|
|
#91 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: JA WAM POKAŻĘ ! czyli step by step do 1 czerwca ;)
Cześć Dziewczyny
Ewa Chodakowaska się u mnie nie sprawdziła, nudzi mnie, dlatego już teraz zafundowałam sobie trening mojego ukochanego Shauna T i od poniedziałku ćwiczę to co lubię! |
|
|
|
|
#92 |
|
Raczkowanie
|
Ja w ogóle nie mogę się zmotywować do ćwiczenia w domu, dlatego cieszę się z karnetu na siłownię
|
|
|
|
|
#93 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#94 | |
|
Spaceroholiczka
|
Cytat:
![]() Znam ten ból. Kiedy jeszcze mój stan był dobry chodziłam do klubu FitCurves. Miałam o wiele większą motywację, bo spędzałam czas z innymi osobami, a atmosfera była świetna. Po prostu aż przyjemnie mi się ćwiczyło, mimo że wychodziłam mokra jak mysz. W domu nie ruszam się już tak chętnie. |
|
|
|
|
|
#95 | ||
|
Zadomowienie
|
Witam nowe dziewczyny
![]() Co do tych napadów obżarstwa to też tak mam. Zwłaszcza, gdy mam doła to lubię sobie podjeść... ---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ---------- Cytat:
Nuda, nuda, nuda...A Shaun T to chodzi Ci o Insanity?
|
|
|
#96 |
|
Raczkowanie
|
Ja niestety jestem tuż przed miesiączką, więc zaczęły się już napady jedzeniowe :< na szczęście jakoś przeżyłam weekend, jedynym grzeszkiem były sunbites w piątek wieczór, no i jedno piwko wczoraj...
waga stoi w miejscu, ale poczekamy!
|
|
|
|
|
#97 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#98 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A nawet jak chce sama poćwiczyć to łatwiej mi sie zebrać na siłownie![]() Cytat:
A i warunki w pokoju mam nienajlepsze. Najgorzej jak moi rodzice zauważą, że ćwiczę, to zaczyna się gadka, że w końcu się za siebie biore, bo gruba jestem;/ Nie mogę liczyć na ich wsparcie, więc z moim odchudzaniem się tak trochę 'kryję' Ja płacę za 129 zł za 30 dni za wejście 'all day' czyli mogę wchodzić ile razy chcę dziennie. Ale ostatnio podrożał, bo 2 miesiące temu kupowałam za 80;/ Cytat:
zachcianki plus pochlanianie zachcianek w ilościach hurtowych ^^
|
|||
|
|
|
|
#99 |
|
Rozeznanie
|
Suivi chodzi mi o Hip Hop ABS, Insanity zostawiam na wakacje, kiedy będę miała więcej czasu.
Ja przed okresem i w trakcie okresu pochłaniam duże ilości czekolady i po za tym mogę nic nie jeść, dziwnie trochę ze mną jest ![]() niumeej |
|
|
|
|
#100 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zapisałam sobie już to w kalendarzu. A od jutra zaczynam Zuzkę Light i to z nią poćwiczę kilka miesięcy, bo ma dużo filmików.
|
|
|
#101 | |||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
wypróbowałam juz chyba połowę diet, a żadna nie pomogła ważne, że jest jakaś aktywność ![]() Cytat:
![]() Cytat:
bo ja jestem chipsoholiczką i niestety ciągle jestem na nie narażona, bo albo mój TŻ albo ktoś ze znajomych Cytat:
tu chyba większość tak ma, ale jestesmy po to, żeby sie całego świństwa pozbyc z naszego menu Cytat:
powodzenia ważne jest zdrowe odzywianie, a to co ma zlecieć - zleci ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ja mam juz za soba szkolny weekend
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#102 |
|
Raczkowanie
|
Spokojnie nie tylko wy dziewczyny nie macie oparcie u bliskich. Zamiast motywować potrafią jedynie doła wykopać...
![]() Skampik- grzeszek od czasu do czasu nie zaszkodzi i to na samym początku gorzej gdyby to środek odchudzania był ![]() Od jutra kończą mi się ferie. Przez 10h w szkole nie bedę musiałą sie pilnować z podjadaniem bo nie ma czego..sklepik zamknięty czas do nauki. Tylko jak myśle o tej szkole... Na szczęście dzisiaj znów dietetycznie. Mykam do ćwiczeń. TRZYMAJCIE SIE DZIEWCZYNY Miesiączkowe napadanie ma jedzonko nawiedza mnie rzadko. Gorsze są potworne bóle przez które nie mogę nawet do szkoły chodzić...
|
|
#103 |
|
Raczkowanie
|
ja dziś totalnie na dnie. Wstałam o 10, na 13 jechaliśmy do teściowej na obiad, a tam ziemniaczki z koperkiem, schabiki, kotleciki z mąki i majonezu z kurczaczkiem, marcheweczka. Zjadłam połowę tego co zwykle jem,no i się zaaczęło : "co tak mało jesz? nie smakuje Ci?" Mówię,że chcę schudnąć,że dieta i ćwiczenia... Na nic, już widzę obrażoną minę teściowej. " No chociaż schabiczka,nic Ci się nie stanie i nie przytyje"...
zjadłam. Potem było ciasto jabłkowe, sałatka jarzynowa z majonezem... i Wino. źle.źle.źle. Nie mam siły ćwiczyć taka jestem objedzona.. |
|
|
|
|
#104 |
|
Przyczajenie
|
Ja własnie skończyłam ćwiczyć
nie wiem czy jestem w stanie coś zdziałać ze swoją dietą mam tylko nadzieję, że ćwiczenia coś pomogą
|
|
#105 |
|
Spaceroholiczka
|
Ja jeszcze poleniuchuję z piłką, bo spać nie mogę... A jutro z rana znów zrobię ten 7 min. trening.
Zastanawiam się, co zjeść na śniadanie. |
|
|
|
|
#106 |
|
Zadomowienie
|
Hej Dziewczyny! ;]
Zastanwiam się czy mnie przygarniecie? Podoba mi się ten wątek z uwagi na zdrowe odżywianie i ćwiczenia. Osobiście nie jestem zwolenniczką diet, aczkolwiek dwie mi się zdarzyło przerobić :P |
|
|
|
|
#107 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Witaj. Jaki masz cel?
|
|
|
#108 |
|
Zadomowienie
|
Mam 164cm i waże 64 kg, moim pierwszym celem jest 62 kg, ponieważ nigdy nie udało mi się zejść poniżej tej wagi :P, ale tym razem spróbuję do 59
Myślicie, że jest to możliwe? |
|
|
|
|
#109 |
|
Spaceroholiczka
|
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#110 |
|
Zadomowienie
|
Suivi widzę, że masz taki wzrost jak ja
i też nie stosujesz żadnej konkretnej diety ;] ćwiczysz sama w domu?
|
|
|
|
|
#111 |
|
Spaceroholiczka
|
goslawka - nie ważysz tak dużo w porównaniu do wzrostu
![]() Dziewczyny, w pierwszym poście widziałam, że była wspomniana jakaś tabelka. Już powstała? |
|
|
|
|
#112 |
|
Zadomowienie
|
Kaveri ja wiem, że nie ważę tak dużo ;] natomiast ważyłam prawie 70 i to jest ciąg dalszy mojej podróży ;]
|
|
|
|
|
#113 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jestem tego samego wzrostu i ważę 66 kg. Ustaliłam sobie niby 54 kg, ale to nie jest ostateczny cel, gdyż bardziej zależy mi na umięśnionej sylwetce niż takiej wychudzonej Mimo wszystko chciałabym ważyć poniżej 60 kg, bo widzę, że mam za dużo tłuszczu...---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ---------- Cytat:
soki, owoce itp.Ćwiczę tylko w domu ![]() Siłowe tak 3-4 w tygodniu
|
|
|
#114 |
|
Zadomowienie
|
Ja z ćwiczeniami w domu mam spory problem, bo po prostu nie mam weny żeby się zebrać :P
|
|
|
|
|
#115 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#116 |
|
Zadomowienie
|
Ja wiem i ja kiedyś się wezmę! Tylko najpierw muszę się ogarnąć i odgarnąć z rzeczami do zrobienia na tydzień temu :P
|
|
|
|
|
#117 | |||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a mama śmieje się najbardziej, bo zazdrości, że wogóle próbuję. Ona nawet nie chce spróbować, mimo że naprawdę powinna ze względów chociażby zdrowotnych.... ale ten sie śmieje kto się śmieje ostatni ![]() Cytat:
może spróbuj wytłumaczyć jej na spokojnie? niech przygotowuje dla Ciebie bardziej dietetyczne, skoro tak bardzo chce ![]() Cytat:
może nie tyle dietę, co zdrowe żywienie wprowadź. ciesteczka owszem - od czasu do czasu i w małych ilościach Cytat:
![]() Cytat:
![]() załozycielka wątku zniknęła do innego, więc nie wiem jak to bedzie Ja dzisiaj na nowo zmotywowana do walki
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#118 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#119 |
|
Spaceroholiczka
|
Mogłabym później spróbować taką zrobić, tylko że nikt nie zamieści jej w pierwszym poście. Chyba że ktoś założy inny wątek, kto stale się udziela (nie zniknie, jak sama właścicielka) i po prostu tam ruszy wszystko pełną parą
Jak było w założeniu.Melduję 20 minut SKALPELA |
|
|
|
|
#120 |
|
Zadomowienie
|
a nie można po prostu zrobić tabelki i ja raz w tygodniu wklejać tak po prostu w odpowiedziach? Tak pytam, bo w sumie się nie znam :P
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:37.

Nuda, nuda, nuda...
waga stoi w miejscu, ale poczekamy!

Minął już tydzień a ja znowu bez słodkości i mąki. Oby tak dalej. 
wypróbowałam juz chyba połowę diet, a żadna nie pomogła 
tu chyba większość tak ma, ale jestesmy po to, żeby sie całego świństwa pozbyc z naszego menu