|
|
#2701 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XLVII
- ogóra of kors ![]() obejrzelim z chuopinem 7 Psychopatów - ja nie ocenie czy to film dobry czy nei bo specyficzny, taki gatunek jak lubię, pastisz, trochi na Pulp Fiction idea wzorowany, ale za aktorstwo i moje mordy ukochane Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-01-28 o 00:32 |
|
|
|
#2702 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie śmierdzi, nie trzeba wychodzić i tyłka mrozić, człowiek napalony i pachnący...same zalety Nawet w łóżku można palić ![]() Cytat:
![]() W trakcie używania też go czuć, mniej ale i tak A potem cała lazienka pachnie obłednie Bym chciala takie perfumy....mogli by w YR wypuścić chociaż jaką wode kolońską o zapachu żelu kawowego... Pinia, a nie chodzi Ci przypadkiem o pikle ? obrane ogory w zalewie, pokrojone na paski , z wydrążonym środkiem? |
||
|
|
|
#2703 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2704 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o hesusie, mam wrażenie, że to było miliony lat świetlnych temu - i podobało misię dziś nie wiem czemu 2. no ale one są zazwyczaj słodkie tzn ja słonych nie spotkałam |
|
|
|
|
#2705 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
1..no...to były czasy ale u mnie skończyły się jakieś 10 lat temu w domu ...jak wypalilam papierochem wielgachną dziurę w nowej kanapie ![]() 2. No tak |
|
|
|
|
#2706 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
--- Nie znosiłam krytyki. Uważałam ją za coś poniżej wszelkiej godności. Było dla mnie niewyobrażalne żeby tak pisać osobie której się nie zna. Musiało minąć trochę czasu abym się nauczyla nie reagować
|
|
|
|
|
#2707 |
|
Zakorzenienie
|
Idę spać
Dobrej nockiUkąpany użyłem też peelingu...Więc mogę iść w objęcia Morfeusza ![]() Rano do pracy dniówka ![]() Dobrej
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#2708 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2709 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2710 |
|
Zakorzenienie
|
Tobie to na pewno nie grozi
baw się dobrze ![]() dla mnie nawet 0,5 łyżeczki cukru w kawie to zbrodnia Znad gorzkiej kawy ![]() nie chcę do pracy, mam tyle roboty dziś ze aż mi słabo
|
|
|
|
#2711 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
Za to jadę prosto w ramiona mobbingu i dentystów... Mimo wszystko miłego dnia!
|
|
#2712 | |||
|
Panaroja
|
Znad
![]() Cytat:
Cytat:
![]() 2. Cytat:
, wydłużac wieku nie musza bo i tak wszyscy emerytowani pracują i tylko dzieki temu jeszcze się można czasem dostać ![]() 2. cherbatniki , czasem czekolada , owoce suszone , ptasie mleczko jak jest , ciasto jak jest , albo jakies ciacho luzem ,Kawusia wyłącznie gorzka z mlekiem , cherbata wyłącznie gorzka , chyba że jestem chora , to cukier plus cytryna albo sok z pigwy . Chipsów nie uznaję i apage chipsas a fogle to od dwóch tygodni chcę zrobić faworki i ciągle nie mam czasu/siły ![]() Nie chce mnie się w te odwilz wierzyć - u mnie dziś -15 było rano
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||
|
|
|
#2713 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
2. no, chociaz jedna! |
|
|
|
|
#2714 | ||||||||
|
Panaroja
|
kurde , wysłało mi posta w kosmos
![]() Cytat:
Cytat:
2.a jakies tvnturbo , diskawery i insze ? tam też są ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
2. ![]() [1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;38893208] Nie wyobrażam sobie mojej pobudki o 8 rano Toż to prawie środek nocy [/QUOTE] o biedaku , jak Ty się zaadaptujesz w brutalnym świecie dorosłych pracujących ![]() Cytat:
mniam odkąd pamiętam Cytat:
są jakies badziewiaste malinojezyny , to lepiej by kawe zrobili Cytat:
![]() 2.ale że co o , śniek pada
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||||||
|
|
|
#2715 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Ile sie goi pękniety obojczyk u doroslego chłopa? tak mniej wiecej? |
|
|
|
#2716 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
|
|
#2717 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2718 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2719 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kiedyś piłam herbatę z dwoma łyżeczkami, teraz nie wypiję nawet z jedną chyba że owocowąCytat:
A tak na serio to polecam tłuszcz do butów Profanacja ![]() Cytat:
teraz palę marakuję![]() Cytat:
Za mało ziarłam bo tylko wtedy jak se przypomłam![]() Cytat:
![]() Mić kiedy Ren udaje się tak wkleić ![]()
Edytowane przez SzatAnka71 Czas edycji: 2013-01-28 o 12:28 |
|||||
|
|
|
#2720 | ||
|
Konto usunięte
|
Takie żyły to majo przodowniki pracy, więc wiesz, jeśli teraz zaczniesz, to może za 20 lat się co pojawi
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Macham znad wyplutych płuc
|
||
|
|
|
#2721 | ||
|
Panaroja
|
Cytat:
Cytat:
i fogle guodna jesteeeem ![]() ---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ---------- ano fidzisz , ja źrem metodycznie i systematycznie , i tak jakby mi się we ubie mniej kręciło [1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;38897981] Macham znad wyplutych płuc [/QUOTE]Ty je lepiej pozbieraj i włóż na miejsce , bo jeszcze się mogą przydać
||
|
|
|
#2722 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2723 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Popieram wszystko moja slodyczowa siostro blizniaczko, jeszcze kruche korzenne ciasteczka |
|
|
|
|
#2724 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co innego styl ubierania się, każdy ma swój gust a o nich się nie dyskutuje
|
|
#2725 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
i groszek ptysiowy i krajanka biszkoptowa i wiśnie w czekoladzie i muszę klawiature wytrzeć W Pożegnaniu z Afryka jest taki mrożony tort bezowy z kremem chantilly nie nie , koniec , bo przez ten ślinotok się odwodnię
|
|
|
|
#2726 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2727 |
|
Zakorzenienie
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;38898723]To już chyba stan agonalny
[/QUOTE]Przeczytałam analny Skarb
Edytowane przez SzatAnka71 Czas edycji: 2013-01-28 o 13:13 |
|
|
|
#2729 |
|
Panaroja
|
tamtędy sie płuc nie wypluwa
![]() o , szczyt z wyplutymi płucami , jak wzniośle , jak Waryński Ludwik
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() Edytowane przez Parabelka Czas edycji: 2013-01-28 o 13:16 |
|
|
|
#2730 |
|
Zakorzenienie
|
Pacz, człek do śmierci się uczy a i tak gupi umrze
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:03.

- ogóra of kors 

dziś nie wiem czemu 

Dobrej nocki

cherbatniki , czasem czekolada , owoce suszone , ptasie mleczko jak jest , ciasto jak jest , albo jakies ciacho luzem ,Kawusia wyłącznie gorzka z mlekiem , cherbata wyłącznie gorzka , chyba że jestem chora , to cukier plus cytryna albo sok z pigwy . Chipsów nie uznaję i apage chipsas
a fogle to od dwóch tygodni chcę zrobić faworki i ciągle nie mam czasu/siły 
Kiedyś piłam herbatę z dwoma łyżeczkami, teraz nie wypiję nawet z jedną chyba że owocową
i fogle guodna jesteeeem