Łognisty jeździec,kinder bueno szklanka,chodź mężu miły,jam Twoja wybranka!PM2014cz7 - Strona 88 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-27, 18:29   #2611
Nati_kk
Zakorzenienie

Dot.: Łognisty jeździec,kinder bueno szklanka,chodź mężu miły,jam Twoja wybranka!PM20

Cytat:
Napisane przez magdalenka_w_86 Pokaż wiadomość
Witam! Dzisiejszy dzień był dla mnie koszmarny. Po 2 tygodniach ferii w domu rodzinnym, z codziennym widzeniem się z TŻ jestem rozbita. Wiem, że zobaczymy się w piątek wieczorem i że dzieli nas tylko (aż) 100 km, ale ryczałam znowu Marzę o chwili, kiedy znajdę pracę blisko Niego. Pociąg do Poznania cały zawalony, od Wrześni ludzie już stali, mzk w Poznaniu to samo. Nie cierpię tego.
Z rzeczy pozytywnych byliśmy dzisiaj rano na Targach, ale były bardzo ubogie w porównaniu do Poznania. Za tydzień są w Kaliszu, ale nie pojedziemy raczej.
Podpisaliśmy umowę z restauracją, zespołem i foto/video też mamy z głowy.

Co do podróży poślubnej. Chcemy na pewno wyjechać na kilka dni nad polskie morze i gdzieś do ciepełka, ale nie wyjedziemy w podróż marzeń. Potrzebujemy pieniędzy z myślą o mieszkaniu, więc ograniczymy się do Egiptu, Tunezji czy czegoś w tym stylu.
Egipt też jest fajny Do lenienia wręcz idealny, a jeżeli ktoś lubi nurkować to tym bardziej! Z tym, że moim skromnym zdaniem ładniejsze rafy są mimo wszystko w Hurgadzie, a podobno najładniejsze obecnie w Marsa Alam

My byśmy chcieli jakieś Wyspy Kanaryjskie, albo Wyspy Greckie, ale to się jeszcze okaże w praniu, bo chcemy razem ze znajomymi w podwójną podróż poślubną jechać

Wymienię

Razem od 08.07.2009
Zaręczeni 17.09.2011
Ślubujemy 06.09.2014

Nati_kk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-27, 18:32   #2612
Piankka
Zadomowienie

Dot.: Łognisty jeździec,kinder bueno szklanka,chodź mężu miły,jam Twoja wybranka!PM20

Hejka hej... jakiś mam dzisiaj beznadziejny humor...
Piankka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-27, 18:44   #2613
poznanianka1990
Zakorzenienie

Hej

Cały dzień się uczyłam, tzn. czytałam książkę i ją streszczałam... Muszę jeszcze jedną przeczytać i streścić... Masakra! A egzamin mam 16 lutego i na ten termin muszę te streszczenia mieć! Nie ma jak to czytać książki o demencji Bardzo interesujący temat

Co do podróży poślubnej to ja chciałam gdzieś w ciepłe kraje wylecieć,. np. Tunezja, Turcja, Bułgaria... Ale chyba nie będziemy mieć na to kasy... Więc albo pojedziemy nad polskie morze albo nigdzie

Co do zdjęć tego fotografa foto-kamera to mi się kompletnie nie podobają

Nasz ślub 16.08.2014

Julcia 4.11.2015 g. 0:09
2740g 52 cm

poznanianka1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-27, 18:56   #2614
emilka901
Raczkowanie

madgalenka_w_86 zapewne byłaś na targach w Koninie?
Ja też miałam ochotę, próbowałam wyciągnąć na nie swojego TŻ ale oczywiście miał wymówkę, że niezbyt dobrze się czuje, poza tym niedziela to jedyny dzień kiedy może odpocząć więc dałam mu spokój.
Jeśli chodzi o naukę to ja dopiero zaczynam sesję, u mnie troszę wszystko jest inaczej, bo mamy "system amerykański" na uczelni a więc w trakcie semestru projekty, prace w grupach, prace domowe, quizy internetowe; na koniec zaliczenie pisemne a podsumowanie to egzamin 2 godzinny ze wszystkich przedmiotów, który będzie dopiero 24 lutego Kompletnie bez senu ale moja uczelnia chce być nowoczesna i aktywizować studentów ile sie da. Mam nadzieje ze jakoś dam rade

Aparat góra i dół + ekspander - 9 maj 2012
emilka901 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-27, 18:58   #2615
ane3kaa
Zakorzenienie

Podobno Majorka jest fajna Mnie sie marzą ciepłe kraje gdzie będe mogła ponurkować, pojezdzić po pustyni na quadach itp )
ane3kaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-27, 19:07   #2616
poznanianka1990
Zakorzenienie

Zazdroszczę Wam końcówki sesji... Ja mam sesję ciągłą, więc teraz zaczyna mi się nawał egzaminów... Zaliczeń jeszcze żadnych nie miałam! Pierwszy egzamin mam 16 lutego, potem kolejne 2 i 3 marca oraz 7 kwietnia...

Nasz ślub 16.08.2014

2740g 52 cm

Stary 2013-01-27, 19:09   #2617
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emilka901 Pokaż wiadomość
madgalenka_w_86 zapewne byłaś na targach w Koninie?
Ja też miałam ochotę, próbowałam wyciągnąć na nie swojego TŻ ale oczywiście miał wymówkę, że niezbyt dobrze się czuje, poza tym niedziela to jedyny dzień kiedy może odpocząć więc dałam mu spokój.
Jeśli chodzi o naukę to ja dopiero zaczynam sesję, u mnie troszę wszystko jest inaczej, bo mamy "system amerykański" na uczelni a więc w trakcie semestru projekty, prace w grupach, prace domowe, quizy internetowe; na koniec zaliczenie pisemne a podsumowanie to egzamin 2 godzinny ze wszystkich przedmiotów, który będzie dopiero 24 lutego Kompletnie bez senu ale moja uczelnia chce być nowoczesna i aktywizować studentów ile sie da. Mam nadzieje ze jakoś dam rade
Tak, ale nie masz czego żałować. 5 sukienek na krzyż, strasznie ubogo na tych Targach. W Poznaniu było świetnie, ale w K-nie ...

2014

magdalenka_w_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-27, 19:12   #2618
ane3kaa
Zakorzenienie

ja myślałam po nagłówku ze to gdzies w USA xDD

http://kobieta.onet.pl/wideo/moda-na...,111828,w.html
ane3kaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-27, 19:12   #2619
Kate Noir
Zakorzenienie

witam się z kacem

impreza wypaliła i na koniec wszyscy z lądowali u nas Poszliśmy spać o 5. No ale należało mi się! W końcu siedzę tu od września i nigdzie nie wychodzę bo nie mam zbytnio z kim. Mam tu tylko 2 bliższe znajome, a resztę tak znam bo znam. W sumie to czasem mam ochotę uciec z tego miasta, ale coś kosztem czegoś

później poczytam co pisałyście
Kate Noir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-27, 19:14   #2620
lupinka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez misiadelko Pokaż wiadomość
Lupinka czerwone buty coś pięknego Dla samych butów mogłabym mieć ten kolor
http://www.google.pl/search?q=weddin...FMbatAaH2YGADA
Cytat:
Napisane przez alloffkowa Pokaż wiadomość
ja będę miała czerwone buty, widziałam kiedyś taką pannę młodą i moim zdaniem cudnie do tego biało czerwone goździki
o no to fajnie, powtarzam TŻowi, że to tak i elegancko i seksownie i chyba zmienia powoli zdanie ale zobaczymy jeszcze a powiedzcie mi tak ogólnie, pewnie nie ma żadnej zasady typu wypada/nie wypada ale wybieracie ślubne buty raczej z otwartym przodem czy zamkniętym? ze względu na elegancję/wygodę czy jeszcze co innego? co lepsze? bo ja jeszcze nie podjęłam decyzji...

a tak w ogóle to zrobię prywatę i posmucę, niedawno dowiedziałam się, że mój Tata jest poważnie chory a do tego sesyjny ogrom nauki i zrobiłam wczoraj TŻowi emocjonalną dyskotekę z tego powodu... ale wiem, że wiele z Was dziewczyny też ma różne problemy, czy to rodzinne, czy zdrowotne i Waszym wzorem będę silna i z wiarą, że wszystko się dobrze ułoży... nie smęcę już tylko wracam do nauki bo jeszcze mi kilka egzaminów zostało i nie chcę ich położyć
lupinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-27, 19:18   #2621
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

Mi wszyscy suszą głowę, że jak to wycięte palce na ślub, absolutnie- szczęście ucieka, nieelegancko i bla bla Głowa puchnie. Jakie wybiorę, nie wiem. Takie, jakie mi się spodobają

2014

Stary 2013-01-27, 19:20   #2622
poznanianka1990
Zakorzenienie

Ja raczej pełne wybiorę, bo chcę mieć białe pończochy,a raczej to nie będzie ładnie wyglądać jak mi będą pończochy przez to wycięcie wystawały

Nasz ślub 16.08.2014

2740g 52 cm

Stary 2013-01-27, 19:21   #2623
Nati_kk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kate Noir Pokaż wiadomość
witam się z kacem

impreza wypaliła i na koniec wszyscy z lądowali u nas Poszliśmy spać o 5. No ale należało mi się! W końcu siedzę tu od września i nigdzie nie wychodzę bo nie mam zbytnio z kim. Mam tu tylko 2 bliższe znajome, a resztę tak znam bo znam. W sumie to czasem mam ochotę uciec z tego miasta, ale coś kosztem czegoś

później poczytam co pisałyście
Wiem jak to jest, ja na studiach też praktycznie mało co wychodzę i jak już wyjdę od wielkiego święta to trzeba to wykorzystać!

Cytat:
Napisane przez lupinka Pokaż wiadomość
o no to fajnie, powtarzam TŻowi, że to tak i elegancko i seksownie i chyba zmienia powoli zdanie ale zobaczymy jeszcze a powiedzcie mi tak ogólnie, pewnie nie ma żadnej zasady typu wypada/nie wypada ale wybieracie ślubne buty raczej z otwartym przodem czy zamkniętym? ze względu na elegancję/wygodę czy jeszcze co innego? co lepsze? bo ja jeszcze nie podjęłam decyzji...

a tak w ogóle to zrobię prywatę i posmucę, niedawno dowiedziałam się, że mój Tata jest poważnie chory a do tego sesyjny ogrom nauki i zrobiłam wczoraj TŻowi emocjonalną dyskotekę z tego powodu... ale wiem, że wiele z Was dziewczyny też ma różne problemy, czy to rodzinne, czy zdrowotne i Waszym wzorem będę silna i z wiarą, że wszystko się dobrze ułoży... nie smęcę już tylko wracam do nauki bo jeszcze mi kilka egzaminów zostało i nie chcę ich położyć
Co do butów to ja właśnie też mam dylemat, bo 6 września to już na odkryte może być trochę za zimno i w sumie skłaniam się bardziej ku zakrytym...ale sama jeszcze nie wiem

A co do taty, to uszy do góry, na pewno jakoś się wszystko ułoży, a w razie czego masz się gdzie wygadać

Wymienię

Razem od 08.07.2009
Zaręczeni 17.09.2011
Ślubujemy 06.09.2014

Nati_kk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-27, 19:23   #2624
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez poznanianka1990 Pokaż wiadomość
Ja raczej pełne wybiorę, bo chcę mieć białe pończochy,a raczej to nie będzie ładnie wyglądać jak mi będą pończochy przez to wycięcie wystawały
Oczywiście! Ślub będzie w czerwcu więc może być mega ciepło. Jeśli się zdecyduje na odkryte palce wtedy gołe stopy, chociaż tak jakoś dziwnie, poza tym moje goły stopy nie tolerują butów - otarcia, pęcherze. Chyba jednak pozostanę przy pełnych, mimo że to będzie czerwiec.

2014

Stary 2013-01-27, 19:24   #2625
velika
Winter is coming

oo targi były w Koninie? A ja właśnie wróciłam z Ferio z zakupów, chłopa okupowaliśmy I nawet nie wiedziałam, że jakieś targi gdzieś są Ale z tego co pisze magdalenka nie ma czego żałować
Co do podróży poślubnej, to nad tym nie myślimy. Ale na pewno nie ciepłe kraje, chłop nie lubi, ja owszem, ale wolę w jakieś góry jechać niż byczyć się na plaży Na razie to jeszcze nie wiem, gdzie wylądujemy ostatecznie w tym roku, zależy, kiedy skończymy zajęcia. Chciałabym jechać na 9 dni w Tatry
Kate Noir to dobra impreza była

Edytowane przez velika
Czas edycji: 2013-01-27 o 19:38
velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-27, 19:24   #2626
monikkad
Wtajemniczenie

No ja niestety końcówki sesji nie mam :P Przede mną najgorsze egzamin 8 lutego i nie wiem czy dam radę się wszystkiego nauczyć, bo materiału jest straszliwie dużo. A między czasie czeka mnie egzamin we wtorek i w czwartek. A potem będą jakieś zalki na podyplomówce, bo tam mamy właśnie sesję ciągłą. No ale, jak nie zdam 8 lutego to poprawka 20, więc będę miała ponad 10 dni, zeby to dokuć porządnie. Mam już generalnie dość, ale zagryzam wargi, trwam :PP

O podróży poślubnej gadałyście? My zamierzamy pojechać do Bułgarii albo do Chorwacji, chociaż na tydzień Ja co prawda za granicą pracowałam, ale nigdy nie byłam za granicą na urlopie (no raz, bo mama wygrała wycieczkę do Tunezji i z nią poleciałam, ale to miałam 10 lat i pamiętam jedynie, że tęskniłam za domem i babcią ) i własnie bardzo byśmy chcieli nie polskie morze tylko właśnie gdzieś za granicę, gdzie gwarancja ciepełka. Tak więc wybieramy najtaniej gdzie się da, ale pojedziemy ) (nie polecimy, bo samolotami nienawidzę latać, wolę już się pomęczyć autokarem).

Co do butów to ja będę miała białe Nie mam żadnych skojarzeń, że to komunijne albo że coś z nimi nie tak, chcę białe i koniec, jestem tradycjonalistką Na pewno nie peep toe, bo chcę pończochy, a co do zakrywanych czy odkrywanych pięt to nie wiem, zależy co znajdę, nie nastawiam się teraz co wolę, ale raczej chyba pięty odkrywane. Chociaż no nie wiem, okaże się.

Lupinka, współczuję choroby taty. My opiekujemy się moim chorym dziadkiem, nie jest łatwo, właściwie coraz gorzej, ale nie mamy wyjścia. Nawet jak już się wyprowadzę i zamieszkam z TŻ-tem to też będę często w domu, żeby babcię i mamę odciążyć trochę.
Stary 2013-01-27, 19:25   #2627
alloffkowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Piankka Pokaż wiadomość
Hejka hej... jakiś mam dzisiaj beznadziejny humor...
ja też chyba. mam jakąś depresję typu: 2 miesiące po zaręczynach, chciałabym to przeżyć jeszcze raz(
Cytat:
Zazdroszczę Wam końcówki sesji... Ja mam sesję ciągłą, więc teraz zaczyna mi się nawał egzaminów... Zaliczeń jeszcze żadnych nie miałam! Pierwszy egzamin mam 16 lutego, potem kolejne 2 i 3 marca oraz 7 kwietnia...
ja dopiero po 4 egzaminach, z tego jeden to poprawy więc zostały mi w sumie 3 jeszcze. jeden za tydzień a dwa za dwa tygodnie,
Cytat:
Napisane przez lupinka Pokaż wiadomość

mój tż nie ma nic przeciwko I ja chcę pełne buty. Open toe są średnio wygodne a jako PM chcę się czuć komfortowo
Oliwka 21.07.2016
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-27, 19:28   #2628
poznanianka1990
Zakorzenienie

Ja zastanawiałam się nad kolorowymi butami (oczywiście fioletowymi ), bo bym pewnie je potem jeszcze wynosiła. Ale na pewno chcę pończochy, bo jakoś nie pasują mi gołe nogi do sukni ślubnej... I wcale białe buty mi się nie kojarzą z komunijnymi! Więc buty będę miała białe i do tego białe pończochy

Nasz ślub 16.08.2014

2740g 52 cm

Stary 2013-01-27, 19:34   #2629
alloffkowa
Zakorzenienie

mi raczej do czerwonych butów nie będą pasować białe pończochy nje?
Oliwka 21.07.2016
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-27, 19:36   #2630
poznanianka1990
Zakorzenienie

alloffkowa, no raczej nie Albo cieliste albo bez pończoch Ja właśnie dlatego zrezygnowałam z kolorowych butów - nie wyobrażam sobie do sukni ślubnej cielistych pończoch ani gołych nóg

Nasz ślub 16.08.2014

2740g 52 cm

Stary 2013-01-27, 19:36   #2631
monikkad
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez alloffkowa Pokaż wiadomość
mi raczej do czerwonych butów nie będą pasować białe pończochy nje?
Raczej nie

Dziewczyny, ustaliliśmy z TŻ-tem i naszym kamerzystą, że pierwszą część teledysku narzeczeńskiego nakręcimy już teraz w maju (a jak będzie pełna koncepcja to i cały teledysk). Teledysk będzie do piosenki "Latawce, dmuchawce, wiatr", ale w wykonaniu Ewy Farny. Jeśli macie jakieś ciekawe propozycje co do tego teledysku to dajcie mi proszę znać, bo szukamy z TŻ-tem różnych koncepcji Tzn. co możemy robić tam na tym klipie i w ogóle :PP

Edytowane przez monikkad
Czas edycji: 2013-01-27 o 19:38
monikkad jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-27, 19:39   #2632
lupinka
Zadomowienie

Cytat:
Mi wszyscy suszą głowę, że jak to wycięte palce na ślub, absolutnie- szczęście ucieka, nieelegancko i bla bla Głowa puchnie. Jakie wybiorę, nie wiem. Takie, jakie mi się spodobają
taaaa też to słyszałam/czytałam gdzieś i masę innych wspaniałych bla bla bla zabobonów jakby człowiek miał tego wszystkiego przestrzegać... mi białe też się źle nie kojarzą, do białej sukni ślubnej są bardzo ładne (zresztą kiedyś do ślubu chyba prawie tylko takie się nosiło), ale cieszę się, że teraz już normalnością są kolorowe buty, a dla mnie (zresztą nie jestem jedyna) to plus, żeby je gdzieś jeszcze potem założyć... i tyle, dlatego na 98 % nie będę mieć białych
Cytat:
alloffkowa, no raczej nie Albo cieliste albo bez pończoch Ja właśnie dlatego zrezygnowałam z kolorowych butów - nie wyobrażam sobie do sukni ślubnej cielistych pończoch ani gołych nóg
eeej, a dlaczego cielistych pończoch do ślubnej nie?
lupinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-27, 19:43   #2633
poznanianka1990
Zakorzenienie

lupinka, mi po prostu jakoś nie pasują... To tak jakby do białej krótkiej sukienki założyć cieliste rajstopy/pończochy... Nie pasuje to wg mnie

Nasz ślub 16.08.2014

2740g 52 cm

Stary 2013-01-27, 19:48   #2634
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

A tak z innej beczki

Co kupujecie/przygotowujecie na Walentynki? Wyczerpują mi się pomysły :P

2014

Stary 2013-01-27, 19:51   #2635
poznanianka1990
Zakorzenienie

Ja jeszcze nie mam pomysłu na prezent na Walentynki. raczej będzie to jakiś drobiazg A może coś zrobię własnoręcznie? Może jakiś torcik upiekę? Najprawdopodobniej będę miała wolne w Walentynki, bo da dni później mam egzamin i chciałabym wziąć 2 dni wolnego w pracy, żeby się przyłożyć do tego egzaminu także mogłabym coś upiec

Nasz ślub 16.08.2014

2740g 52 cm

Stary 2013-01-27, 19:55   #2636
agunineczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rom4ntyczk4 Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny!
Zaraz coś sobie z Tżtem obejrzymy, ale chciałam Wam link podrzucić
Może któraś z Was się skusi na taką opcję

http://www.joemonster.org/filmy/50277/Wesele_bojownikow

jak to zobaczyłam, to padłam...no ale może im pasowało

Macie jakieś egzaminy teraz? Za wszystkie bez wyjątku trzymam kciuki!

I jeszcze pytanko mam...czy planujecie na wesele zakup jakiś specjalnych kosmetyków? Czy kosmetyczka będzie Was malować (nie dotyczy dziewczyn, które będą się same malować) Waszymi kosmetykami?

Macie jakieś podkłady, którym ufacie i wiecie, że tyle godzin spokojnie wytrzyma? Mogłybyście się podzielić doświadczeniami?

Dobranoc!
o raaanyyy.. masakra na tym filmie...
Jeśli chodzi o malowanie, to ja chcę żeby malowała mnie wizażystka, swoimi kosmetykami
Wiem, że takie kosmetyki pewnie sporo kosztują, a za usługę malowania też trzeba zapłacić, wiec wole już tymi twałymi, od wizażystki

Cytat:
Napisane przez misiadelko Pokaż wiadomość
Mój TŻ zajrzał tam wczoraj jeszcze przed otwarciem (student AWFu to się wkręcił) i dostał kupon rabatowy do Goldexu, a stamtąd chcemy wziąć obrączki, ale to równie dobrze można iść w przyszłym roku, założę się, że też będą

aaa.... a cos ciekawego jeszcze było? bo obrączki będziemy przetapiać z wlasnego złota, więc i tak tanio nam to wyjdzie

właśnie tz ode mnie wyszedł... biedak chyba sie rozłoży, bo wygladał strasznie... czerwone oczy, no, jakieś choróbsko go bierze...
Stary 2013-01-27, 19:56   #2637
agunineczka
Zakorzenienie

aaa.... zakochałam się w ogóle w tej kiecce
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 10750-belt-21.jpg (45,0 KB, 42 załadowań)
Stary 2013-01-27, 19:58   #2638
mala_czarna_21
Zakorzenienie

Cytat:
lupinka, mi po prostu jakoś nie pasują... To tak jakby do białej krótkiej sukienki założyć cieliste rajstopy/pończochy... Nie pasuje to wg mnie
a wg mnie kompletnie źle wyglądają białe pończochy

ale ile osób tyle zdań

Cytat:
A tak z innej beczki

Co kupujecie/przygotowujecie na Walentynki? Wyczerpują mi się pomysły :P
nie obchodzimy tego święta, staramy się żeby każdy dzień był miły i wyjątkowy więc pewnie nic nie będziemy robić, ewentualnie film z winkiem bo do kina nie chce isć i oglądać nastolatków śliniących się w fotelach z rękami pod bluzkami swoich jakże dorosłych "gorących 14-stek"

2015 - 38
mala_czarna_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-27, 19:59   #2639
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

My w Walentynki osobno będziemy, ale w piątek (15.02) TŻ ma szkolenie w Pń od rana i do niedzieli u mnie będzie

Lubię robić zakupy przez internet, więc muszę zaplanować wszystko wcześniej. Świeczki w kształcie serc zakupiłam już w Niemczech w wakacje, więc wykorzystam przy kolacji, a na deser może http://allegro.pl/walentynki-founde-...958993933.html Tylko nie wiem, czy nie muszę wcześniej rozpuścić czekolady normalnie, bo wątpię, żeby podgrzewacz tak stopił czekoladę.
TŻ ma mnóstwo koszul i krawatów, więc po raz n-ty nie kupię Mu tego samego. Może spinki do mankietów http://allegro.pl/spinki-do-mankieto...975045642.html lub http://allegro.pl/30-spinki-do-manki...968791432.html, a na wieczór jadalną czekoladę do malowania ciała. Tylko nie wiem, czy nie za dużo czekolady jak na jeden dzień

2014

Stary 2013-01-27, 20:01   #2640
monikkad
Wtajemniczenie

My w tym roku na walentynki tylko po karteczce. Finansowo ciężko, a z wyjściem gdzieś też nie wypali, bo ja będę trzy dni po dłutowaniu ósemki, więc nie wypali.
Odbijemy sobie w marcu, na kolejną rocznicę związku i pierwszą zaręczyn

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości