|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2731 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Łognisty jeździec,kinder bueno szklanka,chodź mężu miły,jam Twoja wybranka!PM20
Zapomniałam się pochwalić
wczoraj spotkaliśmy się z fotografem i.... podpisaliśmy umowę spisywał nasze dane do umowy i pyta się jaka sala? - nie mamy jaki kościół? - nie mamy jaki pakiet wybieramy? - nie wiemy
|
|
#2732 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Łognisty jeździec,kinder bueno szklanka,chodź mężu miły,jam Twoja wybranka!PM20
Cytat:
|
|
|
|
|
#2733 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() spokojnie, coś wybierzecie ![]() Cytat:
i nic mi się nie dzieje z paznokciami złego
|
|
|
#2734 | ||||
|
Zadomowienie
|
Dzień doberek!
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#2735 |
|
Zakorzenienie
|
najwcześniej sukienkę będziesz miała
![]() my mamy jak na razie: *salę *zespół *foto *video * panią od ciast najbliższe miesiące: - rezerwacja terminu i godziny ślubu w kościele (marzec) - przymiarki sukienki do zorientowania się (koniec lutego/marzec) a z mniej ślubnych rzeczy to mnie czeka wizyta u grzabalca 7.02
|
|
#2736 |
|
Zakorzenienie
|
my sale mamy zarezerwowaną na gębee ;d jutro jedziemy spisać umowę
![]() a ja ciągle szukam fotografa i kamezysty... szukam szukam i znaleść nie moge ![]() niestety ta P. Przytula miala juz mój termin zarezerwowany ![]() a jedna babka mi wyskoczyła, z ceną 7.500 tyś za fotografa i kamerzyste :O takie są ceny czy ja taka nieobeznana ;p? |
|
|
|
#2737 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A z resztą, tak jak pisałam. Zbieramy i czekamy do czerwca :/ Wtedy zadecydujemy czy damy radę na czerwiec 2014. Jeśli nie, będziemy myśleć co dalej
|
|
|
|
|
#2738 |
|
Wtajemniczenie
|
No my jak zwykle od d*py strony wszystko robimy
a Krooliczku spokojnie, jeszcze jest czas na wszystko
|
|
#2739 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję za piątkowe gratulacje
![]() Widzę, że rozmawiacie o butach a mi się marzą całe żebym mogła założyć pończochy ![]() Tak piszecie o mierzeniu sukien ślubnych, że aż nabrałam ochoty żeby po sesji wybrać się na przymiarki i w jakich najlepiej wyglądam
|
|
|
|
#2740 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Dojeżdżają na całą Polskę, z tego co mi mówili Do mnie mają jeszcze dalej. My chcemy fotoksiążkę, na pewno kran, a być może też coś dla rodziców na podziękowania. I nie wiem czy nam ceny podstawowej nie powiedzieli wyższej. Musiałabym na umowie zerknąć ![]() Cytat:
Mi niestety ona wyniszczyła paznokcie, że kilka miesięcy dojść do ładu nie mogłam Cytat:
Cytat:
Ja jak pytałam o termin u Przytułów to był komiks. 2 razy ktoś z tego terminu zrezygnował, a potem od razu pojawiliśmy się my Przeznaczenie ![]() Co do cen, to potrafią być baaaardzo różne. |
||||||
|
|
|
#2741 |
|
Zakorzenienie
|
Podajcie jeszcze jakis fotografów i kamerzystów ;d
bo ja oglądam i wszystko mi sie podoba ;p aaaa no i tez mamy panią od Ciast
|
|
|
|
#2742 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
takie też przymierze niby nie chciałam krótkiej, ale kto wie ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() dobrzy jesteście ;D Edytowane przez Kate Noir Czas edycji: 2013-01-28 o 11:35 |
|||
|
|
|
#2743 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://dworekkomorno.eu/2,56,dworek....otografii.html Nasza sala to sala balowa, zdjęcia od nr.21 krzesła są kremowe, z brązowym drewnem Tu jest zdjęcie z bliska: https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater Mi się wydaje, że fiolet będzie pasował, zresztą Ci Młodzi mieli fuksję i ładnie grało
|
|
#2744 |
|
Rozeznanie
|
dziewczyny nie wiem czy widziałyście czy nie ale dużo tu ciekawych uwag
http://powiedzmytak.pl/
|
#2745 |
|
Zakorzenienie
|
A powiedzcie mi dziewczyny ile płacicie za Dj?
|
|
|
|
#2746 |
|
Zakorzenienie
|
ja jeszcze nie mam orkiestry ale jak sie orientowałam to róznie biore 2000- 2200, przeróżne są ceny.
Mamy jedną na oku, a idziemy na zabawe gdzie oni beda grali to sobie pooglądamy jak grają ;p |
|
|
|
#2747 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Witam
lupinka współczuję choroby taty i życzę zdrowia dla niego! Pamiętaj, że na nas zawsze możesz liczyć ![]() monikkad ale super pomysł z tym teledyskiem Cytat:
velika i jak tam Twoja twarz? ![]() kroooliczek89 co Ci jest, że na l4 jesteś? zdrowia życzę! A co do wesela to nie martw się na zapas, pewnie jeszcze wszystko się ułoży ![]() Cytat:
pochwal się nimi Cytat:
też się wybieram z TŻ ![]() Cytat:
na tego Karola się zdecydowaliście? ![]() Cytat:
![]() Co do Walentynek to pójdziemy do kina jak będzie coś ciekawego, a jak nie to jeszcze nie wiem TŻ ma wtedy na rano więc na pewno się coś wymyśli zawsze jakoś obchodzimy to święto ![]() A co do pończoch to jeszcze się nad tym nie zastanawiałam nawet o butach też jeszcze nie myślałam
|
|
#2748 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Bo w niektorych salonach jest tak że zamawiają od producenta model na wystawę a jak ktoś chce kupić to albo ten z wystawy albo szyją w salonie taką a wiadomo taka sama w 100% nigdy nie wyjdzie
|
|
|
#2749 |
|
Zakorzenienie
|
My jeszcze nie mamy zespołu/dj'a, po sesji będziemy załatwiać. Ale planujemy wydać na to tak max. 2500zł
|
#2750 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
i jeszcze nad jeziorkiem fajnie tak![]() http://www.domsielec.pl/galeria1.php Na dolnej sali tylko że będziemy mieć okrągłe stoliki ![]() ---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ---------- Cytat:
|
|
|
#2751 |
|
Zakorzenienie
|
Ile mniej wiecej takie piekne suknie ślubne kosztują ;p ? bo ja sobie zdjęcia oglądam ale w sumie cen przy nich nie ma więc wogole sie nie orientuje.
Macie juz jakieś obeznanie w cenach ? Ile za szycie itp? |
|
|
|
#2752 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
jak dla mnie to mega dużo![]() ale może jakiś wyjątkowy film zrobi
|
|
|
#2753 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
)Cytat:
ale w tym roku nie pójdziemy bo będziemy na diecie nawet wińska się nie napijemy. Nic, chce się być szczupłym, trzeba cierpieć zawsze też sobie robiliśmy prezenciki jakieś, ale nie mieszkaliśmy jeszcze razem. Teraz w lutym budżet wyszedł nam bardzo napięty, więc chyba sobie darujemy, ewentualnie kupimy zestaw yerba mate dla nas obojga ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
#2754 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o szyciu nawet nie myślałam
|
|
#2755 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() My foto książki też będziemy brać dla siebie rodziców i mojego chrzestnego ![]() Ale tego nie mamy wpisane w umowie bo to wystarczy ze im powiemy po weselu ![]() Jedynie co będę jeszcze musiała dopłacić bo chce kamerzyste też na plenerze Ale to ta pani powiedziała że jakoś się dogadamy![]() My
|
|
|
#2756 |
|
Zakorzenienie
|
A co do podróży ślubnej to myśleliśmy o Wyspach Kanaryjskich na dwa tygodnie
i marzy nam się wylot prawie od razu po weselu tzn. w sobotę wesele, a w poniedziałek wylot
|
#2757 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o przepraszam to ja miałam mieć pomarańczowe i tak jakoś mi się skojarzyło Ale dobrze pamiętałam, że masz bardzo ładne krzesła i szkoda by było zakrywać je pokrowcem ufff rozmawiałam z ojcem i chyba trochę złagodniał... ale teraz chce mi zatrudnić studentów plastyki do wystroju sali W tej kwestii to może nawet jakoś się dogadamy
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2758 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Gratulacje! Jak tam przygotowania? Widzę że foto i video już zamówione, u mnie podobnie. Ja cały czas zastanawiam się nad kranem(czy jak to się pisze) ale to są dodatkowe koszta.
|
|
|
|
|
#2759 |
|
Rozeznanie
|
misia880 różne są ceny zależy od projektanta, salonu i przede wszystkim materiałów ... moja niestety kosztuje około 5 500 zł są i droższe i tańsze więc lepiej się wcześniej wybrać i sprawdzić
co do walentynek zapomniałam wspomnieć a potem na pewno wypierzemy się na jakąś kolacje
|
#2760 |
|
Zakorzenienie
|
Nadrobiłam Was i obiecuje już codzienną obecność teraz
jak wiecie w piatek się przeprowadziłam do TŻ i te trzy ostatnie dni były dla mnie straszne Kłóciliśmy się z TŻ o wszystko, a wczoraj o mały włos nie wróciłam do Mamy Mam nadzieje, że od dziś już będzie bo inaczej sobie wyobrażałam te nasze wspólne mieszkanie ze sobą kocham Go, ale jakoś ciężko się było dogadać. Wczoraj to nawet TŻ się popłakał (nigdy nie widziałam Go płaczącego ). Zrobiliśmy sobie rozpiskę budżetu i już wiemy, że nie będzie łatwo. Na takie wesele jakie ja bym chciała musielibyśmy zbierać 2 albo nawer 3 lata i najprawdopodobniej przeniesimy termin na wrzesień 2014 (jak ustalimy dokładną datę dam Wam znać, żeby można było zmienić w kalendarzu). Dopiero musze zacząć pisać znów do jakiś restauracji kto podejmie się zorganizowania takie obiadu, poszukać jakieś taniej i dobrej opcji itd ale innego wyjścia na chwilę obecną nie ma. Taki obiad wiadomo wyjdzie nas taniej bo odpada w tym momencie koszt dj, alkoholu też będzie dużo mniej itd. Także ten rok będzie dla nas bardzo ciężki pod względem oszczędzania bo naprawdę mocno będziemy musieli zacisnąć pasa. Po zaręczynach będziemy jeszcze gadać z rodzicami jak to widzą. Myśleliśmy też o tym ślubie tylko w dwójkę gdzieś daleko, ale jednak nie wyobrażam sobie tego dnia bez Mamy, mojego Siostrzeńca itd teraz musiałabym się wziąć do jakieś roboty bo ciuchy dalej mam w worach, jakiś porządek trzeba by było w mieszkaniu zrobić bo jutro Babcia TŻ przyjeżdża (niby w odwiedziny do kotów), to musi jakoś wyglądać |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:17.

wczoraj spotkaliśmy się z fotografem i.... podpisaliśmy umowę 

Ale z tego co pisze magdalenka nie ma czego żałować

pochwal się nimi
jak dla mnie to mega dużo
kocham Go, ale jakoś ciężko się było dogadać. Wczoraj to nawet TŻ się popłakał (nigdy nie widziałam Go płaczącego