|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#271 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby
Cytat:
![]() ![]() Ja mam nadzieję, że też mnie uleczą ![]() ![]()
![]() |
#272 |
Wtajemniczenie
|
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... ![]() ![]() 17.05.2014- Nasz Dzień ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#273 |
Zakorzenienie
|
Ale pędzicie dziś ..
A ja mam taki nawał pracy, że ledwo Was nadrabiam, brzuch pobolewa po lewej stronie, tak @ ciągle, ale lekko. I jak tu się nie nakręcac?
#274 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#275 |
Zadomowienie
|
Spadam dziś dziewczyny, źle się czuje, muszę jechać do domu, bóle @ co raz to gorsze, ni daje dziś rady
![]() ![]() Miłego wieczorku, może padnę ![]()
#276 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() miłego..spokojnego i bez bóli... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#278 |
Zakorzenienie
|
Kejthx łącze się w bólu
![]() Jak szefowej nie było 2 dni w tamtym tyg tak dzisiaj była w biurze przed nami, buu. Ale pojechała po 14 i już nie wróci ![]()
#279 |
Zakorzenienie
|
niestety ja Ci nie odpowiem..te bardziej "doświadczone" może sie wypowiedzą
![]() jej ale mi sie nudzi..wysprzatalam już całe biuro,powywalałam połowę dokumentów papierowych..załatwilam wsio i czekam na 'nowy system' aż zacznie działać..teraz bede pracować już tylko w formie elektonicznej jeśli chodzi o obsługe kursantów ... czuje ze bedą jaja jak system sie powiesi a taki bedzie chciała jakieś zaświadczenie.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#280 |
Zakorzenienie
|
hm myślę, że możesz zapytać gina na wizycie i oon może oceni
![]() Linka teraz rozumiem... ![]()
#281 |
Zakorzenienie
|
Linka ja Cię doskonale rozumiem, że wolisz, żeby z Tobą było coś nie tak niż z TŻ. Ja mam również takie zdanie. Nam jak sie do kwietnia nie uda, to TŻ na badanie idzie...I już teraz proszę Boga, żeby wszystko było ok.
W ogóle to miałam dzisiaj awarię w domu, prąd mi wywaliło i musiałam sama korek wymienić, a że mamy tutaj "automaty" to troche mi zajęło. TŻ wrócił na przerwę jak kończyłam i śmiał się ze mnie, że nie czekałam na niego, potem pocałował w czoło i powiedział, że dumny ze mnie. Dziewczyny polecam książkę Grocholi "houston, mamy problem", można się trochę pośmiać.
#282 |
Rozeznanie
|
No właśnie Maru - i jak tu się nie nakręcać, ale dziś jak w szkole byłam to bolało tak mocno na @, że 2 razy w kibelku byłam i sprawdzałam... w sumie cały czas mnie boli. Zastanawiam sie czy sobie nie wkręciłam bólu cycków... masakra
#283 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziewczyny - wkręcajcie sobie, wkręcajcie. Byle można było potem gratulować. Pobuszowałam dziś w lumpach, bo było po 2 zł sztuka. I wydałam całe 20 zł. Ale się obkupiłam!!! Potem liczyłam ceny z metki, to wydałabym 120 zł. Stówka w kieszeni. Ale jestem sama z siebie dumna. No Isia - ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:08 ---------- Poprzedni post napisano o 17:07 ---------- dodam, że to dla małej Eli ciuszki.
Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki. Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów Maleńka i bezbronna Szybko tak ucieka czas, cenny czas córeczka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#284 |
Zadomowienie
|
Kejt my płaciliśmy 200zł i 275zł (z posiewem), więc chyba Katowice najdroższe...
![]() Isia mogłabym dokupić zioła ale już mam 5dc i nie wiem czy warto zaczynać, gratuluję zakupów. Ja też wolę, że to u mnie coś nie halo a nie u Tż, bo też bym mu pewnie w którymś momencie wypomniała - wredna baba ze mnie i lubię wypominać. Teraz jak zaszła pomyłka w labie to miałam taką cichą satysfakcję, że u niego też nie gra chociaż wiedziałam, że on się załamie i byłoby trudniej naprawić jego problem - chociażby ze względu na to, że ja się zaparłam i zrobię wszystko, żeby u mnie grało a z nim to nie miałabym pewności, że zrobiłby absolutnie wszystko. idę nadrabiać
#285 |
Zakorzenienie
|
![]()
kiedy byłam jak kropelka czułam serca twego bicie i wiedzialam jak jest wielka miłość która daje życie... 20.11. ...nasze Szczęście... ![]() Edytowane przez ...Skierka... Czas edycji: 2013-03-03 o 22:04 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#286 | ||||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Co do ciuszków to się okaże, bo oni mają mieć dziewczynkę i wszystkie ciuszki kupują "pod dziewczynkę". Więc jak my będziemy mieli chłopca, to wezmę tylko te neutralne, a tych ma niewiele. U nas (jak wszystko pójdzie dobrze) w tym roku urodzi się trójka maluchów: bratowa, siostra i ja ![]() Cytat:
![]() Czekaj, Ty dziś miałaś do szpitala jechać czy jutro? Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Łoooooo matulu ! ![]() ![]() ![]() Lecę nadrabiać dalej.
![]() |
#287 |
Zakorzenienie
|
![]()
kiedy byłam jak kropelka czułam serca twego bicie i wiedzialam jak jest wielka miłość która daje życie... 20.11. ...nasze Szczęście... ![]() Edytowane przez ...Skierka... Czas edycji: 2013-03-03 o 22:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#288 | ||||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja u mojego tż wyniki okazały się bardzo dobre, to też mu uśmiech z twarzy nie schodził.... Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nadrobiłam Was i idę poleżakować, bo ,mnie podbrzusze znowu pobolewa. A i czy ja ostatnio pisałam, że się wysypiam... No to dziś się nie wyspałam, budziłam się w nocy, w pewnej chwili miałam wrażenie, że mi coś bulgocze w brzuchu i się przelewa ![]()
![]() |
#289 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Witam laseczko moje kochane
![]() Dopiero wolna jestem cały dzien w terenie a to na zakupach a to u koleżanki a to gotowanie i tak zeszło nam z Tż a pózniej gotowanie Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Kejthx nie dobrze że małpa przyszła nie dobrze ale wiesz my jeśli coś to zafasolkujemy razem ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Kejthx nie ma co gdybać bo nic to nie da trza czekać. Tż namówiony na badanie nasienia ![]() Jak patrzyłam to są u nas punkty pobrań jak np DIAGNOSTYKA i tam piszą że wykonują takie badania. Tylko czy można tam iść oddać nasiona i tyle ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#290 |
Rozeznanie
|
No to mnie dziewczyny skopałyście... Ehhh nic człowieka nie przystopują
![]() Ale śpiąca jestem... Byłam dziś w szkole po wpisy i na zaliczeniu. Tak się zdenerwowałam na tego faceta od psychologii! Dał nam zupełnie z czego innego kolosa... Zobaczyłąm pierwsze 7 pytań i tak myślę "Ku.r.wa... ale to chyba pomylił testy i dał nam przeznaczone dla jakiejś innej grupy.." Wypadłam mimo wszystko najlepiej z całej grupy i nagrodził mnie za to 5 na koniec ![]() Isia- super, ze udało Ci się tyle zaoszczędzić, a w second hand'ach można na prawdę super ciuszki dostać, czasami z metkami oryginalnymi ![]()
#291 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wiesz, nie mów hop. Ja też tak dumałam (chyba jakoś w zeszłym roku), że jakby nam się udało to dzidek nie będzie miał rówieśnika (albo chociaż kogoś w zbliżonym wieku ) w rodzinie do zabawy. A tu zobacz, będzie miał ![]()
![]() |
#292 |
Wtajemniczenie
|
Moni ja znalazłam w internecie klinikę niepłodności i tam właśnie robią takie badania, w niektórych szpitalach też robią. Poszukaj dobrze w necie
![]()
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... ![]() ![]() 17.05.2014- Nasz Dzień ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#293 |
Zakorzenienie
|
A no szukam szukam jutro zadzwonię w parę miejsc i się dowiem.
A mam pytanko jak chodzicie do lekarza prywatnie (gina ) prywatnie czy na nfz Bo tak to chodziłam prywatnie cały czas ( bo myślałam że prywatnie to lepiej i takie tam ) a teraz to szkoda i mi troszku kaski i nie wiem czy spróbowac na nfz czy jak już sama nie wiem jakie sa wasze opinie kochane wiem że lekarz a lekarz to róznica i nez względu na to czy to priv czy nf ale już sama nie wiem |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#294 |
Zadomowienie
|
u mnie bylo tak smiesznie,ze za nim poczulam ruchy to czulam czesto taki rytmiczny "ruch" w mniej wiecej jednakowych odstepach i sie zastanawialam co to moze byc,bo na typowy ruch dziecka to mi nie wygladalo,a jak sie potem okazalo to byla czkawka.Bardzo czesto jej dostawal,a pierwsze ruchy poczulam dopiero w polowie 21 tygodnia. Wiec moze i u Ciebie tak sie zaczyna,skoro to juz 16 tydzien ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#295 |
Zakorzenienie
|
mi za to zaczął twardnieć brzuch... złapałam doła przez to... boje sie
![]()
#296 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() zaraz was nadrobie ale szybko napisze co u mnie. Nieciekawie a wręcz nerwowo ![]() Napisaliśmy dziś wypowiedzenie ale nie mieliśmy adresu żeby do niego wysłać ![]() Ale ten rachunek za gaz 460zł okazuje się że musimy zapłacić bo jest za grudzień-styczeń co przeoczyliśmy ![]() No i okazało się że jeśli chcemy to nowe mieszkanie to musimy do jutra wpłacić do biura nieruchomości 500zł.. a nie bardzo mamy od kogo pożyczyć ![]() Na dodatek jutro TŻta brat jedzie do Niemiec, ale prace ma dopiero od 6 lutego więc TŻ musiałby tydzień tam siedzieć bez pracy, a przeciez musi mieć na jedzenie i telefon więc nie wie co robić, bo znów za tydzien będzie musiał płacić za bilet do Niemiec 200 zł.. ale przynajmniej pobędzie ze mną i troche ogarniemy przeprowadzkę a nie na ostatnią chwilę.. Nie wiem już sama nic nie wiem ![]() Poszedł teraz do brata zapytać o pożyczkę.. no i musi dać dziś znać czy jedzie czy ktoś ma jechać na jego miejsce... właśnie wyszedł a ja rycze bo mi nerwy puściły. Miało być tak pięknie a znów jest do dupy ![]() Chociaż ja ciągle mam nadzieje że wszystko jakimś sposobem się ułoży i zamieszkamy w naszym wymarzonym mieszkaniu już na spokojnie bez tych nerwów... |
![]() ![]() |
![]() |
#297 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tak normalnie chodzę na nfz. Fakt, że na dobrego ciężko trafić, ale na takie "zwykłe" wizyty nfz jest ok. Zwykłe, czyli jakieś kontrolne badanie, jakiś prowizoryczny monitoring, przepisanie leków (Lutek, Dupek, Clo, Bromek) tylko dobrze jest co nieco się znać jak się do takiego idzie i czasem delikatnie coś zasugerować ![]() Ostatnio chodziłam do ginów, którzy mi wprost powiedzieli, że na bezpłodności to oni średnio się znają (i faktycznie tak było, jeden się cieszył, że ładny pęcherzyk prawie 30m ![]() Jak masz cierpliwość to próbuj ![]() Cytat:
![]() Ale w sumie to ja z każdym cyklem mniej nakręcona, więc spokojniej przyjmę porażkę na klatę ![]()
![]() |
#298 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ---------- Cytat:
![]() |
#299 |
Zakorzenienie
|
Luna a podpisaliście jakąkolwiek umowę z pośrednikiem? Jeśli tak, to po ptokach, ale jeśli nie .. to nie macie obowiązku płacić, niestety wiele osób o tym nie wie (ja też się nacięłam), pośrednik ma obowiązek pokazać Wam mieszkanie bez umowy, bo reprezentuje przecież interesy właściciela, płacić można wtedy, kiedy pośrednik specjalnie dla Was szuka oferty. Ale oni to sprytnie robią, niby wprost nie mówią, że trzeba podpisać z nimi umowę (no chyba, że ci hardkorowi naciągacze) ale szukający zwykle mysli, że trzeba i tak jakoś wychodzi ... oni podsuwają pod nos a jak podpiszesz to pozamiatane.
#300 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:26.