|
|||||||
| Notka |
|
| Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4051 | |
|
Matka Smoka
|
Dot.: i mamy krakowskie oczko!!!- nastała część XXI:)
Cytat:
![]() 2. Wspominała Cholerka, że ja ją w ten nałóg wpędziłam. Marka Biedronka 3. A co, polujesz? Mogę sprawdzić jutro w CH Czyżyny. Nie wiem jak w tej akurat przegryzce, ale w innych daniach trochę inny smak tej z puszki jest. No ale w sumie tak, jak i z innymi rzeczami. |
|
|
|
|
#4052 |
|
Copyraptor
|
Hm, jak mówię, opieram się na zeznaniach znajomego, bo nigdy nie używałam puszkowanej. Myślałam, że smakuje tak samo.
Tak czy siak ja polecam suchą, bo jest dużo tańsza i wydajniejsza ![]() Dziś właśnie doszłam do wniosku, że znów przestałam się mieścić w szufladach z moimi produktami, więc muszę z jednej szuflady wyeksmitować reklamówki i wywalić ich 3/4. Kto to widział, żeby reklamówki tyle zajmowały, jak ja muszę makarony, fasole i mąki trzymać piętrowo
|
|
|
|
#4053 |
|
Nie depcze krokusów
|
Jedne mają problem, że nie mieszczą się w spodnie, a inne, że w szuflady
|
|
#4054 | |
|
Matka Smoka
|
Cytat:
Pochwalę się jeszcze, że byłam wczoraj na koncercie Comy - ale czadowo |
|
|
|
|
#4055 | ||
|
Copyraptor
|
Cytat:
Cytat:
ale ostatnio mamy ich praktycznie nadmiar. Za to znalazłam fajny sposób zwijania reklamówek, i zamierzam sprawdzić, czy działa też na takich dużych: http://www.wikihow.com/Fold-a-Plastic-Bag Malla, ja mam oba
|
||
|
|
|
#4056 |
|
Matka Smoka
|
Na te cienkie reklamówki mam ten najzwyklejszy dypozytor z ikei wieszany na drzwiczki - i te przerabiamy dość szybko, bo nosimy w nich obiad. Miejsce zajmują takie typowe reklamówki oraz siaty wielokrotnego użytku (chociaż kilka poszło już w stałe wyposażenie samochodu).
|
|
|
|
#4057 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4058 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to jest stała oferta?3. jakbyś mogła, to będę wdzięczna nie tyle, że poluję, co dzisiaj się dowiedziałam, że mają (mieli?) coś takiego w ofercie, a 55 zł za blender z metalową końcówką to chyba całkiem ok tylko nie wiem, czy da się to teraz kupić. Być może uda mi się samej zajrzeć do R., ale gdybyś zobaczyła to proszę o cynk Cytat:
my w domu też trzymamy reklamówki w szufladzie w kuchni, część koło kosza na śmieci (to już jakieś takie brzydsze, do których właśnie odpady można wrzucać) plus jeszcze część naprawdę porządnych u mnie w pokoju w szafce - jak potrzeba coś przetransportować ![]() Cytat:
|
|
#4059 |
|
Copyraptor
|
Stała
(tęsknię za nimi Śmietnik I ja już właśnie nie mam miejsca w kuchni, to ten problem |
|
|
|
#4060 | |
|
Matka Smoka
|
Cytat:
Sprawdzę blender Ja mam trzeci schowek reklamówkowy - na potrzeby wizażowe - w szafce
|
|
|
|
|
#4061 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Potrzeby wizażowe klasyfikuję jako wymagające porządnych reklamówek, dlatego u mnie też jest szafka
|
|
#4062 |
|
Copyraptor
|
No wiem, ale już z miesiąc ich nie jadłam i za każdym razem jak jestem w biedrze, to sobie daję po łapach i nie biorę...
Ale i tak uważam, że z moją wagą jest coś nie tak wcale nie przez odżywianie a nie widziałam jeszcze takich cudów, żeby ograniczenie słodyczy i zdrowsze jedzenie + więcej ruchu = plusowe kilogramy. Więc sądzę, że to kwestia hormonów. Parę miesięcy temu zaczęłam zmieniać tabletki anty i myślę, że to może być od tego. Od jutra wracam do narayi która mi służyła i zobaczymy. Ale to strasznie demotywuje, już mi się nic przez to nie chce. Po co ja jem zdrowo i sobie odmawiam, jak efekt jest taki sam - tyję... |
|
|
|
#4063 |
|
Nie depcze krokusów
|
Tyjesz czy przybierasz na wadze?
|
|
#4064 |
|
Copyraptor
|
Jedno i drugie?
![]() A więc reklamówki składają się super. Ale przy 15 straciłam cierpliwość
Fanpage z moimi rysunkami, które pewnie już gdzieś widziałaś w internecie, tylko nie wiedziałaś, że to moje. Edytowane przez cholernarejestracja Czas edycji: 2013-01-29 o 02:20 |
|
|
|
#4065 |
|
Zadomowienie
|
Hej
Co do kuligu - jesteście wciąż chętne? Warunki się nie zmieniły. Co do rozliczenia - Zielona ogarnę to, ale najpierw muszę wpaść do domu na więcej niż 7h (w tym ma mi się zmieścić sen Co do statystyk - obejrzę mecz jeszcze raz tylko patrz wyżej ![]() Co do zamówień - SdC weź proszę moje Avanti jutro Ecrulo będziesz na spotkaniu? Albo przekazać komuś Twoje katherine?Wracam do pracy
Czasami musisz zapomnieć, jak się czujesz, przypomnieć sobie, na co zasługujesz i przedzierać się do przodu. Edytowane przez granatowo Czas edycji: 2013-01-29 o 09:06 |
|
|
|
#4066 |
|
Zakorzenienie
|
zazdroszczę ! Wygrałam licytację wczoraj
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
#4067 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Cytat:
.
|
||
|
|
|
#4068 |
|
Zakorzenienie
|
nie nadrobię 15 stron
wypad na narty był fantastyczny! 50m do stoku, śnieg, piękne widoki, wiśniówka, doborowe towarzystwo- lepiej być nie mogło a oszronione i ośnieżone drzewa dawały klimat jak z bajkiptaszki mi doniosły coś o jakimś kuligu potrzebuję kiecki na bal
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|
|
|
#4069 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zajrzyj do Bershki-kupiłam tam taką na białej podszewce...Kusi mnie jeszcze malinowa Cytat:
Towarzysz się wkręcił w jazdę na nartach...? jak tam stok w ogóle?
|
|
|
#4070 |
|
Konto usunięte
|
ja je zużywam jako worki na śmieci.
|
|
|
|
#4071 |
|
Konto usunięte
|
Bardzo lubię Comę i pamietam jak kiedyś wokalista bawił się z nami na rockotece - bardzo sympatyczny facet. Bez gwiazdorzenia po prostu odstawiał pogo ze wszystkimi
![]() Co grali? Nowsze, czy raczej starsze kawałki? |
|
|
|
#4072 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
mieszanka sałat + oliwa + solone orzeszki nerkowca ( kupione w biedronce na wagę) Wczoraj zrobiłam modyfikację i dodałam jeszcze pomidory i mozzarelle, też dobre![]() Cytat:
![]() Cytat:
więc lepiej nie kupować i trzymać jako tako dietę![]() Ale jadłam ostatnio czekolade z solonymi migdałami i była nawet niezła
|
|
#4073 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() niestety legitka się nie przydała w d**ie mają studentów:/towarzysz wkręcił się i to mocno. idzie mu nieźle. 1sze popołudnie spędziliśmy na oślej łączce, ale 2giego dnia jeździł już po stoku Sam stok całkiem całkiem, trasa 1550m z krzesełka i 1250m z orczyku. Jeździłam więcej orczykiem, bo bardziej się opłacało, było szybciej niż krzesełkiem i mniej wiało. Jest dość długi odcinek o małym nachyleniu na którym fajnie rozwija się prędkość i można poćwiczyć skręty, a potem kawałek trudniejszy, do pokombinowania + kawałek czarnej trasy na łeb na szyję, która łączy się jakby z nartostradą więc przyjemność z jazdy średnia. W niedzielę było b. dużo ludzi, a tak to w miarę luz. Przygotowanie stoku jak wszędzie- do południa ok, po południu lód i muldy, ale tak do ok. 18.00 dawało radę. Cenowo- bardzo ok. generalnie polecam na taki szybki wypad a teraz już kombinuję następny wyjazd ehh mogłabym nie schodzić z nart![]() eeeej a ile płąciłaś za serwis w d.? trafiło mi się, bo koleś u którego wynajmowaliśmy pokoje serwisował narty i zrobił mi full za 35zł!
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|
|
|
|
#4074 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zapłaciłam około 50 zł chyba...Ale nie jestem zadowolona-po kilku wypadach wypełnienie nart już się bardzo odznacza. Mam 2 dziury w nartach ale zawsze po serwisie spokojnie sezon wytrzymywało Najbardziej zaciekawił mnie opis czarnej trasy bo wiesz, ja najczęściej po takich jeżdżę A te czerwone jak? Ja muszę mieć dużo kombinowania, muldy mi nie przeszkadzają o ile są twarde, można na nich zaliczyć hop i jechać dalej
|
|
|
#4075 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4076 |
|
Pani Buka
|
dzięki za pomysły na sałatki
![]() Cholerko, co do rysowania, to potraktuj to jako tymczasową sytuację. Niestety, podobny problem ma chyba dużo osób próbujących zarabiać na swojej twórczości - rysownicy, fotografowie... Ale sama pisałaś że chcesz spokojnie skończyć studia, a potem możesz pracować w reklamie i czasami dorabiać zleceniami jak będziesz miała na to ochotę. Mam nadzieję, że problemu ze znalezieniem roboty mieć nie będziesz ![]() gg22, witaj z powrotem ![]() zazdroszczę Wam tych wyjazdów na narty, ja siedzę w domu tylko
|
#4077 | ||
|
Copyraptor
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4078 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czerwona hmmmm.... trudno to nazwać czerwoną ... były oznaczone 2 odcinki ale wcale nie był trudne. myślę, że ten stok jest świetny na 1dniowy wypad, bo jest w miarę blisko i tanio, ale jeżeli nastawiasz się na konkretną jazdę czy na kilka dni to szybko się znudzi. pod względem różnorodności tras dla mnie jak na razie wygrywa Jaworzyna a Ty byłaś w tym Jurgowie? Cytat:
![]() nooooo powiem tam- jest czego zwłaszcza jak lubi się narty, górskie powietrze i piękne krajobrazy![]() zresztą przestań zazdrościć tylko zbierz 4litery, Sz. pod pachę i naprzód! co to za problem?
||
|
|
|
#4079 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem w Krakowie!
|
|
|
|
#4080 |
|
Konto usunięte
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:59.

nie tyle, że poluję, co dzisiaj się dowiedziałam, że mają (mieli?) coś takiego w ofercie, a 55 zł za blender z metalową końcówką to chyba całkiem ok 

Ecrulo będziesz na spotkaniu? Albo przekazać komuś Twoje katherine?
w d**ie mają studentów:/