Łognisty jeździec,kinder bueno szklanka,chodź mężu miły,jam Twoja wybranka!PM2014cz7 - Strona 94 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-28, 12:54   #2791
myboyismine
Zakorzenienie

Dot.: Łognisty jeździec,kinder bueno szklanka,chodź mężu miły,jam Twoja wybranka!PM20

Cytat:
Napisane przez kroooliczek89 Pokaż wiadomość
Waniliova - Zapalenie oskrzeli. Ehh powinnam zapier... do pracy i zarabiać na wesele ;( A ja znowu chora

Pozatym znowu węzły powiększone, strasznie bolą

ojj

mój Tż też chciał kiedyś do policji, ale dobrze że dostał inną pracę
myboyismine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-28, 12:54   #2792
Bacardi_
Wtajemniczenie

Dot.: Łognisty jeździec,kinder bueno szklanka,chodź mężu miły,jam Twoja wybranka!PM20

Cytat:
Waniliova - Zapalenie oskrzeli. Ehh powinnam zapier... do pracy i zarabiać na wesele ;( A ja znowu chora

O matko, współczuje strasznie, kuruj się
Boże jak sobie pomyślę, że mój Tż tak sam na to wesele zapier.. to aż mi głupio.

Czekamy na Ciebie

Bacardi_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-28, 13:02   #2793
Waniliova
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość
Idę się ubrać i zacząć coś ogarniać w tym mieszkaniu będę później
Powodzenia

Cytat:

O, masakra zdrowia życzę!

Cytat:
Napisane przez Bacardi_ Pokaż wiadomość
Ja myślę, że można troszkę potęsknić żeby potem w przyszłości było nam lepiej. Wiadome przecież, że nie rozstalibyśmy się z czystej przyjemności, ale z obowiązku. O ile dobrze pamiętam to po szkółce odrabia się 2 lata w policji gdzieś w Polsce, dopiero potem mogą przenieść cię bliżej miejsca zamieszkania, ale ja mam o tyle dobrze, że pojechałabym z Tżtem i robiłabym magisterkę tam gdzie on byłby w policji, ale to tylko plany .. kto wie jak to wszystko się potoczy
Niby tak, ale różnie bywa. Przez pół roku człowiek może się zmienić

Cytat:
Napisane przez myboyismine Pokaż wiadomość
ojj

Hehe czyli też nie byłaś zadowolona z tego pomysłu

Ja mykam, o 16 mam kolosa więc trzymajcie kciuki będę jutro
Stary 2013-01-28, 13:09   #2794
tajik girl
Raczkowanie

Powoli was nadrabiam
Cytat:
Napisane przez magdalenka_w_86 Pokaż wiadomość
A tak z innej beczki

Co kupujecie/przygotowujecie na Walentynki? Wyczerpują mi się pomysły :P
Kupiłam dla tż drewniany masażer-biedronkę do pleców (jak ją zobaczyłam w sklepie to postanowiłam znaleźć okazję, żeby kupić ). Marudził w sobotę, że chce masaż, więc już dostał

Cytat:
Napisane przez mala_czarna_21 Pokaż wiadomość
Dziewczyny zakochałam się! Jak na arzie to mój nr 1
Śliczna

Cytat:
(...)

Tak rozmawialiśmy o tych wydatkach, oszczędzaniu i N. zabronił mi kupić używaną sukienkę... Powiedział że w takim dniu mam się czuć jak księżniczka, a nie chodzić w czyimś ubraniu... Że to będzie jedyny taki dzień w naszym życiu i nie mam na tym oszczędzać... No i ogólnie oglądaliśmy sukienki i stanowczo stwierdził że najbardziej chciałby mnie zobaczyć w krótkiej sukience w dzień ślubu Takie sobie wyszukałam co o nich myślicie?
Pierwsza

Cytat:
Napisane przez kulbensikowa Pokaż wiadomość
My nie obchodzimy walentynek kiedyś raz tż przyszedł z wielkim bukietem czerwonych tulipanów. Jakoś wspólnie wolimy tłusty czwartek z takich świat
Haha u nas to samo
Jedziemy w zeszłym roku na ferie i mówię w samochodzie "wiesz jakie święto będziemy mieć w trakcie wyjazdu?" a tż "przepraszam nic ci nie kupiłem" na co ja "a co mi miałeś kupić na tłusty czwartek?" Tż myślał o walentynkach, a ja znowu o jedzeniu

Edytowane przez tajik girl
Czas edycji: 2013-01-28 o 13:11
tajik girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-28, 13:22   #2795
Bacardi_
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Waniliova Pokaż wiadomość
Niby tak, ale różnie bywa. Przez pół roku człowiek może się zmienić
Każdy się zmienia

Czekamy na Ciebie

Bacardi_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-28, 13:36   #2796
kulbensikowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez tajik girl Pokaż wiadomość

Haha u nas to samo
Jedziemy w zeszłym roku na ferie i mówię w samochodzie "wiesz jakie święto będziemy mieć w trakcie wyjazdu?" a tż "przepraszam nic ci nie kupiłem" na co ja "a co mi miałeś kupić na tłusty czwartek?" Tż myślał o walentynkach, a ja znowu o jedzeniu
haha, no jak to co? pączusia

POBIERAMY SIĘ !! 08.08.2015

Mądrzy ciągle się uczą, głupcy wszystko umieją.
kulbensikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-28, 13:51   #2797
misiadelko
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Nati_kk Pokaż wiadomość
No kolor fioletowy, pisałam już nie raz przecież Ale co nie pasuje do fioletu - pokrowce czy krzesła?
Mi się wydawało, że te krzesła takie neutralne są

Ale to już tak na amen czy to póki co Wasze faworytki? Czy już macie zamiar kupić?
Amen, przymierzałam wszystkie jakie wpadły mi w oko, w czterech firmach I wybrane są, facet powiedział, że mamy przyjść pół roku przed ślubem do niego jeśli chcemy na spokojnie, więc w grudniu jedziemy zamówić, mamy zniżkę do końca roku w dwóch firmach, zapłacimy między 300 a 400 zł

Cytat:
Napisane przez Tycikata Pokaż wiadomość
Bardzo bardzo bardzo Wam dziękuję za porady Kochane przeczytałam wszystkie i wzięłam je sobie do serca

Muszę się przyznać jednak, że dalej nie zdecydowaliśmy co bardziej wolimy do dzisiaj mamy zarezerwowane terminy, więc do wieczora musimy się zdecydować
Co do tej pierwszej sali, TŻ ma na tym osiedlu również mieszkanie w którym można by było położyć niektórych gości, a niedaleko też mieszka jego mama, więc tam kolejnych no i część gości w ogóle też mieszka na tym osiedlu gdzie jest ta sala....
tylko jeszcze się tam martwię o jedno - przez to, że noclegi są na miejscu, to goście mogą się szybciej "uwinąć" spać moja przyjaciółka miała swoje wesele w górach i noclegi dla wszystkich gości, a zaraz po oczepinach połowa gości już sobie poszła a o 2 czy 3 została nas mała garstka... niechciałabym żeby u nas też tak było.

misiadelko klimatyzacja niby jest wszędzie, ale różnie to może być...jak będzie upał to i tak się nic nie poradzi

wiolix no Shuma jest piękna ale na liczbę naszych gości to chyba jedynie w piątek byśmy tam mogli zrobić wesele a Wy gdzie robicie wesele?

Kurrrrnnnaaaa to tylko sala a sprawia tyle problemów ja się chyba nie nadaję do planowania wesela
Niby nie, ale mam porównanie, byłam na dwóch weselach gdzie było powyżej 30 stopni i w jednym choć klima niby nie dawała rady to goście bawili się od początku, a tam gdzie nie było dopiero od 22...
Dlatego szukałam tylko z klimą... Ale skoro u Ciebie wszystkie mają to nie wiem co Ci poradzić... Losuj
Cytat:
A powiedzcie mi dziewczyny ile płacicie za Dj?
1200

Cytat:
Idę się ubrać i zacząć coś ogarniać w tym mieszkaniu będę później
Będzie dobrze
misiadelko jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-01-28, 13:57   #2798
Nati_kk
Zakorzenienie

Cytat:
Za 2 dni za zespól 5500

Ale wiemy, że warto dlatego się zdecydowaliśmy

Cytat:

Śliczna ta suknia! a czemu TŻ musi iść z Tobą?
Bo w większości sukien mu coś nie pasuje, właśnie typu gładki tiulowy dół to jak firanka itd, więc bez niego nie kupię, bo potem mi powie, że taka se i zabiję go zaraz po weselu gołymi rękami:P

Cytat:
Napisane przez Kate Noir Pokaż wiadomość
o przepraszam to ja miałam mieć pomarańczowe i tak jakoś mi się skojarzyło Ale dobrze pamiętałam, że masz bardzo ładne krzesła i szkoda by było zakrywać je pokrowcem
Też mi się właśnie wydaje że szkoda, chyba że do przyszłego roku je ludzie poniszczą to zakryjemy

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość

Będzie pasować !
W ogóle śliczne krzesła i sala i wszystko

I ja zaczęłam się nad nimi zastanawiać. Ale nie wiem czy jest sens
Dizękuję My jedziemy na targi szukać inspiracji

Cytat:
Napisane przez misiadelko Pokaż wiadomość
Amen, przymierzałam wszystkie jakie wpadły mi w oko, w czterech firmach I wybrane są, facet powiedział, że mamy przyjść pół roku przed ślubem do niego jeśli chcemy na spokojnie, więc w grudniu jedziemy zamówić, mamy zniżkę do końca roku w dwóch firmach, zapłacimy między 300 a 400 zł
To taniutko! Będziecie swoje złoto przetapiać, że tak tanio, czy jak? A dużą tą zniżkę macie? Jakie wybraliście? Masz gdzieś zdjęcie?

Wymienię

Razem od 08.07.2009
Zaręczeni 17.09.2011
Ślubujemy 06.09.2014

Nati_kk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-28, 13:57   #2799
Kishlaczkowa
Zadomowienie

Cytat:
Ach te 'teściowe'.. jakoś to zniesiesz. Wysłuchaj jej przytakuj, a potem i tak zrób po swojemu
Czasem robię tak samo Pomaga

Cytat:
Napisane przez gosia1351 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, można dołączyć?

Panna Młoda 16 sierpnia 2014!
Witam!
Ślubujemy tego samego dnia
Napisz coś o Was.

Cytat:
Napisane przez myboyismine Pokaż wiadomość
ojj

Mój myślał o wojsku, ale również znalazł inną pracę
Kishlaczkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-28, 13:57   #2800
Nati_kk
Zakorzenienie

Cytat:

Powodzenia

Wymienię

Razem od 08.07.2009
Zaręczeni 17.09.2011
Ślubujemy 06.09.2014

Stary 2013-01-28, 14:18   #2801
misia880
Zakorzenienie

ja wróciłam z pracy i umieram.. jak mam sie wyleczyc jak musze łazic do pracy. Tragedia ;/

a jesli chodzi o policje to nie słyszałam zeby 2 letnia sluzba byla w innych miejscach, sa szkolenia 3 miesiaczne czy nawet 2 a potem daja jak najblizej miejsca zamieszkania,w miare dostepnosci miejsc pracy
misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-01-28, 15:05   #2802
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

przerwa na obiadek
w tym mieszkaniu jest tyle roboty, że tego urlopu to jeszcze z miesiąc by mi się przydało

dzwoniły do mnie dziewczyny z pracy. Ta laska co se tak na L4 co chwilę chodzi powiedziała dziś, że chce się zwolnić, ale podobno czeka jak wróce z urlopu, że mi go nie przerywać, jaka dobra

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
pysia1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-28, 15:06   #2803
Piankka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez alloffkowa Pokaż wiadomość
mi się podobają białe rajstopy, ale nie widzę przeszkody żeby mieć cieliste np z białym wzorkiem z boku. Poznanianka to że Ty nie wyobrażasz sobie to nie znaczy że ja nie mogę

a my nie kupujemy sobie pierdoł. mamy odłożoną kasę wspólną z wigilii dołożymy po 100 i kupimy coś sobie na wspólną przyszłość za tydzień w poniedziałek prawdopodobnie jedziemy do Warszawy ( jadę po wize do USA) więc pewnie zahaczymy Ikee
Daj mi znać jak z tą wizą
Piankka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-28, 15:28   #2804
velika
Winter is coming

hej, witam się po pracy zaraz spadam do następnej :/
co do kwasu, to twarz dobrze go przyjęła, to ten :
http://www.biochemiaurody.com/sklep/serum-mandelic.html
Chciałam na początek coś delikatnego, żeby mi twarzy nie zeżarło, a ten jest spoko, poszczypał trochę i tyle ciekawe, czy mi się skóra będzie łuszczyć, na razie nie... Rano strzeliłam sobie dwie warstwy filtra 50 i powinno być ok. W środę powtórka.

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-28, 15:30   #2805
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

Oto moje wzory pudełeczek na winietko-podziękowania dla gości Chyba jednak najbardziej podobają mi się serduszka
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg poduszeczka.jpg (38,5 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg serduszko.jpg (37,1 KB, 28 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg walizeczka.jpg (35,4 KB, 25 załadowań)

Razem od 27.06.2008r
Zaręczeni: 25.05.2012r
Wedding
kroooliczek89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-28, 15:38   #2806
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:
Oto moje wzory pudełeczek na winietko-podziękowania dla gości Chyba jednak najbardziej podobają mi się serduszka
a mnie się ostatnie podobają skąd masz wzory szablonów?

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
Stary 2013-01-28, 15:43   #2807
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

Cytat:
a mnie się ostatnie podobają skąd masz wzory szablonów?
Sama rysowałam najpierw obczaiłam na allegro jak to wygląda i sama sobie narysowałam wzory

Razem od 27.06.2008r
Wedding
Stary 2013-01-28, 15:45   #2808
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

ja niestety nie mam takich zdolności ja miałam w szkole nawet problem z sześcianem, żeby go prosto zrobić

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
Stary 2013-01-28, 16:07   #2809
kulbensikowa
Wtajemniczenie

Właśnie przejrzałam relacje z targów ślubnych w pobliskim mi mieście i powiem Wam.... nic ciekawego...

POBIERAMY SIĘ !! 08.08.2015

Mądrzy ciągle się uczą, głupcy wszystko umieją.
kulbensikowa jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-01-28, 16:16   #2810
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

Witam po trudnym poniedziałku. Dzieciaki po feriach - nie do zniesienia! :P Ale od środy same sprawdziany, więc odpocznę, a potem znowu sprawdzanie, więc zawalę się robotą.

W weekend robiliśmy z TŻ kosztorys (wypisywaliśmy wszystko, co przyszło nam do głowy - od dekoracji na butelki po alkohol, ciasto, tort, napoje, sukienka, buty, garniak, kwiatki, makijaż, fryzurę itp. Oczywiście deklarowane kwoty na oko, znamy tylko koszty restauracji, foto + wideo i zespołu) Myślałam, że się w 40.000 zł dla 100 osób zmieścimy a tu nie ma szans). Na tę chwilę już 42.000zł, a w międzyczasie jeszcze coś wyskoczy.
Jak pomyślę, że mogłaby to być część raty na mieszkanie to aż mnie w sercu ściska, ale z drugiej strony i ja i TŻ marzyliśmy o weselu Jedyny pozytyw, że ja swoją część mam już od 2 lat odłożoną i "wypracowaną"

2014

magdalenka_w_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-28, 16:29   #2811
tasiulek
BAN stały

Cytat:
http://tablica.pl/oferta/piekna-suki...4e0d;r:1;s:200

Inna wersja mojej upatrzonej "groszkowej" sukienki
Trochę inne szpile, te bolerko out i jest totalnie konkretna

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
hej, witam się po pracy zaraz spadam do następnej :/
co do kwasu, to twarz dobrze go przyjęła, to ten :
http://www.biochemiaurody.com/sklep/serum-mandelic.html
Chciałam na początek coś delikatnego, żeby mi twarzy nie zeżarło, a ten jest spoko, poszczypał trochę i tyle ciekawe, czy mi się skóra będzie łuszczyć, na razie nie... Rano strzeliłam sobie dwie warstwy filtra 50 i powinno być ok. W środę powtórka.
Ty to jesteś jak alchemik czarodziej
tasiulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-28, 16:33   #2812
Nati_kk
Zakorzenienie

Cytat:
A mogłabyś zeskanować i wysłać wzór? Ja właśnie próbuję coś w przerwie od nauki potworzyć, ale nic mi nie wychodzi oprócz normalnych pudełeczek origami

Cytat:

W weekend robiliśmy z TŻ kosztorys (wypisywaliśmy wszystko, co przyszło nam do głowy - od dekoracji na butelki po alkohol, ciasto, tort, napoje, sukienka, buty, garniak, kwiatki, makijaż, fryzurę itp. Oczywiście deklarowane kwoty na oko, znamy tylko koszty restauracji, foto + wideo i zespołu) Myślałam, że się w 40.000 zł dla 100 osób zmieścimy a tu nie ma szans). Na tę chwilę już 42.000zł, a w międzyczasie jeszcze coś wyskoczy.
Jak pomyślę, że mogłaby to być część raty na mieszkanie to aż mnie w sercu ściska, ale z drugiej strony i ja i TŻ marzyliśmy o weselu Jedyny pozytyw, że ja swoją część mam już od 2 lat odłożoną i "wypracowaną"
My na chwilę obecną mamy ok.43 tys, ale to z zawyżonymi paroma kwotami, więc myślę że w 40 przy ok.90 osobach na 2 dni zamkniemy się spokojnie

Wymienię

Razem od 08.07.2009
Zaręczeni 17.09.2011
Ślubujemy 06.09.2014

Edytowane przez Nati_kk
Czas edycji: 2013-01-28 o 16:34
Stary 2013-01-28, 16:51   #2813
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

Cytat:
A mogłabyś zeskanować i wysłać wzór? Ja właśnie próbuję coś w przerwie od nauki potworzyć, ale nic mi nie wychodzi oprócz normalnych pudełeczek origami

My na chwilę obecną mamy ok.43 tys, ale to z zawyżonymi paroma kwotami, więc myślę że w 40 przy ok.90 osobach na 2 dni zamkniemy się spokojnie
Niestety nie mam skanera Jutro postaram się zrobić foto rozłożonych może to pomoże

A jeśli chodzi o finanse, to ja przy 55 osobach wyliczyłam 22 tys, przy własnym aucie i dj-u znajomym który zadeklarował się że zagra za 200zł za dojazd... Choć wolałabym kogoś bardziej doświadczonego jeśli chodzi o DJ-a... Jak znajdę jakiegoś fajnego tak do 1000 to było by super
Dlatego was pytałam ile wasi kosztują... Ale konkretnie DJ-e a nie zespoły

Razem od 27.06.2008r
Wedding
Stary 2013-01-28, 16:58   #2814
Piankka
Zadomowienie

Cytat:

Witaj
Piankka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-28, 16:58   #2815
Shiruvii
Zakorzenienie

GG do Shiruvii Send a message via Skype™ to Shiruvii

Cytat:
1500zł (ale myślę teraz czy nie zapytać ile by wziął za poprawiny jeszcze - rodzice nie chcą odpuścić)

Cytat:

Witamy

W pracy wreszcie konkrety, na razie jest ok

Cinderella is a proof that a new pair of shoes can change your life
Shiruvii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-28, 16:59   #2816
little_zosh
Rozeznanie

Cytat:
No kolor fioletowy, pisałam już nie raz przecież Ale co nie pasuje do fioletu - pokrowce czy krzesła?
Mi się wydawało, że te krzesła takie neutralne są
Jak wrzuciłaś dalej te zdjęcia, to się przyjrzałam raz jeszcze - masz rację, fiolet powinien pasować, nie wiem, czemu, ale też kojarzyłam, że jakieś morelowe są

Co do podróży poślubnej - myślimy o wycieczce rowerowej z namiotami, ewntualnie, jak starczy funduszy to do Nepalu, z plecakami w góry Ale to i tak nie bezpośrednio po ślubie, tylko w wakacje już.

kroooliczek trzymaj się zdrowo

Razem od 05.03.2010
Narzeczeni od 02.05.2012
Ślub 24.05.2014
little_zosh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-28, 17:28   #2817
cikulada
Zadomowienie

Cytat:

Cześć

Cytat:
Koniecznie daj znać jak Ci poszło

Właśnie skończyłam prasować i zaraz idę robić projekt ale tak mi się nie chce że szok Najbardziej chciałabym koniec sesji i wiosnę a narazie się na to nie zapowiada bo cały czas sypie śnieg

cikulada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-28, 18:15   #2818
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lupinka Pokaż wiadomość
ale wybieracie ślubne buty raczej z otwartym przodem czy zamkniętym? ze względu na elegancję/wygodę czy jeszcze co innego? co lepsze? bo ja jeszcze nie podjęłam decyzji...
Ja chcę kolorowe z odkrytym przodem i bez pończoch

Cytat:
A tak z innej beczki

Co kupujecie/przygotowujecie na Walentynki? Wyczerpują mi się pomysły :P
Pewnie kolacja, winko i jakiś film

Cytat:
Napisane przez agunineczka Pokaż wiadomość
aaa.... zakochałam się w ogóle w tej kiecce

Cytat:
Napisane przez kulbensikowa Pokaż wiadomość
My nie obchodzimy walentynek kiedyś raz tż przyszedł z wielkim bukietem czerwonych tulipanów. Jakoś wspólnie wolimy tłusty czwartek z takich świat
może ja w tym roku spróbuję sama upiec pączki

Cytat:
U nas jeden chce 1600zł., a drugi 2000-2200zł. Zdecydujemy się jak się z nimi spotkamy

Cytat:
A co tu dużo opowiadać, wszystko jest z góry załatwione ( niestety taki kraj $$$ ). Dlatego ciężko się dostać, ci którzy dostają się dzięki swoim zdolnością są na prawdę nieliczni. To, że Tż sprawnościówkę zalicza bardzo dobrze, psychotest też nieźle mu idzie.. kiedy po paru dniach dostajesz odmowę, strasznie to przeżywasz, bo jednak nadzieje zawsze się ma. No, ale miejmy nadzieje, że tym razem się uda. Co jak co, ale państwówka to zawsze coś pewnego, chociaż teraz te kontakty to też niezłe zamieszanie
A ja się z tym nie zgadzam
Miałam do czynienia z państwówka i w rodzinie (wojsko itp.) i u exa (sg) i wszyscy dookoła trąbią o znajomościach,a to guzik prawda. Do testów wystarczy się przygotować, a psycholog i wariograf-jak ktoś się nadaje to przejdzie. Teraz tż robi prawko na C bo startuje do straży pożarnej (mam szczęście do mundurowych) i szczerze mu mówię,że jak nie będzie kombinował to przejdzie, a jak będzie próbował coś zakręcić to odpadnie i tyle.
Sama myślałam,że jak mi nie wyjdzie w życiu to złożę papiery do sg. Ale byłam wtedy z exem, on mówił że nie chce kobiety w tym samym fachu i teraz trochę żałuję. Pracuję w zawodzie, ale jakby co to z chęcią zamieniłabym biały fartuch na mundur Książeczkę wojskową mam!
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-28, 18:17   #2819
MeMickey
Raczkowanie

Witam. Podłączam się pod temat, bo już pora najwyższa. Będę pierwsza, bo ślub bierzemy 25.01.2014 r. Pozdrawiam!
MeMickey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-28, 18:22   #2820
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MeMickey Pokaż wiadomość
Witam. Podłączam się pod temat, bo już pora najwyższa. Będę pierwsza, bo ślub bierzemy 25.01.2014 r. Pozdrawiam!
Witam
Bardzo ciekawy wybór. Ja jestem strasznym zmarzluchem i dla mnie tylko ciepłe miesiące.

2014

magdalenka_w_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości