problem? Nie odbija się to na nas. To tylko zdjęcia, a jak Ty masz problem z zazdrością i z niską samooceną to już Twój problem

Wiem, że tego nie robi, więc problemu żadnego nie widzę, gdyby jednak tak robił to inaczej już bym patrzyła na to. A Ty nie wrzucaj wszystkich do jednego wora.

Nie, nie ma lat 15

---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ----------

Właśnie
Skoro nie jesteś problemowa to co robisz w wątku przeznaczonym dla "problemowych" dziewczyn?
Nie żebym tutaj zabraniała czy coś, ale to tak jak pisanie w wątku analu: "anal jest okropny, nie rozumiem jak możecie to praktykować"

Wydaje mi się że wiele kobiet nie byłoby zachwyconych gdyby ich partner wstawiał fotki gołych bab, albo jakichkolwiek "dup".
201804100943 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-27, 00:27   #3584
alekziz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aanneett Pokaż wiadomość
Skoro nie jesteś problemowa to co robisz w wątku przeznaczonym dla "problemowych" dziewczyn?
Nie żebym tutaj zabraniała czy coś, ale to tak jak pisanie w wątku analu: "anal jest okropny, nie rozumiem jak możecie to praktykować"
Co robię? Zainteresowało mnie co dziewczyny piszą na temat swoich TŻ którzy wstawiają różne zdjęcia na fb i postanowiłam się wypowiedzieć. Jeszcze jakieś pytania?
Stary 2013-01-27, 00:29   #3585
201804100943
Konto usunięte

Cytat:
Co robię? Zainteresowało mnie co dziewczyny piszą na temat swoich TŻ którzy wstawiają różne zdjęcia na fb i postanowiłam się wypowiedzieć. Jeszcze jakieś pytania?
Widzę że bardzo chcesz się tu z kimś pokłócić. Pms?
201804100943 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-27, 00:34   #3586
alekziz
Zakorzenienie

Cytat:
Widzę że bardzo chcesz się tu z kimś pokłócić. Pms?
Z nikim się kłócić nie chcę.
Powiedziałam swoje, ktoś mi odpowiedział, to ja zrobiłam to samo i na tym kończę.

---------- Dopisano o 00:34 ---------- Poprzedni post napisano o 00:30 ----------

Cytat:

Wydaje mi się że wiele kobiet nie byłoby zachwyconych gdyby ich partner wstawiał fotki gołych bab, albo jakichkolwiek "dup".
Ale ja wcale nie kwestionuje tego, sama się nawet śmieje, że mój TŻ ma ze mną za dobrze ale jak mi to nie przeszkadza, to po co to zmieniać? Innym może i szanuje to, bo każdy ma inne podejście.
Stary 2013-01-27, 00:34   #3587
Nuova
( ͡° ͜ʖ ͡°)

Co do przeglądania czegokolwiek to ja nic nie przeglądam, bo mu ufam po prostu. W ciągu 4 lat nigdy nie dał mi najmniejszego powodu do nieufności dlatego szanuję jego prywatność.
Stary 2013-01-27, 01:02   #3588
magda170325
Wtajemniczenie

Cytat:

Nie, nie ma lat 15

Właśnie
Jeśli uważasz, że wyznacznikiem samooceny jest to czy akceptujemy, że nasz chłopak wrzuca na fejsa zdjęcia gołych dup tooooo
Nie mam problemu z samooceną jak mi przykro, że nie trafiłaś (nawiasem mówiąc po przeczytaniu Twoich wypowiedzi to Ty możesz mieć problem z samooceną, skoro nawet jeśli zdarzy się Twojemu chłopakowi odwołać spotkanie, bo coś mu wypadnie to już nie czujesz sie najważniejsza, baa nawet jak ze znajomymi gada w Twoim towarzystwie to już sie niepewnie czujesz )
o to zazdrosna też nie byłabym - czego oczywiście nie chciało Ci się doczytać pewnie. Jedynie uważam wrzucanie zdjęć gołych dup na tablice za debilizm i przejaw dziecinady
Mi mówisz 'nie wrzucaj wszystkich do jednego wora' a sama piszesz o mnie 'to tylko zdjęcia a jak ty masz problem z zazdrością i niską samooceną to już Twój problem' naaajs. nie ma to jak hipokryzja...

---------- Dopisano o 01:02 ---------- Poprzedni post napisano o 00:59 ----------

Cytat:
Dzisiaj przeglądaliśmy fb i ktoś udostępnił zdjęcie jakiejś pół nagiej dziewczyny i mój chłopak nie dał się wpuścić w maliny mówie 'fajny ma tyłek' a on 'Ty masz lepszy'

Cytat:
Z nikim się kłócić nie chcę.
Powiedziałam swoje, ktoś mi odpowiedział, to ja zrobiłam to samo i na tym kończę.

---------- Dopisano o 00:34 ---------- Poprzedni post napisano o 00:30 ----------

Ale ja wcale nie kwestionuje tego, sama się nawet śmieje, że mój TŻ ma ze mną za dobrze ale jak mi to nie przeszkadza, to po co to zmieniać? Innym może i szanuje to, bo każdy ma inne podejście.
taaaa, 'za dobrze'. czytałam jakiś wątek

Edytowane przez magda170325
Czas edycji: 2013-01-27 o 01:08
magda170325 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-27, 01:04   #3589
Nuova
( ͡° ͜ʖ ͡°)

Cytat:
Dzisiaj przeglądaliśmy fb i ktoś udostępnił zdjęcie jakiejś pół nagiej dziewczyny i mój chłopak nie dał się wpuścić w maliny mówie 'fajny ma tyłek' a on 'Ty masz lepszy'
Cwaniaki Ale bardzo dobrze, że tak mówią
Stary 2013-01-27, 01:10   #3590
StaramSie
Raczkowanie

Dzięki Bogu że mój Tż nie ma żadnych kont na portalach społecznościowych widzę, że omija mnie dzięki temu wiele problemów :P hehe
StaramSie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-27, 01:11   #3591
magda170325
Wtajemniczenie

Cytat:

Wiesz, nie chce być niemiła ani Ci dogryźć, ale czytając Twoje wypowiedzi z innych wątków to odnoszę wrażenie, że Ty jednak do nas pasujesz i jesteś poniekąd problemowa
Może jednak chcesz do nas dołączyć? Serio mówię
magda170325 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-27, 08:10   #3592
pani manekin
Przyczajenie

Hm, mi też się wydaje, że wstawianie tego typu fot na fb jest troche dziecinne...albo raczej jakieś takie szpanerskie, nie w tonie. Ogólnie nie rozumiem ludzi którzy zbyt dbają o swój profil na fb,jakby to była ich główna wizytówka; mają mase fotek, ciągle piszą co robią, i tak dalej. Mój TŻ na szczęście t z fb korzysta bardzo mało i nie upiększa w ten sposób swojego profilu.

Edytowane przez pani manekin
Czas edycji: 2013-01-27 o 08:13
pani manekin jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-27, 09:28   #3593
b57b0c36aac5e3558a14a2d0d269fc6e062f42ab_5d436f084516d
Konto usunięte

Cytat:
O zdradzie wiadomo jak myślę... jak chyba wszystkie dzieczyny tutaj. Co do typu faceta jakiego opisujesz tzn. wyywanie to całowania na każdej imprezie innej, to niestety, ale taki ktoś był przez krótki czas moim chłopakiem, no i zdradził... i to nie z jedną :P zresztą wszyscy z jego pokroju nie mieli dziewczyn za długo....

Co do udostępniania czy wrzucania zdjęć dziewczyn na FB, to mój tego nie robi, wręcz kiedyś chyba przez przypadek kliknął mu brat (czy tam on sam) "lubię to" na gorące dupeczki i zaraz do mnie pisał, że nie wie jak to wywalić, bo tego nie chce. Dla mnie to też dziecinne, ale nie dlatego, że tam ogląda, tylko, że każdą rzeczą chce się podzielić na fb... Któraś mówiła,że przeglądała historie i jest zła za samo oglądanie - tu bym problemu nie robiła, niech sobie ogląda.
b57b0c36aac5e3558a14a2d0d269fc6e062f42ab_5d436f084516d jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-27, 09:59   #3594
Deborah100
Zakorzenienie

Moj zdjec golych bab nigdy nie wrzucal-zreszta nie jest przesadnie aktywny na fb-tak samo i ja.
Co do samego ogladania takich zdjec-obojetnie czy na fb czy tez innych stronkach- nie mam nic przeciwko. Chce to niech oglada, mam zabraniac patrzenia sie na babke przerobiona w photoshopie?:p Tez czasami lubie popatrzec:p
zreszta mam swiadomosc,ze jestem dla niego najbardziej atrakcyjna i nie musi tylko patrzec

Tak jak wczesniej napisalyscie -problem bylby gdyby nadmiernie kometowal czy ogladal fotki kolezanek. Albo przez takie zdjecia nie mial ochoty na sex.
Moj facet ma jeszcze na telefonie folder z nagimi kobietami-kiedys po porostu faceci to sobie przesylali czy sciagali. Luz. Sama smialam sie,ze niezle laleczki masz a on poczatkowo nie wiedzial o co chodzi:p
Trzeba umiec okreslic granice.

Tez nie rozumiem przesadnej aktywnosci na fb- ciagle pisanie co robie,z kim jestem.
Kolega N. dodal nawet filmiki z ostatniego wypadu- co z tego,ze nie umial jezdzic na snowboardzie. Trzeba cos nakrecic i wrzucic na fejsbunia
Mam tez kolezanke, ktora ciagle rozmawia ze swoim mezem poprzez komenatrze.
Albo kolezanki,ktore musza co tydzien wrzucic zdjecia z imprezki.
Rozni sa ludzie :P Moze w ten sposob chca sie dowartosciowac, pokazac jakie maja swietne zycie?
Ja to od czasu do czasu wrzuce jakas fotke ale zazwyczaj sa to fotografie,ktore wykonuje- jakies krajobrazy,architektura itp...
Deborah100 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-27, 11:09   #3595
emigracja
Rozeznanie

Boże jakie Wy wredne jesteście Najpierw nagonka na mnie jaka to jestem zła i okropna i dziecinna. Teraz przeglądałam wątek i widziałam jak już nie podpasowała Wam aleksiz, bo co bo nie ma problemów takich jak Wy ze zdjęciami, które faceci wstawiają na Facebooka o ile pytanie czemu wchodzisz na wątek skoro nie masz z tym problemu jest w miarę zrozumiałe, o tyle kwestie w stylu "chyba masz nisko samoocenę, bo czytałam Twoje posty i pisałaś, że to i tamto" zakończone szerokim uśmieszkiem satysfakcji to nie jest coś normalnego. Tym bardziej na wątku pięknie opatrzonym nazwą Grupa wsparcia. Wybaczcie, ale takim, któe wytykają innym błędy z radosnym uśmiechem na końcu to już nic nie pomoże i na zawsze zostaną zołzami. Aż się odechciewa wątku czytać
emigracja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-27, 11:26   #3596
syklamen
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emigracja Pokaż wiadomość
Boże jakie Wy wredne jesteście Najpierw nagonka na mnie jaka to jestem zła i okropna i dziecinna. Teraz przeglądałam wątek i widziałam jak już nie podpasowała Wam aleksiz, bo co bo nie ma problemów takich jak Wy ze zdjęciami, które faceci wstawiają na Facebooka o ile pytanie czemu wchodzisz na wątek skoro nie masz z tym problemu jest w miarę zrozumiałe, o tyle kwestie w stylu "chyba masz nisko samoocenę, bo czytałam Twoje posty i pisałaś, że to i tamto" zakończone szerokim uśmieszkiem satysfakcji to nie jest coś normalnego. Tym bardziej na wątku pięknie opatrzonym nazwą Grupa wsparcia. Wybaczcie, ale takim, któe wytykają innym błędy z radosnym uśmiechem na końcu to już nic nie pomoże i na zawsze zostaną zołzami. Aż się odechciewa wątku czytać
Nie wydaje mi się, żeby była w stosunku do Ciebie złośliwa. Ale może i jestem zołzą, ok.

Edytowane przez syklamen
Czas edycji: 2013-01-27 o 11:27
syklamen jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-27, 11:36   #3597
kasiarzynaa
Zakorzenienie

Cytat:
To tak jak u mnie

Butomaniaczka
kasiarzynaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-27, 12:52   #3598
QueenBlair
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez emigracja Pokaż wiadomość
Nie generalizuj ok?
Czytałaś moje wypowiedzi?

Chyba nie.
Nie znoszę jak ktoś czyta niedokładnie, a potem wszystkich do jednego wora wrzuca.
Stary 2013-01-27, 13:26   #3599
syklamen
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez QueenBlair Pokaż wiadomość
Nie generalizuj ok?
Czytałaś moje wypowiedzi?

Chyba nie.
Nie znoszę jak ktoś czyta niedokładnie, a potem wszystkich do jednego wora wrzuca.
Niech sobie ulży. Napisała swojego posta, starałam się napisać co o tym myślę, gdzie według mnie robi błąd, poradzić coś, co więcej sama mi przyznała rację, a teraz pisze, że wszystkie jesteśmy wredne zołzy. Ciekawe, że jakoś inne dziewczyny się za konstruktywną krytykę nie obrażają.
Stary 2013-01-27, 13:31   #3600
QueenBlair
Wtajemniczenie

A ja dziś mega tęsknię za moim facetem. Jak dobrze pójdzie to za tydzień się spotkamy,jak źle to dużo później.
Łeee!!!

Cytat:
Napisane przez syklamen Pokaż wiadomość
Niech sobie ulży. Napisała swojego posta, starałam się napisać co o tym myślę, gdzie według mnie robi błąd, poradzić coś, co więcej sama mi przyznała rację, a teraz pisze, że wszystkie jesteśmy wredne zołzy. Ciekawe, że jakoś inne dziewczyny się za konstruktywną krytykę nie obrażają.
Może prawda w oczy kole?;-)

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości