Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013 Cz.3 - Strona 88 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-28, 14:30   #2611
mela1234
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013 Cz.3

O tym, że weszło to i musi wyjść pisałam ja w pierwszym wątku. To jest tekst, który akuszerka powiedziała mojej babci jak rodziła pierwsze dziecko prawie 2 dni.
Aczkolwiek myślę, że w wielu rejonach Polski jest to popularne.
mela1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-28, 14:31   #2612
tweedledee
Zakorzenienie

Biorę się za sprzątanie i prasowanie, żeby nie było, że dużo gadam
Stary 2013-01-28, 14:31   #2613
katarzynkajg
Zadomowienie

Neni badanie robiłam u nas w szpitalu w laboratorium. Zawsze badania robiłam u mnie w przychodni na mostowej ale tam się długo czeka na wyniki, a że mieszkam na przeciwko szpitala to poszłam na próbę właśnie tam do laboratorium, a wynik jest na drugi dzień.

10.07.2013
Szymuś

Razem od 2003 roku
katarzynkajg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-28, 14:31   #2614
fiazo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez roxi1980 Pokaż wiadomość
hahaha - moja Ty idolko!!!

No i najważniejsze!!! Wizyta - wszystko ok, miałam szybkie usg (bo za tydzień genetyczne). Małe urosło, ma już 5,09 cm i goni swój termin, więc pojutrze zamiast się powitać z Wami w 12tygodniu, powitam się w 13! Taki tydzień ciąży gratis

Domcia - zmień mi tp. na 13.08 :)

wrzucam foto, choć z drukarką coś nie najlepiej, bo mało co widać (albo moje brzuszne ABSy tak skutecznie zamazały obraz... bo to pierwsze usg przez brzuchala, nie dowcipnie
za udaną wizytę, zdjęcie słabe ale widać co na nim jest

Synek
fiazo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-28, 14:31   #2615
Anulka_p
Zakorzenienie

Witajcie
Zabieram się za obiad, a później nadrabianie, ale już teraz stawiam kakao
Byłam dziś u lekarza. Dzidziol był dziś bardzo spokojny, nie chciał się bawić, ale też przerwócić tak żeby było widać co skrywa między nóżkami
Muszę z tą wiedzą czekać do kolejnej wizyty. Najważniejsze jednak, że wszystko jest w porządku. Dzidziol ma prawie 11 cm, rozwija się i jest cudny
Do tego jeszcze jedna dobra wiadomość: robiłam markery nowotworowe i CA 125 jest poniżej normy. To znaczy, że moja torbiel jest zupełnie niszkodliwa, co lepsze mniejsza. Na następnej wizycie się jej dokładniej przyjżymy z Panią doktor, ale jest nadzieja na jej zniknięcie

Uuuu, świętujemy
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-28, 14:33   #2616
sarna405
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tweedledee Pokaż wiadomość
Wózek będę mieć po siostrze jak i większość gadżetów Także chyba nieco opóźnię rozwój syndromu wicia gniazda

Mam dokładnie to samo Dzisiaj z nudów i ponieważ po raz pierwszy od wielu tygodni czuję się bardzo dobrze posprawdzałam parę imion. Tyle ze mnie. Wyrodna matka

Łącze się w bólu. Kurz osiągnął w magiczny poziam chyba 5cm
A chociaż przed ciążą uwielbiałam prasować - to teraz mam w kącie całą masę rzeczy - najgorsze, że TŻtowych, same koszule, a chłop nie ma w czym chodzić

No właśnie ja jestem chipsożercą i obawiam się, że całą paczkę spokojnie mogłabym wmłócić
Odmawiać sobie póki co zbytnio niczego nie musiałam, bo sam organizm odrzucał wszystko, co niezdrowe. Ale teraz, kiedy czuję się dobrze, odkrywam nowe smaki
Ledwo co zjadłam mandarynki, a już chodzi za mną sałatka z tortellini, którą wczoraj zrobiłam
Co to za sałatka ja chcę przepis bo bym coś zjadła ale nie wiem co....a co do czipsów to u mnie standard ja uwielbiam i jem
ciągle czymś zajętym i domagać się ze wszystkich sił, tego czego sie
pragnie."
sarna405 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-28, 14:33   #2617
katarzynkajg
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość
Witajcie
Byłam dziś u lekarza. Dzidziol był dziś bardzo spokojny, nie chciał się bawić, ale też przerwócić tak żeby było widać co skrywa między nóżkami
Muszę z tą wiedzą czekać do kolejnej wizyty. Najważniejsze jednak, że wszystko jest w porządku. Dzidziol ma prawie 11 cm, rozwija się i jest cudny
Do tego jeszcze jedna dobra wiadomość: robiłam markery nowotworowe i CA 125 jest poniżej normy. To znaczy, że moja torbiel jest zupełnie niszkodliwa, co lepsze mniejsza. Na następnej wizycie się jej dokładniej przyjżymy z Panią doktor, ale jest nadzieja na jej zniknięcie

Uuuu, świętujemy
No to super za wizytę i za dobry wynik markerów

10.07.2013
Szymuś

Razem od 2003 roku
katarzynkajg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-28, 14:35   #2618
iwona335
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez JustyskaU Pokaż wiadomość
Nawet ladny ten Twoj wozeczek,mi sie podobaja takie w stylu retro ale kola nie az bardzo wielkie,np taki

http://allegro.pl/wozki-retro-adamex...968073955.html

co wy na to?

---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ----------

super wózek, też za takim sie rozglądam, są super tylko boje sie ze bedzie ciezko nim kręcić
iwona335 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-28, 14:35   #2619
mela1234
Zakorzenienie

Coś mnie dziś w nocy jak wstawałam zaczęło uciskać między piersiami i do tej pory czasem czuję.
Stary 2013-01-28, 14:40   #2620
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Anulka
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-28, 14:44   #2621
Margosia__
Zakorzenienie

Cytat:
Łącze się w bólu. Kurz osiągnął w magiczny poziam chyba 5cm
A chociaż przed ciążą uwielbiałam prasować - to teraz mam w kącie całą masę rzeczy - najgorsze, że TŻtowych, same koszule, a chłop nie ma w czym chodzić

No właśnie ja jestem chipsożercą i obawiam się, że całą paczkę spokojnie mogłabym wmłócić
Odmawiać sobie póki co zbytnio niczego nie musiałam, bo sam organizm odrzucał wszystko, co niezdrowe. Ale teraz, kiedy czuję się dobrze, odkrywam nowe smaki
Ledwo co zjadłam mandarynki, a już chodzi za mną sałatka z tortellini, którą wczoraj zrobiłam
Jak Ci się nudzi to możesz do mnie wpaść posprzątać
Choć ja mam motywację- w czwartek przychodzi ksiądz, a w weekend przyjeżdżają moi rodzice Na cały tydzień, coś czuję, że spadnę z piedestału spamowców na wątku

Cytat:
Napisane przez Neni1984 Pokaż wiadomość
Hejo
Ale natrzepałyście stron, szalone
A u mnie remont pełną parą, a ja po śniadanku wyprowadziłam brzuszek na 2 godzinny spacerek Ale było faaaajnie U nas dziś 5 stopni, więc wiosnę czuć w powietrzu

A ja dziś 16tydzień zaczęłam
U nas też 5 Ale na minusie
Za kolejny tydzień

Cytat:
Witajcie

Uuuu, świętujemy
klask i: świetne wiadomości i jeszcze lepsze wyniki

Roxi tez brawa, tylko mi Cie nie zacytowało

Mały
Margosia__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-28, 14:52   #2622
mela1234
Zakorzenienie

Pisałyście o pączkach, kiedy jest tłusty czwartek? Babcia mi dała przepis na pączki które robiła jej mama czy nawet jej babcia jak pracowała jako kucharka w jakimś dworze. Są przepyszne.
Stary 2013-01-28, 14:54   #2623
fiazo
Zakorzenienie

Cytat:
Witajcie

Uuuu, świętujemy

Synek
Stary 2013-01-28, 15:00   #2624
Neni1984
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lachryma Pokaż wiadomość
Właśnie kupiłam książkę "Dziecko z bliska" Agnieszki Stein i mam nadzieje, że przyda mi się na przyszłość. Zwłaszcza na osławiony bunt 2-latka
Ooo też mam zamiar ją kupić Daj znać, czy warto
A ja dziś odebrałam z poczty "Pierwszy rok z życia dziecka" - zapowiada się ciekawie.
Cytat:
No i najważniejsze!!! Wizyta - wszystko ok, miałam szybkie usg (bo za tydzień genetyczne). Małe urosło, ma już 5,09 cm i goni swój termin, więc pojutrze zamiast się powitać z Wami w 12tygodniu, powitam się w 13! Taki tydzień ciąży gratis
Ale fajnie Fajnie dostać tydzień gratis
Cytat:
Napisane przez katarzynkajg Pokaż wiadomość
Neni badanie robiłam u nas w szpitalu w laboratorium. Zawsze badania robiłam u mnie w przychodni na mostowej ale tam się długo czeka na wyniki, a że mieszkam na przeciwko szpitala to poszłam na próbę właśnie tam do laboratorium, a wynik jest na drugi dzień.
Aaa. Ja chodzę do KCM na Bankowej.
Cytat:
Witajcie

Uuuu, świętujemy
No to świętujemy

Jak tak dalej będziecie gadać o pączkach to zrobię sobię tłusty poniedziałek I wtorek, środę i w końcu - tłusty czwartek
Neni1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-28, 15:05   #2625
surka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mela1234 Pokaż wiadomość
O tym, że weszło to i musi wyjść pisałam ja w pierwszym wątku. To jest tekst, który akuszerka powiedziała mojej babci jak rodziła pierwsze dziecko prawie 2 dni.
Aczkolwiek myślę, że w wielu rejonach Polski jest to popularne.
Cytat:
to ja, to ja i mój ulubiony tekst
No to moje drogie Pani, nie będę dochodziła która to napisała

Cytat:
wrzucam foto, choć z drukarką coś nie najlepiej, bo mało co widać (albo moje brzuszne ABSy tak skutecznie zamazały obraz... bo to pierwsze usg przez brzuchala, nie dowcipnie
za udaną wizytę, zdjęcie trochę nie wyraźne, ale słodkiego dzidziola widać

Cytat:
Napisane przez malinka0525 Pokaż wiadomość
Maciuś też mi się bardzo podoba i chętnie bym dała synowi tak na imię, ale mój mąż już jest Maciuś i mój szwagier też Maciuś, więc za dużo Maciusiów w rodzinie bym miała Pogubiłabym się. Teraz już się gubię bo jak szwagier z siostrą nas odwiedza, a ja np. wołam mojego Maciusia to odzywa się ten drugi
Ja tak kiedyś myślałam o Maciusiu po moim tacie a i tż na drugie Maciej ma, ale teraz to nie wiem czy Wiktor bardziej mnie nie pociąga

Anulka_p

za udaną wizytę i za spokojnego dzidziola oraz za super wyniki
surka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-28, 15:11   #2626
fiazo
Zakorzenienie

wrócił tż z pracy więc ja idę z kompa do wieczora drogie panie

Synek
Stary 2013-01-28, 15:13   #2627
Anulka_p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katarzynkajg Pokaż wiadomość
[/COLOR]Na Tvn Style od jakiegoś czasu leci cykl reportaży pt Siedem kobiet, dziś akurat leciał Siedem kobiet - karmienie piersią, zszokowałam się gdy pojawiła się kobieta która karmiła piersią dwóch synów (nie dosłyszałam w jakim wieku byli) ale na oko wyglądali na 3 i 5 lat dla mnie to szokujące karmić dziecko piersią do takiego wieku. A wy jakie macie zdanie na ten temat? Jeśli będzie wam dane karmić piersią to do jakiego wieku zamierzacie to czynić?
Myślę, że tak do roku. Dla mnie karmienie 4-5 letniego dziecka to przesada.

Cytat:
Napisane przez kallisto89 Pokaż wiadomość
Na najbliższą wizytę u gin mam się zgłosić z glukozą, była któraś z Was na takiej wizycie?
Cytat:
Napisane przez Margosia__ Pokaż wiadomość
No właśnie do gina z glukozą czy wynikami? I to nie za wcześnie? ma być chyba między 24 a 28 t?
Ja dziś dostałam skierowanie na glukozę 75. Kolejną wizytę mam 25 lutego, więc pewnie przed samą wizytą zrobię badania i będzie to 21 tc dopiero.
Kurcze teraz się zastanawiam czy dobrze, że już. Powinno się ją wykonywać dopiero po 24 tc??

Cytat:
Napisane przez kallisto89 Pokaż wiadomość
Tak mi się jakoś przypomniało, rozmowa mojej mamy z moją 3,5 letnią siostrzenicą:
-Lenka jak myślisz, co ciocia ma w brzuszku? Synka czy córeczkę?
-Może kotka?!...

A jak starszy braciszek wspomnianej wyżej Lenki (jak była w brzuszku) zapytany co by wolał, braciszka, czy siostrzyczkę stwierdził:
Co Bóg da to przyjmiemy...
Uwielbiam ich teksty
Słodziaki- dzieciaki

Cytat:
Napisane przez fiazo Pokaż wiadomość
pochwalę się wam moim spisem imion do analizy:

chłopięce: Adam, Adrian, Arkadiusz, Damian, Daniel, Filip, Gabriel, Grzegorz, Julian, Łukasz, Przemysław, Roman i Tomasz

dziewczęce:Agata, Agnieszka, Anastazja, Daria, Irena, Joanna, Julita, Justyna, Magdalena, Małgorzata, Marta, Milena, Natalia, Olga, Zuzanna

niektóre z nich już odrzuciłam bo się w rodzinie pojawiają ale i tak jeszcze sporo do analizy
Damian Mój mąż. Fajny z niego facet, więc to imię polecam
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-28, 15:22   #2628
tweedledee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sarna405 Pokaż wiadomość
Co to za sałatka ja chcę przepis bo bym coś zjadła ale nie wiem co....a co do czipsów to u mnie standard ja uwielbiam i jem
A bardzo prosta Gotuje tortellini z pieczarkami w osolonej wodzie, jak wystygnie wkrajam ogórka zielonego (w kostkę) i dodaje kukurydzę Czasami dodaję jajko, ale wczoraj nie miałam ochoty. I zazwyczaj robię do tego sos czosnkowy, bo bardzo fajnie pasuje + koperek, ale tym razem dodałam tylko majonez ze śmietaną i voila
Jestem strasznym makaroniarzem, sałatki wręcz ubóstwiam, także jakby któraś z was posiadała na takową fajny przepis, to bardzo proszę
Stary 2013-01-28, 15:23   #2629
Margosia__
Zakorzenienie

Cytat:
Pisałyście o pączkach, kiedy jest tłusty czwartek? Babcia mi dała przepis na pączki które robiła jej mama czy nawet jej babcia jak pracowała jako kucharka w jakimś dworze. Są przepyszne.
07.02
Cytat:
Ja dziś dostałam skierowanie na glukozę 75. Kolejną wizytę mam 25 lutego, więc pewnie przed samą wizytą zrobię badania i będzie to 21 tc dopiero.
Kurcze teraz się zastanawiam czy dobrze, że już. Powinno się ją wykonywać dopiero po 24 tc??
Kalisto też ma po 20 t
Pewnie jak wszystko zależy od gina

Mały
Stary 2013-01-28, 15:23   #2630
tweedledee
Zakorzenienie

Cytat:
Jak Ci się nudzi to możesz do mnie wpaść posprzątać
Choć ja mam motywację- w czwartek przychodzi ksiądz, a w weekend przyjeżdżają moi rodzice Na cały tydzień, coś czuję, że spadnę z piedestału spamowców na wątku
Nie, nie, aż tak mnie nie nosi
Nie mam sama żadnej motywacji, po prostu chcę w końcu wykorzystać moment lepszego samopoczucia i się odgruzować
Stary 2013-01-28, 15:24   #2631
kallisto89
Zadomowienie

GG do kallisto89

Pędzicie jak oszalałe 3 godziny mnie nie było i ledwo nadrobiłam

za udane wizyty

Cytat:
Napisane przez d0tkaaa Pokaż wiadomość
Wogole to powiedzcie mi od ilu m-c mozna klasc dziecko na mate taka edukacyjna? czy jak ona sie zwie? :P
Pytam bo Szwagierka przyjezdza za miesiac i mowila mi ze jak chce to mi kupi mate taka fajna dla dziecka bo jest fajna promocja 16Funtow a tu one kosztuja allegro 180 a smyk ponad 200... pokaze Wam i niewiem czy sie zdecydowac czy co?

http://direct.asda.com/Bright-Starts...html?cgid=6082
Ja bardzo chciałabym kupić taka matę ale rzeczywiście drogie są ja bym z takiej okazji skorzystała!

Cytat:
to moze faktycznie kupie jedziemy niebawem z TZ na zakupy a nawet porzadnych rzeczy na promocji nie ma haha

Robilyscie kiedys fileta z kurczaka duszonego z cebulka? ja wlasnie dzis mam zamiar zrobic,bo u tesciowej sie tym zajadam bo kotlet mi juz nie wchodzi a to mieso mmm tylko zastanawiam sie jak to trzeba troszke najpierw na oleju podsmazyc to tylko zeby z gory zmienilo lekko kolor czy cale bo ogolnie troszke pisze na przepisie i tesciowa tez mowila ze troszke delikatnie ale i tak niewiem?
ja lubie delikatnie podsmażyć, nie znoszę przesmażonego. A może przepisikiem sie podzielisz?

Cytat:
Napisane przez malinka0525 Pokaż wiadomość
Witajcie
Nie odzywałam się wczoraj bo tż mnie do lapka na dłużej nie dopuścił, a nie lubię pisać gdy mam zaległości w czytaniu.

Podjęliśmy decyzję w sprawie imienia dla naszej dotychczasowej Bezimiennej Księżniczki. Zdecydowaliśmy, że nasza córcia prawdopodobnie będzie miała na imię Milenka (o ile nie zachwyci nas jakieś inne imię ale myślę, że już zostanie takie jakie jest). No cóż, będziemy jednak tą rodzinką emenemsów bo wszyscy będziemy mieli imiona na "M" Przez jakiś czas zastanawiałam się nad Leną, ale po przeczytaniu znaczenia tego imienia zrezygnowałam bo od razu wyobraziłam sobie moje dziecko o imieniu Lena tupiące i bijące własną matkę, która nie chce się zgodzić na kupno nowej lalki, a Lena uparcie krzyczy i rozkazuje i grozi, że nie wyjdzie ze sklepu dopóki owej lalki nie otrzyma (Lena podobno ma cechy przywódcze i jest rządna władzy).
Ale za to czytając znaczenie imienia Milena od razu mi ulżyło i wyobraziłam sobie grzeczne spokojne dziecko uwielbiające spędzać czas ze swoją rodziną. I chyba to mnie przekonało i dzięki temu podjęłam decyzję (TŻ od początku chciał Milenkę).

A jeśli chodzi o porody to ja chyba wolę nie czytać opowieści na ten temat bo wtedy o wiele bardziej się boję i negatywnie się do tego nastawiam. Każda z nas i tak przeżyje to na swój sposób. Poza tym przecież tyle kobiet rodzi dzieci i dają radę, więc i my damy (tak się pocieszam). Skoro inne zniosły ten ból to znaczy, że to da się wytrzymać. Nie ma się co martwić na zapas.
Kurcze trafione to znaczenie imienia Lenka, moja siostrzenica własnie jest taka małą rządzicielką, cholerka z niej niesamowita

My się z mężem w ogóle nie możemy dogadać co do imienia

W kwestii zabawek to też stawiamy na najprostsze i ponadczasowe: klocki, piłeczki, itp. ale jak będzie naprawdę to się przekonamy

Ubranek też sporo dostaniemy po mojej siostrzenicy, tak samo jak łóżeczko, przewijaczek...

kallisto89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-28, 15:24   #2632
tweedledee
Zakorzenienie

Cytat:
07.02
To mam nadzieję, że domowymi pączkami będę mogła świętować dobre wiadomości po usg, bo mam 6tego
Stary 2013-01-28, 15:25   #2633
Margosia__
Zakorzenienie

Zamknęłam kota w łazience co by mi nie latał po świeżo umytej podłodze- już się boje co mi mała wredota na złość za to zrobi

Mały
Stary 2013-01-28, 15:26   #2634
kallisto89
Zadomowienie

GG do kallisto89

Cytat:
A bardzo prosta Gotuje tortellini z pieczarkami w osolonej wodzie, jak wystygnie wkrajam ogórka zielonego (w kostkę) i dodaje kukurydzę Czasami dodaję jajko, ale wczoraj nie miałam ochoty. I zazwyczaj robię do tego sos czosnkowy, bo bardzo fajnie pasuje + koperek, ale tym razem dodałam tylko majonez ze śmietaną i voila
Jestem strasznym makaroniarzem, sałatki wręcz ubóstwiam, także jakby któraś z was posiadała na takową fajny przepis, to bardzo proszę
Moja siostra taką robi

Cytat:
07.02

Kalisto też ma po 20 t
Pewnie jak wszystko zależy od gina
potwierdzam

Stary 2013-01-28, 15:26   #2635
Margosia__
Zakorzenienie

Cytat:
To mam nadzieję, że domowymi pączkami będę mogła świętować dobre wiadomości po usg, bo mam 6tego
Pewnie, że tak

Mały
Stary 2013-01-28, 15:27   #2636
d0tkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Większość z nas będzie miała używane rzeczy, na same nieużywane to niewiele osób stać Mimo, że dla Państwa Polskiego jesteśmy zbyt bogate
No a że potrzebuje dużo, dziecko się ślini, ulewa mu się, kupy przechodzą bokiem pampersa i trzeba je dość często przebierać
Mowilam ostatnio TZ o tym a on dziwna mina i mowi jak to? hahahah....

Cytat:
Nie sądziłam, że kiedykolwiek to napiszę, ale idę sprzątać bo mam jeden wielki burdel w chałupie- jak zwykle po weekendzie
no co tyyyyyyyyza prasowanie tez sie zabierasz??

Cytat:
Napisane przez fiazo Pokaż wiadomość
parę chipsów nie zaszkodzi, a całej paczki na pewno nie zjem
mama mówiła mi żeby nie patrzeć jak się coś chce to jeść tylko nie przejadać się
a i moja mama w jednej ciąży miała wskazanie, żeby wino wytrawne popijać dla lepszej krwi oczywiście w małych ilościach i nie codziennie
ciaza to nie jest choroba nie dajmy sie zwariować,sa rzeczy ktorych faktycznie nie mozna jesc,pic i wogole ale od czasu do czasu jak sie ma na cos ochote to nic nie zaszkodzi jak np chipsy.. ja ostatnio np musialam lyka piwa wypic bo myslalam ze umre i uschne ( Nie bijcie za to..)

mama robi fasolke po bretonsku mmm ja bede ta piers duszona robic pozniej zrobilismy juz zakupy bylam na chwile w pracy posmialysmy sie..brakuje mi tych dziewczyn moich,jutro jade sie przejechac tez do nich pogadac dluzejwymacaly mnie po brzuszku haha

mowie do mamy o tej dziewczynie co dala corce na imie tez Lena i mowie ze nie bede sie przejmowac cos tam cos a mama mowi

"zastanow sie porzadnie bo wiesz ze ona ma nasrane do glowy ostro" hahahahahahah .....
ale nie mieszka tu wyniosla sie gdzies z chlopem to moze? musze sie zastanowic

A najlepsza druga dziewczyna taka znajoma.. urodzila dziecko niedawno i ona nie pracuje,on nie pracuje no i faza bo on jej powiedzial ze jak wezmie kredyt (ok 15 tysi) i kupi mu auto to on pojdzie do pracy.. no i ona wziela kredyt kupila mu auto a on nadal siedzi w domu bo mu sie robic nie chce,a ledwo koniec z koncem wiaza.. lol

Zuza

Razem
d0tkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-28, 15:27   #2637
kallisto89
Zadomowienie

GG do kallisto89

Cytat:
A podzielisz się?

Stary 2013-01-28, 15:30   #2638
tweedledee
Zakorzenienie

Cytat:
A najlepsza druga dziewczyna taka znajoma.. urodzila dziecko niedawno i ona nie pracuje,on nie pracuje no i faza bo on jej powiedzial ze jak wezmie kredyt (ok 15 tysi) i kupi mu auto to on pojdzie do pracy.. no i ona wziela kredyt kupila mu auto a on nadal siedzi w domu bo mu sie robic nie chce,a ledwo koniec z koncem wiaza.. lol
A to od zawsze był dla mnie fenomen - jak ludzie, którzy nie pracują, potrafią się utrzymać + dziecko czasami. Ja wiem, że jest mops, ale aż takich kokosów to oni nie rozdają. Jakiś sekretny przepis na mnożenie pieniędzy czy co.
Stary 2013-01-28, 15:33   #2639
kooocur
Zakorzenienie

Kochane gratuluje pieknych wizyt!!!

Szybko rosna te wasze dzieciaczki

U nas 16 tydzien dziś a jutro idziemy na kontrole....

Nisko w podbrzuszu mi cos kazdego dnia pyrkoli...

Jestem odbiciem Twojego serca, mamo!

Synuś
kooocur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-28, 15:33   #2640
iwona335
Zakorzenienie

jakis czas temu pisalyscie o kapciu w buzi, ja od paru dni czuje ze co pół godizny bym musiała zeby umyc, dzisiaj nawet w środku nocy wstałam specjalnie umyc zeby bo bym nie zasnela, masakra
iwona335 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości