Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-27, 09:44   #181
lady_malgo
Rozeznanie

Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby

Cytat:
Napisane przez Niestabilna Pokaż wiadomość
No tak ale to nie znaczy ze trzeba wszystkie te osoby wrzucac do jednego wora... z jednej strony wcale sie nie dziwie... elita nie dopuszcza szczeniakow do miski... no ale coz bywa... chcialam zostac bo i moje staranie nie sa od wczoraj tylko od maja 2012 i jestem za granica i szukalam wsparcia... ale tak czy siak nowa osoba nie ma szans tutaj na pozostanie dluzej przez wlasnie takie zachowanie... a nei powiem sa i mile osoby tutaj...
Sory, ale trochę chyba za ostro. Przecież oczywiste, że nie wstawimy linku na tamten wątek z zaproszeniem bo wtedy to by było bez sensu- wszystkie by się zwaliły tutaj nawet nie czytając nazwy nowego wątku!
A po za tym skąd miałyśmy wiedzieć jak to u ciebie będzie z udzielaniem się bo nie napisałaś nic o swoich problemach poważnych tylko powielałaś pytanie o objawy i pisałaś o tym jak bardzo chcesz zajść. A nic takiego z życia. Nie zrozum mnie źle, ale właśnie tak piszą dziewczyny zaśmiecające wątek. Dlatego nie obrażaj się na nas, tylko jeśli Ci zależy na super znajomościach a nawet przyjaźniach to po prostu pisz o sobie coś więcej niż tylko o objawach i głupie pytania na które tylko test ciążowy może odpowiedzieć

---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ----------

Cytat:
Napisane przez teorema Pokaż wiadomość
czesc.
Mam dola jakiegos, poklocilam sie z TZ i w mam caly dzien zmarnowany. Nie sadzilam, ze po tym zabiegu bede miec tak mocno obnizony nastroj plus ciagle czekam na wyniki his-pat.
Kochana Dlatego.. to ta niepewność powoduje u Ciebie obniżony nastrój. A kiedy będziesz miała wynik?

26.06.2010-
lady_malgo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-27, 10:15   #182
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Teorema to życzę żebyście się pogodzili szybko i nie marnowali niedzieli

dzisiaj 29dc,czekam na @. Ciekawe jak tam z regularnością cykli po #

Obudził mnie trzepot skrzydeł
Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
elunka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-27, 10:23   #183
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Luna0 Pokaż wiadomość

Tak myślę sobie że jak znów zaczną sie posty "kochałam się z chłopakiem w 30dc czy moge być w ciąży" to będziemy sumennie odpowiadać- to nie jest wątek o objawach ciąży, tylko o staraniach.
Zgadzam sie
Cytat:
Napisane przez elunka88 Pokaż wiadomość
Cześć
ja się tylko witam i znikam.
Nie mogłam w nocy spać, przypominało mi się o #, myślałam że mam to już za sobą.

Cytat:
Napisane przez Sophia_1 Pokaż wiadomość
Witam się i ja.
Słonko świeci, ale jest też zimnica straszna. Gdzie ta wiosna Musze sobie kupić termometr zewnętrzny, bo jak nam wymieniali okna to wywalili również termometr
Jedziemy zaraz do rodziców
Kochana jak sie czujesz?
Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość
Hej. Ale mam kaca , wczoraj małą imprezkę zrobiliśmy...

http://www.youtube.com/watch?v=ZfVbOAgV3tU

TŻ 3.15 minuta w czerwonej koszulce..Obok w grantawej jego szef.
Fajnie

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-27, 10:45   #184
Niestabilna
Wtajemniczenie

Tez zle sie zachowalam... i ciesze sie ze niektore z was chca mnie lepiej poznac... w poprzednim watku pisalam co minie spotkalo...
No i dzisiaj zaczal sie nowy cykl a juz myslalam ze naprawde sie udalo bo i byly plamienia w srodku cyklu i pare objawow... ale kobieca wyobraznia jest tak niesamowita ze czasami nas oszukuje...
Dzis o 6 rano obudzil mnie straszny bol no i BAM ! leci jak z kranu Ale sobie obiecalam ze juz sie nie bede tak nakrecac jak sie nakrecalam i poprostu co bedzie to bedzie...
Moj wczorajszy nastroj tez ma swoje powody... nie chce sie usprawiedliwiac czy cos w tym stylu... ale wczoraj mnie tak jedna w pracy wnerwila ze spakowalam swoje rzeczy i powiedzialam ze sie zwalaniam... i prosto jej w twarz ze sa ludzie sympatyczni i nie sypatyczni i pani nalezy do ludzi niesypatycznych... i jak na kogos to ma 20 lat doswiadczenia zawodowego nie umie sie zachowac jak profesjonalistka i nie mam wiecej ochoty na takie gó...o. Tylko ta praca mi sprawiala naprawde duzo frajdy i teraz jestem bezrobotna
Ale nie ma tego zlego... we wtorek mam dzien probny w innej pracy juz drugi raz... wiec i moze mi sie uda szybko cos dostac...

A tak w ogole to Dzien dobry i mam nadzieje ze i ja sie zakorzenie tutaj...
Jak macie jkies pytania walcie smialo ja jestem otwarta osoba... i rowniez chcialabym was poznac lepiej
Stary 2013-01-27, 10:46   #185
ruda_not_grazyna
Rozeznanie

GG do ruda_not_grazyna

Cytat:
Napisane przez Dzastin08 Pokaż wiadomość
Hej kochane

Jak się teraz miło czyta ten wątek
Co do wyprzedaży- to ja już skorzystałam zaraz po wypłacie, udało mi się kupić kilka fajnych ciuszków za przyzwoitą cenę, teraz to już "resztki" zostały, wczoraj byliśmy w galerii bo chciałam sobie bluzę zakupić no i z tych przecenionych same S i XS- więc nie dla mnie
U Nas dziś też zimnooo, a ja mądra wybrałam się na rynek po spodnie i przymierzałam 4 pary więc możecie się domyśleć jak mi dupsko zmarzło

Lunka- mam nadzieje,że wszystko się szczęśliwie skończy z dziewczyną kuzyna

A ja Was bardzo proszę o kciuki na poniedziałek, mój Tż idzie na to nieszczęsne badanie nasienia...
W ogóle przyszły tydzień będzie bardzo napięty bo ja też planuję zbadać hormony i zdecydowałam się na mały tatuaż (napis na karku) Jak zrobię to pochwalę się foto w klubie
Także mam nadzieje,że wszystko dobrze pójdzie.

Dziś sobotnig w domu- chyba... bo u Nas to nigdy nic nie wiadomo do ostatniej chwili
o matko, odważna jesteś, gacie przymierzać na rynie w taki mróz łooł
i oczywiście kciuki będą w tym tygodniu pochwal się później tatuażem
Cytat:
Napisane przez Luna0 Pokaż wiadomość
Dziewczyny udało się akcja porodowa zatrzymana, ewidentnie skurcze były przez stres musi poleżeć pare dni w szpitalu, a dom weselny poszedł im na rękę i robią wesele za tydzień lub dwa bez zwiększenia kosztów. Ale fart..
Swoją drogą to wesele mieli na sierpień.. ale że wpadli to jej rodzice się uparli że dziecko musi być ślubne i przełożyli ślub na styczeń.. efekty same widzicie

TŻ jedzie do Niemiec i ale raczej się cięsze bo to ułatwia całą sytuacje tylko nie wiem jeszcze jak i kiedy bo nie wrócił a jest u brata do którego jedzie..

Dziewczyny a jak napisać to wypowiedzenie to z jaką datą? Bo jak z dzisiejszą to sama sie wkopie
a zdjęcia to faktycznie bardzo dobry pomysł!

No własnie o to chodzi że u nas kawalerki nie są dużo tańsze bo 500 zł, a stan też nie za dobry.. a tam mamy mieszkanie za 600 zł ale jest naprawdę prze piękne tylko się nim chwalić.. a tym teraz to tylko się wstydzić, dziury w ścianach załatane "nową" tapetą tak że każda ma koniec gdzie indziej.. pozatym "nowa" tapeta a na wejście była cała brudna.. wogole dramat.. nie chce mi się robić zdjęc bo bym wam pokazała... a i tak mieliśmy malego pokoj remontować na co poszłoby troche pieniedzy bo ściany tragiczne, na dodatek nie bardzo jest czas żeby to wywietrzało, więc idealnym wyjściem będzie sie tam wyprowadzić
dobrze, że udało się zatrzymać akcję porodową i w dodatku dom weselny poszedł im na rękę - super ! świetnie, że Tż jedzie - wiem, że nie jesteś zachwycona, ale jak ma to wam ułatwić. Co do wypowiedzenia umowy o mieszkanie - ja bym napisała z datą 16, tak jak dziewczyny podpowiadały - wtedy było ustne, teraz potwierdzenie pisemne i niech się koleś buja

Cytat:
Napisane przez bazile Pokaż wiadomość
a u mnie,w srode moj synek skonczy 6 tygodni.czas leci niewiarygodnie szybko.Przybiera ladnie na wadze i rosnie jak na drozdzach. I tak leci dzien za dniem.
Ja wciaz mocno Wam kibicuje i zycze z calego serca,zeby Wasze pragnienia zostaly spelnione i wysluchane....
6 tygodni? o matko, jak ten czas leci, ja dopiero co pamiętam, jak dziewczyny pisały, że zaczynasz rodzić dużo zdrówka dla was
Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość
Hej. Ale mam kaca , wczoraj małą imprezkę zrobiliśmy...

http://www.youtube.com/watch?v=ZfVbOAgV3tU

TŻ 3.15 minuta w czerwonej koszulce..Obok w grantawej jego szef.
na kaca najlepszy browar - wczoraj uratował mi życie
ruda_not_grazyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-27, 10:59   #186
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Tez zle sie zachowalam... i ciesze sie ze niektore z was chca mnie lepiej poznac... w poprzednim watku pisalam co minie spotkalo...
No i dzisiaj zaczal sie nowy cykl a juz myslalam ze naprawde sie udalo bo i byly plamienia w srodku cyklu i pare objawow... ale kobieca wyobraznia jest tak niesamowita ze czasami nas oszukuje...
Dzis o 6 rano obudzil mnie straszny bol no i BAM ! leci jak z kranu Ale sobie obiecalam ze juz sie nie bede tak nakrecac jak sie nakrecalam i poprostu co bedzie to bedzie...
Moj wczorajszy nastroj tez ma swoje powody... nie chce sie usprawiedliwiac czy cos w tym stylu... ale wczoraj mnie tak jedna w pracy wnerwila ze spakowalam swoje rzeczy i powiedzialam ze sie zwalaniam... i prosto jej w twarz ze sa ludzie sympatyczni i nie sypatyczni i pani nalezy do ludzi niesypatycznych... i jak na kogos to ma 20 lat doswiadczenia zawodowego nie umie sie zachowac jak profesjonalistka i nie mam wiecej ochoty na takie gó...o. Tylko ta praca mi sprawiala naprawde duzo frajdy i teraz jestem bezrobotna
Ale nie ma tego zlego... we wtorek mam dzien probny w innej pracy juz drugi raz... wiec i moze mi sie uda szybko cos dostac...

A tak w ogole to Dzien dobry i mam nadzieje ze i ja sie zakorzenie tutaj...
Jak macie jkies pytania walcie smialo ja jestem otwarta osoba... i rowniez chcialabym was poznac lepiej
Przykro mi z powodu @Kiedyś się w końcu musi udać

Szkoda że z pracą tak wyszło że przez jedną babe musiałaś się zwolnićAle jednak atmosfera w pracy jest ważna i jak czułaś że cię to wykańcza to dobrze zrobiłaś że się zwolniłaś(sama bym tak chciała ale z kilku powodów nie moge)Mam nadzieje że szybko znajdziesz inną,lepszą prace

---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:55 ----------

Cytat:
Napisane przez ruda_not_grazyna Pokaż wiadomość

na kaca najlepszy browar - wczoraj uratował mi życie
Też dziś mam lekkiego kacaNie wypiłam dużo,ale paliłam przy tym i tak mi do głowy uderzyło przez papierosy.

Stary 2013-01-27, 11:52   #187
...Skierka...
Zakorzenienie

kiedy byłam jak kropelka czułam serca twego bicie
i wiedzialam jak jest wielka miłość która daje życie...

20.11. ...nasze Szczęście...

Edytowane przez ...Skierka...
Czas edycji: 2013-03-03 o 22:02
...Skierka... jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-27, 11:55   #188
Linka1984
Zakorzenienie

Kurcze dzis 25dc , ostatnia tab dupka wieczorem..wszystko było fajnie , zero plamien i dzis rano po przytulankach mam ro zowy sluz..albo po przytulaniu co dziwne albo zaraz beda plamienia
Linka1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-27, 11:57   #189
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Linka1984 Pokaż wiadomość
Kurcze dzis 25dc , ostatnia tab dupka wieczorem..wszystko było fajnie , zero plamien i dzis rano po przytulankach mam ro zowy sluz..albo po przytulaniu co dziwne albo zaraz beda plamienia
Jak różowe to może implantacja

Stary 2013-01-27, 12:02   #190
Linka1984
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iza243 Pokaż wiadomość
Jak różowe to może implantacja

Niemozliwe przytulanki były 4 doby przed owu w tym cyklu,a poza tym zawsze sie tak zaczynaja u mnie plamienia/brudzenia. Kilka dni przed @ najpierw na papierze przy podecieraniu sa brudzenia a potem normlane plamienie 2-7 dni . W tym miesiacu bola mnie mniej piersi ( biore pierwszy cykl cyklodynon i ziolka na II faze) to liczylam ze plamien tez moze nie bedzie..albo chociaz tylko jednodniowe. Z gory cykl zaliczylam do niestaraczkowych..hsg mnie nie ominie juz sie z tym pogodzilam tylko mimo wszystko mam dola co plamienie..
sorry za brak polskich znakow,ale jestem nadal jako niania w niemcowni
Stary 2013-01-27, 12:43   #191
Kejthx
Zadomowienie

Hej, witam się!
Jutro poniedziałek, do tego ból na @, kiepska pogoda - więc chyba idę spać, bo jak tego nie zrobię przeryczę resztę dnia Jakiś taki podły nastrój

Miłego!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-01-27, 13:20   #192
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Cytat:
Przykro mi z powodu pracy
ale mam nadzieję że od wtorków będziesz miała nową prace

Cytat:

Cytat:
Napisane przez Kejthx Pokaż wiadomość
Hej, witam się!
Jutro poniedziałek, do tego ból na @, kiepska pogoda - więc chyba idę spać, bo jak tego nie zrobię przeryczę resztę dnia Jakiś taki podły nastrój

Miłego!
i dla Ciebie też

wszystkim smutaskom słoneczka dzisiaj

Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
Stary 2013-01-27, 13:56   #193
teorema
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nuna2 Pokaż wiadomość
o co poszło??
O to, ze za duzo TZ pracuje i jest przemeczony itd. Mial niedawno awans, ma bardzo stresujaca prace, a ja w tym czasie mialam operacje, zle nastroje i jakies czarne mysli ale juz jest ok
Cytat:
Napisane przez iza243 Pokaż wiadomość
Przytulam
Dzieki
Cytat:
Cześć
ja się tylko witam i znikam.
Nie mogłam w nocy spać, przypominało mi się o #, myślałam że mam to już za sobą.
Miłego dnia
Tez nie moglam dzis spac, myslalam, czy mam jakiekolwiek szanse na dziecko (kiedykolwiek...)

Przykro mi z powodu # ....
Cytat:
Napisane przez Sophia_1 Pokaż wiadomość
to napewno tylko przejściowe.
Mam nadzieje. TZ juz obiecal poprawe ;-)
Cytat:
Napisane przez lady_malgo Pokaż wiadomość

Kochana Dlatego.. to ta niepewność powoduje u Ciebie obniżony nastrój. A kiedy będziesz miała wynik?
Dzieki Malgo wyniki mam miec chyba w nadchodzacym tygodniu. Mam nadzieje, ze nic tam jednak nie wyjdzie...
Cytat:
Teorema to życzę żebyście się pogodzili szybko i nie marnowali niedzieli

dzisiaj 29dc,czekam na @. Ciekawe jak tam z regularnością cykli po #
Dzieki Elunko. Niedzieli nie marnujemy, juz bylismy na zakupach,a teraz robie obiadek i bede piec brownie

Ja mam dzis 21 dc i wszystko mnie kluje, pobolewa, ale to jak co miesiac.
Cytat:
Niemozliwe przytulanki były 4 doby przed owu w tym cyklu,a poza tym zawsze sie tak zaczynaja u mnie plamienia/brudzenia. Kilka dni przed @ najpierw na papierze przy podecieraniu sa brudzenia a potem normlane plamienie 2-7 dni . W tym miesiacu bola mnie mniej piersi ( biore pierwszy cykl cyklodynon i ziolka na II faze) to liczylam ze plamien tez moze nie bedzie..albo chociaz tylko jednodniowe. Z gory cykl zaliczylam do niestaraczkowych..hsg mnie nie ominie juz sie z tym pogodzilam tylko mimo wszystko mam dola co plamienie..
sorry za brak polskich znakow,ale jestem nadal jako niania w niemcowni
Ja mam pytanie o ten bol piersi. Ja chyba nic nigdy nie czuje zadnego bolu, to dziwne... Bola Was cale piersi czy tylko sutki czy jak... ?
Cytat:
Napisane przez Kejthx Pokaż wiadomość
Hej, witam się!

Miłego!
Kejthx, juz lepiej??

Ja jutro do pracy po 2 tyg nieobecnosci, wcale nie tesknie do roboty... Znow siedzenie 8-9 godz przy biurku, oczy wypadaja, glowa boli, wrrr.

Edytowane przez teorema
Czas edycji: 2013-01-27 o 14:48
teorema jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-27, 14:02   #194
Linka1984
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam pytanie o ten bol piersi. Ja chyba nic nigdy nie czuje zadnego bolu, to dziwne... Bola Was cale piersi czy tylko sutki czy jak... ?
Mnie bola piersi od roku mniej wiecej. Zaczynaja bolec po owulce juz czyli od 13-14dc i tak bola coraz bardziej az do @. Bola mnie z bokow i z gory tylko..nie wiem czemu tak z tego co wiem bola przy zaburzeniach II fazy ( z braku lub nadmiaru progesteronu) i przy wysokiej prolaktynie. Z tym sie nic nie robi ( obeszlam 3 lekarzy juz z tym) do momentu jak nie ma torbieli w piersiach. Czasem przy samej owulce ( raz na kilka miesiecy) mam tez bardzo wrazliwe sutki , max 2-3 doby w tym miesiacu postanowilam sie wspomagac ziolami i homeopatia i dziala...zobaczymy za miesiac..

co tu tak cicho???halo halo gdzie Wy?

Edytowane przez Linka1984
Czas edycji: 2013-01-27 o 14:03
Stary 2013-01-27, 14:11   #195
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Linko ja jestem szukam ładnego serwisu obiado-kawowego na all

Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-01-27, 14:16   #196
Linka1984
Zakorzenienie

a ja coraz bardziej na powaznie zastanawiam sie nad ☠☠☠☠☠☠☠☠☠em....
Stary 2013-01-27, 14:19   #197
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Wykropkowało
ale pasuje mi tu słowo "roz.pierd.olem"? ;>

Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
Stary 2013-01-27, 14:24   #198
Linka1984
Zakorzenienie

th.ermo.mix hahahaha nie przeklnelam nie wiem czemy wykropkowalo
Stary 2013-01-27, 14:28   #199
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Super zrozumiałam blondynka jestem
ja jestem na początku drogi z kuchnią i tymi sprawami więc nawet nie wiem dokładnie do czego do służy, oprócz tego że do wszystkiego

Na razie jestem przy szklankach, sztućcach i talerzach

Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]

Edytowane przez elunka88
Czas edycji: 2013-01-27 o 14:31

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-01-27, 14:35   #200
Linka1984
Zakorzenienie

zawsze mowilam ze fundniemy sobie jak bedzie dziecko,wtedy bedzie wygodnie i szybko,zupki kremowe,deserki itd ale od niedawna ma tesciowa i jakies czas mama moja i jak widze jakie cuda one na tym wyprawiaja to ja juz natychmiast chce.
wczoraj zrobilam zupe krem z papryki czerowej z ziemniakiem , dzis zupe cebulow a ( w 8minut!) , placki ziemniaczane , potrawke z kurczaka z groszkiem i marchewka a teraz nastawilam ciasto na bulki rewela!!!! do samego urzadzenia byly ksiazki gdzie sa zuper przepisy m.in moj ukochany sok z pietruszki czy ajerkoniak
Stary 2013-01-27, 14:37   #201
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Jak Ci się podoba to ja bym brała

Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
Stary 2013-01-27, 14:38   #202
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
O to, ze za duzo TZ pracuje i jest przemeczony itd. Mial niedawno awans, ma bardzo stresujaca prace, a ja w tym czasie mialam operacje, zle nastroje i jakies czarne mysli ale juz jest ok
Dobrze że się pogodziliścieSzkoda czasu na kłótnie
Cytat:
a ja coraz bardziej na powaznie zastanawiam sie nad ☠☠☠☠☠☠☠☠☠em....
Czemu ci wykropkowało

Stary 2013-01-27, 14:39   #203
Linka1984
Zakorzenienie

wiesz ale to nie takie proste...4 tys zl

Iza nie wiem , przeciez to nie jest brzydkie slowo

Edytowane przez Linka1984
Czas edycji: 2013-01-27 o 14:40
Stary 2013-01-27, 14:39   #204
Niestabilna
Wtajemniczenie

Cytat:
Przykro mi z powodu pracy
ale mam nadzieję że od wtorków będziesz miała nową prace

i dla Ciebie też

wszystkim smutaskom słoneczka dzisiaj
mnie nie jest przykro tylko jestem wsciekla... mieszkam i pracuje w niemczech... znaczy sie pracowalam hehe
ta baba roila od samego poczatku prolemy... zazdrosny stary babsztyl... pracowalam w kuchni i ona jest kucharka od 20 paru lat i nie mogla zniesc ze ja mam 26 lat i pracuje o wiele lepiej i ciagle dostawalam pochwaly i luby od mojego szefa... pewnie mnie jeszcze czeka z nim rozmowa bo ostatnio mi powiedzial ze jestem bardzo dobrym pracownikiem i ze niechcialby mnie stracic... a ta baba robila wszystko na zlosc... zawsze podsuwala mi swoja robote i byla jeszcze bardziej wsciekla jak wszystko zrobilam i jeszcze mialam czas na inne duperele... no tylko pochlastac taka nozem do masla :atyat y:... ale jestem dobrej mysli... moze i lepiej ze w tym cyklu nie wyszlo... nowa praca... a tak to nie wiem czy by mnie przyjeli jakbym byla juz zafasolkowana...
Stary 2013-01-27, 14:46   #205
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Cytat:
Wiem, oblukałam już na all tylko myślałam że skoro chcesz kupić to jesteś gotowa na koszty. Ja bym w życiu nie dała tyle, nawet jeśli wszystko można w nim robić. Wolałabym nowy samochód bo ten będzie niedługo pełnoletni

Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
Stary 2013-01-27, 14:51   #206
Linka1984
Zakorzenienie

Cytat:
Wiem, oblukałam już na all tylko myślałam że skoro chcesz kupić to jesteś gotowa na koszty. Ja bym w życiu nie dała tyle, nawet jeśli wszystko można w nim robić. Wolałabym nowy samochód bo ten będzie niedługo pełnoletni
No na pewno bym za gotowke nie kupila..moja tesciowa wplacila tysiaka a reszte wziela na kredyt na 10 rat o% , wiem ze to drogie i jak moja mama kupowala zastanawialam sie czy jest normalna..ale teraz po kilku latach uzytkowania widze ze zrobila dobry zakup. Nieraz wpadniemy do niej i w ciagu kilku minut robi takie cuda ze oczy wychodza. Ponoc takie urzadzenia dzialaja bez zaklucen nawet 20 lat..wiec suma sumaru az tak duzo nie wychodzi tej kasy za takie rarytasy. Probowalam kiedys kilka razy zwyklym blenderem to uzyskac i du.pa salata..nigdy nie bylo takiego efektu maz mowi ze da mi tysiaka na urodziny a reszte mam sobie na raty wziac..stad pomysl...
Stary 2013-01-27, 14:52   #207
teorema
Wtajemniczenie

Cytat:
zawsze mowilam ze fundniemy sobie jak bedzie dziecko,wtedy bedzie wygodnie i szybko,zupki kremowe,deserki itd ale od niedawna ma tesciowa i jakies czas mama moja i jak widze jakie cuda one na tym wyprawiaja to ja juz natychmiast chce.
wczoraj zrobilam zupe krem z papryki czerowej z ziemniakiem , dzis zupe cebulow a ( w 8minut!) , placki ziemniaczane , potrawke z kurczaka z groszkiem i marchewka a teraz nastawilam ciasto na bulki rewela!!!! do samego urzadzenia byly ksiazki gdzie sa zuper przepisy m.in moj ukochany sok z pietruszki czy ajerkoniak
Moja tesciowa tez dostala fiola na punkcie tegoz sprzetu, ale jej kolezanki naopowiadaly, ze taki cud, fajny itd
Cytat:
Mnie bola piersi od roku mniej wiecej. Zaczynaja bolec po owulce juz czyli od 13-14dc i tak bola coraz bardziej az do @. Bola mnie z bokow i z gory tylko..nie wiem czemu tak z tego co wiem bola przy zaburzeniach II fazy ( z braku lub nadmiaru progesteronu) i przy wysokiej prolaktynie. Z tym sie nic nie robi ( obeszlam 3 lekarzy juz z tym) do momentu jak nie ma torbieli w piersiach. Czasem przy samej owulce ( raz na kilka miesiecy) mam tez bardzo wrazliwe sutki , max 2-3 doby w tym miesiacu postanowilam sie wspomagac ziolami i homeopatia i dziala...zobaczymy za miesiac..

co tu tak cicho???halo halo gdzie Wy?
O ciekawe, ja tez mam nadmiar prolaktyny (po obciazeniu), ale piersi mnie wlasciwie nie bola. Moze czasem, jak mocniej dotkne lub spie na brzuchu podczas owu.
Cytat:

Wykropkowane, zeby nie robic reklamy
teorema jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-01-27, 14:53   #208
iza243
Zakorzenienie

Cytat:

Troche dużo,ale jak warto i masz pieniądze to zaszalej
Cytat:
mnie nie jest przykro tylko jestem wsciekla... mieszkam i pracuje w niemczech... znaczy sie pracowalam hehe
ta baba roila od samego poczatku prolemy... zazdrosny stary babsztyl... pracowalam w kuchni i ona jest kucharka od 20 paru lat i nie mogla zniesc ze ja mam 26 lat i pracuje o wiele lepiej i ciagle dostawalam pochwaly i luby od mojego szefa... pewnie mnie jeszcze czeka z nim rozmowa bo ostatnio mi powiedzial ze jestem bardzo dobrym pracownikiem i ze niechcialby mnie stracic... a ta baba robila wszystko na zlosc... zawsze podsuwala mi swoja robote i byla jeszcze bardziej wsciekla jak wszystko zrobilam i jeszcze mialam czas na inne duperele... no tylko pochlastac taka nozem do masla :atyat y:... ale jestem dobrej mysli... moze i lepiej ze w tym cyklu nie wyszlo... nowa praca... a tak to nie wiem czy by mnie przyjeli jakbym byla juz zafasolkowana...
Mam nadzieje że szybko coś znajdziesz

Stary 2013-01-27, 14:55   #209
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Musze się brać za wypełnianie druku o zwrot kosztów budowy, wszystkie faktury trzeba wpisać, daty, nipy, kwoty

Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
Stary 2013-01-27, 15:07   #210
Dzastin08
Wtajemniczenie

Hej

Ja tylko na chwilę bo normalnie dziś zasypiam na siedząco
Niestabilna, jasne że chcemy Cię poznać i mam nadzieje że zagościsz u Nas na dłużej
Daliśmy ciała z Tż..., jutro ma badanie nasienia tzn miał mieć, a my wczoraj wieczorem bunga bunga, poniosło Nas trochę Więc badania musimy przepisać na środę,zeby abstynencja 3 dniowa była

Ale za kciuki dziękuje i 3mać dalej proszę

Miłej niedzieli

Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała..
Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło..
W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny,
bo tą kruszyną jesteś Ty...

Kamilek ur 18.10.13

17.05.2014- Nasz Dzień

Dzastin08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości