![]() |
#991 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz. XXXV
Rosi ja też czekam na wiosnę
![]() Zabcia ooo myślałam, że ma 2 obywatelstwa. Ale w sumie pewnie dlatego, że ty masz Amerykańskie a nie polskie. Maja dziś się uderzyła w oczko. Zaczęła mocno płakać. Wzięłam ją na ręcę , patrzę a tu zamiast łez to z jednego oczka leci krew ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#992 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() ![]() Cytat:
![]() Bzyczka - u mnie tylko na obronę kupowaliśmy... Cytat:
Cytat:
Dziecko dostaje obywatelstwo po rodzicach (jeśli jedno jest Holendrem to dziecko ma podwójne). Wątpię, że kiedykolwiek będziemy się o nie starać - do szczęścia mi potrzebne nie jest, jedyne do czego się przydaje to do głosowania w wyborach państwowych (bo w lokalnych już możemy). Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ---------- Dziewczyny - czy do robota Bosch jest przystawka sokowirówka??? Magda - dobrze, że tylko zadrapanie, nie ma co płakać, im Majka mobilniejsza tym więcej guzów zaliczy ![]()
![]() |
#993 |
Zakorzenienie
|
Iwka teraz już się uspokoiłam, ale jak zobaczyłam tę krew to myślałam o najgorszym, ze jej się coś w samo oczko stało. ufff na szczęście nie. Jak już się uspokoiła to dalszą część dnia była bardzo radosna.
|
![]() ![]() |
![]() |
#994 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Dobrze ze nic poważnego się nie stało!
![]() ![]() |
![]() |
#995 |
Zakorzenienie
|
Madzia dobrze, że nic poważnego Mai sie nie stało, ale też bym się wystraszyła
miłego dnia! ![]()
#996 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ktosia oni byli 3 lata jakos tak wiec braklo.. u mojej siostry to nie wiem jak bylo bo szwagier jest tam na bank ze 4-5lat a siostra byla krotko.. a mimo wszystko nie dostali troche żałowali bo by mial brytyjskie a z takim bez wiz wszędzie no ale.. ![]() pilam wczoraj drinka na bazie rumu ale byl taki pyszny ze maria awaria.. nasz barman udowadnia mi skrupulatnie ze lubie wszystkie albohole ale dobrze zrobione.. ![]() Magda dobrze ze wszytsko dobrze!
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2013-01-29 o 07:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#997 |
Zakorzenienie
|
Żabcia, nie nie, to nie takie proste
![]() Madzia ojej, biedna Majka ![]() ![]() Samba czy u Was też taka powalona pogoda?? U nas 7 stopni na plusie i wszystko się roztopiło... tak dziwnie wygląda ![]()
Edytowane przez *Agatek* Czas edycji: 2013-01-29 o 07:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#998 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z której strony rozcięła to oczko? od strony rogówki? Cytat:
![]() ![]() ![]() India fajną masz lodówkę - tylko ogromną! Do mojej kuchni sie nie zmieści ![]() Iwka niestety jestem mocno ograniczona finansowo... Martucha tę Twoją wczoraj oglądałam i generalnie mi się podobała ![]() Ale jakoś zdecydować się nie możemy... Wczoraj spotakliśmy się w centrum handlowym, poszliśmy na obiad a później jeździliśmy po mieście w poszukiwaniach lodówki... ehs! Nic się nam nie podoba! Wszystko jest takie samo a jak patrzymy na naszą kuchnię to nic tam nie pasuje... durn.a kuchnia!!! Jedna się bardzo spodobała mężowi, ale nie jest już dostępna w normalnych sklepach, tylko w internetowych i jest za duża... W końcu wymyśliłam, żebyśmy kupili najnormalniejszą i kupimy naklejki i będzie czadowa, ale mąż nie przekonany ![]() także szukamy dalej. Gdyby nie to że ta lodówka stoi w tak widocznym miejscu (widać ją z salonu), to kupiłabym jakąkolwiek, a tak to chcemy żeby się ładnie prezentowała... ehs! Gu.pie problemy ![]()
![]() |
#999 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
kochana ja też go lubie ![]() ![]() ![]() ![]() wspolczuje niezdecydowania ![]() ![]()
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2013-01-29 o 08:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1000 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1001 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nasze niezdecydowanie mnie rozbraja! Właśnie mąż mi wysłał 2 lodówki i kazał wybrać ![]() ![]() Zanim, zanim, to ja Cię zapoznam z malinowym mohito z owocami granatu! ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1002 |
Zakorzenienie
|
Cześć!
Iwka no proszę jaka kulturka była w twojej szkole ![]() Magda ale się strachu najadłaś! Dobrze, że to tylko skórka pękła. Marta szkoda, że się nie udalo z tym obywatelstwem, tak jak piszesz, zawsze troszkę łatwiej dla dziecka. |
![]() ![]() |
![]() |
#1003 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
U nas wczoraj byla bardzo ladna pogoda, wprawdzie sniegu bylo duzo jeszcze, ale swiecilo sloneczko i bylo cieplutko (niestety nie patrzylam na termometr, ale pewnie kolo 10 st. w poludnie bylo)... a w nocy strasznie lalo i teraz od rana jest szaro, buro i do d... sniegu jakies resztki tylko leza... Ktosia ale narobilas z tym Twoim ciastem :P tz ma 12 lutego urodziny i musze mu 2 blachy upiec do pracy... i wymyslilam ze upieke sernik z brzoskwiniami i jablecznik... a tu twoje ciasto popsulo mi szyki i teraz nie wiem na ktore sie zdecydowac ![]() Kurde nie wiem czy to ta pogoda czy co, ale znowu wstalam taka slaba i wypompowana ze chyba zaraz wracam lezec do lozka.... |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1004 |
Zakorzenienie
|
Gucia jakie??
![]() Magda jak była krew ja bym poszła do okulisty
#1005 |
Zakorzenienie
|
Samba
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1006 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#1007 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
myslalam nad tym ale sily mam ostatnio tyle ze ledwo mi starcza na lezenie i gapienie sie w sufit ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1008 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#1009 |
Zakorzenienie
|
Samba rozumiem
![]() Zrobiłam grochówkę ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1010 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#1011 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1012 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#1013 |
Zakorzenienie
|
zdecydowanie za drogie
![]() ![]() Ktosia dawno już grochówki nie jadłam! Ja zawsze kupowałam gotową, chyba z hortexu i tylko dodawałam kiełbaskę i boczek - bardzo smaczna wychodziła. nie wiem czy bym się podjęła robienia od zera takiej zupy - za trudne to ![]()
![]() |
#1014 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() Guciu ja mam samsunga z systemem no frost...i z okienkiem na wodę dokładnie taką(żałuję, że nie wzięłam lodu bo ta woda toi niepotrzebne całkiem) nie wiem czy przez ten no frost ale wszystko wysusza mi środku nawet w tej szufladzie 0 stopni wszystko wysycha teściowa ma starą jeszcze lodówkę i kurcze nie wysycha nigdy jej jedzenie może sobie zostawić szynkę w plasterkach na talerzyku a ja nawet nie moge cytryny zostawić na wierzchu bo za 2 dni jest sucha ![]() nawet mam problem jak zrobie np. sałatkę jakąś to albo muszę ją przykryć szczelnie, albo owinąć folią spożywczą nie wiem, ale nie jestem z niej zadowlona droga była bo prawie 2 tysiace za nia daliśmy i najchętniej bym kupiła nową... Ktosiu ale mi narobiłaś smaka na grochówę... taką z boczusiem i typowym grochem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1015 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#1016 |
Zakorzenienie
|
Mai oczko (tzn. powieka) lekko jeszcze spuchnięte, choc z dolnej już znika. Krewka jak leciała na początku tak po przemyciu juz nic nie leciało. Wydaje mi się tez, że ją to nie boli, bo sie do mnie tuli (strona z oczkiem też) i nie widać aby ją to jakoś bolało). Jest to zewnetrzny kącik oka (nie ta strona od noska). Wczoraj nawet przez lupe patrzyłam, to miała lekko rozciętą samą skórkę w kąciku.
Wczoraj chciałam z nią jechac na IP, ale w końcu nie pojechałam bo wszyscy mi powiedzieli , ze przesadzam. Juz sama nie wiem. Agatek uderzyła się zabawką. Przewracała się, złapałam ją, a ona sobie zabawką bach w oczko. |
![]() ![]() |
![]() |
#1017 |
Zakorzenienie
|
Gucia, Aguś to zapraszam na grochówkę. Mam duży garnek
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1018 |
Zakorzenienie
|
Ktosiu to i ja lecę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1019 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1020 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję za opinie ![]() no ale tu trzeba się z grochem bawić itp ![]() Cytat:
ale to ja! lecęęęę! ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:07.