|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4321 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kaszki zjadają i ząbkują, a ich Mamusie nadal plotkują. IX-X 2012
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4322 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Uwielbiam naleśniki! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4323 |
Rozeznanie
|
Dziękujemy z Filipkiem za komplementy
![]() Asiulka, to jesteś właśnie w moim cudownym mieście ![]() ![]() Lewek ja też uwielbiam makarony, na klubie wrzuciłam 2 przepisy, coś jeszcze powrzucam, np. lubię bardzo makaron z szynką parmeńską i groszkiem, lasagne ![]() ![]() ![]() Pytałąś o kremy, ja bardzo różnie, często zmieniam, aktualnie mam L'Oreal Nutri-Gold i na dzień i na noc, bardzo też lubię kremy Yves Rocher, zresztą wszystkie ich kosmetyki ![]() Lidka ten tusz Astor Big Boom fajny jest? Powiem Wam ,że natura mnie wyposażyłą w fajne rzęsy, czarne, grube , długie i w zasadzie mogłabym się obejść bez tuszu ![]() Ja pierwszy test ciążowy mam już też za sobą, na szczęście negatywny, własnie kończy mi się okres ![]() Kraven, znam przepis na te pyszne kurczaczki, Nigella coś takiego kiedyś w jednym ze swoich programów robiła , do tego podawała takie pyszne ziemniaczki z mozzarellą. Brawa dla Jasieńka za postępy ![]() Co do szpinaku to uwielbiam, najbardziej chyba w wersji "naleśniki ze szpinakiem i fetą" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4324 |
Zadomowienie
|
o proszę tej joy fielding chyba jeszcze nic nie czytałam albo po samych tytułach nie pamiętam bo nazwisko mi się kojarzy jakoś w zakamarkach mojej mózgownicy
ja czasem muszę przekartkować książkę żeby się upewnić, że nie czytałam, bo tyle tego przewalałam kiedyś, że same tytuły mi umykają z pamięci ![]() teraz już mniej ale i tak czytam albo was na tel albo książki w wolnej chwili ![]() Konczi - Tamlin już ci napisała wejdź na stronę rossnet.pl i tam na samej górze jest zakładka zamów on line z symbolem takiej paczuszki prezentowej kliknij i tadam-jest oferta ![]() Kasiam to może też się skuszę na ten buff skoro neutralny jest |
![]() ![]() |
![]() |
#4325 |
Zadomowienie
|
Jak widać usypianie w łóżeczku ma sens bo śpi już ponad godzinę
![]() Uwaga robię obiad. Może uda mi się nie spalić... |
![]() ![]() |
![]() |
#4326 |
Rozeznanie
|
Lidka , jeśli chodzi o Joy Fielding to czytałam jej "Zabójcze piękno"
![]() A znasz thrillery Karin Slaughter? Niezłe są, polecam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4327 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja jak nie pomaluję to ich nie widać, więc zawszę mówię, że idę sobie namalować oczy ![]() tusz ma grubą i gęstą szczoteczkę, co przy moich dość rzadkich rzęsach się sprawdza jak pomaluję nim rzęsy to ładnie wyglądają, nie skleja mi rzęs no i ładnie się trzyma poprzedni z loreala milion lashes już chyba mi wysechł, bo się strasznie kruszył i osypywał na powiekę dolną pod oko ten się nie osypuje i w sumie to tyle co mogę o nim napisać oczy mam dość wrażliwe i nie podrażnia mnie |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4328 |
Zakorzenienie
|
A ja jeszcze lubię Alex Kave. Też ma trzymające w napięciu ksiązki
![]() Lidka dziękuje za podlinkowanie księgarni - faktycznie taniej. Ja uwielbiam kupować i czytać książki. Już nie mam ich gdzie trzymać ![]() Asiulka witaj w kraju!!! Jak Jasiu zniósł podróż?
#4329 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
a karin czytałam piętno i w sumie tylko tyle na razie |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4330 |
Zakorzenienie
|
Łyżkę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4331 |
Rozeznanie
|
Lidka, daj Ty sobie spokój z tą piękną, co? J nie lubię grubych i dużych szczoteczek właśnie
![]() A co do Slaughter to polecam "Genezę", chyba najlepsza jest według mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4332 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() cieszę się, że pomogłam kavę też czytałam - jak przeczytałam jej pierwszą książkę to potem kolejne łykałam jednym tchem aż przeczytałam wszystko, co aktualnie mieli w bibliotece zakupione ![]() ostatnio tess gerritsen mnie zafascynowała ze skandynawskich lubię mons kalentoft i serię z porami roku w tytułach mam na razie dwie" ofiara w środku zimy" i " śmierć letnią porą" na resztę muszę zapolować ale to już kiedyś - nie teraz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4333 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Bardzo lubię Alex Kava, najbardziej "Granice szaleństwa" ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4334 |
Zakorzenienie
|
Będe jutro w bibliotece to wypożycze któąś z ksiązek polecanych przez Was
![]() A jest wśród Was jakaś maniaczka gier planszowych, ale takich przygodowych. kooperacyjnych? a jeszcze ze skandynawskich to lubię Mari Jungsted ![]()
#4335 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4336 |
Rozeznanie
|
A Monsa Kallentofta czytałam "Śmierć letnią porą". Natomiast leżąc na patologii ciąży zaczęłam "Piątą porę roku", właśnie sobie o niej przypomniała, zabiorę się za nią na nowo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4337 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
a moim subiektywnym okiem jesteś piękna i już ![]() już dopisałam "genezę" do lity książek must have na przyszłość a jak nie kupię to w bibliotece poszukam ale najpierw te kupione muszę przeczytać zanim się do biblioteki wybiorę |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4338 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4339 |
Zakorzenienie
|
Ja właśnie oprócz czytania książek uwielbiam grac z TŻ w gry planszowe. Co miesiąc dokupuje jedną
![]()
#4340 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4341 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
colds dodajesz na 150ml wody + 4.5 mm +1 miarka kaszki (jedna łyżka stołowa) Cytat:
zaraz zerknę raz jeszcze ![]() babeczki dla Ciebie ![]() Cytat:
marzenko widzę że Asia już wyślę jakby co Asia daj znać to przeslę ją marzence ![]() o jakie to miłe ... tylko że u mnie w rodzince różne smaki i ciężko je połączyć więc bywa różne nastawienie do tego co im proponuję ale wszyscy żyją ![]() stołowa łyżka ![]() Cytat:
hahahaa no ba na moich 70m może byc problem ale siostra ma ogród będziemy koczować pod namiotami ![]() Cytat:
oj pycha takie jedzonko i kurczaka do tego grillowanego mniam mniam ![]()
![]() |
#4342 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
oo właśnie dawaj jakieś fajne propozycje gier ... sobie zażyczę na urodzinki od przyjaciół i po za scrabblami i kalamburami będzie coś innego bo to mamy już opykane ![]()
![]() |
#4343 |
Zadomowienie
|
my z gier to tylko scrabble mamy
ale ja jeszcze lubię puzzle układać - godzinami mogę ślęczeć nad tym aż mnie kark i oczy rozbolą |
![]() ![]() |
![]() |
#4344 |
Zakorzenienie
|
Jak chcesz coś do gry w towarzystwie to fajne są:
Jungle speed, Palce w pralce i Dixit a z takich przygodowych to polecam Small world, K2 i kultowa Kolejka ![]() My się teraz czaimy na Kupców i korsarzy ![]()
#4345 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Znowu jakieś pyszności serwujesz. Jesteś niemożliwa. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4346 |
Zadomowienie
|
a jeszcze pisałyście o lakierach do paznokci i któraś essie zachwalała
u mnie jest hebe i tam mają te lakiery kupiłam nie powaliło mnie mam taki mleczno różowy kolor i strasznie słabo i nierówno kryje przy dwóch warstwach mam prześwity i albo to lakier taki jest albo ja malować nie umiem czego nie wykluczam bo robię to rzadko i nieregularnie więc może być że moja wprawa jest równa zeru dobrze, że promocja była i zapłaciłam 25 a nie ponad 30 zł za to "cudo" powoli go "wypapram" a jak nie to siostrze oddam ![]() ---------- Dopisano o 16:58 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ---------- Lewek o kremy pytałaś ja jakiś czas używałam nivea q10 do cery mieszanej i byłam zadowolona teraz mam z tołpy futuris lekki krem witalizujący i mogę go pochwalić nawet jak go dużo nałożę to się ładnie wchłonie i nie kulkuje się jak nakładam podkład co występowało w przypadku nivea jak nałożyłam trochę więcej kremu mam też z loreala kod młodości blask ale u mnie to akurat niewypał używam go raz w tygodniu jako "maseczki" po peelingu - nakładam grubą warstwą na twarz i zmywam płynem micelarnym po 30 minutach, przynajmniej nawilża mi twarz i w ten sposób go zużyję a nie wyrzucę do kosza on daje taką poświatę na twarzy i do mojej tłustej cery absolutnie się nie nadaje - skóra się świeci niesamowicie plus jeszcze ta poświata to już totalny klops |
![]() ![]() |
![]() |
#4347 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I jeszcze lubię J. D. Robb, wciągają strasznie. A ze skandynawskich Margit Sandemo, co napisała "Sagę o Ludzich Lodu" kocham każdą część. czytałam po kilka razy, nawet mój nick to z 33 części ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4348 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4349 |
Wtajemniczenie
|
co myślicie o takim krzesełku http://allegro.pl/praktyczne-krzesel...947404981.html
|
![]() ![]() |
![]() |
#4350 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() gratulacje ![]() ja też ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:13.