Wakacyjne Mamy 2012 (XXI) - część VI - Strona 91 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-27, 19:48   #2701
phdwao
Zakorzenienie

Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 (XXI) - część VI

Cytat:
Napisane przez wvictoria Pokaż wiadomość
Kobieto, ale zakupy!! Na chleeb Wam braknie
no fakt, może na bułki zostało
Cytat:
Napisane przez Irmusia81 Pokaż wiadomość
Dobry wieczór

Mój skarbek zjadł dziś całą przygotowaną porcję obiadku (czyli 1/4 słoika) Co prawda z ciągłym zabawianiem, ale zawsze to coś. Aaa i zazdroszczę tym z Was, których dzieci jedzą ładnie i czysto. Leoś jest cały wysmarowany jedzeniem, ja jestem wysmarowana, leżaczek i podłoga koło leżaczka też Bo moje dziecko chciałoby jeść samo- łyżeczką
Irmusiu u nas pomimo śliniaków mały jest tak ufajdany ze sporo ciuchów ma juz zaplamionych, bo zawsze upaćka sie, wsadzi lapki, wytrze w siebiue, wypluje itd
Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość

to xlr czy inny model?

jaki odkurzacz kupiliście?
to techno xt przekonałam się gdy zobaczyłam ten model i xlr obok siebie i xlr jest duzym wózkiem, a tez do 15kg, uznałam ze jest za duzy, bo xt jest sam w sobie dużą spacerówka, ma wsyztskie te same funkcje, jedynie rózni go brak śpiworka i moz ejakies szczegóły, ale dla nas nieistotne. Przymierzylismy małegoi wszystko gra, ejst malutki w tym wózku

a odkurzacz zadem szał przy waszym, ale mnie pasuje, wciaga super kocie kłaki http://www.bosch-home.pl/produkty/sp...?source=browse
Cytat:
Napisane przez chce_byc_mama Pokaż wiadomość
Pdhwao i jak ta parasolka? tez mnie ona interesuje
no fajowa, juz małego załadowałam i torche pojedziłam po sklepie, ma super funkcje, stabilna konkretna no i bardzo mi sie podoba

---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ----------

Cytat:
Napisane przez prince_polo Pokaż wiadomość
a gdzie kupilas?
kupiłam w dodomku.pl, ale widziałam tez w tesco
phdwao jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-27, 19:50   #2702
prince_polo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez phdwao Pokaż wiadomość
kupiłam w dodomku.pl, ale widziałam tez w tesco
acha. Ciekawe czy w rosmanie bedzie. Dzieki

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!
prince_polo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-27, 19:50   #2703
wvictoria
Wtajemniczenie

Cytat:
pięknie mój to zawzięcie ćwiczy
dziękuję i również dla Jasia

Cytat:
ja wiem na pewno kto w Krk ma ten certyfikat, pewne małżeństwo (chociaż dokładnie to certyfikat ma babka), pracują w Koperniku, mają też prywatną klinikę, zajmują się leczeniem niepłodności - najtrudniejszymi przypadkami. Naprawdę super specjaliści. Leżałam na sali z dziewczyną, która u nich ciążę prowadziła. Ale ceny - powalające! Chociaż jak się następna ciąża przytrafi to przynajmniej na kilka wizyt u nich się wybiorę

i gratki nowych umiejętności
A jak się nazywają? Irmusia, Houserka, a Wasi lekarze? Może mi się przydać na przyszłość

dziękuję

http://fajnamama.pl/suwaczki/kjxyg8y.png
wvictoria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-27, 19:50   #2704
nel_a
Zakorzenienie

Cytat:
Dobry wieczór

Mój skarbek zjadł dziś całą przygotowaną porcję obiadku (czyli 1/4 słoika) Co prawda z ciągłym zabawianiem, ale zawsze to coś. Aaa i zazdroszczę tym z Was, których dzieci jedzą ładnie i czysto. Leoś jest cały wysmarowany jedzeniem, ja jestem wysmarowana, leżaczek i podłoga koło leżaczka też Bo moje dziecko chciałoby jeść samo- łyżeczką

oo fajne. Mój lekarz też jest
Mój też

mąż namawia mnie na oglądanie horroru

jutro rano jedziemy na badania z małym.
3majcie kciuki!!!
dobrej nocy

nel_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-27, 19:55   #2705
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:

to techno xt przekonałam się gdy zobaczyłam ten model i xlr obok siebie i xlr jest duzym wózkiem, a tez do 15kg, uznałam ze jest za duzy, bo xt jest sam w sobie dużą spacerówka, ma wsyztskie te same funkcje, jedynie rózni go brak śpiworka i moz ejakies szczegóły, ale dla nas nieistotne. Przymierzylismy małegoi wszystko gra, ejst malutki w tym wózku

a odkurzacz zadem szał przy waszym, ale mnie pasuje, wciaga super kocie kłaki http://www.bosch-home.pl/produkty/sp...?source=browse
no to dobrze wiedzieć, wezmę to pod uwagę jak będziemy wózek wybierać
ja nie potrzebuję dużej spacerówki, ma być w miarę kompaktowa i lekka, jedną dużą już mam

odkurzacz fajny, ale mi by turboszczotki brakowało (no na dywany jest niezastąpiona jednak)

---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ----------

Cytat:

A jak się nazywają? Irmusia, Houserka, a Wasi lekarze? Może mi się przydać na przyszłość
ludwin&ludwin

kupiłam właśnie małej 6 bodziaków, 2 aukcje po 3 sztuki, za łączną kwotę koło 20 zł

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-27, 19:56   #2706
phdwao
Zakorzenienie

Cytat:
odkurzacz fajny, ale mi by turboszczotki brakowało (no na dywany jest niezastąpiona jednak)
fajna sprawa ta szczota, u nas kiepsko z dywanami mamy 2 wykladziny tylko ale rozważam dokupienie jej
Stary 2013-01-27, 20:01   #2707
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
fajna sprawa ta szczota, u nas kiepsko z dywanami mamy 2 wykladziny tylko ale rozważam dokupienie jej
eee ja przy wykładzinach bym się nawet nie zastanawiała tylko kupowała

Stary 2013-01-27, 20:03   #2708
phdwao
Zakorzenienie

Cytat:

kupiłam właśnie małej 6 bodziaków, 2 aukcje po 3 sztuki, za łączną kwotę koło 20 zł
ooo

---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ----------

Cytat:
eee ja przy wykładzinach bym się nawet nie zastanawiała tylko kupowała
zobacze jak mi bedzie kłaki wyciągąc najwyzej dopkupięchociaz do tych pomieszczen kot nie wchodzi
Stary 2013-01-27, 20:05   #2709
Irmusia81
Zakorzenienie

Cytat:
a może popołudniowa maruda po prostu, Luśka ma tak samo, do 12 aniołek, potem zaczyna być gorzej
u nas też tak jest

Cytat:
ooo mi to się może przydać
do tego konowała u którego prowadziłam ciążę już nie pójdę, skoro nie rozpoznał hipotrofii.
I cały czas mnie jeszcze nurtuje jedna rzecz - u Luśki była hipotrofia symetryczna, co by wskazywało na powstanie problemu już na początku ciąży. Tylko że ponoć na wszystkich USG było wsio ok, płód miał prawidłowe wymiary dla wieku ciąży. To samo stwierdzili w szpitalu, ale oni bardzo szybko rzucili okiem na te USG. I taką mam zagwozdkę, bo ja zawsze jak patrzyłam na poszczególne wymiary, to głowa była ok, ale reszta zwykle "za młoda" chociaż gin mówił, że ok. I nie wiem co o tym myśleć, czy gin miał rację, czy jednak trochę zbyt olewczo podszedł do tematu.
Z drugiej strony ciążę mi długo pociągnął mimo tych skurczy, no ale te USG...
a wiesz, co można było zrobić, gdyby ktoś wcześniej wykrył tę hipotrofię? Poza kontynuowaniem fenka jeszcze przez kilka tygodni. To się jakoś leczy?

