Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część III - Strona 6 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-28, 09:08   #151
mm111111
Wtajemniczenie

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część III

Dziewczyny help! Poszukuję tego T-shirtu z DIVERSA!!!!
Czy jakaś dobra dusza mogłaby zajrzeć do sklepu w swoim mieście i zakupić mi 2 szt. S i M tego t-shirta, pieniążki przelewam od razu z BZWBK! Będę BARDZO zobowiązana!!!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg t-shirt-diverse-girls-are-not-complicated.jpg (26,5 KB, 43 załadowań)
mm111111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-28, 09:10   #152
Madzia_M77
Zadomowienie

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część III

Cytat:
Napisane przez weronika7 Pokaż wiadomość
Cudowne są te ubrania Sylwii Majdan Aż żałuję,że dopiero teraz trafiłam na jej stronę, ale lepiej późno niż wcale I również jestem zdziwiona, że ona jest od "tego" Majdana, zupełnie mi do niego nie pasuje. Piękna z niej kobieta i widać, że ma klasę
Radzio ma rzeczywiście bardzo rozbieżny gust
Madzia_M77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-28, 09:12   #153
Forget_me
Zakorzenienie

Hej dziewczyny
Przez weekend tu nie zaglądałam, a tu już noy wątek i tyle do nadrobienia W weekend w ogóle ni miałam na nic czasu, szczerze mówiąc nawet go nie odczułam. Jak mi dziś zadzwonił budzik, to nie wiedziałam, co jest grane. Jeszcze dwa tygodnie będę miała takie ciężkie, a później już wolne. Ale jak na razie chyba będzie wszystko do przodu, co cieszy mnie najbardziej
W piątek namówiłam małżona do porobienia zakupów dla niego tym razem w Zarze Wpadł w taki szał kupowania, że aż go nie poznawałam Mam nadzieję, że będą na niego pasowały bo kurczę, fajne są
U mnie w końcu ocieplenie Jeszcze żeby ten śnieg zniknął, to już w ogóle by było cudownie
Forget_me jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-28, 09:25   #154
Ag4
AGA :)

Cytat:
Napisane przez mm111111 Pokaż wiadomość
Czy jakaś dobra dusza mogłaby zajrzeć do sklepu w swoim mieście i zakupić mi 2 szt. S i M tego t-shirta, pieniążki przelewam od razu z BZWBK! Będę BARDZO zobowiązana!!!
Ja póki co nie pomogę, bo w CH będę najszybciej w piątek/sobotę :/
Jeśli uda mi się szybciej (w czasie wyjścia służbowego) to obiecuję zobaczyć i jeśli będą to kupię.

Aga
Ag4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-28, 09:29   #155
julka910
Zakorzenienie

Anies a jak je prać? ręcznie można czy tylko pralnia? Bo się nakręciłam i chyba sobie coś zamówię W sumie jedna tunika od projektantki kosztuje tyle co sukienka z Zary a przyjemność nie do porównania.

Dowcip mi wyszedł spontanicznie ale doskonale Cię rozumiem bo miałam swój okres w życiu kiedy co miesiąc byłam w ciąży z innym facetem (z którym nigdy w życiu nie rozmawiałam nawet) a teraz ponieważ po ślubie zostałam przy swoim nazwisku część znajomych z miasta rodzinnego plotkuje że "wyniosła się do Warszawy, urodziła bogatemu facetowi dziecko a i tak ją zostawił, już jest po rozwodzie"

Kiepsko dziś spałam. W sumie nie wiem czemu, budziłam się co chwilę, nie mogłam się ułożyć.

Edytowane przez julka910
Czas edycji: 2013-01-28 o 11:52
julka910 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-28, 09:40   #156
julka910
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lena1209 Pokaż wiadomość
siedzę przed komputerem w pracy i śmieję się z tego co tutaj piszecie

Ja myślę,że sprzedaż u Sylwii wzrosła po tym jak Magda z passion4fashion pokazała się sukienkach,tunikach i T-schirtach widziałam zdjęcia z tej wizyty, faktycznie niezła reklama ale pamiętaj, że siła wizażu jest potężna masz świeży przykład kosmetyków rosyjskich w sklepie Kalina - już wiele razy pisałam, że niektóre marki powinny pomyśleć o jakiś rabatach dla najwierniejszych wizażanek za tą darmową reklamę i zaszczepianie zakupoholizmu

Masz rację, też niedawno doszłam do tego samego wniosku. Po pół roku takie ciuchy wyglądają jak szmatki Wolę zainwestować parę stów i mieć coś porządnego
Ja widzę po sobie, że zmieniłam baaardzo sposób robienia zakupów. Przede wszystkim planuję wydatki, przeliczam pieniążki i oceniam na ile mogę sobie pozwolić w pierwszej kolejności jest zawsze córka więc np marzec będzie dla mnie kiepski bo trzeba jej będzie kupić trochę nowych rzeczy. Paradoksalnie dla mojej córki nie żal mi wydać 200-300 zł na buty, na jeden sezon a dla siebie bym takich nie kupiła i nabieram ochoty na rzeczy drogie, porządne. To chyba wynika też z tego, że mam bardzo dużo różnych ubrań, nie mam specjalnych potrzeb, które muszę natychmiast zrealizować (no może buty ecco, które dziś zamówiłam).

---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ----------

Cytat:
Napisane przez Madzia_M77 Pokaż wiadomość
Radzio ma rzeczywiście bardzo rozbieżny gust
Dla mnie to on wciąż ma tłuste włosy i wygląda jak brudas, który dopiero wstał z łóżka
Stary 2013-01-28, 09:43   #157
fashionismypassion
Wtajemniczenie

Melduję się i ja

Muszę się z Wami podzielić czymś, co mną wstrząsnęło. Uwaga lojalnie uprzedzam filmik dla widzów o mocnych nerwach

http://www.youtube.com/watch?v=fMfB6...R0bDaw&index=1
fashionismypassion jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-01-28, 09:43   #158
Ag4

Cytat:
Napisane przez julka910 Pokaż wiadomość

Dla mnie to on wciąż ma tłuste włosy i wygląda jak brudas, który dopiero wstał z łóżka
Jest okropny!! Paskudny wręcz :/

Projekty S./ Majdan faktycznie kuszą

Julka co do pościeli to właściwie chyba żaden z przedstawionych przez Ciebie wzorów mnie nie urzekł jeśli już bym miała wybierać to z tej trójki wybrałabym ten środkowy.

Aga
Stary 2013-01-28, 09:44   #159
Goffka
Zakorzenienie

GG do Goffka

Cytat:
Napisane przez mm111111 Pokaż wiadomość
ja dziś bede.. więc jakby co moge zerknąc ale dostep do neta bede miec dopiero po 20 godzinie po pracy jesli chcesz wiedziec czy kupilam napisz mi smsa wysle numer na PW
Goffka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-28, 09:50   #160
fashionismypassion
Wtajemniczenie

Cytat:
I chciałam Was prosić o radę tylko proszę nie smiejcie się.
Córka mnie prosi o zakup różowej pościeli. Do tej pory skutecznie udawało mi się ją chronić przed wizerunkiem "różowej ksieżniczki" ale już się chyba nie da wybrałam 3 wzory ale nie mogę się zdecydować, którą zamówić. Doradzicie?
Jak ma być róż i wersja a'la księżniczka to na bogato - numer 1
Stary 2013-01-28, 09:52   #161
julka910
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ag4 Pokaż wiadomość
Jest okropny!! Paskudny wręcz :/

Projekty S./ Majdan faktycznie kuszą

Julka co do pościeli to właściwie chyba żaden z przedstawionych przez Ciebie wzorów mnie nie urzekł jeśli już bym miała wybierać to z tej trójki wybrałabym ten środkowy.

Mnie też nie urzekają, mają się małej podobać. Ja różowego nie lubię no ale jak córka mnie wciąż prosi to co zrobic? Dziś jak ją budziłam do żłobka to pierwsze jej słowa "mamusiu a kupis mi taka rozowa posciel?" więc coś jej zamówię, chyba wybiorę Sterntaler (nr 3 i 4) bo wiem, że mają świetną jakość (miałam dla małej kilka rzeczy od nich) więc pewnie i pościel będzie ładnie wykonana.

Edytowane przez julka910
Czas edycji: 2013-01-28 o 09:53
Stary 2013-01-28, 09:55   #162
fashionismypassion
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Forget_me Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny
Przez weekend tu nie zaglądałam, a tu już noy wątek i tyle do nadrobienia W weekend w ogóle ni miałam na nic czasu, szczerze mówiąc nawet go nie odczułam. Jak mi dziś zadzwonił budzik, to nie wiedziałam, co jest grane. Jeszcze dwa tygodnie będę miała takie ciężkie, a później już wolne. Ale jak na razie chyba będzie wszystko do przodu, co cieszy mnie najbardziej
W piątek namówiłam małżona do porobienia zakupów dla niego tym razem w Zarze Wpadł w taki szał kupowania, że aż go nie poznawałam Mam nadzieję, że będą na niego pasowały bo kurczę, fajne są
U mnie w końcu ocieplenie Jeszcze żeby ten śnieg zniknął, to już w ogóle by było cudownie
Witaj w klubie. Nasz weekend należał do tych aktywnych i w efekcie nie udało nam się poleniuchować Przy czym weekendy zazwyczaj wiążą się z ambitnymi planami i w tym wszystkim człowiek próbuje jeszcze wygosporadować czas na leżakowanie. O losie
Stary 2013-01-28, 10:02   #163
Lena1209
Wtajemniczenie

Cytat:
To prawda, też się już nauczyłam. Dzisiaj pójdę reklamować sukienkę do Reserved która po 1 założeniu wygląda jak bym nią podłogę umyła

Dziewczyny, jak w Kalinie pojawi się szampon z chili to dajcie znać, ok?
Mam bluzeczkę z Reserved,która zmechaciła się dlatego rzadko tam kupuję. W Mohito również trzeba uważać,często podczas zakupów sprawdzam skład. Niestety w każdej sieciówce może trafić się bubel

Cytat:
Ja widzę po sobie, że zmieniłam baaardzo sposób robienia zakupów. Przede wszystkim planuję wydatki, przeliczam pieniążki i oceniam na ile mogę sobie pozwolić w pierwszej kolejności jest zawsze córka więc np marzec będzie dla mnie kiepski bo trzeba jej będzie kupić trochę nowych rzeczy. Paradoksalnie dla mojej córki nie żal mi wydać 200-300 zł na buty, na jeden sezon a dla siebie bym takich nie kupiła i nabieram ochoty na rzeczy drogie, porządne. To chyba wynika też z tego, że mam bardzo dużo różnych ubrań, nie mam specjalnych potrzeb, które muszę natychmiast zrealizować (no może buty ecco, które dziś zamówiłam)
Ja o kosmetykach rosyjskich dowiedziałam się w październiku z różnych blogów, później przeczytałam o nich również na Wizażu na watku dla 30 i 40 latek W tej chwili skończyłam testowanie serum do 35 lat (bardzo fajne,lekkie,nie zapycha,stosuje pod makijaż) i powoli kończę maskę drożdżową(wczoraj nałożyłam ją na 15 min. i włosy są miękkie,lejące,takie,jak lubię ).

W Twojej kolejnej wypowiedzi rzucił mi się w oczy fakt,że jako matka w pierwszej kolejności myślisz o zakupach dla córki (niestety znam dziewczynę,która mówi,że potrzebne są jej nowe bluzeczki i buciki a jej dzieci biegają w starych,znoszonych szmatkach ).

U mnie z wiekiem również zmienia się sposób robienia zakupów Nie mam potrzeby wracania do domu z pełnym bagażnikiem ,wolę kupić mniej,dobrej jakości i coś klasycznego. Oczywiście wiąże się to zawsze z wydaniem większej kwoty ale zawsze powtarzam sobie,że zasługuję na to,w końcu po to pracuję aby sprawiać sobie przyjemności
Lena1209 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-28, 10:04   #164
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fashionismypassion Pokaż wiadomość
Witaj w klubie. Nasz weekend należał do tych aktywnych i w efekcie nie udało nam się poleniuchować Przy czym weekendy zazwyczaj wiążą się z ambitnymi planami i w tym wszystkim człowiek próbuje jeszcze wygosporadować czas na leżakowanie. O losie
Może teraz się uda :P Przynjmniej Tobie, bo ja znowu spędzę go na egzaminach, z notatkami w dłoni
Mnie jeszcze z soboty na niedzielę małżon obudził, bo miał ostatni zjazd i z grupą studyjną poszli na imprezę Jak wrócił, to kręcił się po pokoju, a ja przez to wybudzona później usnąć nie mogłam
Stary 2013-01-28, 10:10   #165
julka910
Zakorzenienie

Cytat:
Mam bluzeczkę z Reserved,która zmechaciła się dlatego rzadko tam kupuję. W Mohito również trzeba uważać,często podczas zakupów sprawdzam skład. Niestety w każdej sieciówce może trafić się bubel

Ja o kosmetykach rosyjskich dowiedziałam się w październiku z różnych blogów, później przeczytałam o nich również na Wizażu na watku dla 30 i 40 latek W tej chwili skończyłam testowanie serum do 35 lat (bardzo fajne,lekkie,nie zapycha,stosuje pod makijaż) i powoli kończę maskę drożdżową(wczoraj nałożyłam ją na 15 min. i włosy są miękkie,lejące,takie,jak lubię ).

W Twojej kolejnej wypowiedzi rzucił mi się w oczy fakt,że jako matka w pierwszej kolejności myślisz o zakupach dla córki (niestety znam dziewczynę,która mówi,że potrzebne są jej nowe bluzeczki i buciki a jej dzieci biegają w starych,znoszonych szmatkach ).

U mnie z wiekiem również zmienia się sposób robienia zakupów Nie mam potrzeby wracania do domu z pełnym bagażnikiem ,wolę kupić mniej,dobrej jakości i coś klasycznego. Oczywiście wiąże się to zawsze z wydaniem większej kwoty ale zawsze powtarzam sobie,że zasługuję na to,w końcu po to pracuję aby sprawiać sobie przyjemności
Zawsze mała jest na pierwszym miejscu. Kupuję jej wciąż drogie kosmetyki (choć pewnie mogłaby używać tańszych), soczki, kaszki, przekąski w sklepie eko, szynkę do kanapki najdroższą, mleko wciąż tą samą markę od urodzenia, wykupiłam jej zajęcia dodatkowe z tańca w żłobku, ubrania kupuję dość dobre choć zdarza mi się wylicytować coś używanego na allegro, więcej inwestuję w buty dla niej (zwykle wybieram markę ecco) bo zależy mi na wykształceniu zdrowej stopy i prostych kolan. Zresztą przy dziecku jest tak, że zawsze trzeba mieć zapas pieniędzy a nie wyczyścić się do zera - dziś dziecko zdrowe, rano budzi się z katarem i wtedy ta gotówka się rozmywa szybciutko.

Dopiero potem jestem ja ale nie narzekam, myślę że wiele matek zamieniłoby się ze mną. Zawsze powtarzam że na córce nie będę oszczędzać.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-01-28, 10:12   #166
katia84
Zakorzenienie

GG do katia84

Cytat:
Melduję się i ja

Muszę się z Wami podzielić czymś, co mną wstrząsnęło. Uwaga lojalnie uprzedzam filmik dla widzów o mocnych nerwach

jestem w szoku! 3 komody pełne kosmetyków!
katia84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-28, 10:13   #167
julka910
Zakorzenienie

Cytat:
Może teraz się uda :P Przynjmniej Tobie, bo ja znowu spędzę go na egzaminach, z notatkami w dłoni
Mnie jeszcze z soboty na niedzielę małżon obudził, bo miał ostatni zjazd i z grupą studyjną poszli na imprezę Jak wrócił, to kręcił się po pokoju, a ja przez to wybudzona później usnąć nie mogłam
Kochana... wiem, że sesja i praca jednocześnie to jeden wielki kocioł. Ale jak skończysz studia to być może zatęsknisz za studenckim klimatem Tak czy inaczej ja za Was wszystkie trzymam kciuki

A próbowałyście np wspierać się jakimiś suplementami diety w czasie sesji? teraz np osto reklamują środek o nazwie "Sesja" - ciekawe jakie to daje efekty.
Stary 2013-01-28, 10:21   #168
blekitne_niebo
Zakorzenienie

Sesyjne suplementy diety to ściema. Efekt pobudzający i zwiększający pamięć oraz koncentrację dają jedynie konkretne substancje czynne w lekach, ale mocno odradzam tego typu działanie

Najlepsze na sesyjny czas jest zdrowe odżywianie i sport
blekitne_niebo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-28, 10:26   #169
Lena1209
Wtajemniczenie

Cytat:
Melduję się i ja

O rany jaka kolekcja Właśnie przypomniało mi się,że powinnam kupić sobie nowe pędzle do makijażu

Cytat:
Zawsze mała jest na pierwszym miejscu. Kupuję jej wciąż drogie kosmetyki (choć pewnie mogłaby używać tańszych), soczki, kaszki, przekąski w sklepie eko, szynkę do kanapki najdroższą, mleko wciąż tą samą markę od urodzenia, wykupiłam jej zajęcia dodatkowe z tańca w żłobku, ubrania kupuję dość dobre choć zdarza mi się wylicytować coś używanego na allegro, więcej inwestuję w buty dla niej (zwykle wybieram markę ecco) bo zależy mi na wykształceniu zdrowej stopy i prostych kolan. Zresztą przy dziecku jest tak, że zawsze trzeba mieć zapas pieniędzy a nie wyczyścić się do zera - dziś dziecko zdrowe, rano budzi się z katarem i wtedy ta gotówka się rozmywa szybciutko.

Dopiero potem jestem ja ale nie narzekam, myślę że wiele matek zamieniłoby się ze mną. Zawsze powtarzam że na córce nie będę oszczędzać.

Cytat:
Kochana... wiem, że sesja i praca jednocześnie to jeden wielki kocioł. Ale jak skończysz studia to być może zatęsknisz za studenckim klimatem Tak czy inaczej ja za Was wszystkie trzymam kciuki
Skończyłam studia daaawno temu i tęsknię... Ja też trzymam kciuki za Was dziewczyny

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-01-28, 10:32   #170
Ag4

Ja podczas sesji brałam lecytynę

Aga
Stary 2013-01-28, 10:34   #171
Madzia_M77
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez katia84 Pokaż wiadomość
OMG, ilość pędzli mnie zabiłai tekst: Ha, they looks like a books! (o paletach)

Poza tym nie czaję, jak technicznie można tego używać na bieżąco, ja zmieściłabym się w jednej szufladzie Chociaż kolekcja i organizacja imponująca.
Cytat:
Napisane przez blekitne_niebo Pokaż wiadomość
Sesyjne suplementy diety to ściema. Efekt pobudzający i zwiększający pamięć oraz koncentrację dają jedynie konkretne substancje czynne w lekach, ale mocno odradzam tego typu działanie

Edytowane przez Madzia_M77
Czas edycji: 2013-01-28 o 10:35
Madzia_M77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-28, 10:39   #172
julka910
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blekitne_niebo Pokaż wiadomość

Właśnie się zastanawiałam czy one są w stanie choć odrobinę poprawić koncentrację, pobudzić i poprawić wydolność uczenia się. Ja nigdy takich rzeczy nie brałam choć pewnie by się przydało - piję bardzo dużo kawy, jem mało warzyw, mam wstręt do nabiału więc też jest go mało. To że zdrowe odżywianie jest najlepsze to oczywiście święta racja - sama mam doświadczenie, w czasie ciąży jadłam bardzo zdrowo i regularnie - nie miałam cellulitu, cera piękna, włosy piękne, samopoczucie rewelacja mimo ciąży i przytyłam tylko 11,5 kg. Od dwóch miesięcy chodzę na fitness 2x w tygodniu i też zauważam poprawę samopoczucia.

---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ----------

Cytat:
Skończyłam studia daaawno temu i tęsknię... Ja też trzymam kciuki za Was dziewczyny
Ja jestem kilka miesięcy po obronie mgr i czuję głód studiowania a najlepsze życie studenckie miałam na pierwszym roku no ale już nie wróci - nie powiem mężowi i córce ze po zajęciach nie wracam do domu bo idę z Aśką Baśką i Maryśką na imprezę (imiona przypadkowe)

---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ----------

Cytat:
Melduję się i ja

Dziewczyny a Wy czego macie najwięcej? Bo ja kocham torebki a najwięcej mam jednak butów ciuchów oczywiście nie zaliczam.
Stary 2013-01-28, 10:44   #173
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:

A próbowałyście np wspierać się jakimiś suplementami diety w czasie sesji? teraz np osto reklamują środek o nazwie "Sesja" - ciekawe jakie to daje efekty.
Pewnie za kilka lat zatęsknię Choć mówiąc szczerze za tymi ludźmi, z którymi teraz studiuję chyba raczej tęsknić nie będę Oczywiście zdarzają się wyjątki, ale w większości ludzie są dzwini delikatnie mówiąc Mają jakieś notatki, pokazują, ale skerować nie pozwalają, bo przecież "oni je dla siebie załatwili" To samo teraz na egzaminach. Jedna dziewczyna się poodgradzała termosem i napojami, żeby tylko nikt do niej nie patrzył i nie daj Boże czegoś od niej nie wziął Ale i tak hitem było zrobienie staroście jazdy, że kazal sie nam zebrać po 2 zł na jakieś kawy dla wykładowców Jakaś baba chciała potwierdzenia w rachunkach, czy na pewno te pieniądze pójdą na kawę No i dla sprawdzenia, ile kasy rzeczywiscie przeznaczył, bo jeśli cosik zostanie, to przecież powinien się z grupą rozliczyć Jakby nie poprosił o 2 zł, ale o 200
Także nie będzie za kim tęsknić, bo ta moja grupa to niezłe dziwolągi

A co do "wspomagaczy", to na mojej poprzedniej uczelni stosowałam tą Sesję. Nie iem, czy moja zdolność zapamiętywania się zwiększyła, ale teraz przezornie biorę lecytynkę, żeby umysł pracował jak należy

---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ----------

Cytat:
Dziewczyny a Wy czego macie najwięcej? Bo ja kocham torebki a najwięcej mam jednak butów ciuchów oczywiście nie zaliczam.
Zdecydowanie butów Cierpię chyba na butoholizm Ale buty to moja obsesja
Stary 2013-01-28, 10:46   #174
Lena1209
Wtajemniczenie

Cytat:
Właśnie się zastanawiałam czy one są w stanie choć odrobinę poprawić koncentrację, pobudzić i poprawić wydolność uczenia się. Ja nigdy takich rzeczy nie brałam choć pewnie by się przydało - piję bardzo dużo kawy, jem mało warzyw, mam wstręt do nabiału więc też jest go mało. To że zdrowe odżywianie jest najlepsze to oczywiście święta racja - sama mam doświadczenie, w czasie ciąży jadłam bardzo zdrowo i regularnie - nie miałam cellulitu, cera piękna, włosy piękne, samopoczucie rewelacja mimo ciąży i przytyłam tylko 11,5 kg. Od dwóch miesięcy chodzę na fitness 2x w tygodniu i też zauważam poprawę samopoczucia.
Sport bardzo dobrze wpływa na samopoczucie
Chodzę na 2x w tygodniu na zumbę i 1x w tygodniu na aerobik. W ubiegłym tygodniu miałyśmy przerwę od zumby ze względu na ferie a Pani od aerobiku rozchorowała się i zajęcia zostały odwołane. Z tego powodu cały tydzień miałam psychicznego doła

Ja jestem kilka miesięcy po obronie mgr i czuję głód studiowania a najlepsze życie studenckie miałam na pierwszym roku no ale już nie wróci - nie powiem mężowi i córce ze po zajęciach nie wracam do domu bo idę z Aśką Baśką i Maryśką na imprezę (imiona przypadkowe)

Zawsze można kontynuować naukę ale to już nie będzie to samo

Ja aktualnie odczuwam głód torebkowy U mnie w garderobie chyba tez więcej butów
Stary 2013-01-28, 10:49   #175
olka900
Rozeznanie

No tak, wyjechałam na weekend do rodziców, a tutaj się już porozpisywały na 6 stron

Cytat:
Ja również mam najwięcej butów, mam do nich jakąś słabość, w przeciwieństwie do torebek, których używam aż dwóch Teraz lecę pomyśleć nad wyborem specjalizacji
Stary 2013-01-28, 10:51   #176
julka910
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez olka900 Pokaż wiadomość
No tak, wyjechałam na weekend do rodziców, a tutaj się już porozpisywały na 6 stron

Ja również mam najwięcej butów, mam do nich jakąś słabość, w przeciwieństwie do torebek, których używam aż dwóch Teraz lecę pomyśleć nad wyborem specjalizacji
kosmitka
Stary 2013-01-28, 10:52   #177
fashionismypassion
Wtajemniczenie

Cytat:
O najbliższy weekend zapowiada się równie aktywnie, więc szanse są niewielkie

Cytat:
Napisane przez katia84 Pokaż wiadomość
Szok to dobre określnie.

Cytat:
O rany jaka kolekcja Właśnie przypomniało mi się,że powinnam kupić sobie nowe pędzle do makijażu

Cytat:
OMG, ilość pędzli mnie zabiłai tekst: Ha, they looks like a books! (o paletach)

Poza tym nie czaję, jak technicznie można tego używać na bieżąco, ja zmieściłabym się w jednej szufladzie Chociaż kolekcja i organizacja imponująca.
Po usłyszeniu wstępu spodziewałam się większej ilości kosmetyków natomiast 3 komody wypełnione po brzegi to zupełne zaskoczenie.
I jeszcze wstęp autorki, że ze wszystkich kosmetyków korzysta i jest to kolekcja na 2013 rok

Edytowane przez fashionismypassion
Czas edycji: 2013-01-28 o 10:54
Stary 2013-01-28, 10:59   #178
Olafia72
Raczkowanie

I chciałam Was prosić o radę tylko proszę nie smiejcie się.
Córka mnie prosi o zakup różowej pościeli. Do tej pory skutecznie udawało mi się ją chronić przed wizerunkiem "różowej ksieżniczki" ale już się chyba nie da wybrałam 4 wzory ale nie mogę się zdecydować, którą zamówić. Doradzicie?[/QUOTE]

Julka na bogu K.Tusk w zakładce Home są pokazane propozycje dziecięcych pokoików i tym samym pościeli dla małych księżniczek .
Propozycje o tyle ciekawe , że nie "przesłodzone" , więc może znajdziesz jakąś inspirację
Olafia72 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-28, 11:08   #179
julka910
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Olafia72 Pokaż wiadomość

Julka na bogu K.Tusk w zakładce Home są pokazane propozycje dziecięcych pokoików i tym samym pościeli dla małych księżniczek .
Propozycje o tyle ciekawe , że nie "przesłodzone" , więc może znajdziesz jakąś inspirację
Dzięki
Ach ta Kasia... zna się na wszystkim dziewczyna

U mnie pościel ma być różowa (zgodnie z życzeniem) wiec nie da się inaczej a pokój mała ma żółty, białe meble, dywan zielony... i teraz będzie różowa pościel

Dobra Kochane, biorę wzór nr 4.

---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ----------

Cytat:

Po usłyszeniu wstępu spodziewałam się większej ilości kosmetyków natomiast 3 komody wypełnione po brzegi to zupełne zaskoczenie.
I jeszcze wstęp autorki, że ze wszystkich kosmetyków korzysta i jest to kolekcja na 2013 rok
No ja już pisałam że jestem "kosmetykowym jaskiniowcem" więc mój umysł tego nie ogarnia
Stary 2013-01-28, 11:12   #180
katia84
Zakorzenienie

GG do katia84

Cytat:
kosmitka

Cytat:
Szok to dobre określnie.

ale patrząc chociażby na błyszczyki, zakładając, że używa jednego dziennie, to za ile dni sięgnie po tego samego??? normalnie łamigłówka matematyczna

Ja miałam ludzi na studiach tak nie zgranych, że szok! Lista była puszczana od przodu do tyłu. Jak wróciła z powrotem dziewczyny z przodu powykreślały puste miejsca, żeby nie daj Boże na następnych zajęciach ktoś się nie wpisał w puste okienko

A fochy "koleżanek" o to, że się dostało z czegoś lepszą ocenę

Cieszę się, że mam to za sobą Ale za to studia podyplomowe wspominam już lepiej
katia84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości