|
|||||||
| Notka |
|
| Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4111 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XVI + przeogromna dawka plotek!
Cytat:
A w sumie mogę zapodać wstępnie Ciekawa jej jestem w takim porządnym świetle na zewnątrz albo w słońcu, ahh. Cytat:
jakoś mi tak granatowo, albo inaczej wygląda fajny pomysł z tym mani.---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:51 ---------- jak kusi to się nie zastanawiaj ![]() u mnie tym razem neutralna, jasna czerwień
|
||
|
|
|
#4112 | ||
|
leśny stwór
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XVI + przeogromna dawka plotek!
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4113 | |||
|
Zakorzenienie
|
O rany, dziękuję
Cytat:
![]() Dziękuję Dziękuję Cytat:
---------- Dopisano o 19:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:08 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#4114 | |
|
Spaceroholiczka
|
Cytat:
Kojarzą mi się z Ferrari (marzenie!) W sumie rzadko nachodzi mnie ochota na takie kolory, z resztą w swojej kolekcji mam bordo, tą malinkę i ciemną czerwień. Nie znalazłam jeszcze takiej idealnej, krwistej czerwieni
|
|
|
|
|
#4115 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4116 | ||||
|
Zakorzenienie
|
coś może jeszcze wymodzę, chyba że pora na kolejną porcję meliski
ta.. K. przytał mnie 1,5 godziny, a ja już ledwo wiem co mówię - w tej metodzie próbkę zależy zobojętnić, rozcieńczyć i dodajemy mocnego kwasu... chyba z 5 minut nie moglam ogarnąć z czego się tak śmiał... Cytat:
ale musialam już coś wziąć bo aż mnie z nerwów (i chyba nadmiaru kawy) przytykało momentami podczas oddychania Cytat:
![]() nie-dziękuję Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#4117 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Smoo - wiem doskonale co czujesz, tulę i posyłam pozytywne fluidy Na pewno dasz radę, choć teraz może Ci się wydawać, że nie podołasz - to nieprawda, to tylko przepracowanie!Pojechałam dziś na egzamin na kacu - zjechała wczoraj do Ś. moja przyjaciółka, która rok temu wybyła do stolicy i od tego czasu się nie widziałyśmy, jutro już wyjeżdża. No nie mogłam odmówić Egzamin zaliczony na cudowne, okrągłe 3 i więcej mi do szczęścia nie potrzeba z tego przedmiotu (oczywiście, zabrakło mi jednego punktu do 3,5 )
|
|
#4118 | |
|
Zakorzenienie
|
No dostałam się do komputera, to mogę zdjęcia pooglądać
![]() [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;3889585 3] Zaraz Was będę nadrabiać ale najpierw wrzucę pazurki bo potem zapomnę ![]() [/QUOTE] śliczne pazurki, podobają mi się oba mani [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;3889711 7] Następne piękne kropki Oba ładne [/QUOTE] Cytat:
![]() meeow ameljja superowe smoo na skórki nieciekawe, ale po sesyji będzie już git ![]() Anula Ty jak pokażesz to mokro się robi.... od śliny oczywiście vivinn brawo nie ważne na ile, ważne, że zaliczone i można kaca wyleczyć
|
|
#4119 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
potem kąpiel, przeglądnę wzory i ze 2 oznaczenia, potem jeszcze rano coś i o 12 egz ![]() Cytat:
mi 0,25 pkt braklo do zaliczenia zerowki z termodynamiki, mam być dopytywana na 3 ![]() to na pewno będę je tylko nawilżać
|
||
|
|
|
#4120 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To samo powiedziała mi moja druga przyjaciółka, również ofiara wczorajszego... spotkania Ważne, że do przodu![]() Nie robię sobie wyrzutów (zresztą prawie nigdy nie robiłam sobie wyrzutów z powodu ocen ), bo ani razu nie przeczytałam notatek. Więc ostatecznie wyszło na to, że głupi ma zawsze szczęście![]() ---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ---------- Cytat:
![]() Coś takiego to już chamstwo... i to jeszcze z zerówki
|
|
#4121 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie widac krzywiznCytat:
![]() Cytat:
Dziękuję ślicznie![]() Cytat:
[1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;38882914]Dobra ekhm Panie i Panowie teraz ja ![]() Beatko najcudowniejsza! Co z dnia na dzień jesteś coraz piękniejsza! Życze Ci dużo szczęscia Bo taki z Ciebie debeściak ![]() Dużo zdrowia pomyślności I w malowaniu paznokci dużo boskości ! Więc tak na pierwszym kolażu użyty lakier,a reszta to już pazurki na święto. [/QUOTE]Jesteś kochaną wariatką dziękuję ślicznieee!
|
||||
|
|
|
#4122 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie wiem, jutro to chyba pod drzwiami mnie roztelepie ![]() haha, ano. i to sporo takich osob jest do dopytki .. |
|
|
|
|