Cytat:
Napisane przez depoison Pokaż wiadomość
dokładnie tak Jakoś w drugiej połowie listopada nagle dostała takiej gastrofazy, że zaczęła pochłaniać te słynne 240 ml, a czasem nawet 270 (czyli ponad 300 ml mieszkanki ).
Z rozszerzaniem diety podobnie - nigdy nie zdarzyło mi się wyrzucić napoczętej porcji, je tyle, ile jej dam (daję zazwyczaj 150 ml dość gęstej zupy i 120-150 ml owoców z kaszką).
faktycznie sporo je

Cytat:
Napisane przez nel_a Pokaż wiadomość
j
Chłopiec niesamowity! Otw3arty, gadatliwy, mądry cały czas mi coś opowiadał Nawet to że w przedszkolu należy do stokrotek i niegrzeczny jest Antoś
też lubię takie maluchy

Cytat:
Nasz pediatra za każdym razem mierzy małego i porównuje tylko wyniki czy przybrał.
u nas tak samo.

Cytat:
No i chciałam się pochwalić, że mój mały od jakichś 4 dni ostro trenuje podnoszenie na wyprostowanych rękach i idzie mu coraz lepiej i coraz chętniej Poza tym łapie mniejsze rzeczy, np. smoczek, za pomocą kciuka i palca wskazującego Mój mały kochany chłopiec

Cytat:
Napisane przez Linka25 Pokaż wiadomość
ja miałam innego lekarza prowadzącego ciążę, innego od usg; ten mój od usg to w ogole ciąż nie prowadzi
też tak miałam. Po prostu moja gin prowadząca ciążę skierowała mnie do specjalisty na te 3 najważniejsze badania usg.

Cytat:
Napisane przez chce_byc_mama Pokaż wiadomość
no i Amelka ma katar
biedna

Cytat:
Napisane przez wanilllka82 Pokaż wiadomość
no to odkryłam czemu Młode takie wrzaskliwe, idą mu trzy zęby na raz u góry dwójka już się prawie przebiła, i jedynka minimalnie
ojej, biedactwo malutkie
Irmusia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-27, 20:11   #2710
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
a wiesz, co można było zrobić, gdyby ktoś wcześniej wykrył tę hipotrofię? Poza kontynuowaniem fenka jeszcze przez kilka tygodni. To się jakoś leczy?
podobno nie (znaczy można podjąć terapię hormonem wzrostu, ale to jest koszmarnie drogie)
ale ciąża musi być bardzo dokładnie monitorowana, bo poza szeregiem różnych tam rzeczy, istnieje ryzyko obumarcia płodu po 36 tygodniu, niedotlenienia dziecka przy porodzie i śmierci okołoporodowej. Gdybym wiedziała co się u mnie święci robiłabym lepsze USG, na lepszym sprzęcie i być może położyła do szpitala pod koniec, żeby wszystko było w 100% pod kontrolą. Teraz sobie cały czas myślę, ile szczęścia mieliśmy...

Stary 2013-01-27, 20:11   #2711
wvictoria
Wtajemniczenie

Cytat:
Mój też

mąż namawia mnie na oglądanie horroru

3majcie kciuki!!!
dobrej nocy

Cytat:
ludwin&ludwin

dziękuję

pokaż

A przy okazji, kupiłam małemu dwie pary spodni
http://allegro.pl/98-2-3l-baker-boy-...952447463.html
http://allegro.pl/98-2-3l-denim-popi...952447493.html

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-01-27, 20:13   #2712
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
fajne

a ja kupiłam takie
http://allegro.pl/show_item.php?item=2965868634
i takie
http://allegro.pl/show_item.php?item=2971120112
nic szczególnego, do zdarcia po domu (no, te część to może i wyjściowa)

Stary 2013-01-27, 20:14   #2713
phdwao
Zakorzenienie

kupiłam dzis niekapek, licze na niego
Stary 2013-01-27, 20:14   #2714
Maciejka__
Zakorzenienie

Phdwao - gratuluję zakupu. Kolor ładny i praktyczny równocześnie. Różnią się chyba tym, że xlr ma regulowany podnóżek, a xt "wygodny". Ciekawe, kiedy dostanę Volo.
Cytat:
Jak na niejadka to nie tak mało. Moja jak już nauczyła się całkiem ładnie jeść sama (tzn. wkładać łyżeczkę do buzi), to zaczęła ją łapać drugą rączką, przekręcać w buzi, machać... i znów jest tak samo "czysta" jak na początku.
Maciejka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-27, 20:15   #2715
Irmusia81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mandragorrka Pokaż wiadomość
Super, że jesteś zadowolona.
Ja tymczasem marzę o słońcu, wodzie, piasku... Chcę ciepełka
ja teeeż!!!

Cytat:
Ja chyba powinnam sobie załatwić trochę piasku, miskę z wodą i lampę na twarz - prawie jak wakacje
Woda, piasek, słońce....

Cytat:
No i kolejne osiągnięcie mojego syna - podnosi dupkę do góry i podkurcza nóżki jeszcze nie umie się przesunąć ale to już pewnie wkrótce
super

Cytat:
hej

wróciliśmy z wojaży mamy parasolke dla Jasia zdecydowalismy sie na tę w takim samym kolorze, do tego dobraliśmy super śpioworek w tej barwie małemu jeszcze kupiłam kutke na wiosnę i szaliczek w zarze, a sobie ubrania do pracy i szpilki, a i odkurzacz kupiliśmy, ciągnie jak głupi Mały był bardzo grzeczny bo zainteresowany sklepami, ale przez to nie chciał jeść

Idę Was nadrobić
bardzo ładny kolorek

Cytat:

Dziewczyny pytałyscie o jogurt-ja podaję owoce&jogurt HIPP, mały wciąga cały słoik, czasem 3/4 a to ma 160g także ladnie, jak zje mało w dzien do wieczorem mu zapodaję, musze dokupic, bo miałam 2 na próbe. Fajna sparwa i zadne uczulenie nie wyszło
dzięki

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-01-27, 20:16   #2716
wvictoria
Wtajemniczenie

Cytat:
też tak miałam. Po prostu moja gin prowadząca ciążę skierowała mnie do specjalisty na te 3 najważniejsze badania usg.
U kogo robiłaś to usg? Może mi się przydać na przyszłość

btw. myślałam, że jestem w ciąży @ mi się spóźniała, a w ciągu tego miesiąca zapomniałam brać regularnie tabletki... no ale nie jestem. I wiecie, że jestem rozczarowana?

Stary 2013-01-27, 20:19   #2717
Mandragorrka
Zakorzenienie

Ech poczytałam wcześniej i jak zabrałam się za pisanie to zadzwoniła koleżanka, która mieszka na przeciwko nas, że z naszego budynku leci dym i podjechały trzy straże pożarne. A my akurat u mojej mamy jesteśmy. Dzwoniliśmy do sąsiadów z naszego bloku, ale akurat tych z którymi utrzymujemy kontakt nie było w mieszkaniach. Więc się zebraliśmy i pojechaliśmy na mieszkanie. W sumie tam nic się nie działo. Tylko nieco stresu mieliśmy
Jak wróciliśmy do mojej mamy to dziecię właśnie zasypiało, po wcześniejszej kąpieli. Moja mama jest bezcenna

Cytat:
hej
wróciliśmy z wojaży mamy parasolke dla Jasia zdecydowalismy sie na tę w takim samym kolorze, do tego dobraliśmy super śpioworek w tej barwie małemu jeszcze kupiłam kutke na wiosnę i szaliczek w zarze, a sobie ubrania do pracy i szpilki, a i odkurzacz kupiliśmy, ciągnie jak głupi Mały był bardzo grzeczny bo zainteresowany sklepami, ale przez to nie chciał jeść
Super zakupy Też się muszę wybrać na szoping, tylko bardzo tego nie lubię i ciekawa jestem kiedy się zmobilizuję.

Cytat:
ja zrobiłam wywiad i i ja i tz mielismy zeby póxno, ok 7-go miesiąca więc mój maluszek pewnie ma czas
Nie wiem kiedy miałam pierwsze ząbki, a u małej póki co nic nie widać. Zresztą na ząbki jest czas, więc nie ma co się stresować.

Cytat:
No i kolejne osiągnięcie mojego syna - podnosi dupkę do góry i podkurcza nóżki jeszcze nie umie się przesunąć ale to już pewnie wkrótce
Pewnie króliś mobilizuje małego do ćwiczeń. Synuś z chęcią już by poganiał za Marianem

Cytat:
3majcie kciuki!!!
dobrej nocy

"To nie my daliśmy Ci życie...
To życie dało nam Ciebie..."

Mandragorrka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-27, 20:19   #2718
wvictoria
Wtajemniczenie

Cytat:
dziękuję

Cytat:
fajne

a ja kupiłam takie
i takie
dziękuję
podobają mi się takie dziewczęce... bardzo fajne

Cytat:

Cytat:
super
dziękuję

Stary 2013-01-27, 20:20   #2719
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:

btw. myślałam, że jestem w ciąży @ mi się spóźniała, a w ciągu tego miesiąca zapomniałam brać regularnie tabletki... no ale nie jestem. I wiecie, że jestem rozczarowana?
a wiesz, że mnie pewnie tak za półtora roku by pewnie ucieszyła? Nie rozkminiałabym czy chcę, czy boję się czy nie, stanęłabym przed faktem dokonanym i już

Phdwao co do ząbków - u nas jeszcze ich brak, chociaż objawy ząbkowania są od ponad miesiąca... Ale podobno i chyba nawet po pierwszych urodzinach dopiero mogą i pierwsze ząbki dopiero wychodzić i nie ma co się stresować. Córce mojej koleżanki zęby zaczęły iść jakoś późno, ale za to jak już zaczęły, to co weekend były nowe

Edytowane przez agunia82
Czas edycji: 2013-01-27 o 20:22
Stary 2013-01-27, 20:22   #2720
phdwao
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maciejka__ Pokaż wiadomość
Phdwao - gratuluję zakupu. Kolor ładny i praktyczny równocześnie. Różnią się chyba tym, że xlr ma regulowany podnóżek, a xt "wygodny". Ciekawe, kiedy dostanę Volo.Jak na niejadka to nie tak mało.
widziałam volo, fajny jest
Cytat:
Nie wiem kiedy miałam pierwsze ząbki, a u małej póki co nic nie widać. Zresztą na ząbki jest czas, więc nie ma co się stresować.
prawda Mandi
Stary 2013-01-27, 20:24   #2721
Mandragorrka
Zakorzenienie

Cytat:
Oby małemu się spodobał

"To nie my daliśmy Ci życie...
To życie dało nam Ciebie..."

Mandragorrka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-27, 20:24   #2722
wvictoria
Wtajemniczenie

Cytat:
Ech poczytałam wcześniej i jak zabrałam się za pisanie to zadzwoniła koleżanka, która mieszka na przeciwko nas, że z naszego budynku leci dym i podjechały trzy straże pożarne. A my akurat u mojej mamy jesteśmy. Dzwoniliśmy do sąsiadów z naszego bloku, ale akurat tych z którymi utrzymujemy kontakt nie było w mieszkaniach. Więc się zebraliśmy i pojechaliśmy na mieszkanie. W sumie tam nic się nie działo. Tylko nieco stresu mieliśmy
Jak wróciliśmy do mojej mamy to dziecię właśnie zasypiało, po wcześniejszej kąpieli. Moja mama jest bezcenna

Pewnie króliś mobilizuje małego do ćwiczeń. Synuś z chęcią już by poganiał za Marianem
Dobrze, że nic się nie stało ale stresik pewnie był.
Bo mamy są fajne! Nie to o teściowe

Wiesz, mały jak widzi Mańka to się wyrywa do niego. A on biedny ucieka bo Kuba zamiast głaskać to go ciągnie za sierść. Ale uczę go glaskać i mam nadzieję, że szybko załapie bo szkoda mi królinia.
A dziś mały jak widział Figara, psa moich rodziców, to aż się trząsł. A ta parówa (to pekińczyk) jest strasznym łasuchem więc żeby pokazał się malemu to go dziadek karmił łakociami Pies po dzisiejszym dniu ma na stówę pełen brzuch i nadwagę

Stary 2013-01-27, 20:25   #2723
Irmusia81
Zakorzenienie

Cytat:
podobno nie (znaczy można podjąć terapię hormonem wzrostu, ale to jest koszmarnie drogie)
ale ciąża musi być bardzo dokładnie monitorowana, bo poza szeregiem różnych tam rzeczy, istnieje ryzyko obumarcia płodu po 36 tygodniu, niedotlenienia dziecka przy porodzie i śmierci okołoporodowej. Gdybym wiedziała co się u mnie święci robiłabym lepsze USG, na lepszym sprzęcie i być może położyła do szpitala pod koniec, żeby wszystko było w 100% pod kontrolą. Teraz sobie cały czas myślę, ile szczęścia mieliśmy...
aha, całe szczęście, że u Was obyło się bez komplikacji.

Cytat:
Napisane przez wvictoria;38890229
A przy okazji, kupiłam małemu dwie pary spodni :)
[url
http://allegro.pl/98-2-3l-baker-boy-rozjasniane-jeansy-gumka-super-i2952447463.html[/url]
http://allegro.pl/98-2-3l-denim-popi...952447493.html
ooo fajne, ceny też

Cytat:
fajne

a ja kupiłam takie
i takie
super!

Cytat:
U kogo robiłaś to usg? Może mi się przydać na przyszłość

ad1. Dr Marcin Wiecheć- polecam przez duże P Świetny lekarz i bardzo sympatyczny człowiek.

ad2. Też byłabym rozczarowana, gdybym już coś podejrzewała
Stary 2013-01-27, 20:26   #2724
Maciejka__
Zakorzenienie

Cytat:
Nic straconego. Przecież wystarczy kilka razy zapomnieć o tabletkach.
Stary 2013-01-27, 20:27   #2725
wvictoria
Wtajemniczenie

Cytat:
a wiesz, że mnie pewnie tak za półtora roku by pewnie ucieszyła? Nie rozkminiałabym czy chcę, czy boję się czy nie, stanęłabym przed faktem dokonanym i już

Phdwao co do ząbków - u nas jeszcze ich brak, chociaż objawy ząbkowania są od ponad miesiąca... Ale podobno i chyba nawet po pierwszych urodzinach dopiero mogą i pierwsze ząbki dopiero wychodzić i nie ma co się stresować. Córce mojej koleżanki zęby zaczęły iść jakoś późno, ale za to jak już zaczęły, to co weekend były nowe
Ja to bym już chciała drugie dziecko Tylko zdrowy rozsądek mnie powstrzymuje. Ale nie zarzekam się. Może się okazać, że wrócę do pracy i od wakacji będziemy się starać o drugiego dzidziusia Wiem, że planowałam 2-3 lata przerwy ale plany są od tego żeby je zmieniać

Co do zębów - nie ma się co stresować. Wyjdą każdemu (!!!) dziecku. Dziewczyny, ząbkowanie nas nie minie Oby spokojne...

Stary 2013-01-27, 20:29   #2726
Irmusia81
Zakorzenienie

Cytat:
dobrze, że na stresie się skończyło
Stary 2013-01-27, 20:30   #2727
wvictoria
Wtajemniczenie

Cytat:
ooo fajne, ceny też

ad1. Dr Marcin Wiecheć- polecam przez duże P Świetny lekarz i bardzo sympatyczny człowiek.

ad2. Też byłabym rozczarowana, gdybym już coś podejrzewała
dziękuję

to lekarz od USG, tak?

no właśnie... ech...

Cytat:
Napisane przez Maciejka__ Pokaż wiadomość
Nic straconego. Przecież wystarczy kilka razy zapomnieć o tabletkach.
Nie kuś Już tłumaczyłam mojemu mężowi, że przecież zawsze mogę "wpaść" To było jak stanowczo mówił, że TYLKO jedno dziecko i na więcej się nie zgadza Na szczęście zmienił zdanie i mówi, że drugie dzieciątko będzie nie muszę "wpadać"

Stary 2013-01-27, 20:31   #2728
Irmusia81
Zakorzenienie

Cytat:
Ja to bym już chciała drugie dziecko Tylko zdrowy rozsądek mnie powstrzymuje.
skądś to znam
Stary 2013-01-27, 20:33   #2729
Maciejka__
Zakorzenienie

Cytat:
Gratuluję wielkiego sukcesu. Pomiędzy podkurczeniem nóżek a przesuwaniem trochę czasu może minąć.
Stary 2013-01-27, 20:34   #2730
Irmusia81
Zakorzenienie

Cytat:
to lekarz od USG, tak?

Nie kuś Już tłumaczyłam mojemu mężowi, że przecież zawsze mogę "wpaść" To było jak stanowczo mówił, że TYLKO jedno dziecko i na więcej się nie zgadza Na szczęście zmienił zdanie i mówi, że drugie dzieciątko będzie nie muszę "wpadać"
tak, od usg

Mój mąż też przeszedł podobną przemianę
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości