|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3931 |
Zakorzenienie
|
Dot.: INSANITY - Podejmij wyzwanie razem z nami;)
Cześć dziewczyny
![]() Cieszę się, że istnieje to forum...jakoś mi raźniej będzie zmagać się z tym wyciskiem! Wczoraj skończyłam pierwszy tydzień ![]() ![]() Wcześniej nie ruszałam się za wiele, więc kondycja słaba...staram się dawać z siebie 100% ale jak już mam bezdech lub mięśnie się trzęsą to robię z 10-20 sek przerwy i dalej ćwiczę! Napiszę coś o sobie...Mam 28lat! obecnie zajmuję się wychowaniem synka, który ma 10 m-cy i powoli szykuję się do powrotu do pracy! Tak, że to ostatnie wolne m-ce na "wzięcie się za siebie: ![]() Insanity zaczęłam ćwiczyć z dnia na dzień ... no powiedzmy kilka dni się rozgrzewałam! Uwielbiam ten wycisk ! Niestety os samego początku dopadła mnie choroba i @ ![]() Moja zmora to pompki! nie mam chyba zbyt silnych ramion! uda też szybko się męczą! Za to z rozciąganiem, nie mam zupełnie kłopotu ![]() Po ćwiczeniach zawsze zrobię dodatkowo kilka brzuszków... ![]() Jestem ciekawa jak zmienia się wasze ciało? czy widzicie efekty tej ciężkiej pracy? no i czy jesteście na jakiejś specjalnej diecie? Życzę powodzenie, wytrwałości i rewelacyjnych efektów Wam wszystkim! Pozdrawiam Mała!
#3932 |
Raczkowanie
|
popolqa, PaulinaWro
![]() ![]() ![]() ![]() Mała! Witamy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Niektórzy nie trzymają diety, a i tak im się ciałko rzeźbi ładnie. Ja nie mogę sobie na to pozwolić, bo mam dużą nadwagę, więc wyrzuciłam słodycze ze swojej diety całkowicie, białe pieczywo (ostatnio zgrzeszyłam rogalikiem :/ , ale staram się jak mogę nie jeść pieczywa ) , napoje gazowane i wszelkie śmieciowe jedzenie ![]() Życzę wytrwałości i informuj nas o każdym kolejnym dniu ćwiczeń ![]() ![]() A, i jeszcze jedno: nie przejmuj się pompkami ![]() ![]() ![]()
'Train Insane, or remain the same' ! ![]() 7.01.2013 r -Walka z INSANITY - 3..2...1... GO! ![]() ![]() 18.03.2013 r. - UKOŃCZYŁAM INSANITY! ![]() ![]() ![]() Zmieniam życie swe. : ) Edytowane przez determined Czas edycji: 2013-01-27 o 11:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#3933 |
Raczkowanie
|
Determined,mój szacun za niejedzenie słodyczy
![]() Ja za chwilę mam gości i skoczyłam do sklepu po ciasteczka do kawy.To jest złoooooooooooo bo co chwilę podjadam ![]() Taka dołująca refleksja na dzień dobry ![]() Mała! Witamy Cię serdecznie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ---------- Ale ale,nie pochwaliłam się-w poniedziałek ostatni raz zapaliłam papierosa ![]() ![]() ![]() Któraś z Was rzucała palenie?jak to jest z tym "zajadaniem" fajek?
#3934 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Ja też palę.. Przed ćwiczeniami paliłam po 6 dziennie, teraz doszłam do 2, a czasem do żadnej dziennie. Najgorsze jest to, że ja wiem, że nie powinnam, bo nie dość, że ćwiczę, to mam astmę i powinnam dostać porzadnie w dupkę za to, że palę, ale ja lubię palić ![]() ![]() ![]() Paulina, to jest dowiedzione, że podczas rzucania palenia, ludzie często tyją, bo zamiast papierosa, sięgają do lodówki ![]()
'Train Insane, or remain the same' ! ![]() 7.01.2013 r -Walka z INSANITY - 3..2...1... GO! ![]() ![]() 18.03.2013 r. - UKOŃCZYŁAM INSANITY! ![]() ![]() ![]() Zmieniam życie swe. : ) Edytowane przez determined Czas edycji: 2013-01-27 o 11:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3935 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ale to słodycze mnie gubią.Nosz jasny szlag,jak tylko spada mi cukier,to jest masakra,muszę zjeść coś słodkiego.Dlatewgo wyglądam jak wyglądam ![]() ![]() A ćwiczyć będę choćbym już nie wstawała z łóżka i miałabym być transportowana dźwigiem na siłownię hahaha ![]()
![]() |
#3936 |
Zakorzenienie
|
wszystkim chorujacym przesylam meeeeega buziaka i zycze szybkiego powrotu do zdrowka!
![]() witam tez Małą i życzę dalsych sukcesów! ![]() a w ramach dzisiejszej motywacji.. - http://demotywatory.pl/4029295/Forever-alone ![]() ..a za cwiczenia zabieram sie dzisiaj po poludniu.. ![]() ---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ---------- a co do slodyczy.. chyba jestem uzalezniona ![]() ![]()
#3937 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Na mnie nie działają zdjęcia na lodówkach,moje zdjęcia z lat świetności,zgrabne koleżanki itd.Wszystko jest we łbie.Jak sobie sama nie zdam sprawy z problemu,to będę brnąć dalej.Chyba że zaakceptuję siebie.Kiedyś byłam taka tłuściutka a byłam pełna życia,radosna,szczęśliwa, facetów przyciągałam jak lep muchy...aż kiedyś postanowiłam się zmienić.W 4 miesiące schudłam 25kg,byłam szczupła i jeszcze bardziej za☠☠☠ista ale zachłysnęłam się tą za☠☠☠istością i odpuściłam.W pół roku wróciło mi 43 kg.W tym momencie ważę tyle co przed tą cud dietą,ale pewność siebie zniknęła.Mówię Wam,wszystko jest w głowie.Mogłam nie zaczynać odchudzania te parę lat temu i żyłoby mi się lepiej ![]() Taka przestroga dla innych-nie za wszelką cenę,a jak już to magiczne słowo-KONSEKWENCJA ![]()
![]() |
#3938 |
Raczkowanie
|
to prawda utrzymanie jest jeszcze gorsze
![]() ![]() ![]() ![]() dziś zaczynam 2 tydzień, hoho ![]()
#3939 |
Raczkowanie
|
Ja na wadze mam mniej o półtora kg od rozpoczęcia Insanity.Nie liczę na spektakularne efekty bo w końcu to nie tylko ćwiczenia spalające,ale i budujące mięśnie,które są ciężkie i nie ma co wypatrywać jakichś cudów.Od jutra obiecuję sobie i WAm,że nie ruszę węgli i słodyczy
![]() ![]() Jest jeszcze moja Miłość,ale on lubi duże biusty,więc nie za bardzo rozumie moją chęć zrzucenia kilogramów.A sam wygląda jak ciacho do schrupania.I gdzie tu sprawiedliwość ![]()
#3940 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat : "Each meal listed is around 40% protein, 40% carb and 20% fat. It's important to balance protein, carbs and fats to promote optimal blood sugar, resulting in the best possible state of your workouts" Naprawdę warto przeczytać ten Elite Nutrition Guide , jest dużo fajnych przepisów itd ![]() Moj też lubi duże biusty, ale nie za bardzo lubi 'nadprogramowe' kg :/
![]() |
#3941 |
Zakorzenienie
|
Dzięki za miłe przywitanie
![]() Dieta ... węgle...białka...tłuszcze ... no właśnie ja nie czytałam poradnika dołączonego do Insanity... możecie mi troszkę przybliżyć zawarte w niej "zasady żywienia" ? Wydaje mi się, że jem w miarę ok...no ale SŁODYCZE to też moja największa miłość! ![]() determined z niecierpliwością czekam na Twoje jutrzejsze rezultety! Napisz jeśli możesz coś więcej o odżywianiu przy Insanity ![]()
"I nawet kiedy będzie gęsta mgła... Ja w tej mgle do Ciebie będę szła" Kocham Cię syneczku...moja gwiazdo na niebie... Edytowane przez Mała! Czas edycji: 2013-01-27 o 13:33 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3942 |
Raczkowanie
|
No tak,ale co jeść po treningach?kiedyś czytałam,że można ryż z warzywami,platki z mlekiem (owsiankę też),mięsko z warzywami,wafle ryżowe i takie tam
![]() ![]() Faceci zawsze widzą cycki,im większe tym lepsze ![]() ![]() Jak poznać,że facet jest chętny i gotowy do seksu?Oddycha. ![]() ![]() Zrobię jutro ten fit test z moją ulubienica Tanyą,choćbym miałą sczeznąć ![]()
#3943 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() udało sie pylometric zrobiony ![]() ![]() ![]() słodycze ja uwielbiam!! ale ostatnio jakoś mnie nie ciagnie ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3944 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Aaa no chyba, że tak, to co innego ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mała! Wystukaj ten poradnik na chomiku ![]() ![]() ![]() Ja nie jestem żadną specjalistką w tej kwestii, dlatego nie chcę nikogo wprowadzać w błąd ![]() ![]()
'Train Insane, or remain the same' ! ![]() 7.01.2013 r -Walka z INSANITY - 3..2...1... GO! ![]() ![]() 18.03.2013 r. - UKOŃCZYŁAM INSANITY! ![]() ![]() ![]() Zmieniam życie swe. : ) Edytowane przez determined Czas edycji: 2013-01-27 o 13:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3945 |
Raczkowanie
|
ma mam małe cycki takie że ledwo mam miseczke B a przez cwiczenia to chyba jeszcze spadną
![]() Nie wydaje mi się,żeby biusty drastycznie spadły.Że się ujędrnią to na pewno bo skóra na moim jest cudowna (grawitacja swoją drogą,na to już tylko chirurg ![]() ![]() Zawsze można zrobić kwestę po załóżmy dwóch latach-na nowe biusty dla aktywnych forumowiczek wątku Insanity ![]() Idziesz na to? ![]()
Insanity 14.01.2013 tydzień 1 ![]() tydzień 2 ![]() tydzień 3 ![]() tydzień 4 in progress ![]() Edytowane przez PaulinaWro Czas edycji: 2013-01-27 o 13:52 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3946 |
Raczkowanie
|
Dziś 6 dzień. Plyometric cardio circuit i znów ten sam problem,nie mogę skubańca zrobić do końca
![]() Spociłam się jak nie wiem więc te pół godziny nie było zmarnowane. ![]() Też pale ale postanowiłam przestać 1 lutego więc dziewuchy jednoczmy się w walce z papierosem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3947 | |
BAN stały
|
Cytat:
Nie wydaje mi się,żeby biusty drastycznie spadły.Że się ujędrnią to na pewno bo skóra na moim jest cudowna (grawitacja swoją drogą,na to już tylko chirurg ![]() ![]() Zawsze można zrobić kwestę po załóżmy dwóch latach-na nowe biusty dla aktywnych forumowiczek wątku Insanity ![]() Idziesz na to? ![]() no i jeszcze dla tych które ukończyły cały program ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3948 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja nie palę już 7 dzień ![]() ---------- Dopisano o 15:59 ---------- Poprzedni post napisano o 15:56 ---------- Cytat:
![]() popolqa, spoko ![]() ![]() ![]() To cel jest taki żeby zrobić sobie nowe cycki ![]()
![]() |
#3949 |
Raczkowanie
|
Mała Witam w naszym skromnym gronie
![]() Wszystkim schorowanym życzę powrotu do zdrowia i dużo uśmiechu.Wiecie,że jeśli jesteście zadowolone wasze ciało szybciej zwalczy chorobe?Nie wiem gdzie o tym czytałam ale się sprawdza. ![]() I odpocznijcie sobie przez 1-2 dni bez ćwiczeń,nie ma sensu ćwiczyć kiedy jesteście chore ![]() ---------- Dopisano o 17:07 ---------- Poprzedni post napisano o 17:02 ---------- Dzięki Paulina Wro za dobre słowa i wsparcie i gratuluje nie palenia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3950 |
Zakorzenienie
|
ten link to byl tylko taki zart..
![]() 7 dzien nie palisz? no to moje gratulacje! ![]() zabralyscie sie wszystkie razem za cwiczenia, to teraz sie zabierzcie wszystkie razem za rzucanie palenia! ![]() ja zamiast fajek bo nie pale, to sprobuje odrzucic slodycze ![]() ![]() ja nie wiem ale chyba tez robie blad w tym, ze jak chce zrobic sobie pare sekund przerwy, to po prostu pauzuje filmik. ![]() ![]() ![]()
#3951 | |
BAN stały
|
Cytat:
popolqa, spoko ![]() ![]() ![]() To cel jest taki żeby zrobić sobie nowe cycki ![]() ohh yeah ![]() a zastanawiałyście sie co po insanity? jaki program ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3952 |
Raczkowanie
|
Znajdźcie sobie ćwiczenia Chalean na YT albo nawet Jillian Michaels,choć uważam tę pierwszą za bardziej wyciskającą
![]() ![]()
#3953 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Proszę mi tu nie rzucać takimi pesymizmami kochana ![]() ![]() loszcz Powoli do przodu ![]() ![]() Ja się cieszę, że swoją chorobę już przeszłam i mogę kontynuować program. Uff.. popolqa gratuluję Plyo ![]() ![]() Co do piersi, to ja bym chciała mieć ładne B albo C, jędrne i w ogóle zadbane ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() popolqa Ja chyba powtórzę Insanity ![]() ![]() ![]() ![]() MarysN Raz mi się zdarzyło zatrzymać, bo pomyślałam, że tak będzie lepiej, bo swoje odpoczne, a zrobię tyle samo co oni, ale się przeliczyłam. Niestety, u mnie nie zdało to egzaminu.. ![]() ![]()
'Train Insane, or remain the same' ! ![]() 7.01.2013 r -Walka z INSANITY - 3..2...1... GO! ![]() ![]() 18.03.2013 r. - UKOŃCZYŁAM INSANITY! ![]() ![]() ![]() Zmieniam życie swe. : ) Edytowane przez determined Czas edycji: 2013-01-27 o 15:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3954 |
Raczkowanie
|
Chalean Extreme sobie wpiszcie.
P.S. nie zatrzymuj filmiku tylko siebie ![]()
#3955 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3956 |
Raczkowanie
|
Jesteś zadowolona?
#3957 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3958 |
Raczkowanie
|
Dobra
![]() ![]() ![]() ![]()
#3959 |
Raczkowanie
|
Tak sobie siedzę i myślę : nie lubię niedziel
![]() Jakoś mi dziwnie bez ćwiczeń i od razu czuję się zatłuszczona ![]() ![]() ![]()
#3960 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie wydaje mi się,żeby biusty drastycznie spadły.Że się ujędrnią to na pewno bo skóra na moim jest cudowna (grawitacja swoją drogą,na to już tylko chirurg ![]() ![]() Zawsze można zrobić kwestę po załóżmy dwóch latach-na nowe biusty dla aktywnych forumowiczek wątku Insanity ![]() Idziesz na to? ![]() Cytat:
![]() ![]() Determined czekam na wyniki niecierpliwie, ja podam moje zmiany 1.02 - dokładnie po miesiącu ćwiczeń, jutro zaczynam 5.tydzień ![]() ja się cieszę że dziś wolny dzięn bo siedziałam wczoraj i dziś na uczelni i jak przyszłam to padłam spać. teraz wstałam po drzemce i czuję się jak nowo narodzona jutro mam też test w sprawie pracy więc proszę trzymać kciuki o 10 ![]() Mała witaj i nie opuszczaj nas - ja też jestem mamą, dwójki dzieciaków i zaczęłam pracy szukać a mam zamiar jakoś wyglądać na rozmowach ![]()
„nie można nic nie robić, tylko dlatego, że nie można zrobić wszystkiego” Edytowane przez Anielllka Czas edycji: 2013-01-27 o 15:51 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:39.