![]() |
#751 | ||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Spotkania Wielkopolanek :) odc.3
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Bebessa jeszcze co do butków, to jeśli mogę prosić zdecyduj się jutro,chcemy jak najszybciej zamawiać z obawy, że nam wykupią butki ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#752 |
Zakorzenienie
|
Ewa, o jakiej Wy stronce z butami mówicie???
Pięknie dzisiaj było, słońce świeci i człowiek od razu ma lepszy humor ![]()
#753 |
Zakorzenienie
|
Faktycznie pogoda cudowna popołudniu była, aż mi sie nie chciało wracac do chaty, miała ochote na spacer
![]() ![]() Dziewczyny ale sie obżarłam ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#754 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#755 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
![]()
Witaski
![]() ![]() Wczoraj przypadkiem znalazłam się przypadkiem w TESCO i w salonikach wyczaiłam buciczki na wiosne, wiec dzisiaj bankomacik i biegiem do sklepu , butki są cudne ![]() ![]() ![]() ![]() a jutro kolejny cięzki dzień, biegnę na uczelnię ![]() ![]() Dziewczyny potrzebuję propozycję tematu pracy na 3 góra 3 strony, praca ma być zwiążana z polityką gospodarczą. Ja mam kopletną pustkę w głowie , może coś mi podsunięcie ?? Pogoda przecudna dzisiaj a ja w pracy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() cieszę się, że nareszcie wiosna idzie ,zaraz inny duch w człowieku ![]() pozdrawiam Edytowane przez Pyreczka Czas edycji: 2007-03-07 o 18:11 Powód: dodatkowy wątek |
![]() ![]() |
![]() |
#756 |
Zakorzenienie
|
o mamo, jakie cudne te buty
![]()
#757 |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#758 |
Zakorzenienie
|
Z tej strony którą wkleiła Ewka
![]() Ewuś, zamawiacie jakieś buty?
#759 |
Zadomowienie
|
Evuś, kurcze nic dla siebie nie wybrałam - peep toe w grochy już mam, bo kupiłam na giełdzie, a nic poza tym z płaskich mi nie wpadło w oko. Bardzo podobają mi się te na obcasach, ale ja na tak wysokich nie chadzam. Zła jestem, bo myślałam, ze kilka par sobie kupię, a tu nic
![]() Pyreczko, co studiujesz? |
![]() ![]() |
![]() |
#760 |
|
![]()
Pyreczko, co studiujesz?[/quote]
a nic takiego godnego uwagi w dzisiejszych czasach hehe, Marketing i Zarządzanie Dziewczyny : Z okazji DNIA KOBIET najlepsze życzenia: Zdrowia... pieniędzy... i powodzenia... Lubię Was wszystkie: i WIEDŹMY i JĘDZE No i NIEWIASTY ( bo te to są wszędzie)... Ale nie pora dzisiaj na morały... Zawiążemy związek - NA WIEKI WYTRWAŁY... Trzymajmy się razem... tak będzie wygodnie.... Niech chłopom na nasz widok opadają spodnie... ![]() Niech im się w porach to i owo wznosi... ![]() Nośmy głowy w górze; niech to ON poprosi, Niech nam się spełnią najskrytsze marzenia... Niech akcje podskoczą nie do pomyślenia... Niech na nasz widok drży męska połowa... Niech od oglądania się za nami boli chłopów głowa... Niech nam Pan Dyrektor da podwyżki duże... Niech każda z Was dzisiaj dostanie róże... Tego Wam życzy... Na chłopów nie liczy... Wasza koleżanka... (co ma też punkt słaby) TRZYMAJCIE SIĘ BABY !!!!!!!!!!! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#761 |
Zakorzenienie
|
Pyreczko fajne życzenia
![]() ja równiez zycze wam dzisiaj z okazji naszego święto wszystkiego naj naj co tylko sobie zazyczycie ![]() ![]() O 13:00 mamy miec kawe w pracy, prezes zaparasza ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#762 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Za to sterta smsow, fajnie że koledzy pamiętaja ,ze jestem kobietą ![]() Wszystkiego naj,naj dziewczyny ![]() ![]() Aga rozumiem, 10cm szpile to za dużo jak dla Ciebie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#763 |
|
![]()
ja równiez zycze wam dzisiaj z okazji naszego święto wszystkiego naj naj co tylko sobie zazyczycie
![]() ![]() wielkie dzieki O 13:00 mamy miec kawe w pracy, prezes zaparasza ![]() ![]() a my nic nie mamy, chłopów 6 z czego jeden (organizator ) wyjechał i wszystko padło na "chodnik reszta nic , a my tu ciacha akwę organizowac chciałyśmy i co.. zero polotu , trudno , poczekamy, aż bęzie dzień chłopa hhee ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#764 |
Zakorzenienie
|
Ehhh dziewczyny ale sie dzisiaj przesłodziłam w pracy. Najpier ferrero roche (3 sztuki), potem 3 milkinis (jeszcze w paczce zostało), na kawie 2 kawałki tortu
![]() ![]() ![]() Aha no i mój płaszczyk z reserved miała dzisiaj debiut, rano było na plusie 5 stopni, więc stwierdziłam, że nie zmarzne i go sobie załozyłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#765 |
Zakorzenienie
|
Moje drogie, wszystkiego naj naj
![]() U nas w pracy jest 90% kobiet więc chłopów jak na lekarstwo (ale przyszli i złożyli życzenia). Jednak imprezkę musiałyśmy sobie zrobić same ![]() ![]() ![]()
![]() |
#766 |
Zadomowienie
|
Kobietki - samych serdeczności życzę Wam !
ps. moj szef dziś nam przyniósł uwaga !!!! paczkę ptasiego mleczka ;D do naszego biura,,,,, no comments ![]() ale jutro sobie odbijemy - imprezka się szykuje ![]() ![]()
"Wiem jedno - gdyby szybkie podróżowanie samochodem należało do łatwych zajęć nie trzeba by się tego uczyć, a ja uczę się wciąż i będę jeździł dopóty, póki ściganie będzie dla mnie trudną, lecz pasjonującą zagadką". Janusz Kulig 1969-2004 ['] |
![]() ![]() |
![]() |
#767 |
|
![]()
Hej Wszystkim
![]() ![]() ![]() ![]() to zaczynamy wekend, tz ja zaczynam od jutra popołudniu ![]() jeszcze zapewne będzie pogoda jak to zawsze bywa a my w tym ośrodku będziemy uczyć się współpracy koleżeńskiej. naprawdę rewelacja ciekawe tylko jaki skutek odniesie to szkolenie ....... piękną mieliśy dziś pogodę, ja przez to miałam w pracy taki odlot jak nigdy. Głowa bolała mnie to tego stopnia, że nie obyło sie bez tabletki. A tabletka tak zadziałałaże wraz z bolem głowy przeszła mi chęc do pracy. Ach ta wiosna jest cudowna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pisałąm niedawno,że buciory nabyłam wiec strzelilam fotki i teraz wkleje , powiem szczerze, że miłość do tych butów zawładneła mna od pierwsze wejrzenia ![]() Oczywiście juz przeszły chrzest ![]() http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1173466615http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1173466615 Edytowane przez Pyreczka Czas edycji: 2007-03-09 o 18:59 Powód: literki |
![]() ![]() |
![]() |
#768 |
Zakorzenienie
|
Fajne te buty
![]()
#769 |
Zakorzenienie
|
oj tak, wiosna
![]() co do dnia kobiet to w pracy dostalysmy po tulipanku od kolegi (reszta facetow byla poza biurem). ponadto szefowa dala mu kasiorke na ciacha, wiec tez bylam zaslodzona na maksa. ja przyszlam do domku to dostalam tulipanka i moj maz powiedzial "przepraszam kochanie, ze on taki marny. cos opadl ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pyreczko malutkie te zdjatka Twojego nowego nabytku. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#770 |
Zakorzenienie
|
Aniu to miałaś bardzo fajny dzień kobiet. Ja mój musiałam podzielić ten dzień z jeszcze jedną kobietą: Madzią----> Mazdą, Tomek musiał iśc do grażu zmienic opony z nowymi felgami na wiosenne
![]() ![]() ![]() ![]() Jutro na kawke z wizazanką koculkiem jestem umówiona, przyjechała na weekend do Poznania i przywiozła mi torebki, napiszcie mi, ze jestem porąbana, bo na moją prośbę kupiła mi 3 atmosphere ![]() ![]() Miłego weekendu zycze i mam nadzieję, że pogoda się dzisiaj troche poprawi. |
![]() ![]() |
![]() |
#771 |
Zadomowienie
|
Hej Hej dziewczyny
![]() Wiem miałam wkleić zdjęcia fryzurki ale pożyczyłam aparat koleżance i dopiero dzisiaj go odebrałam. A teraz to nawet nie ma się czym chwalić ![]() Dzień kobiet minął u mnie jak zwykły dzień ![]() Teraz Tomek ogląda mecz na którym z całą pewnością jest Evcia, mam nadzieję że cieplutko się ubrała ![]() ![]() Co z ustaleniami daty kolejnego spotkania ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#772 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny ja tak jak Iga byłam u fryzjera, dzisiaj i cóz, zmiana można powiedzieć, że o 180 stopni
![]() ![]() ![]() ![]() Też się zastanawiam czy Evica jest na meczu ![]() Tak jak Iga czekam na jakieś propozycje co do daty spotkania. |
![]() ![]() |
![]() |
#773 |
Raczkowanie
|
Witam!!!
czy przyjmiecie mnie do swego grona? jestem z Poznania..... |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#774 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#775 |
Zakorzenienie
|
Witam kolejną wizażanke z Poznania
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#776 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#777 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#778 |
Zakorzenienie
|
jest naprawde zle. z tego powodu jestem na skraju zalamania nerwowego. ponadto wpadlam w stan depresyjny, gdyz mam rozne dziwne mysli i najchetniej to bym tylko spala. codziennie rano kiedy mam wyjsc do pracy to rycze. nienawidze mojej cery. jestem w dolku, z ktorego nie potrafie wyjsc, zatem na spotkania nie bede przychodzic (nie dam rady psychicznie).
Camilla, IIGGAA wklejcie fotki nowych fryzur ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#779 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#780 |
Przyczajenie
|
![]()
Witajcie kochani!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:00.