|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3571 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Grupa wsparcia dla problemowych kobitek w związkach
Cytat:
---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ---------- Cytat:
Tzn. Czy teraz tylko on może korzystać i się bawić,a Ty masz w domu siedzieć? Czy jemu wszystko jedno?
|
|
|
|
#3572 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, a co myślicie o zdradzie? W sensie rozmawiałam z kuzynem, który gadał, że ma kolegów, którzy ciągle mają jakieś fantazje o innych dziewczynach, plus imprezy to dla nich odskocznia i często lubią wyrywać dziewczyny dla samych pocałunków. Znam przeszłość swojego chłopaka i wiem, że wcześniej lubił często wyrywać laski, aby się całować. Pewnie wpadam w paranoję, ale sama nie wiem jak teraz to przyjąć w szczególności, że mój tż poszedł właśnie na impreze ;D Mój kuzyn mówi, że to głównie wina alkoholu, ale stwierdził, że nie będzie mnie okłamywał i mówi jak jest, a kolegów ma różnych, nie z jednego otoczenia.
|
|
|
#3573 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
poza tym piszesz, że bolały cię wczesniejsze rozstania,ale jak widac podnosiłaś się po nich i układałaś sobie zycie, więc czemu to tym razem miałoby byc inaczej?
|
|
|
|
|
|
#3574 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jak bym się o niej dowiedziała to bym zerwała. A tak to w sumie w ogóle na ten temat nie rozmyślam. Jak ktoś chce zdradzić to zdradzi.
|
|
|
|
#3575 | |
|
( ͡° ͜ʖ ͡°)
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3576 |
|
Raczkowanie
|
a co myślicie o tym? skończyłam dzisiaj prawie trzyletni związek z moim chłopakiem. powodem było to, że moje uczucie do niego wygasło. może i jest dla mnie ważny ale brakowało mi pożądania, namiętności. on kiedyś źle mnie traktował dopiero niedawno się zmienił i naprawdę się starał. myślałam, że zakocham się w nim na nowo dlatego postanowiłam mu wybaczyć, ale dzisiaj zebrałam się na odwagę i powiedziałam mu o wszystkim. strasznie to przyjął. żegnaliśmy się cały dzień. on stwierdził, że nie ma po co żyć bo beze mnie nie potrafi i że nawet do domu dzisiaj nie wróci. i nie wrócił. dzwoniłam do jego mamy, ona też się martwi bo jego wciąż nie ma. jeżeli on sobie coś zrobi to będzie moja wina i jak żyć później z poczuciem winy że ktoś dla mnie bardzo bliski zabił się z mojej winy? martwię się o niego.
|
|
|
|
|
#3577 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też jestem uczuciowa, szybko przywiązuję się do drugiej osoby, mocno kocham ALE SZANUJĘ SIEBIE i nie mogłabym pozwolić aby ktoś mnie tak traktował. Dla swojego dobra zakończyłabym ten niby 'związek'. Cytat:
Nie można czegoś takiego robić. Nie wyobrażam sobie mieć kogoś na boku i jednocześnie przychodzić do partnera, być z nim, oszukiwać. Czułabym się jak totalne zero. Wiesz...czasami też mam myśli kim naprawdę jest mój Tż. Przecież kolegował się/koleguje z N. ( pisałam Wam jaki to typ), wiem, że nie raz razem imprezowali - wspólnie z innymi kolegami. Wiem, że nie dowiem się prawdy, bo Tż wie jakie mam zdanie na temat takich przygód. Najważniejsza sprawa- czy Twój chłopak po prostu miał taki okres w życiu ale w związku potrafi być wierny czy to tylko chwilowe. - Ja mam czasami takie myśli w stosunku do Tż. Jednak staram się nie zaprzątać sobie tym głowy. Najgłupszą wymówką jest 'wina alkoholu'- każdy z nas ma rozum i trzeba go używać. Robisz głupoty po %% to pij mniej - proste. |
||
|
|
|
|
#3578 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nikomu ani mi tym krzywdy nie robi, ja mu też nie robie problemów, bo wiem, że to tylko zdjęcia. Ty może masz inne podejście, ja inne i niech tak zostanie i nie oceniaj kogoś na jednym przykładzie. Gdyby tylko oglądał a nie wstawiał, to jaka różnica? Też po to jest przycisk ''udostępnij'' aby wstawiać różne rzeczy, mi to nie przeszkadza, więc jaki Ty masz problem? Nie odbija się to na nas. To tylko zdjęcia, a jak Ty masz problem z zazdrością i z niską samooceną to już Twój problem ![]() Oczywiście, a przy tym jeszcze się masturbuje. ![]() Wiem, że tego nie robi, więc problemu żadnego nie widzę, gdyby jednak tak robił to inaczej już bym patrzyła na to. A Ty nie wrzucaj wszystkich do jednego wora. Nie, nie ma lat 15 ![]() ---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#3579 |
|
( ͡° ͜ʖ ͡°)
|
A ja jestem jeszcze gorsza niż Alekziz (no offence
) i zdarza mi się samej podesłać TŻ zdjęcie wyjątkowo ładnej babki Najśmieszniejsze jest to, że choćbym wysłała mu najpiękniejszą kobietę świata to on i tak zawsze komentuje: "spoko, ale Ty jesteś 100 razy ładniejsza:
|
|
|
|
|
#3580 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to nie jesteś wcale gorsza odemnie bo ja sama lubię pooglądać to co wstawia mój TŻ i wcale mnie to nie rusza, bo wiem, że to tylko obrazki, a ja jestem i tak najpiękniesza dla niego i sama też czasem coś mu podeślę, reaguje tak samo jak Twój nie wiem dlaczego takie luźne podejście do tego mam. ale tak samo jak Ty, o koleżanki to już szalenie zazdrosna jestem i gotowa bym była zabić! ![]()
|
|
|
|
|
|
#3581 |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: Magiczna kraina Narnia, gdzieś na Latarnianym Pustkowiu...:)
|
A jeśli o mnie chodzi tak jak już pisałam to mi to wisi, co on przegląda. Bo sama też bym wolała, żeby on mojej historii nie przeglądał
Zresztą nie sądzę, żeby miał czas na takie durnoty, bo jak dla mnie to lajkowanie tych dziwnych profili i przeglądanie tych zdjęć potem to durnoty są.
|
|
#3582 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale co kto lubi, chcę to niech sobie wstawia, co będę zabraniać |
|
|
|
|
|
#3583 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie żebym tutaj zabraniała czy coś, ale to tak jak pisanie w wątku analu: "anal jest okropny, nie rozumiem jak możecie to praktykować" Wydaje mi się że wiele kobiet nie byłoby zachwyconych gdyby ich partner wstawiał fotki gołych bab, albo jakichkolwiek "dup". |
|
|
|
|
|
#3584 |
|
Zakorzenienie
|
Co robię? Zainteresowało mnie co dziewczyny piszą na temat swoich TŻ którzy wstawiają różne zdjęcia na fb i postanowiłam się wypowiedzieć. Jeszcze jakieś pytania?
|
|
|
|
|
#3585 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#3586 | |
|
Zakorzenienie
|
Z nikim się kłócić nie chcę.
Powiedziałam swoje, ktoś mi odpowiedział, to ja zrobiłam to samo i na tym kończę. ---------- Dopisano o 00:34 ---------- Poprzedni post napisano o 00:30 ---------- Cytat:
ale jak mi to nie przeszkadza, to po co to zmieniać? Innym może i szanuje to, bo każdy ma inne podejście.
|
|
|
|
|
|
#3587 |
|
( ͡° ͜ʖ ͡°)
|
Co do przeglądania czegokolwiek to ja nic nie przeglądam, bo mu ufam po prostu. W ciągu 4 lat nigdy nie dał mi najmniejszego powodu do nieufności dlatego szanuję jego prywatność.
|
|
|
|
|
#3588 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Nie mam problemu z samooceną jak mi przykro, że nie trafiłaś (nawiasem mówiąc po przeczytaniu Twoich wypowiedzi to Ty możesz mieć problem z samooceną, skoro nawet jeśli zdarzy się Twojemu chłopakowi odwołać spotkanie, bo coś mu wypadnie to już nie czujesz sie najważniejsza, baa nawet jak ze znajomymi gada w Twoim towarzystwie to już sie niepewnie czujesz )o to zazdrosna też nie byłabym - czego oczywiście nie chciało Ci się doczytać pewnie. Jedynie uważam wrzucanie zdjęć gołych dup na tablice za debilizm i przejaw dziecinady ![]() Mi mówisz 'nie wrzucaj wszystkich do jednego wora' a sama piszesz o mnie 'to tylko zdjęcia a jak ty masz problem z zazdrością i niską samooceną to już Twój problem' naaajs. nie ma to jak hipokryzja...---------- Dopisano o 01:02 ---------- Poprzedni post napisano o 00:59 ---------- Cytat:
mówie 'fajny ma tyłek' a on 'Ty masz lepszy' ![]() Cytat:
Edytowane przez magda170325 Czas edycji: 2013-01-27 o 01:08 |
|||
|
|
|
|
#3589 |
|
( ͡° ͜ʖ ͡°)
|
|
|
|
|
|
#3590 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki Bogu że mój Tż nie ma żadnych kont na portalach społecznościowych
widzę, że omija mnie dzięki temu wiele problemów :P hehe
|
|
|
|
|
#3591 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wiesz, nie chce być niemiła ani Ci dogryźć, ale czytając Twoje wypowiedzi z innych wątków to odnoszę wrażenie, że Ty jednak do nas pasujesz i jesteś poniekąd problemowa ![]() Może jednak chcesz do nas dołączyć? Serio mówię |
|
|
|
|
|
#3592 |
|
Przyczajenie
|
Hm, mi też się wydaje, że wstawianie tego typu fot na fb jest troche dziecinne...albo raczej jakieś takie szpanerskie, nie w tonie. Ogólnie nie rozumiem ludzi którzy zbyt dbają o swój profil na fb,jakby to była ich główna wizytówka; mają mase fotek, ciągle piszą co robią, i tak dalej. Mój TŻ na szczęście t z fb korzysta bardzo mało i nie upiększa w ten sposób swojego profilu.
Edytowane przez pani manekin Czas edycji: 2013-01-27 o 08:13 |
|
|
|
|
#3593 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Co do udostępniania czy wrzucania zdjęć dziewczyn na FB, to mój tego nie robi, wręcz kiedyś chyba przez przypadek kliknął mu brat (czy tam on sam) "lubię to" na gorące dupeczki i zaraz do mnie pisał, że nie wie jak to wywalić, bo tego nie chce. Dla mnie to też dziecinne, ale nie dlatego, że tam ogląda, tylko, że każdą rzeczą chce się podzielić na fb... Któraś mówiła,że przeglądała historie i jest zła za samo oglądanie - tu bym problemu nie robiła, niech sobie ogląda. |
|
|
|
|
|
#3594 |
|
Zakorzenienie
|
Moj zdjec golych bab nigdy nie wrzucal-zreszta nie jest przesadnie aktywny na fb-tak samo i ja.
Co do samego ogladania takich zdjec-obojetnie czy na fb czy tez innych stronkach- nie mam nic przeciwko. Chce to niech oglada, mam zabraniac patrzenia sie na babke przerobiona w photoshopie?:p Tez czasami lubie popatrzec:p zreszta mam swiadomosc,ze jestem dla niego najbardziej atrakcyjna i nie musi tylko patrzec ![]() Tak jak wczesniej napisalyscie -problem bylby gdyby nadmiernie kometowal czy ogladal fotki kolezanek. Albo przez takie zdjecia nie mial ochoty na sex. Moj facet ma jeszcze na telefonie folder z nagimi kobietami-kiedys po porostu faceci to sobie przesylali czy sciagali. Luz. Sama smialam sie,ze niezle laleczki masz a on poczatkowo nie wiedzial o co chodzi:p Trzeba umiec okreslic granice. Tez nie rozumiem przesadnej aktywnosci na fb- ciagle pisanie co robie,z kim jestem. Kolega N. dodal nawet filmiki z ostatniego wypadu- co z tego,ze nie umial jezdzic na snowboardzie. Trzeba cos nakrecic i wrzucic na fejsbunia ![]() Mam tez kolezanke, ktora ciagle rozmawia ze swoim mezem poprzez komenatrze. Albo kolezanki,ktore musza co tydzien wrzucic zdjecia z imprezki. Rozni sa ludzie :P Moze w ten sposob chca sie dowartosciowac, pokazac jakie maja swietne zycie? Ja to od czasu do czasu wrzuce jakas fotke ale zazwyczaj sa to fotografie,ktore wykonuje- jakies krajobrazy,architektura itp... |
|
|
|
|
#3595 |
|
Rozeznanie
|
Boże jakie Wy wredne jesteście
Najpierw nagonka na mnie jaka to jestem zła i okropna i dziecinna. Teraz przeglądałam wątek i widziałam jak już nie podpasowała Wam aleksiz, bo co bo nie ma problemów takich jak Wy ze zdjęciami, które faceci wstawiają na Facebooka o ile pytanie czemu wchodzisz na wątek skoro nie masz z tym problemu jest w miarę zrozumiałe, o tyle kwestie w stylu "chyba masz nisko samoocenę, bo czytałam Twoje posty i pisałaś, że to i tamto" zakończone szerokim uśmieszkiem satysfakcji to nie jest coś normalnego. Tym bardziej na wątku pięknie opatrzonym nazwą Grupa wsparcia. Wybaczcie, ale takim, któe wytykają innym błędy z radosnym uśmiechem na końcu to już nic nie pomoże i na zawsze zostaną zołzami. Aż się odechciewa wątku czytać
|
|
|
|
|
#3596 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez syklamen Czas edycji: 2013-01-27 o 11:27 |
|
|
|
|
|
#3597 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3598 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Czytałaś moje wypowiedzi? Chyba nie. Nie znoszę jak ktoś czyta niedokładnie, a potem wszystkich do jednego wora wrzuca.
|
|
|
|
#3599 |
|
Zakorzenienie
|
Niech sobie ulży. Napisała swojego posta, starałam się napisać co o tym myślę, gdzie według mnie robi błąd, poradzić coś, co więcej sama mi przyznała rację, a teraz pisze, że wszystkie jesteśmy wredne zołzy. Ciekawe, że jakoś inne dziewczyny się za konstruktywną krytykę nie obrażają.
|
|
#3600 | |
|
Wtajemniczenie
|
A ja dziś mega tęsknię za moim facetem. Jak dobrze pójdzie to za tydzień się spotkamy,jak źle to dużo później.
Łeee!!! Cytat:
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:41.

dziwna jestem? 
Ja pokochałam go z dnia na dzień coraz mocniej a u niego ta miłosć czyba sie wypala.. 

pewnie później z kolegami sobie prywatne wiadomości wysyłają i komentują jakie to zaje.biste laski wrzuca na tablice 
Najśmieszniejsze jest to, że choćbym wysłała mu najpiękniejszą kobietę świata to on i tak zawsze komentuje: "spoko, ale Ty jesteś 100 razy ładniejsza:
i sama też czasem coś mu podeślę, reaguje tak samo jak Twój

mówie 'fajny ma tyłek' a on 'Ty masz lepszy'