#4123 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczynki, dziękuję za kciuki, ale niestety i tym razem nie zdałam. I to na czym... Placyk zrobiłam, wyjeżdżam za bramę WORDu, a facet "Koniec egzaminu ze skutkiem negatywnym". Ja nie wiem, o co chodzi, a on do mnie: Proszę wysiąść z samochodu i stanąć za pojazdem. Wyszłam, stanęłam i dopiero wtedy się dowiedziałam, o co mu chodziło... NIE WŁĄCZYŁAM ŚWIATEŁ!
Tak wściekła jestem na siebie, że godzinę ryczałam... Powinnam sobie wytatuować na czole na czerwono: DEBIL. Ech... |
|
|
|
#4124 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4125 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4126 |
|
Spaceroholiczka
|
Medi - przykro mi strasznie...
|
|
|
|
#4127 |
|
Zakorzenienie
|
Aaaargh, od 5h uczę się bez przerwy, zaraz mi oczy wypadną i uschnie ręka od pisania. Ale chyba dam radę.
Zazdroszczę tym z was, na które działa meliska bo na mnie najwyżej moczopędnie ---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ---------- Medi - tulę mocno, przykro mi, że nie wyszło, ale nie ma co się załamywać, uszka do góry. Już wiesz, że następnym razem na pewno o światłach nie zapomnisz
|
|
|
|
#4128 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzien dobry niech bedzie, ze dobry choc glowa tak mi napitala, ze mozg wypala
|
|
#4129 | |
|
Zakorzenienie
|
Medi nie bądź dla siebie taka ostra. Może powiedzenie zdarza się głupio brzmi, no ale się zdarza
Nie zrobiłaś tego umyślnie, ani na złość komuś, a tym bardziej sobie![]() Cytat:
Trzymam dziś kciuki za obydwie ![]() Alu dzień dobry również! Może urządzimy poranny spamik?
|
|
#4130 |
|
Zakorzenienie
|
nastawienie nastawieniem, ale ja już wszystko zapomniałam
|
|
|
|
#4131 | |||
|
Oby do wiosny
|
Cytat:
Mnie się kluje coś w podobie.... Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#4132 |
|
Zakorzenienie
|
Jaki spamik? wrzucasz pazurki?
![]() ja staram sie ciezko pracowac smoo wydaje Ci sie ze zapomnialas, na pewno cos wiesz
|
#4133 |
|
Oby do wiosny
|
DMka, Trele KLIKUSIAMY
Na starym explorerze nie działa.... Dopiero w domku popaczę |
|
|
|
#4134 |
|
Zakorzenienie
|
Ala, może, to już chyba panika, ale... stresa mam większego niż jak szłam na poprawkę z matmy ...
|
|
|
|
#4135 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wierzę w takie rzeczy
Na miejscu Ci się wszystko przypomni, zobaczysz.Nie no taki zwykły miałam na myśli Może tylko urozmaicony obrazkami z kwejka![]() Ty nasza chlubo narodowa ![]() Aaa co do tego liczenia lakierów w niedzielę, to doliczyłam się 79 - tylko kolory. Nie wiem co o tym sądzić ![]() Poczyniłam dziś zakupy... do boxa, a przecież już miałam skompletowany, dżisss jaka ze mnie BABA - aby wydać pieniądze (z baaardzo szczupłych rezerw ).
|
#4136 |
|
Konto usunięte
|
Bry.
Smoo... wydaje Ci się że zapomniałaś. Będzie dobrze kobieto, trzymam kciuki. Anula Medi... matko jak mi przykro. Wierzę, że byś zdała gdyby nie to przeoczenie. Jak sobie pomyślę ilu kierowców wyjeżdża na ulice bo im się zapomniało kliknąć światła. I wielkie mi co... Mrugnie się im i włączają... Szkoda ale na prawdę wierzę, wiem że następnym razem zdasz. ---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:23 ---------- Jeszcze pazuraski z poprzedniej strony. Amelko super ten salt n pepper, chociaż mi to się kojarzy z maczkiem ![]() Miał bardzo fajny pomysł Smoo nie jest zły ten lakier, szkoda że już zmyty. Całkiem ładny mi się wydaje. |
|
|
|
#4137 |
|
Zakorzenienie
|
ja oddałam ~ 5 dzieci ostatnio
uszczuplam kolekcję, żeby móc obłowić się od nowa ![]() Viv, musisz uwierzyć, ja tu w takim stresie żyję, język mi się na nazwach wskaźników plącze... ![]() co jak powiem o ferroinie zamiast o czerni eriochromowej...
|
|
|
|
#4138 | |
|
Zakorzenienie
|
smoo
Cytat:
dobra kobieto wreszcie kotos dba o mnie chluba nardodowa gorzej mi
|
|
#4139 | ||
|
Strażnik Wizażu
|
Cytat:
nic się nie otwiera...---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4140 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Taką niemoc wtedy czułam, że nie miałam siły iść, brrr...Cytat:
![]() No chluba, chluba, ciężkopracującachlubanaro dowa (o nie, wizaż rozłączył wyraz)Cytat:
![]() No właśnie wiem BABA, BABA ze mnie po prostu. BABA wydająca z rana pieniądze przez Internet. Paskudny gatunek
![]() |
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:20.

Znaczy nie mam teraz czerwieni na paznokciach, ale też kooocham

jakoś mi tak granatowo, albo inaczej wygląda 

Na pewno dasz radę, choć teraz może Ci się wydawać, że nie podołasz - to nieprawda, to tylko przepracowanie!

To samo powiedziała mi moja druga przyjaciółka, również ofiara wczorajszego... spotkania

Dziękuję ślicznie

Nie zrobiłaś tego umyślnie, ani na złość komuś, a tym bardziej sobie
Może tylko urozmaicony obrazkami z kwejka