|
|
#901 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz. XXXV
Pewnie to tylko jakieś naczynko pękło. Nie ma powodu do paniki, ale uważać trzeba na pewno, bo w ciąży każdy sygnał od organizmu jest ważny. Dobrze, że wysłałaś męża, ty sobie odpocznij troszkę.
|
|
|
|
#902 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#903 |
|
Zakorzenienie
|
Ktosiula sto lat
gdzie to Ktosibu
|
|
|
|
#904 |
|
Zakorzenienie
|
Stronę lub dwie wcześniej były driny
![]() A na ktosibu to zapraszam na audiencję do mnie ![]() Dziękuję |
|
|
|
#905 |
|
Zakorzenienie
|
Ktosiu ode mnie również moc serdecznych życzeń
|
#906 |
|
Zakorzenienie
|
Ktosieńko sto lat, moc życzeń przesyłamy, samych radosnych chwil życzymy i całujemy mocno
|
|
#907 |
|
Zakorzenienie
|
wypiłoby się
![]() Samba mam nadzieję że wszystko ok teraz
|
#908 | ||
|
Zadomowienie
|
Heloł, ale tu cisza.... ja już po zakupach, dziś znów niewyspana. Ł. nie może spać w nocy, dziś była powtórka z rozrywki od 3 do 6 próbowałam ją ponownie ululać. Ale może wyczuwa moje obawy, bo muszę ją zostawić u moich rodziców (drugi raz na tak długo), bo idziemy na studniówkę i to jeszcze tak daleko od domu, chyba z 30 km. Najgorzej, że będę wracać sama po północy i trochę się boję przez te zaśniezone wioski, no ale może jakoś dam radę.
No to super, odpoczywajcie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Każdy ma coś innego
|
|
#909 |
|
Zakorzenienie
|
czzeesc
parę dni mnie nie było więc muszę Was przelecieć ale to chyba później
|
|
|
|
#910 |
|
Zakorzenienie
|
Ktosiu - wszystkiego najlepszego !! zdrowka, radosci, pociechy z córci i kochajacego wiecznie meza! Spelnienia marzen !
|
|
|
|
#911 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#912 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Dzień dobry! |
||
|
|
|
#913 |
|
Zakorzenienie
|
Bzyczka a to nasza wyjątkowo grzeczna jest
piszczy jak tylko wejdziemy do gabinetu... i pazurami wczepia mi się w płaszcz ![]() a na ściąganiu szwów ładnie leżała (trzymana oczywiście, bo na boku) ale nie rzucała się - trwało to może ze 2 minA co do szwów to nasz vet (a właściwie jest ich dwóch) są zwolennikami zwykłych szwów. Tamte odradzają ze względu na możliwość pęknięcia zwłaszcza przy żwawym kotku, a do tego na możliwość wylizania. Katunia zdrówka dla Tomeczka! Iwka oj bałam się... a wczoraj i tak byliśmy u niego bo w miejscu ostatniego szwa zrobiło się wgłębienie - coś jak pępek u człowieka (a propo koty mają pępek??), a w dodatku poniżej tego wgłębienia taka gula, jakby małe jajko w środku. Wet powiedział, że to może być zrost i w ciągu kilku miesięcy się naciągnie, a to gula to szwy wewnątrz no a do tego powiększają jej się cycuchy staje się kobietą ![]() Ania fajnie, że mały tak zareagował na kuzyna ![]() Ktosia jakie zakupy, wow i to właśnie przemawia na plus za tego typu sklepami ![]() i.... dużo zdrówka, dla siebie dla córci i męża, co zaoszczędzi Twoje nerwy i stres oraz spełnienia marzeń! |
|
|
|
#914 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciliśmy z zakupów. Wzbogaciłam się o 3 bluzeczki i sukienkę
wszystko czarne a TZ na urodziny kupiłam e-papierosa (230zł
|
#915 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#916 |
|
Zakorzenienie
|
a jakiej firmy sobie kupił? i vzy faktycznie mniej pali zwykłych fajek?
|
#917 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A zakupy bardzo mi się udały i na pewno tego lumpka jeszcze odwiedzę. Wcześniej tam nie chodziłam, bo słyszałam, że drogi i faktycznie w dniu dostawy jest 55zł/kg ale ja byłam 4 dni po, więc 25zł/kg a ciuchów mnóstwo i wcale nie taki przebrany chłam jak w wielu lumpkach pod koniec tygodnia. |
|
|
|
|
#918 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Gucia nie, z mężem nie był pusty. Ale jak wracałam z pracy o 12 to do 19 siedziałam sama, nikt mnie nie witał itp. A teraz tylko otwieram drzwi a tu uśmiech Mai ![]() Ktosiu wszystkiego dobrego kochana ![]() śliweńko mnie całe szczęście nie gryzie. Samba spokojnie, ja miałam tak raz po badaniu. Tylko, ze mi sporo leciało brunatnej. India mąż rzuca palenie? |
|
|
|
#919 |
|
Zakorzenienie
|
najlepsze jest to, że ja nie planowałam żadnych zakupów, to był przypadek
Przechodzimy koło "alibi" wiec mówie do męza, że zajrze tam na chwile no i wpadły mi w ręcę 3 bluzeczki, mimo, że kazda czarna to inne fasony, a czarne zawsze najczesciej nosze (i czesto trzeba je wymieniac ze względu na blednący kolor) A byla super wyprzedaz bo każda po 10 zł wychodzę ze sklepu, a mąż gadał z kolegą na pasażu, więc mówię: to ja jeszcze wejde do preety girl no i wpadły mi w rece 4 sukienkie, ale dobrze na mnie leżała tylko jedna, więc też był szybki zakup ![]() taka, tylko czarna:http://www.sklep.prettygirl.pl/pl/sukienka-3480.html Kochana chciałabym... sam zaproponował tego elektronicznego, choć zeby rzucił calkowicie to wątpie ale przynajmniej nie bedzie tak capił fajkami. niestety wkurza mnie bo tego elektonicznego zaczyna "pykać" w salonie, a tak zawsze wychodził na dwór.Wczoraj zmotywowałam TZa i męża do przestawiania mebli (myślałam, że mąż mnie ubije hihi) No i moja wizja podtrzymana, mimo, że mąz uwaza, że to zły pomysł. Za chwilkę wrzucę w k. o co mi chodzi
|
#920 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#921 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za takie podejscie do sprawy wiesz ? ja mam 31 i czuję się młoda Samba, jak się czujesz? przeszło? |
|
|
|
|
#922 |
|
Wtajemniczenie
|
No i znowu nie mogłam się zalogować, nie wiem o co chodzi?????
Samba - mam nadzieję, że wszystko w porządku! India - ładna sukienka, podoba mi się ![]() Ktosia - wszystkiego najlepszego!!!!! I jaka o żałoba - to co ja mam powiedzieć
|
#923 |
|
Zakorzenienie
|
India trzymam kciuki. Mój mąż kiedyś rzucał z plasterkami.
|
|
|
|
#924 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Stwierdził, ze nie przystoi dziadkowi spacerowac z wnukiem i z papierosem. a palił na prawdę dużo. i bez żadnych plastrów czy epapierosów... najważniejsze to chcieć,... inaczej nic nie pomożeczesc ![]() ale zmarzłam w kościele brrrr (a kościół ogrzewany) |
|
|
|
|
#925 |
|
Zakorzenienie
|
To tak jak mój dziadek. Palił 65 lat - baaaardzo dużo. 2 paczki dziennie to było minimum i to bez filtra bo sobie wyjmował. Jak dostał zawał to z dnia na dzień odstawił i też bez niczego. Same chęci i silna wola. Nie pali już 3,5 roku.
|
|
|
|
#926 |
|
Zadomowienie
|
Hello, padam na pysk. Ł. była wczoraj u moich rodziców, ale miała kryzys i nie chciała spać, płakała a mi się serce kroiło jak do nich dzwoniłam. I pojechałąm po nią o 2. Tż wrócił o 6, bo musiał zostać do końca, a ja na niego czekałam i spaliśmy tylko do 8 - masakra- będziemy odsypiać przez tydzień chyba.
Ja też z tż rzucaliśmy palenie z dnia na dzień a szła paczka na dzień na każdego, ale wtedy nie byliśmy jeszcze małażeństwem. I z dnia na dzień w śledzika zapaliliśmy ostatniego i całą paczkę wyrzuciliśmy do kosza. I tak już nie palimy 8 lat
|
#927 |
|
Zakorzenienie
|
SSR podziwiam was z tym jej spaniem..
czytam was jestem na biezaco ale jakoś pisać mi się nie chce
|
|
#928 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Madzia, Iwka dziękuję Wam Dzień dobry! Ulepiłam 70 pierogów ze szpinakiem, padam na nos
|
|
|
|
|
#929 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#930 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też rzuciłam od tak... bez problemu. Ale z Tzem jest inaczej, bo on lubi palić i jakoś nie bardzo chce się tez porzyjemnosci pozbawić Cytat:
Dziewczyny oglądamy z męzem "garnitury" i ja jestem chora jak patrze jak oni się tam ubieraja Sambuś a Ty już dobrze się czujesz?
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:30.

ale przynajmniej nie bedzie tak capił fajkami. niestety wkurza mnie bo tego elektonicznego zaczyna "pykać" w salonie, a tak zawsze wychodził na dwór.

za takie podejscie do sprawy