|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4021 |
Zakorzenienie
|
Dot.: INSANITY - Podejmij wyzwanie razem z nami;)
Gratuluję wyików
![]() Ja już po cardio power ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4022 |
Raczkowanie
|
Moniko,ciocia Paulinka zapewnia,że te marzenia zrealizują się,ale tylko dzięki ciężkiej pracy i samozaparciu,których przecież tym razem nam nie brakuje
![]()
#4023 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Mam ogromną ochotę to kiedyś zrobić, ale to raczej odległe plany. Po skończeniu (oby!) Insanity pewnie przerzucę się na coś lżejszego i łatwiejszego, tak dla odmiany i "odreagowania" ![]() Cytat:
![]() postanowiłam, że na razie nie biorę nic słodkiego do ust co najmniej do fit testu (tydzień), a potem zobaczymy ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4024 |
Zakorzenienie
|
Ale mnie głowa boli!!!!!
Rano czeka mnie Pure Cardio ... a potem pewnie kolejny ciężki dzień! Ja tam mogę mieć ciężko... byleby mój mały poczuł się lepiej! wtedy będę w 7 niebie! ciężko mi się skoncentrować na czymkolwiek innym kiedy moje szczęście choruje! No nic! Spijcie dobrze i regenerujcie siły!!! Jutro znowu damy czadu!!!
"I nawet kiedy będzie gęsta mgła... Ja w tej mgle do Ciebie będę szła" Kocham Cię syneczku...moja gwiazdo na niebie... Edytowane przez Mała! Czas edycji: 2013-01-28 o 20:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#4025 |
Raczkowanie
|
Ale że jak to?już lulu?ja jeszcze nie chcę!
![]() ![]() ![]()
#4026 |
Zadomowienie
|
Cześć kobietki, witam Was wszystkie i na wstępie gratuluję efektów. Czytałam kilka ostatnich stron i czuję się dość zainspirowana
![]() Chciałabym zacząć Insanity, jednak ostatnio z moją aktywnością fizyczną było cienko... Właściwie to od początku stycznia w miarę się ruszam i stąd pytanie do Was: Przygotowywałyście się jakoś do Insanity? Macie może jakieś porady dla osoby, która ma dopiero zamiar zabrać się za to? Szczerze mówiąc myślałam zacząć biegać i wprowadzać sobie stopniowo treningi cardio. Dziś jednak zaświtało mi "a może się rzucę na głęboką wodę ![]() ![]() Mam nadzieję niedługo dołączyć do Was, życzę dalszych sukcesów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4027 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() No ja ważę 61,5kg i walczę o każde 0,5 cm, bo waga to mi chyba nigdy nie spadnie...fakt faktem mam bardzo dużą masę mięsniową, bo rok temu byłam u dietetyczki (ale spoko nie wyglądam jak kulturystka:P) choć mięsnie brzucha się powoli wybijają ![]()
![]() |
#4028 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Może zrób sobie fit test,zobaczymy czy wchodzisz w to,czy jednak nie ![]()
![]() |
#4029 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#4030 |
Wtajemniczenie
|
Determined za☠☠☠iste wyniki!!!!!
![]() ![]() plina ja w wakacje zaczęłam insanity jednak się zniechęciłam po 3 tygodniach że na wadze zamiast spadku miałam wzrost :/ myślę że to było spowodowane źle zbilansowaną dietą, później biegałam, robiłam turbo z Ewą Ch i w nowym roku zaczęłam Insanity. Zależy jak słaba jest twoja kondycja, serio to są ciężkie ćw. ściągnij fit test i się przekonaj - jak się czuje i czy starczy determinacji by zacząć a tym bardziej skończyć. I nie zapomnij do nas zaglądać jak zaczniesz ![]() Mała! zdrówka dla synka - ja ostatnio przerabiałam zapalenie oskrzeli u córki i w tym samym czasie zapalenie gardła u synka ![]() u mnie dziś pierwszy raz core cardio and balance - czuję że ćwiczenia na ręce dały w kość i to nie pompki ale takie gdzie długo trzyma się ręce wyciągnięte w bok, aż mi ręce mdlały, masakra lece spać, do jutra Piękne ![]()
#4031 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Jeżeli chodzi o moje przygotowanie do Insanity, to nie przygotowywałam się SZCZEGÓLNIE do tego programu, wybrałam go pod wpływem impulsu, bez zastanowienia. Ale jestem aktywna od zawsze, od 1,5 roku biegam, skończyłam 30 DS i ćwiczyłam od połowy listopada z Zuzą. Jeżeli chodzi o Ciebie, to sama musisz wybrać ![]() ![]() ![]() Jeżeli jednak wolisz się zaprawić w boju, to poćwicz przez miesiąc coś innego. Powodzenia ![]() Edytowane przez karolowanka Czas edycji: 2013-01-28 o 22:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4032 |
Raczkowanie
|
Dobranoc
![]() Nie narzekaj,masz tydzień restu:P
#4033 |
Wtajemniczenie
|
#4034 |
Raczkowanie
|
hahaha ![]() core cardio & balance pierwszy raz robisz gdy zaczynasz Recovery Week ![]() Może Ty masz robić Pure?:P
#4035 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4036 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4037 |
Zakorzenienie
|
włączyłam aż i os razu natrafiłam na Azjatkę
![]() Też myślała,że to będzie takie coś jak cardio recovery. Ale ie wygląda źle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4038 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:38 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ---------- A co sądzicie o Ewce Ch.? Próbowałam parę razy,zmęczenie jak na zwykłym aerobiku,trudno żeby go nir było jak spina się np.wewnętrzne mięśnie ud ![]() ![]() ![]()
Insanity 14.01.2013 tydzień 1 ![]() tydzień 2 ![]() tydzień 3 ![]() tydzień 4 in progress ![]() Edytowane przez PaulinaWro Czas edycji: 2013-01-28 o 22:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4039 |
Zadomowienie
|
Dzięki wielkie za opinię. Zrobię za tydzień test i wtedy zdecyduję, czy dołączę do Was szybciej, czy później
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4040 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, zaczynam recovery week i tak sie zastanawiam czy po takim okresie widzialyscie juz jakies efekty? No ja widzę ale jak wciągnę brzuch bo jak go ''wypuszcze'' to wisi jak wisial...:-(
|
![]() ![]() |
![]() |
#4041 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() dziewczyny a widze ze dużo z Was robilo cwiczenia Ewy Chodakowskiej, skad mialyscie te cwiczenia z netu ? czy kupowalyscie tak jak insanity? znalazlam darmowy program cwiczen ale ja nie lubie cwiczyc "z obrazkow" wole cos w stylu insanity jesli macie jakis pomocny link to bylabym wdzieczna ![]() Edytowane przez karolina_85 Czas edycji: 2013-01-29 o 07:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4042 |
Raczkowanie
|
Ech, rozpisałyście się tak, że ledwo nadążam z czytaniem
![]() Mam do Was prośbę: podrzućcie mi kilka pomysłów na ćwiczenia ZAMIAST pompek.. oprzeć się na prostych rękach mogę, ale nie wolno mi przeciążać ręki.. kilka dni temu dowiedziałam się, że czeka mnie kolejna operacja nadgarstka.. i takie ćwiczenia absolutnie odpadają. ZAŁAMKA. Szukam takich, które będę mogła wykonywać nie wypadając z programu i reszty ćwiczeń.. o podobnej intensywności.. dziewczyny, HELP! Na pewno Insanity nie odpuszczę i będę ćwiczyć w dalszym ciągu.. Co do przygotowań - w Insanity wskoczyłam dosyć przypadkiem - też ćwiczyłam przez chwilę z Ewą Ch. i było mi... nudno. Treningi nie były satysfakcjonujące a prowadząca zamulała.. choć cieszę się, że na nią trafiłam - to też coś mi dało ![]() Zawsze byłam aktywna - bieganie, pływanie, jazda na rowerze... nie wiem ile ważę, wiem ile mierzę ![]() ![]() Determined EXTRA wynik! Brawo!!!!! Mała - jak maluch? |
![]() ![]() |
![]() |
#4043 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Zapytam trenerki bo dziś/jutro.w czwartek będę na siłowni,na różnych zajęciach,to zapytam o substytut pompki ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:33 ---------- Poprzedni post napisano o 08:31 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4044 |
Zakorzenienie
|
Ja lubię ćwiczyć z Ewką. W treigach ie widać słodkości, dopiero a FB
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4045 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:03 ---------- Poprzedni post napisano o 08:49 ---------- No ale my tu nie o Ewce ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4046 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4047 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() O zaaranzowanie takeigo czegoś mi chodzi.Wtedy robisz sobie brzuzki wisząc w dół,tez się mocno męczysz i nie obciążasz rąk .Ja nie wiem czy słusznie rozumuję,ale o coś w ten deseń mi chodzi ![]() http://www.youtube.com/watch?v=H6dg_A0ALT8
Insanity 14.01.2013 tydzień 1 ![]() tydzień 2 ![]() tydzień 3 ![]() tydzień 4 in progress ![]() Edytowane przez PaulinaWro Czas edycji: 2013-01-29 o 08:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4048 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
PLINA zaczynaj i nie przejmuj się ![]() 1. jak się nie da - jak się da ![]() 2. nic nie jest trudne, tylko wymaga czasu, 3. nie uważam, że trzeba być jakoś szczególnie przygotowanym, czego jestem żywym dowodem, trzeba mieć tylko silną wolę i UPÓR. Ważne abyś sama słuchała swojego organizmu ![]() ![]() ![]() mogą Cię zacząć boleć stawy - ja zarzuciłam opaskę, a po tygodniu już mi nie dokuczały i ćwiczę bez opaski ![]() ![]() ![]() JA osobiście ćwiczę Insanity od listopada ![]() Dołączaj do nas szybciej, bo FIT test nie jest jakimś super ważnym wyznacznikiem czy możesz zacząć, czy nie ![]() ![]() ![]() Czekamy na Ciebie, zbieraj filmiki i ruszaj, a każdy dzień będzie łatwiejszy ![]() Pytanie do innych forumowiczek, pewnie trochę wredotą zawieje jak to u mnie zwykle, co zrobicie jak nie będzie widać postępów na FIT teście, lub tak się przetrenujecie, że będą spadki ???? Przecież normalny żywy organizm nie jest cyborgiem i posiada własny pułap sprawnościowy ograniczony : zdrowiem, wiekiem, siła ( bo wydolność wyrobicie z pewnością) . Kiedyś ten progress się zatrzyma i co będzie koniec świata ? Przepraszam może źle odebrałam, ale odczułam raczej zdemotywowanie i odepchnięcie PLINY z Waszej strony niż zachętę do ćwiczeń i wysiłku. PLINA nie udzielam się często na forum ( z braku czasu), ale jestem zawzięta i ćwiczę od przeszło dwóch miesięcy i mimo że łapie lenia i mnie trochę zaczyna nudzić program, to będę go robić do chwili aż stwierdzę, że mój organizm nie da rady więcej z siebie wycisnąć i strasznie od nich nie odbiegam. Na pocieszenie na fit testy nie zwracam uwagi i jeden sobie odpuściłam ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ---------- Poprawka ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4049 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() SzkodaGadac ja nie poczułam żeby ktokolwiek odepchnął stąd Plinę ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:51.