![]() |
#31 | |
na przekór do celu
|
Dot.: sesja ślubna w dniu ślubu czy później?
Cytat:
![]() zdefiniuj "zaraz". a dlaczego akurat tuż po ślubie chciałabyś być z mężem? dwie godziny po ślubie już nie? ![]() ![]() z mężem będziesz się widzieć całe życie i w wielu intymnych chwilach, które ilościowo zdecydowanie przebiją święta i imprezy z rodziną. pisałaś, że można mieć chwilę dla siebie i się sobą nacieszyć - czyli na sesji będziecie sobie robić samo☠☠☠ki w lustrze, bo fotografa nie będzie? ![]() ![]() ![]() jednak wyjaśniam: nie mam nic przeciwko wyjściu na sesję podczas wesela. w moich stronach zawsze się tak robi. więc Cię popieram. ale argumenty masz bardzo źle dobrane.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Rozeznanie
|
Nie spodziewałam się aż takiej dyskusji na temat sesji
![]() A więc plan jest taki - wychodząc z USC będziemy przechodzić przez rynek Legnicy i wtedy pstrykniemy fotki grupowe (wszyscy goście) na schodach Teatru Modrzejewskiej i zrobimy kilka zdjęć z rodzicami, świadkami itd - wszystko po drodze z USC do Kamieniczki (hotel-restauracja przy rynku więc nie ma sensu jeździć) a potem już weselicho ![]() ![]() Sesję zrobimy później, jednak opcja z byciem bardziej naturalnym chyba mnie przekonała - mam ładne, rude (naturalne), długie włosy i myślę, że w czerwcowym słońcu zdjęcia mogą wyjść super jak będę miała je rozpuszczone ![]() ![]()
![]() |
#33 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Rozeznanie
|
My będziemy mieć sesje w innym dniu bo chcemy taki plener a w dniu ślubu to nie możliwe
![]() http://www.youtube.com/watch?v=syfh-KGutJw Albo coś takiego ![]() http://slubzakopane.wordpress.com/20...em-pod-rysami/ Plener to nie jest dodatkowy koszt za fotografa i kamerzyste na wesele + plener ze wszystkim płacimy 2500tys. A do fryzjera pójdę drugi raz jedynie co to na plener może pomaluje się sama albo też pójdę do kosmetyczki. a na wesele to będziemy przed kościołem i salą robić grupowe zdjęcia a także pojedziemy z rodzicami i świadkami do jakiegoś parku albo coś w tym stylu ![]() Nam na weselu nie szkoda czasu bo mamy na 12 ślub i o 14 będziemy na sali więc do rana jeszcze daleko ale tak mi się spodobały tamte plenery że muszę któryś z nich mieć ![]() Ale nawet fotograf mówił że dla niego to jest lepiej w inny dzień nie musi się spieszyć ma dużo czasu można w różne miejsca pojechać ![]()
![]() |
#35 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na pewno nie chodzi mi o sytuacje że młodzi znikają a goście nie wiedzą o co chodzi Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Bo dwie godizny po ślubie jest wesele ![]() . Sesja to jest czas tylko dla małżonków ,bez stresu ,myślenia czy wszyscy sie dobrze bawią czy jedzenie wyjdzie ok etc. ![]() Poza tym zapomniałam tego dodać,- pewnie dlatego ale dla mnie ta wersja jest bardziej oczywista a dla was chyba odwrotnie - chodzi mi o taka sytuacje że sesja to jest pierwszy moment kiedy tak naprawde jest sie z małżonkiem - to znaczy jak młodzi nie widzą wczesniej sie i widzą sie dopiero "przy ołtarzu '" ![]() Widizłam też wersje że sesja jest przed ślubem ale wtedy też zazwyczja sie widzą się pierwszy raz tuż przed . Poza tym pisaliście że żal wam wesela , nie wiem czy oglądałyście jak wyglądają wesela za granicą - tam goście nie wreczaja prezentów młodym zaraz po ceremonii,przynajmniej ja tego nigdzie nie widizłam --wiec sesja nie skraca wesela ![]() Życzenia zazwyczaj sie nie składa osobiście sie utrwla np zapisuje nagrywa , fotografuje -Mi sie ta wersja bardziej podoba, bo wyobrażam sobie że takie stanie w wysokich butach , czase w upale alo chłodzie i przyjmowanie zyczen jest nieco męczace i niewiele sie z tego pamięta a życzenia zapisane zostaną na zawsze. Zresztą wesela trwaja naprawde długo,killknanaście godizn nieraz więc myśle zę te kilkadzisiat minut to nie jest tak dużo ![]() Ja preferuję wersje z krótką po ślubie, zamiast kolejki życzeń i z koktajlem dla gości ![]() Cytat:
![]() Ja to widze tak że goście sąodpowiednio poinformowani co jak i ile potrwa , jadą na miejsce wesela gdzie maja podawane przeąski i apperitif ,rozmawiają ze znajomymi i pewnie zapoznają sie z innymi i wpisują sie do księgi gości . Edytowane przez Dione Czas edycji: 2013-01-27 o 16:24 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
BAN stały
|
Moi teściowie przez wiele lat mieszkali w Szwajcarii,w tamtym rejonie co oni mieszkali to w ogóle wesele nie wygląda na wesele jak jest w Polsce.Śluby są rano ,ostatni ślub to godzina 13,wszyscy spotykają się w kościele,nikt nie załatwia transportu,po mszy goście wracają do domu albo do hotelu który sami sobie opłacą a wieczorem są zaproszeni na kolację do restauracji,kolacja kończy się tortem i po torcie zaczynają się tańce,nie ma ich dużo tylko kilka kawałków.
---------- Dopisano o 16:47 ---------- Poprzedni post napisano o 16:46 ---------- A plener jest zawsze w tym samym dniu ,zaraz po kościele młodzi jadą na plener |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Co do drugiego akapitu - taaaa wpadnijmy w skrajność ![]() ![]() Co do ostatniego - pisałaś, że i tak ludziom długo zajmuje znaim znajdą salę, zanim wszyscy się poznają itd (to chyba pisała z własnego doświadczenie, czyż nie? Czy tak na przypał? No więc zakładam, ze tak jest u Was w rodzinie na weselach). Otóż one chyba słabe logistycznie są, bo ja na żadnym do tej pory nie byłam, gdzie ludzie spóźnialiby się, bo szukają np sali ![]() ![]() Cytat:
DOKŁADNIE! Mocno słabe ![]() I gwoli ścisłości - ja tam też nic do tego nie mam. Mnie się to nie podoba, ale jak ktoś tak chce - jego wole. Autorka zapytała, co myślimy więc napisałam. Ale tekst, ze ucieka się na sesję, bo chce się spędzić czas sam na sam z mężem (i fotografem ![]() ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To że któś chce spedzic chwile z męzem/żoną nie znaczy że nie chce widzieć gości i od nich ucieka .Goście są ważni i maż jest ważny ale zawsze ktoś jest najważniejszy. i tak to sobie wyobrażam że jak ktoś bierze śłub to najbliższą osobą jest dla niego współmałżonek i jak go nie widiział pół doby to chce spędzić z nim czas i porozmawiac . Chyba juz wszystko wytłumaczyłam,w dodatku starałam sie podkreślic to co najważniejsze a ty dalej insynujesz nie wiadomo co wiec nie bede tego robic znowu tylko skopiuje to co napisłam : "Chodzi mi o to że ZARAZ po śłubie przez te 40 ,60 minut chciałbym spędzić czas głównie z tą najbliższą w tej chwili osobą , Z gośćmi bede przez 8 czy 10 godizn " " - chodzi mi o taka sytuacje że sesja to jest pierwszy moment kiedy tak naprawde jest sie z małżonkiem - to znaczy jak młodzi nie widzą wczesniej sie i widzą sie dopiero "przy ołtarzu '" ![]() Poza tym to nie jest mój pomysł ![]() I prosze przestań mi wmawiać że nie chce wesela nie lubie swoich gości etc. bo to jakiś absurd ![]() ![]() Cytat:
Pisłam że nie o 3 godiznach ale o jednej. Juz to trzeci raz pisze ![]() Cytat:
nie wiem na podstawie czego tak zakładasz, nie pisłam nic o tym że tak jest u mnie w rodiznie. Nie trzeba tego doświadczyć żeby wiedzieć że a) wesele i ślub odbywjąsie w róznych miejscach b) te miejsca moga byc od iebie położone w róznej odległości i c) goście mogąbyc z innych okolic i nie znać drogi Poza tym dla gości to nie jest czas na dotarcie tylko przede wszystkim na koktajl . ucieka ??? Zrozum to wreszcie nikt nigdzie, od nikogo nie ucieka. Po prostu goście i młodzi przebywają przez jakiś czas w innym miejscu i robią co innego. Potem sie widza z powrotem na weselu i bawią razem 12 godizn . Edytowane przez Dione Czas edycji: 2013-01-27 o 17:47 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Rozeznanie
|
Wydaje mi się, że nie ma co się kłócić - o gustach się nie dyskutuje
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#40 |
Wtajemniczenie
|
Ja tylko się zastanawiam dlaczego większość z Was pisze o sesji w dniu ślubu, że akurat w trakcie wesela. Byłam na kilku weselach w życiu i zawsze para młoda miała sesję zdjęciową jeszcze przed ślubem, a śluby były w godzinach 15 lub 16. I zawsze było tak, że jechali gdzieś na starówkę albo w jakieś inne urokliwe bliskie miejsca, jakieś parki albo coś i tam były sesje. Przecież tak można zrobić, wtedy się nie traci ani minuty z wesela
![]() ![]() Dlatego ja też tak zrobię, ale ja chcę jeszcze mega plener w wodzie, dlatego przed ślubem kilka fot, a reszta to już w inny dzień ![]() Ja akurat popieram stanowisko Dione, zdecydowanie ważniejsze są dla mnie zdjęcia z mężem z tego dnia niż fakt, że goście mogą przez kilka minut (nawet z pół godziny) pobawić się sami. Dlatego chociaż sesja będzie wcześniej to na pewno wyjdziemy na nocne ujęcia z kamerzystą. Co się gościom stanie?? Bez przesady, to nie małe dzieci! Ja mimo wszystko uważam jednak, że to goście są dla Pary Młodej, a nie odwrotnie. Ludu, to nasz dzień ![]() ![]() ![]() No ale to moje zdanie, gromów proszę na mnie nie ciskać ![]()
"Ludzie dbają o tych, którzy dbają o siebie!" ![]() Edytowane przez monikkad Czas edycji: 2013-01-27 o 18:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
BAN stały
|
A można też zaraz po weselu,pożegnamy ostatniego gościa i mykamy na plener
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
Nie przeczytałam całej dyskusji, ale wg mnie sesja tylko i wyłącznie w innym dniu. Dlaczego?
Dlatego, że jeśli sesja będzie w trakcie wesela, to będziesz się denerwować, że goście czekają, że chciałabyś już tam być. Dlatego, że ślub i wesele są raz w życiu i warto przeżyć każdą chwilę tego dnia i nie zabierać sobie tego sesją. Oraz najważniejsze - robiąc sesję w innym dniu możesz skupić się tylko i wyłącznie na zdjęciach, będziecie wyluzowani, nie będziesz się przejmować, że się pobrudzisz, ze coś za długo trwa. Takie zdjęcia zawsze są lepsze niż te robione w pośpiechu - tak wynika z moich obserwacji ![]()
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
spoko Dione
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ---------- PS. Jeszcze raz chce rozróżnić sesję ślubną a wyjście na 30 min na kilka zdjęć ![]() ![]()
![]() |
#44 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ale z tym, żeby jechać na sesję tuż po ślubie spotkałam się po raz pierwszy. Przecież pod salą goście czekają, aż Pan Młody przeniesię PMkę przez próg, no i toast... Zakładając w najgorszym wypadku że będzie padało, mają czekać godzinę w samochodach pod salą i czekac na młodych? Jak może być coctail w sali weselnej, skoro pierwsi jej progi powinni przekroczyć Młodzi... W moich stronach zwyczaj sesji w dniu ślubu jest wciąż popularny, jednak Młodzi jadą na nie po obiedzie i pierwszym tańcu. Goście się bawią i często nawet nie odczuwają nieobecności Młodych. Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#45 | ||||||||
Zakorzenienie
|
no właśnie niektórzy pisza jakby to były małe rozrabijące dzieci których na 5 minut nie mozna zostawić
![]() ![]() Cytat:
Jak ktos pisze że sukienka sie pobrudzi to ja pisze że nic nigdy takiego na zdjęciach na widizłam (a zdjec z sesji po weselnej i wesla później widizłam naprawde sporo ) Jak ktoś pisze że goście sami zostaną- przecież krzywdy sobie nie zrobią a co do nudy to można im coś zorganizowac ![]() Cytat:
![]() Najpierw krytykujesz wszystko co napisze wymyslając jakieś dziwne nadinterpretacie a jak ja sie produkuje żeby ci wyjaśnic i żebyśzrozumiała o co mi chodzi to ty ucinasz dyskuję ![]() ![]() Cytat:
Ze niby nad ranem ? Nie spotkałam sie z tym ale jak to ale wtedy jest super światło ![]() Cytat:
Cytat:
Jak to nie ? ja sie spotkłam z tym że fotografowie właśnie doradzają zeby młodzi ze soba rozmawiali byli swobodni śmiali sie ![]() Cytat:
a czemu obiad miałby stygnąc ? Chyba to młodzi ustalaja kiedy jest podany i nikt go nie poda zanim sie nie zjawią ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Mam wrażenie że wieksozsc osób ma pojecie tylko jak wyglądają polskie wesela gdzie sesje są nowościa i nie za bardzo jeszcze jest to zroganizowane ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Akurat ja jestem zwolenniczką polskich wesel i nie chciałabym byśmy szli za modą z zachodu i skracali przyjęcia weselne do kolacji i drinka. Huczne wesela są również elemntem naszej tradycji i historii. Sama osobiście nie byłam na weselu za granicą ale wielu moich znajomych było i wszyscy raczej byli rozczarowani ![]() Sesje nie są nowością. Jestem pierwszą w moim otoczeniu która będzie miała sesję innego dnia. Na wszystkich weselach na których dotąd byłam Młodzi uciekali po obiedzie na zdjęcia. Nie przeszkadzało mi to, ale osobiście mi się to nie podoba, więc nie chce miec tego u siebie po prostu. P.S a co do rozmów z mężem. Przecież równie dobrze możecie porozmawiać przy stole? W sensie, nie rozumiem o czym można rozmawiać przy fotografie, o czym nie możnaby pomówić siedzac przy swoich świadkach przy stole ![]()
07.07.2007r. Poczatek Wielkiej Miłości ![]() 25.08.2012r. Zaręczyny ![]() 29.06.2013r. Na ślubnym kobiercu ![]() Edytowane przez aniaa119 Czas edycji: 2013-01-27 o 23:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ucinam dyskusje, bo Twoje argumenty i tłumaczenia do mnie niestety nie przemawiają i nie chce mi się zwyczajnie wyszukiwać zdań, które świadczą o tym, że mogłam Twoje wypowiedzi zrozumieć po swojemu. Po co? Nie od tego jest wątek. Ja wyraziłam swoje zdanie w temacie i wystarczy ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#48 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Więc i tak uważam, że sesję można przesunąć np na dzień po weselu/poprawinach... My będziemy mieli sesję nad morzem i wesołym miasteczku, więc na pewno się pobrudzimy...A nie mam zamiaru co chwilę czyścić sukni (w przypadku sesji przed weselem/lub w czasie jego trwania)...Suknię dam do pralni dopiero po wszystkim ![]() Rozumiem, że każdy ma swoje zdanie kiedy najlepiej zrobić sesję, a le jak tu już jedna dziewczyna powyżej napisała, że sesja to trochę trwa...To na pewno nie jest kilka zdjęć... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja się spotykałam z tum, że młodzi jadą na sesję po pierwszym tańcu i np. jeszcze 2 piosenkach. Wtedy goście się bawią, a młodzi są na sesji. Ale ja uważam, że to nie jest fajne, nawet z perspektywy gościa, bo co to za wesele bez pary młodej? My mamy piękne otoczenie wokół sali, pewnie zrobimy kilka fotek w ogrodzie, ale prawdziwa sesja będzie w innym dniu. Nie chcę żeby mój najpiękniejszy dzień w życiu umknął mi na robieniu zdjęć, które można wykonać później.
![]() |
![]() |
#50 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A o sesjach ślubnych przed ślubem pierwsze słyszę..
![]() |
![]() |
#51 | |||
na przekór do celu
|
Cytat:
Cytat:
więc nie wiem, czy to jest rozłąka na kilkanaście godzin. w pojedynczych przypadkach może... Cytat:
także powtórzę się - ja się z tobą zgadzam, ale używasz słabych argumentów ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
BAN stały
|
macie sporo racji, ale ja np. wolałabym zniknać na te 2 h z mężem na sesję niż potem organizować makijaż fryzurę itd. tylko po to żeby zrobić zdjęcia. wg mnie to da się połączyć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
na przekór do celu
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dla mnie to nie jest problem, że przyjedzie o 12, da mi bukiet i pojedziemy na pół godzinną sesję. Będę miała po niej jeszcze co najmniej 3 godziny do ślubu. 12.00 czy 15.00 - co za różnica. Byłoby łał jakby zobaczył mnie dopiero w kościele, ale to nierealne, bo chcemy błogosławieństwo. Moim zdaniem wystarczy wstać wcześniej, umówić się wcześniej do fryzjera i kosmetyczki no i tyle. Ja pewnie i tak o 6 już będę na nogach ze stresu, znam siebie ![]() NO ALE TO JA ;]
![]() |
![]() |
#56 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Nie wiem czemu niekórzy piszą o sesji po ślubie o tym jak o czyms męczacym , coś lepiej przełożyc etc
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Wydaje mi chociaz oczywiscie wydaje bo ślubu nie brałam sie że to jednak jest różnica ![]() Raczej to jest chwila kiedy wy sie soba cieszycie a fotograf to utrwala ![]() ![]() Cytat:
![]() No w sumie tak . Ja nie preferuje takiej opcji dla mnie to jest takie bardziej pokazanie strojów i okolicy i oczekiwania a sesja ślubna powinna pokazywac to co po śłubie, jednak wiem że niektórzy tak robią. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Nie rozumiem sesu takich tekstów,nie pisłam nawet nie o sobie , bo -jak wspominałam narzeczonego nie mam i ślubu i obecnie ślubu nie planuje tylko tak sobie to wyobrażam że raczej państwo młodzi chcieliby zaraz po tym jak zostaną meżem i żoną pobrzebywać chwilę ze sobą a nie gonic od razu do gości . Jak wy tak nie uważacie, i wy wolicie spędzić ten czas z wujkami i ciociami i koleżankami to napiszcie 'a mi sie spieszy do gosci .kropka'. ![]() ![]() A c oza różnica? Pisze że zagranicą maja sprawdzone rozwiązanie na sesje - gościom sie robi koktajl .Wy piszecie o tym ze goście stojących pod drzwami o tym że bedziecie sie o nich niepokoić etc Ja pisze że mozna zrobić tak zagranicą. A może nie mozna ![]() ![]() Cytat:
I tak sie dzieje nie w całej Afryce tylko u Masajów ,a to jest jedno specyficzne plemię. Ja pisze o tym co się robi w wielu krajach ,na całym świecie . Cytat:
Że jak państwo młodzi sie decydują nie widziec do chwili slubu to mogą za sobą zatęsknić ? Że można zminić sposób wchodzenia na sale ?? Że państwo młodzi są dla siebie najważniejsi ? Że to normalne że chcą spędzić ze sobą chwilę po ślubie bez gości ? Ze gościom sie nic nie stanie jak zostaną sami ? Koktajl jest złym pomysłem? Ja sie ze mną zgadzasz to skąd ten złośliwy ton , dziwne domniemywania z tego co bede robic z moim przyszym mężem przed aparatem :/ Jak uważasz że argumenty mam słabe to podaj lepsze ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
na przekór do celu
|
Cytat:
![]() Ton nie złośliwy, tylko obalający twoje argumenty. Żadnych domniemań nie było, chodziło mi o samodzielne robienie sobie zdjęć, nie wiem o czym ty sobie pomyślałaś ![]() Swoje argumenty już podałam ![]() Co do tego, że jadąc w samochodzie na ślub jest się jeszcze narzeczeństwem, a nie małżeństwem - jestem prawie pewna, że emocje robią tyle, że nie czuje się w większości przypadków od razu różnicy ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez viva91 Czas edycji: 2013-01-28 o 22:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mozecie je miec dzień wczesniej Możecie miec je przed weselem Ale ty nie "obaliłaś" moich argumentów tylko wysmiałaś jeden z nich ![]() ![]() ![]() ![]() są przesmiewcze i wskazuja na kpine "zdefiniuj "zaraz". a dlaczego akurat tuż po ślubie chciałabyś być z mężem? dwie godziny po ślubie już nie? ![]() ![]() Poza tym uważam że małżeństwo to coś bardziej wyjątkowego niż zrobienie prawa jazdy Napisałam że młodzi sie rozstaja na kilknaście godzin to ze soba tęsknia Ty pislaś że rzadko Ale mi chodzi o właśnie takie przypadki Cytat:
![]() ![]() ciekawa jestem co ty pomyslałas ze by to mogło być krępujace Chodzi i o normalną sesje tak jaka maja młodzi z fotografem .Dla mnie to jest cieszenie sie sobą ,Chodzi o to ze mozna sie skupic na małżonku a nie na gościach :ehem: Cytat:
![]() Pisłam o chwili dla siebie,żeby ze sobą porozmawiac, .Chyba jest róznica jedne fotograf stojący kilknaście metrów dalej niż 120 cioć wujków koleżanke i dzieci każdy chce z toba porozmawiać zrobic zdjecie etc ? ,Zresztą jak ktos chce byc sam na sam to moze fotografa pod koniec sesji odesłac- zresztą i tak powienien zrobić zdjęcia sali ,dekoracji -i już masz chwile "intymności " Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale ok ,dla mnie ta chwila zaraz po ślubie spędzona z mężem jest ważna dla kogoś mozne nie byc, ok to jest spawa indywidualna ,kazdy to moze widzieć inaczej, kazdy czuje inaczej wiec mozna rozprawiać o tym długo i nikt nikogo nie przekona . .Ale co z reszta tego co pisałam ??? ![]() ![]() które ? Przeszukłam wszystkie twoje posty i tylko to ze suknia i tak sie pobrudzi jest według mnie podanym przez ciebie argumentem za sesją : |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 | ||||||||
na przekór do celu
|
Cytat:
przykład z "dwiema godzinami po" też był pytaniem retorycznym, nie trzeba nad tym dywagować. Cytat:
Cytat:
zaspokoiłam twoją ciekawość? Cytat:
No i ja nie spotkałam się jeszcze z sesją robioną po ślubie, a przed rozpoczęciem wesela. Zawsze była ona w trakcie zabawy. Cytat:
jeśli mogłabym zachowywać się spontanicznie z mężem podczas sesji to najchętniej położyłabym głowę na jego ramieniu, zamknęła oczy i rozmawiała, siedząc po turecku. no ale takich zdjęć z sesji nie chcę ![]() Cytat:
a było to w odniesieniu do twoich słów, że jadąc samochodem do kościoła nie są jeszcze małżeństwem - wracając z tego kościoła mogą nie czuć różnicy ![]() ty sobie wyobrażasz, a ja mówię z doświadczenia zaręczynowego. nie jestem w stanie przypomnieć sobie słów TŻ jak mnie prosił o rękę, bo emocje wzięły górę i mam jakby zaniki pamięci ![]() oczywiście, tak się może stać, nie musi. ale trzeba obie sytuacje brać pod uwagę. Cytat:
* tak jak wspomniałam, nie spotkałam się z sesją bezpośrednio po ślubie Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
BAN stały
|
my mieliśmy sesje w innym dniu, co prawda trzeba było się jeszcze raz czesać i malować.... ale na spokojnie mogliśmy zrobić zdjęcia, nikt nas nie gonił, a trwało to dobre parę godzin. Mój brat miał w dniu ślubu to oni nie potrzebowali mieć jakiejś ogromnej ilości zdjęć, to zależy co kto chce i oczekuje
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:50.