Różki nam powoli rosną, bunt dwulatka przyjdzie wiosną. Wakacyjne brzdące 2011 - Strona 72 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: Kochane głosujemy na kolejny tytuł zapraszam
Testować nerwy swojej mamy lubię, psocę, niszczę, krzyczę, rozrabiam i gubię. 5 10,64%
Tu tupnę nóżką, tam krzyknę "nie", niech siwych włosów przybędzie mamie. 1 2,13%
Daj mi, nie ciem i łaa łaa - krzyczy wciąż gromadka ta. 1 2,13%
Niewinne oczka jak aniołek mam, ale prawdziwy hardcore wnet pokażę wam 7 14,89%
Zdania układamy, co raz wiecej z rodzicami rozmawiamy. 0 0%
My tu gadu-gadu, a dzieciaki dają w zabawach czadu. 0 0%
Bunt dwulatka przyszedl wiosna i mamy minę "radosna" 0 0%
Magnesy lepimy, czapeczki dziergamy, bunt naszych dzieci jakoś przetrwamy 26 55,32%
Dzieci nasze już w domach znudzone, gdzie ta wiosna? , pytaja one 1 2,13%
Rożki nam powoli rosną, bunt dwulatka przyjdzie wiosną 6 12,77%
Głosujący: 47. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-26, 14:54   #2131
DDewik
Raczkowanie

Dot.: Różki nam powoli rosną, bunt dwulatka przyjdzie wiosną. Wakacyjne brzdące 2011

Cytat:
Napisane przez Oliweczka1985 Pokaż wiadomość
W naleśnikach-ale to rzadko je, budyń też rzadko, kakaa nigdy nie piła , ale niedawno kupiłam takie kółeczka dla dzieci z bobovity i to dam Jej z prawdziwym mlekiem.

Kurczak, ziemniaki opiekane i sałatka z kapusty pekińskiej.

No coś Ty! Aż trudno w to uwierzyć.
Nadal pracujesz po nocach?

---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ----------

No to udany wypad. A Ty jeździsz?
Jezdze Oliweczko, tylko tutaj to takie stoki do nauki są, albo dla poczatkujących(do nauki dla dzieci miejsce jest rewelacyjne, mysle ze za rok tu wrocimy i Borysek bedzie sie uczył), ale po 3 latach niejeżdżenia to i taki stoczek fajny.Ja ide dzisiaj na nocna jazdę.
DDewik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-26, 14:55   #2132
Stronczek27
Wtajemniczenie

GG do Stronczek27
Robie dzis nieśmiertelną pomidorowke. Wiki uwielbia. Na cos lepszego pomysłów brak i światło w lodówce.

DDewik super ze wyjazd udany. Zazdroszcze po cichu

Oliweczko napisz jak Julci smakowaly te kułeczka. Tez noszę sie z zamiarem kupna i wprowadzenia do menu sniadaniowego.
Stronczek27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-26, 15:01   #2133
Oliweczka1985
Zakorzenienie

Dot.: Różki nam powoli rosną, bunt dwulatka przyjdzie wiosną. Wakacyjne brzdące 2011

Cytat:
Napisane przez Stronczek27 Pokaż wiadomość
Oliweczko napisz jak Julci smakowaly te kułeczka. Tez noszę sie z zamiarem kupna i wprowadzenia do menu sniadaniowego.
ok, napiszę.
Cytat:
Napisane przez DDewik Pokaż wiadomość
Jezdze Oliweczko, tylko tutaj to takie stoki do nauki są, albo dla poczatkujących(do nauki dla dzieci miejsce jest rewelacyjne, mysle ze za rok tu wrocimy i Borysek bedzie sie uczył), ale po 3 latach niejeżdżenia to i taki stoczek fajny.Ja ide dzisiaj na nocna jazdę.
To udanych zjazdów życzę ja kiedyś jeździłam na nartach, ale bardziej jako dziecko, a teraz w życiu bym nie zjechała- boję się

"...w małych rączkach mieści się cała miłość …''

Juleńka
Mateuszek
Oliweczka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-26, 16:01   #2134
patik87
Zakorzenienie

Oliweczka nic mi nie robiła. Poszłam na kontrolę po wymrażaniu nadżerki. Jest wszystko ok.

Stronczek u mnie nic na obiad. Sara dostała słoik. Pół dnia nie było mnie w domu i nie miałam kiedy gotować. Chociaż teraz Młoda śpi to mogłabym coś upichcić.. może placki zmieniaczane potem zrobię ? Teraz to sobie wymyśliłam pisząc ten post.
I 4 h snu Cu wystarczy . Eeeek

Dewik ja też się zastanawiam czy za rok maluchy już będzie mozna stawiać na nartach? 2,5 roku to chyba jeszcze za mała?

Ania tż już zostaje w domu?
Stary 2013-01-26, 16:20   #2135
Iwa_iw
Zakorzenienie

GG do Iwa_iw

Cytat:
Napisane przez Natka_ Pokaż wiadomość

Nie wiem co Domciowi odbiło, ale wszystko pakuje pod body. Co go podnoszę to ma pełno zabawek napchanych
A od kilku dni robi ence pence w której ręce

I w gratisie zimowy skrzat
hehe z tymi zabawkami super
Ala chodzi ostatnio non stop z jakimiś siatkami i pakuje wszystko co napotka na swojej drodze a ja później szukam np. drugiej rękawiczki

zimowy skrzat słodziaśny

Cytat:
Napisane przez telik Pokaż wiadomość

-. Miałam przed chwila 38,8- czyli tropiki Kochane
Lyknelam 2 aspirynke i czekam na powrót sił.

-.Mielismy dziś wychodnę z tztem- urodzinki naszej przyjaciółki
No cóż i tak wyglądam jak meneliki wychodzić z domu nie trzeba

- mnóstwo zdrowia!
- szkoda, że impreza przepadnie :/

Cytat:
Napisane przez CarmelaSoprano Pokaż wiadomość
my po badaniach.
Szmery w sercu to fałszywy alarm! uffff.....
Na badaniu nic nie wyszło, żadnych wad itp.

Laryngolog MASAKRA zajrzał w uszy i powiedział jedno słowo, NIC SIĘ NIE DZIEJE, jak zaczęłam dopytywać to był wściekły że w ogole ma mi cos tłumaczyć. Do tego był mega opryskliwy dla Sary, w poczekalni przed nami było 3 starszych Panów, może nie jest zwyczajny przyjmować dzieci. Gbur jeden!
We wtorek Tz ma laryngologa dla siebie w Gdyni to weźmie Sarke do pokazania.

Oczywiście była przygoda, jak jechaliśmy z rana Gdańska to na początku obwodnicy Sara puściła mega pawia ze śniadaniowej kaszki mannej. Wszystko umazane, ona, ja (bo łapałam w koc, za wolna jednak jestem ;P) pojechała z takim zasięgiem że nawet dvd na zagłówku dostało. Do przebrania miałam jedynie body i rajtki, nawet nie było sensu zmieniać, bo dostało wszystko kurtka , polar, spodnie. Fotelik muszę zabrać do domu i zobaczyć na instrukcji jak sie ściąga poszycie.

Chyba muszę się czegoś napić
super, że szmerów nie ma
larynoglog porażka - ja kiedyś na dermatologa w tym stylu trafiłam
postraszyłam rzecznikiem praw pacjenta, oczywiście była ostrzejsza wymiana zdań, ale p. doktor nagle ton zmieniła :/
nie powiem jakie miny mieli pacjenci czekający w poczekalni bo awanturę niezła wtedy zrobiłam :/
a przygody w podróży nie zazdroszczę....

Cytat:
Napisane przez mme_audrey Pokaż wiadomość

Dobry wieczór! Mam nowy telefon (biały ) i przepadłam - zgrywanie, wgrywanie, odkrywanie nowych-starych funkcji i przesłuchiwanie fabrycznych dzwonków
gratuluję nowego telefonu super, że się podoba

Cytat:
Napisane przez aania_20 Pokaż wiadomość

Brumek, powitanie to wyglądało tak że chłopak na widok taty zaniemówił, dosłownie Najpierw przez całe popołudnie było tylko "tata" sto razy na godzinę, a jak już tatę zobaczył to tylko sobie westchnął głęboko z miną, jakby w siódmym niebie był. Dopiero za chwilę zaczął brykać, oczywiście już taty na krok nie opuścił.
Teraz od 5 rano tylko tata, i tata.
hehe wielka miłość

Cytat:
Napisane przez telik Pokaż wiadomość

Brumciu dziękuje gorączka spadała i rosła w nocy teraz jest ok, tylko kicham i sobie biadolię pod kocem.

A telik wyrodną matka jest
Dała dziecku na śniadanie kawałek ciasta drozdzowego deser ze sloiczka kubek spienionego mleka
super, że gorączka daje się zbić
hmm sama bym takim śniadankiem nie pogardziła

Cytat:
1. A co to za zabieg, bo ja zacofana jetem na długo musicie zostać w szpitalu?

2. Dzisiaj Mateuszek kończy 2 miesiące i z tej okazji pobił swój rekord i przespał całe 10h bez jedzenia oczywiście pamietacie jak kiedyś napisałam, że teraz urodzę sobie dobrze śpiące dziecko w nocy? no i mam( aby nie przechwalić....)

3. Julcia znowu w nocy nie mogła spać( już 2 miesiące- odkąd wróciłam ze szpitala- mam nadzieję, że z czasem minie), ale dzisiaj to i moja cierpliwość się skończyła i byłam na Nią wściekła źle mi teraz z tym...
1. wycięcie 3 migdała, podcięcie bocznych + drenaż uszu
Hania ma często st. zap. w uszach, infekcje no i niedosłuch przez te migdały a przez niedosłuch nie mówi tak wyraźnie jak powinna
zabieg jest w jeden dzień a na drugi mamy wyjść do domu
2. wszystkiego najlepszego dla Mateuszka super, że ona taki grzeczniutki
3. Oliweczko a Julcia tak non w noc spać nie może? bo jeżeli to jest tak ciągle to ja bym pomyślała jednak o wizycie u lekarza. chyba, że już byłaś w związku z tym? a jak ona w dzień się zachowuje? jest np. nerwowa?

Cytat:
Napisane przez SweetAngel1984 Pokaż wiadomość

ah i chcialam Was zapytac dajecie maluchom prawdeziwe Krowie mleko tzn nei chodzi mi o dodawanie do czegos tylko o owsianke na takim mleko lub kakao?
u nas niestety póki co ani krowie ani nawet MM,
wystarczy zwykła drożdżówka z piekarni (gdzie na 99%) jest mleko i od razu nogi zasypane :/
właśnie jutro mam w planach kombinować piec własne drożdżówki, ale zamiast mleka dać wodę + trochę tłuszczu do ciasta. ciekawe co wyjdzie....

Cytat:
Witam ze słonecznego Karpacza!
cieszę się, że wyjazd udany! )

Cytat:
Napisane przez patik87 Pokaż wiadomość

Stronczek u mnie nic na obiad. Sara dostała słoik. Pół dnia nie było mnie w domu i nie miałam kiedy gotować. Chociaż teraz Młoda śpi to mogłabym coś upichcić.. może placki zmieniaczane potem zrobię ? Teraz to sobie wymyśliłam pisząc ten post.
I 4 h snu Cu wystarczy . Eeeek
to w sumie masz wygodę na takie sytuacje awaryjne bo u mnie słoika Ala się już nie tknie - Hania w tym wieku też już pluła
zresztą nawet jakby Ala jadła to i tak dla Hani musiałabym coś upichcić.
na czarną godzinę zazwyczaj mam np. słoik rosołu zamrożony z kawałkiem jakiegoś kuraka no i upieczone mięso jakieś też w razie W

hej hej
ale Ala dzisiaj w tyłek daje
wstała o 7 z jojkiem i tak prawie większość dnia
drzemkę miała głęboko gdzieś i tak mija dzień
jutro TŻ wyjeżdża na tydzień - jak nie będzie pogody żeby po przedszkolu wyjść z dziewczynami na spacer to łoszaleję sama z nimi cały tydzień :/

HANIA 29.10.2008r.

ALUTKA 13.06.2011r.
Iwa_iw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-26, 21:01   #2136
aania_20
Zakorzenienie

Cytat:
Oliweczka nic mi nie robiła. Poszłam na kontrolę po wymrażaniu nadżerki. Jest wszystko ok.

Ania tż już zostaje w domu?

cieszę się że wszystko dobrze
TŻ na razie na miejscu, będzie codziennie, do kolejnego wyjazdu

:
ze!02
0v5
2616
Pozdrowienia od Adasia

Cytat:
Napisane przez Iwa_iw Pokaż wiadomość
h

1. wycięcie 3 migdała, podcięcie bocznych + drenaż uszu
Hania ma często st. zap. w uszach, infekcje no i niedosłuch przez te migdały a przez niedosłuch nie mówi tak wyraźnie jak powinna
zabieg jest w jeden dzień a na drugi mamy wyjść do domu
hej hej

Trzymam kciuki żeby szybko poszło!

Oliweczko, brawa dla Mateuszka!

Byliśmy dziś na basenie, Adaś tak szalał, że po 40 minutach był wrzask jak wychodziliśmy, jeszcze w domu pokazywał że chce jechać z powrotem. Wszystko go cieszyło, nawet zanurzenie całej głowy pod wodą. Potem pojechaliśmy jeszcze na pyszne lody, bardzo fajnie nam popołudnie minęło.
No i nie wiem co się dziś Adasiowi stało, że tak z dnia na dzień, ale domagał się sadzania na nocnik, za każdym razem coś w nocniku się znalazło

aania_20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-26, 21:16   #2137
Madziulka_17
Wtajemniczenie

Dziewczynki kochane dziękuję Wam bardzo za urodzinowe życzenia!

' Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym '

http://suwaczki.maluchy.pl/li-54402.png

http://kociewianka.w.interia.pl/mamy/dzieci2011.html
Madziulka_17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-26, 21:23   #2138
marzena_S
Zadomowienie

Dobry wieczór. Widać, że weekend- nie maco nadrabiać.

Madziulka, spóźnione sto lat Nasza 18-stko.

Carmela, super, że z serduszkiem wszystko ok. Macie przeboje z lekarzami, każdy mówi co innego- dobrze że macie okazje pokazać się u innego laryngologa. A ta dziewczynka z poczekalni jakaś mało wyrozumiała była.

Iwa, nie dziwię się że już odczuwasz stres. A te zabiegi będą robione w narkozie,tak?

Patik, cieszę się z dobrych wieści od gin. Takie 2,5 letnie dziecko myślę że już może zaczynać przygodę z jazdą na nartach/desce.

Oliweczko, wszystkiego najlepszego dla Mateuszka z okazji drugiej miesięcznicy! (pamiętacie jak świętowałyśmy jeszcze niedawno miesięcznice dzieciaków?)

Telik, brawa za odbutelkowanie. Jak się dzisiaj czujesz?
Wyrodna matka mówisz? Możesz mnie zaadoptować.

DDewik, super że korzystacie ze wszystkich atrakcji, czekamy na fotorelację po powrocie. Ja dzisiaj odgrzebałam letni Haniowy strój kąpielowy żeby zobaczyć czy jej się dupka w niego zmieści, bo również będziemy mieli okazję zmoczyć tyłki.

Natko, Dominik znalazł sobie niezły sposób transportu zabawek . Cudny z Niego zimowy krasnal.

Miałam już nic nie jeść, a tż wrócił do domu z czekoladowymi lodami Grycana... No nie ma innego wyjścia, trzeba spróbować.
Jutro czeka Nas wielkie pakowanie, już się boję.
Stary 2013-01-26, 22:15   #2139
brumek
Zakorzenienie

Cytat:
Witam ze słonecznego Karpacza!

Bylismy dzisiaj na basenie, ale bylo super-Borysek mial debiut w aqua parku.Szalał, pływał, rzucał foremkami(tam nawet plaza dla dzieci jest zrobiona), taki byl zmeczony i głodny po tych atrakcjach-zjadl i poszedł spać.
Szkoda , ze jutro trzeba wracać...
Pozdrawiam Was wszystkie
My też całujemy! Ach ten Karpacz

Cytat:
No coś Ty! Aż trudno w to uwierzyć.
Nadal pracujesz po nocach?
Tylko i wyłącznie po nocach No i jeszcze próbuję w ciągu tej godzinki w dzień, jak Tymuś śpi.

Cytat:
Dewik ja też się zastanawiam czy za rok maluchy już będzie mozna stawiać na nartach? 2,5 roku to chyba jeszcze za mała?
Ja za rok jeszcze na pewno nie zacznę. Za to myślę, ze za dwa lata już tak Tymuś będzie miła 3,5 roku. Ja miałam dokładnie tyle samo, jak zaczęłam jeździć na nartach.

Cytat:
ale Ala dzisiaj w tyłek daje
wstała o 7 z jojkiem i tak prawie większość dnia
drzemkę miała głęboko gdzieś i tak mija dzień
jutro TŻ wyjeżdża na tydzień - jak nie będzie pogody żeby po przedszkolu wyjść z dziewczynami na spacer to łoszaleję sama z nimi cały tydzień :/
Uch, dzielna będziesz, jak to przetrwasz

Cytat:

TŻ na razie na miejscu, będzie codziennie, do kolejnego wyjazdu

Byliśmy dziś na basenie, Adaś tak szalał, że po 40 minutach był wrzask jak wychodziliśmy, jeszcze w domu pokazywał że chce jechać z powrotem. Wszystko go cieszyło, nawet zanurzenie całej głowy pod wodą. Potem pojechaliśmy jeszcze na pyszne lody, bardzo fajnie nam popołudnie minęło.

No i nie wiem co się dziś Adasiowi stało, że tak z dnia na dzień, ale domagał się sadzania na nocnik, za każdym razem coś w nocniku się znalazło
- To oby nie było takowego jak najdłużej
- Chłopak-ryba. Fajnie, że tak to lubi Chociaż wrzask penie nie fajny
- No brawo! Tymuś póki co nawet na oczy nocnika nie widział

Cytat:
Napisane przez marzena_S Pokaż wiadomość
Miałam już nic nie jeść, a tż wrócił do domu z czekoladowymi lodami Grycana... No nie ma innego wyjścia, trzeba spróbować.
Jutro czeka Nas wielkie pakowanie, już się boję.
Ale Wam fajnie

Nauczyłam pokazywać Tymusia, ile ma latek. Pozazdrościłam Wam Słodkie to

Edytowane przez brumek
Czas edycji: 2013-01-27 o 15:52
brumek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-26, 22:42   #2140
Iwa_iw
Zakorzenienie

GG do Iwa_iw

Cytat:

- Byliśmy dziś na basenie, Adaś tak szalał, że po 40 minutach był wrzask jak wychodziliśmy, jeszcze w domu pokazywał że chce jechać z powrotem. Wszystko go cieszyło, nawet zanurzenie całej głowy pod wodą. Potem pojechaliśmy jeszcze na pyszne lody, bardzo fajnie nam popołudnie minęło.
- No i nie wiem co się dziś Adasiowi stało, że tak z dnia na dzień, ale domagał się sadzania na nocnik, za każdym razem coś w nocniku się znalazło
- fajowsko, że z Adasia taki pływak
- z tym nocnikiem to super. ja się psychicznie nastawiam na odpieluchowanie Ali, ale zaczekam do wiosny żeby cieplej było to wtedy może w samych majcioszkach po mieszkaniu biegać

Cytat:
Napisane przez marzena_S Pokaż wiadomość

Iwa, nie dziwię się że już odczuwasz stres. A te zabiegi będą robione w narkozie,tak?

- Miałam już nic nie jeść, a tż wrócił do domu z czekoladowymi lodami Grycana... No nie ma innego wyjścia, trzeba spróbować.

-Jutro czeka Nas wielkie pakowanie, już się boję.
Marzenko tak zabieg w narkozie. inaczej to sobie nawet nie wyobrażam bo Hania ma uraz do wszelkich patyczków w buzi. nasza pediatra już wie, że ogląda gardło bez "wspomagaczy" a i Hania potrafi pięknie szeroko buzię otworzyć, ale niestety do takiego zabiegu to nie wystarczy.
- smaczna przekąska
- wyjazdu zadroszczę, ale pakowania a zwłaszcza na wyjazd zimowy nie cierpię :/

Cytat:
Napisane przez brumek Pokaż wiadomość
Widziałam sowę

jaką jaką? pokaż Marzenko i tutaj
domyślałam się, że uszyłaś coś tak?

- brawa dla Tymusia!

HANIA 29.10.2008r.

ALUTKA 13.06.2011r.
Stary 2013-01-26, 22:49   #2141
Lili 83
Zakorzenienie

Znowu dostałam wezwanie do zapłaty od pobieraczka. Nosz....

Marzena gdzie sowa, gdzie?

Radek nauczył się dmuchać na łyżkę z gorącym jedzeniem
Lili 83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-26, 22:50   #2142
Iwa_iw
Zakorzenienie

GG do Iwa_iw

Cytat:
Napisane przez Lili 83 Pokaż wiadomość
Znowu dostałam wezwanie do zapłaty od pobieraczka. Nosz....

Marzena gdzie sowa, gdzie?

Radek nauczył się dmuchać na łyżkę z gorącym jedzeniem

byleby mu się za bardzo nie spodobało
jak Hania sobie na zupę dmucha to i Ala musi z tymże ona jak dmuchnie to 3/4 zupy z łyżki wylatuje

HANIA 29.10.2008r.

ALUTKA 13.06.2011r.
Stary 2013-01-27, 08:13   #2143
SweetAngel1984
Zadomowienie

Dzien dobry......

wstałam o 6....dzieć stwierdził że niedziela to wcale nie powód do odpoczynku i zdążyłam już odkurzyć po chrupkach kukurydzianych ktore wyladowaly na dywanie w duzym pokoju......

dzisiaj idziemy do dziadków na rozmowe z tatą przez skype z tej okazji Igorek narysował piękny obraz dla taty

spokojnej sympatycznej niedzieli dziewczyny
SweetAngel1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-27, 09:20   #2144
83monia
Zakorzenienie

zastanawiam sie nad uszyciem ubranka dla lalki kindze http://obsessivelystitching.blogspot...-tutorial.html wyglada wykonalnie. teraz czaje sie na jakas maszyne do szcia na all za 1 zł

a taki pomysl wyhaczylam na łóżko http://www.urzadzamy.pl/zrob-to-sam/...m,19_6480.html (na dzialce mozemy latem spac bo altanka duza jak domek letniskowy - jest duzy materac ale warto by bylo go na jakiejs konstrukcji połozyc)

BLOGUJĘ: http://www.konfabula.pl

Edytowane przez 83monia
Czas edycji: 2013-01-27 o 09:57
83monia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-27, 11:09   #2145
iustyna1
Wtajemniczenie

dzień dobry, wstalismy o 9.40
nuta ma pierwsza cieczke i zdziwiona byłam, że psów pod bramka nie mamy... no więc od kilku dni przyłażą. wczoraj jeden. czworonożny desperat przeskoczył przez płot na nasza działkę. mąż musiał udoskonalić ogrodzenie .
- Szukam szczęścia.
- W lodówce???
- Gdzieś kur*a musi być!!

iustyna1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-27, 12:14   #2146
Lili 83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iustyna1 Pokaż wiadomość
dzień dobry, wstalismy o 9.40
.
To się nie dziwię, ze drzemki brak w ciągu dnia
My nie śpimy d 6:50.
Już nawet nie dospał d "swojej" godziny
Lili 83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-27, 12:23   #2147
agawoo
Zakorzenienie

Dzień dobry
Jestesmy u teściów:/
Ja prawie nie spalam w nocy:/ idą nam trzy górne zabki na raz,dziaselko od jedynki jest fioletowe szkoda mi dzidziusi
Pozdrawiam cieplutko,może w przyszłym tyg będę mieć komputer w pokoju,to bedzie mnie więcej.) Pozdrawiam

tylko po to, żeby w niej wszystko było
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-27, 13:11   #2148
AgaGuernsey
Wtajemniczenie

GG do AgaGuernsey

Witam Babole!

Jestem po tygodniowej nieobecnosci. Mam wkupne:
Sorki za ilosc.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_5569.jpg (104,2 KB, 41 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_5571.jpg (124,9 KB, 59 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_5583.jpg (122,1 KB, 27 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_5585.jpg (147,0 KB, 33 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_5602.jpg (97,0 KB, 70 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_5672.jpg (129,2 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_5686.jpg (146,7 KB, 48 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_5690.jpg (154,0 KB, 47 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_5695.jpg (195,3 KB, 54 załadowań)
AgaGuernsey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-27, 13:27   #2149
iustyna1
Wtajemniczenie

ale chyba nie myślisz, że codziennie spotykają mnie takie cuda ?

gdybym ją obudziła o 7.00, to nie dałaby się położyć w południe, padła ok 17-18 jak trup a potem do 24.00 tańczyła i śpiewała. sprawdzone
- Szukam szczęścia.
- W lodówce???
- Gdzieś kur*a musi być!!

iustyna1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-27, 13:29   #2150
83monia
Zakorzenienie

aga - ladne foty i zazdraszczam. poza tym mam dla ciebie info w klubie na ktore czekalas

Stary 2013-01-27, 13:41   #2151
AgaGuernsey
Wtajemniczenie

GG do AgaGuernsey

Monia dzieki. No i bylam i widzialam.
Stary 2013-01-27, 14:37   #2152
Madziulka_17
Wtajemniczenie

Aga cudne zdjęcia

Szymon chory. Gorączka, katar i wymioty. O 12.30 miał 39,4 Ja też nie najlepiej się czuję, dobrze, że mąż w domu dzisiaj.

' Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym '

http://suwaczki.maluchy.pl/li-54402.png

http://kociewianka.w.interia.pl/mamy/dzieci2011.html
Madziulka_17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-27, 15:28   #2153
83monia
Zakorzenienie

normalnie padłam http://uklassinus.blogspot.com/2007/...-well-not.html
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 603319_506251459404544_1744627388_n.jpg (64,0 KB, 78 załadowań)

Edytowane przez 83monia
Czas edycji: 2013-01-27 o 16:58
Stary 2013-01-27, 15:30   #2154
zanetaa88
Zakorzenienie

Ania masz jakies gadżety do pływania dla Adasia? Typu koło, motylki? Czy trzymasz go cały czas?

zanetaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-27, 15:50   #2155
aania_20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez brumek Pokaż wiadomość

Cytat:
- z tym nocnikiem to super. ja się psychicznie nastawiam na odpieluchowanie Ali, ale zaczekam do wiosny żeby cieplej było to wtedy może w samych majcioszkach po mieszkaniu biegać
Ja się na razie nie nastawiam bardzo, co prawda dziś też kilka razy się udało, woła SIII, siada i moment, ale zobaczymy ile potrwa, zanim mu to wejdzie w krew

Cytat:
Napisane przez AgaGuernsey Pokaż wiadomość
Witam Babole!

Jestem po tygodniowej nieobecnosci. Mam wkupne:
Sorki za ilosc.
świetne!

iustyna, zazdroszczę nocy
Cytat:
Napisane przez Madziulka_17 Pokaż wiadomość
Aga cudne zdjęcia

Szymon chory. Gorączka, katar i wymioty. O 12.30 miał 39,4 Ja też nie najlepiej się czuję, dobrze, że mąż w domu dzisiaj.
ojej Zdrówka!!
Cytat:
Napisane przez zanetaa88 Pokaż wiadomość
Ania masz jakies gadżety do pływania dla Adasia? Typu koło, motylki? Czy trzymasz go cały czas?

wczoraj TŻ trzymał większość czasu, robił różne zabawy które instruktorka na zajęciach pokazywała, mały tylko się powtórek pomagał Mieliśmy też piłkę dmuchaną, przydała się. Chwilę sobie trzymał deseczkę do pływania, chwilę w kółku, ale te dwie ostatnie rzeczy dość szybko się nudziły

Korzyści z męża w domu - przespałam się trochę po obiedzie, teraz kawa dla obudzenia

Edytowane przez aania_20
Czas edycji: 2013-01-27 o 15:53
aania_20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-27, 16:03   #2156
patik87
Zakorzenienie

Hej.

Aga widac że dobrze sie bawiliscie wkupne przyjęte

Madziulka bidoku zdrówko.

Justyna poczekaj aż będzie ferajna do zuzi przychodzić. Wtedy uskutecznienie ogrodzenia nie pomoże
Stary 2013-01-27, 17:13   #2157
AgaGuernsey
Wtajemniczenie

GG do AgaGuernsey

Dzieki dziewczyny.

Widze, ze tu dalej puchy

Madziulka zdrowka dla Was!
Stary 2013-01-27, 17:46   #2158
wodaqua
Zadomowienie

Hej!
Patik, mam wreszcie telefon z netem, ttylko jeszcze nie mogę ogarnąć tego cudeńka :P:
Monia, świetna taka skarpeta! Pamiętam jak za dzieciakadla Barbie ze skarpetek ubranka wycinałam
Aga, piękny masz zestaw dzieciaków! Pozazdrościć! Dziewczynki są śliczne, Antoś już taki duży!
Ja jutro mam wolne na rekonwalescencję
Miłego wieczoru!

Aga, pytaj o Dukana, pytaj! Choć przyznam, że zarzuciłam dietę na święta i jakoś nie wróciłam Waga się w miarę trzyma, tylko ja żrę wszytko co popdanie, więc niedługo pewnie cos przybędzie :P:

Edytowane przez wodaqua
Czas edycji: 2013-01-27 o 18:59
wodaqua jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-27, 18:54   #2159
mamad1
Zadomowienie

Madziulka zdrówka dużo życzę!

Monia złapałaś bakcyla z szyciem? Ja jako dziecko uczyłam się szyć z takich książek: http://allegro.pl/2x-misiurska-zabaw...958565665.html. ale wtedy nie było internetu Sama wymyśliłam kilka wykrojów ubranek, aby mieć jak najmniej szycia przy nich

AgaG super gromadka w zimowych strojach, a Ty bardziej jak ich siostra niż mama
mamad1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-27, 20:27   #2160
bella7
Zakorzenienie

GG do bella7

pamięta ktoś mnie?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości