|
|||||||
| Notka |
|
| Pielêgnacja w³osów i fryzury Podyskutuj o pielêgnacji w³osów krêconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawd¼ modne fryzury: ciêcia, koloryzacje, fryzury na ¶lub, wesele, Komuniê, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzêdzia |
|
|
#1771 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 12 995
|
Dot.: W³osy na blond farbujemy i o ¿yciu dyskutujemy. Czê¶æ XXII
|
|
|
|
#1772 | |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 437
|
Cytat:
Agatko ja mialam kiedys taki rudy jak na zdjciach ponizej. Ale powrot do blondu mi bardzo dlugo pozniej zajal.... ![]() 3 pierwsze zdjecia- po farbowaniu 2 ostatnie - pokazane jak kolor sie spieral Blond Bunny witamy cie ponownie ![]() ![]() ![]() Fajnie ze wrocilas
zapuszczanie w³osków skrzypowita od 28.02- jantar ![]() treningi z Ew± Ch. i Mel B. ![]() ZUMBOMANIACZKA Edytowane przez Lavia15 Czas edycji: 2013-01-28 o 16:25 |
|
|
|
|
#1773 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 506
|
|
|
|
|
#1774 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 27 214
|
Cytat:
![]() Teraz mercilon biore, mam jeszcze jedno opakowanie ale prawdopodobnie odstawiam... tylko ze u mnie to jest kwestia wyboru - albo zdrowie albo ladna buzia i zabezpieczenie ![]() Cytat:
Cytat:
I z poczatku ten taki intensywny mi sie nie podobal bo mi sie zdawalo rudo Ale po 2-3 myciach bosko Cytat:
![]() Cytat:
Ja tez caly zeszly rok patrzylam na to co facet mowi - a bo on blond to ja musze koniecznie blond zostac. A dupa Teraz wiem ze TZ mnie kocha i bedzie mnie kochal i w blondzie i w rudym i w brazowym i bede mu sie tak samo bardzo podobac jak teraz Grunt zebym to ja sie dobrze czula ze soba.Cytat:
Zadowolona bylas z tego garniera 10, no tos czemu sie go nie trzymasz? Wywal w cholere to co masz w zapasie, ja sie wszystkich moich pozbylam i juz mnie tak nie kusi. A jak najdzie na jakas zmiane to 3 razy pomysle czy aby na pewno i mniej efektow ubocznych mam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
czy to w sloiczkach czy w tubkachCytat:
Cytat:
Kurcze ty juz tyle chora jestes ze ja bym jednak poszla po antybiotyk albo jakis lek silniejszy. Meczysz sie, a i tak sie pewnie tak skonczy skoro nadal nie przeszlo. Ja mialam zatoki zawalone i sie meczylam prawie 2 miesiace.... Kup sobie probiotyk, najlepiej kup tak zeby ci chronilo jelita, i cos dopochwowo (one w takich opcjach szybciej dzialaja - tylko nie lactovaginal, a invag np.). Znam ten bol i tez ciagle sie cykalam ze antybiotyku nie bo mi sie pogorszy, ale jakos dawalo rade. Teraz to mnie czeka leczenie macmirorem + potem invag albo cos tego typu i lacibios albo iladian przez miesi±c czy dwa. Anty prawdopodobnie odstawie i bede chyba sie modlic codziennie zeby wyzdrowiec... Ale w koncu chyba trafilam na jakiegos konkretniejszego lekarza. Nawet robil badanie pod mikroskopem w gabinecie, z czym sie 1 raz spotkalam ![]() Dzisiaj tez Londe bede zamawiac, i pewnie w przyszlym tygodniu farbowanie |
||||||||||
|
|
|
#1775 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 12 995
|
Lavia ³adny kolor
![]() Ja do jasnego blondu nie planuje na razie wracac. Chcê miec poziom taki jak mam, nawet ciemniejszy. Tak¿e tu sie nie obawiam. |
|
|
|
#1776 | |||
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 437
|
Cytat:
Kochana ja tez mam podobne objawy do Twoich i narazie jade na leku Bactrim.... tez mam goraczke, katar, nos caly zapchany plus bol gardla.... Najgorsze jest to ze do pracy musze chodzic a dzieciaki wiadomo jak zarazaja zreszta jakas epidemia chyba panuje bo u mnie w rodzinie wszyscy chorzy ![]() a w sobote mam wyjazd do Holandii juz wszystko zaplacone, zarezerwowane wiec nie ma zmiluj i niewiem jak to zrobie ale musze sie wyleczyc do soboty ![]() ---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 16:56 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ---------- Cytat:
W sumie moze masz racje... on mnie juz widzial nawet w stanie najgorszym z mozliwych czyli jak bylam mega nieogarnieta w lozku- bez tapety, z brudnymi klakami, z goraczka, jakas pizamka w misie itd a i tak przyszedl i powiedzial ze wygladam dla niego pieknie tak naturalnie wiec chyba odcien wlosow nie stanowi az takiej roznicy jesli sie kogos mocno kocha![]() jaka londa robisz teraz?
|
|
#1777 | |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 138
|
Cytat:
![]() ¶licznie wygl±dasz
|
|
|
|
|
#1778 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczynki ja chyba na nastêpne farbowanie sobie strzelê palette c10
Ale siê trochê obawiam bombli czy czego¶ takiego skoro nawet po Garnierze dla Asi krostki sie porobi³y a uwa¿a³am go za do¶æ delikatn± farbê .Które z was jej u¿ywa³y?Nic wam siê po niej nie dzia³o? Piszcie jezeli które¶ z was jej u¿ywa³y
|
|
|
|
#1779 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 878
|
Agatau Masz tak± urodê, ¿e pasuje Ci ciemny i jasny
Czekoladowo ja kiedy¶ dla T¯eta nosi³am ci±gle d³ugie w³osy- ale pó¼niej zmieni³am i T¯ i w³osy Mam na my¶li starszych bo ja celujê w inn± grupê wiekow±, jestem sporo starsza Nie wiem, jak teraz jest w¶ród m³odych![]() ---------- Dopisano o 17:13 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ---------- Shizaxa nie wystrasz siê, ja takie g³upie foty dajê
|
#1781 | |||||||
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 011
|
Cytat:
![]() ja z tych nowych wiêc siê witam ![]() Cytat:
Bunny dobrze ¿e siê odezwa³a¶. Ja bym na Twoim miejscu sz³a do lekarza, tylko powiedz, ¿e antybiotyk plus probiotyk i jeszcze co¶ zabezpieczaj±cego przed bakteriami! Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#1782 |
|
Zakorzenienie
|
shizaxa no to czekam
|
#1783 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 27 214
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1784 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 586
|
|
#1785 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
No mi te¿ po Garnierze nic nie wyskoczy³o a farbowa³am 111 naturalsem ale palette jest raczej silniejsza jak Garnier a chcê ni± pofarbowaæ i chcê siê dowiedzieæ od dziewczyn czy nic im sie po niej nie dzia³o![]() Czeko a palette ju¿ nie farbujesz?
Edytowane przez Eveline1000 Czas edycji: 2013-01-28 o 17:36 |
|
|
|
|
#1786 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja obejrza³am Twój
![]() i powiem ¿e ³adnie Ci w takim bobie ![]() i, ¿e dobrze mówi³a¶, ¿e w krêconych gorzej, tzn nie ¼le ale ³adniej w prostych
|
#1787 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nigdy w takich nie chodzê Ten bob by³ ¼le obciêty Mam bardzo gêste w³osy i robi³ siê taki garnek £adnie siê uk³adaj±, jak s± ¶lizgiem ¶ciête - szkoda, ¿e fryzjerka, która mi to potrafi³a zrobiæ wyjecha³a
|
|
#1788 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja tam na bobach siê nie znam, mam cienkie w³osy to w ka¿dym ¼le wygl±dam
|
|
#1789 |
|
Marcelover ♥♥♥
Wiadomo¶ci: 19 569
|
Dziewczyny chce sobie dzis zrobic loki i kupilam chyba moj drugi w zyciu lakier do wlosow
dwa albo trzy ;ata temu dostalam jakis na swieta, to sie przeterminowal wzielam timotei, ten rozowy ![]() opis: Kluczowym sk³adnikiem nowej linii do stylizacji Timotei Natural Styling jest mirra. Mirra to wonna ¿ywica otrzymywana z balsamowca mirry (Commiphora abyssinica); jest gum± ro¶linn± o w³a¶ciwo¶ciach utrwalaj±cych. Mirra u¿yta w produktach Timotei Natural Styling nadaje fryzurze po¿±dany kszta³t bez obci±¿ania w³osów; otacza w³os nadaj±c mu piêkny, zdrowy blask. Naturalne w³a¶ciwo¶ci utrwalaj±ce tej ro¶linnej ¿ywicy sprawiaj±, ¿e w zale¿no¶ci od jej ilo¶ci w ca³kowitym sk³adzie produktu, mo¿e ona utrwalaæ i kszta³towaæ fryzurê w ró¿nym stopniu, nadaj±c jednocze¶nie w³osom blask i naturalny po³ysk. Wy³±cznie naturalne sk³adniki zawarte w produktach z serii Timotei Natural Styling nie niszcz± ani nie wysuszaj± w³osów. Wszystkie produkty z tej serii s± wolne od parabenów. |
|
|
|
#1790 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 195
|
Hej, hej
Przepad³am na weekend, bo od pi±tku byli¶my u t¿ i dopiero od niedawna jeste¶my w domu. W³osy wygl±daj± jak wygl±daj±, niby jest równiej, ale wci±¿ rudo i jako¶ tak nijako... ka¿da jedna osoba mówi mi ¿e w ciemnych by³o lepiej, nawet lekarka Nie mogê siê doczekaæ fryzjera i farbowania nutrissem bo w³osy mam okropne
|
|
|
|
#1791 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 18 958
|
hej
![]() Kedud mnie równie¿ zdecydowanie bardziej podobasz siê w ciemniejszych w³osach Bunny w koñcu jeste¶ ![]() Buahhot ja mam w przysz³ym semestrze praktyki, a ¿e jedne odby³am to drugich nie muszê, wiêc zajêcia tylko w pi±tki ![]() Exclusive mnie równie¿ zdecydowanie bardziej podoba³a¶ siê w ciemnych ale pisa³am o tym od pocz±tku! wiêc nie bij ![]() a mnie coraz bardziej kusi ombre i jeszcze co - ten L'Oreal do ombre - wiem wiem, ¿e to rozja¶niacz, ale kusi mnie i nic nie poradzê ![]() pomy¶la³am dzisiaj, ¿e mo¿e bym tym zrobi³a, bo kolor w³osów na d³ugo¶ci jest nijaki i mo¿e ten rozja¶niacz by jako¶ rozwi±za³ mój problem... a jakby wysz³o nie tak to przynajmniej na pewno obciê³abym w³osy na boba co my¶licie o takim planie?
|
|
|
|
#1792 | |||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 9 067
|
witaj agatko
![]() Cytat:
w moim odczuciu- kallos nie jest genialny Cytat:
ost znow gynalgin i spokoj mam juz ktorys miesiac...pojde do lekarza, daje sobie jeszcze max 2 dni. Cytat:
moj tz jak byl u jakiejs nowej, to mu sprzeczne leki przypisala i dawki wieksze niz max w ulotce jakas wariatka wykonczylaby go dobrze ze ja zawsze ulotki czytam...bral tylko jeden z tych lekow, ale 200zl poszlo
|
|
#1793 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1794 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak chcesz na pw powiem ci jak to ombre lorealem zrobic zebys byla zadowolona
|
|
#1795 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo póki w³osy zdrowe to mi ich szkoda, a jak popalê rozja¶niaczem to bêdê musia³a i mniej serce bêdzie bola³o ![]() ---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:27 ---------- Cytat:
to bym zrobi³a tak, ¿e odrost normalnie walnê 8,2 bo na odro¶cie wychodzi idealnie a koñce te beznadziejne walnê rozja¶niaczem, jupi
|
||
|
|
|
#1796 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
w sumie szkoda, ze nie mam od odbycia praktyk, posz³abym sobie a zajêcia mam tylko w poniedzialek ![]() ale poki co sesja, wiec niestety... musze myslec o egzaminach ![]() a jesli chodzi o loreal, to mi tez podoba sie ten konkretnie efekt na zdjêciu pudelka |
|
|
|
|
#1797 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja zamiast praktyk chyba w tym czasie popracujê w wojsku
|
|
|
|
|
#1798 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1799 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1800 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
aaale fajnie Ci ![]() nie powiem, jak zobaczylam swoj plan to pomyslalam o tym, zeby w pon chodzic na zajecia, od wt-pt na praktyki a w weekendy do pracy... ale... chyba na dluzsza mete nie dam rady no chyba ze praktyki miesieczne, to tak musze sie rozejrzec
|
|
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów i fryzury
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:23.

witaj, tesknilam
i ze jestes z nami

tydzien bujalam sie z gardlem, potem byla lekka poprawa, a od wczoraj znow goraczka, poszlo mi na oskrzela i kaszle jak dziad 

£adnie siê uk³adaj±, jak s± ¶lizgiem ¶ciête - szkoda, ¿e fryzjerka, która mi to potrafi³a zrobiæ wyjecha³a
dobrze ze ja zawsze ulotki czytam...bral tylko jeden z tych lekow, ale 200zl poszlo