|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3661 | |
|
Life is a drink ...
|
Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube cz. IX
Cytat:
z drugiej strony też było tam za dużo osób na tym jednym czacie i nie miała się jak 'wbić' w rozmowe ... Nie oglądam jej filmików bo skoro ma mnie na czarnej liście czy zablokowaną to z jakiej racji mam jej nabijać licznik
|
|
#3662 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wczesniejsze - twarz z przodu, a póżniejsze - z półprofilu nijak sie nie da porównać. widać na zdj sprzed paru dni, że różnicy przed i po nie ma tak wielkiej jaką nam ona wmawia ![]() już pisałam wcześniej, że ja z profilu wyglądam nie dosć że jak ktoś inny to 10 kg lżej, potem łup! zdjęcie jak do paszportu i 10 kg wraca
|
|
|
|
|
#3663 |
|
Konto usunięte
|
4 sekundy? Aż taak? XD tyle to ja przy szusz wytrzymuje, za bardzo mi przypomina kozuchowską
|
|
|
|
#3664 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3665 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mam wrażenie, że przy zdjęciach pomaga sobie trochę fotoszopką
|
|
|
|
|
#3666 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko szkoda, że tak się stara zmienić rzeczywisty stan rzeczy, wstawiajac takie zdjęcia i powodując mylne wrażenia oraz tone zachwytów na temat diety
|
|
|
|
|
#3667 |
|
Zakorzenienie
|
Zobacz inne zdjęcia i zwróć uwagę np.: na ręce. Katosu kilka lat temu, a teraz. Jest różnica i to wielka.
|
|
|
|
#3668 | |
|
Life is a drink ...
|
Cytat:
|
|
#3669 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3670 |
|
Life is a drink ...
|
Niech się pokaze od góry do dołu to wtedy skoro są takie EFEKTY to i będą 'zachwyty'. Jak widać nie chudnie aż tak bardzo że jeszcze nie ma całościowego zdjęcia :P
edit. Zreszta co mnie to obchodzi niech nawet sobie schudnie 40 kilo jak jej jest w tym dobrze to NAM nic do tego. Tak samo jak ja planuje schudnąć tyle czy tyle to mam to gdzieś, że komuś sie będę nie podobała. O_o
I only call you when it's half past five... Edytowane przez Selfish Girl Czas edycji: 2013-01-29 o 14:00 |
|
|
|
#3671 |
|
Zadomowienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=mRTFCDQlZAk
Widziałyście nowy filmik szusz gotuje? Oczywiście nic odkrywczego, ale zdziwiło mnie stwierdzenie, że ona nie może dopić takiego koktajlu do końca.. Tam są dwa banany i szklanka mleka, jak można nie mieć siły tego na raz spożyć? Ja często robię sobie takie śniadanie, z tym, że dosypuję otręby do tego i dodaje czasem jeszcze jakieś inne owoce, lub zamiast mleka serek wiejski i fakt "trzyma" w miarę długo, ale bez przesady żeby nie można było tego zjeść do końca... Albo ma tak zasuszony żołądek albo pierniczy bzdety ![]() Swoją drogą (jak ktoś lubi kawowe rzeczy) polecam dolać do tego łyżeczkę kawy rozpuszczonej w 1/5 szkl wody, albo kakao...albo kawę i kakao
|
|
|
|
#3672 |
|
Zakorzenienie
|
sylwetke katosu najlepiej widac na filmikach na kanałach innych dziewczyn, swojego czasu wystepowala np. u "thebreathoff..." i tam widac, że za szczupła to ona nie jest, a na dodatek bardzo niska, taka "kulka".
umieściłą jakiś post na blogu czy co, ze wszyscy mowia o jej diecie ?
Edytowane przez marynka42 Czas edycji: 2013-01-29 o 14:02 |
|
|
|
#3673 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko ustawia się pod odpowiednim kątem. ja nie twierdze, że nie schudła, ale nie aż tak jakby się wydawało a jeśli już porównywac zdj: wkeiła na fb zdjęcie z 2012 roku i porównała z profilowym co nie wiele mi mówi, ale poniżej sa fotki sprzed kilku dni, gdzie jest sfotografowana z przodu i dla mnie porażającej róznicy nie ma równając do tego z 2012, co natomiast sugerują zdjęcia profilowe i prawdopodobnie podkręcone fotoszopem
|
|
|
|
|
#3674 |
|
Zadomowienie
|
Mi się nowy pokój Blair podoba, jest mniej słitaśny, ale wciąż śliczny
![]() A swoją drogą jak już przy pokojach jesteśmy... Znacie jakąś youtubowiczkę, która ma fajny pokój i ma na ścianie fototapetę? ![]() Poszukuje inspiracji bo nie chce mi się malować ściany 2 raz w tym roku. Mam pudrowo różową i ciągle brudze ją lakierem z paznokci i wygląda jak popisana kredkami. Wiecie jak śpię to jakimś cudem trę pazurami o ścianę i zostają kreski
|
|
|
|
#3675 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3676 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3677 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie, to nie jest normalne, że ktoś dopić czegoś nie może. To znaczy, że ma bardzo skurczony żołądek, a żołądki się kurcza od jedzenia bardzo małych porcji. Pamiętam siebie na diecie, skurczyłam zołądek jedząc mało5 x dziennie, ale herbaty chlałam jak jakiś alkoholik, parę litrów dziennie. Fajny pokój? Pokój to tak, ale fototapetę? Nigdy w sumie poza sklepem żadnej nie widziałam. Poszukałam na yt ale zamiast tego znalazłam to http://www.youtube.com/watch?v=vvOjLIHbNHc jak ktoś śpiący może mieć taki pokój? W ogóle cały dom Kardashianów jest brzydki, nigdy mi się nie podobał. Podobał mi się za to dom Reginy George jej pokój jest boski
|
|
|
|
|
#3678 |
|
Zadomowienie
|
Mogę dołączyć?
Mój kanał na YT to https://www.youtube.com/user/FigGa05?feature=mhee
|
#3679 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też kiedyś miałam manie miksowania, ale więcej niż jogurt i jeden owoc były nie do przejścia.Edit: Może to kwestia tego, że rano u niektórych po prostu" nie wchodzi jedzenie". Edytowane przez monicar Czas edycji: 2013-01-29 o 14:26 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#3680 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3681 |
|
Zakorzenienie
|
racja. Ale chyba już taka natura kobiet, schudły, ale chcą jeszcze to podkręcić. Patrze czasem np.: na metamorfozy z chodakowską. Jedna wciąga brzuch do zdjęć, druga zakłada inną bieliznę, trzecia staje dalej od obiektywu, itp itd.
|
|
|
|
#3682 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3683 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
potem bedzie płacz u Katosu
|
|
|
|
|
#3684 |
|
Zakorzenienie
|
Katosu teraz sobie zaczerwienieni pod oczami sama robi
Czego to baby nie wymyślą |
|
|
|
#3685 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3686 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3687 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edit: No chyba, że to ironia i wyśmiewasz te komentujące, już sama nie wiem kto żartuje, a kto mówi poważnie
Pamiętam, że tego czerwcowego dnia obudził mnie mój własny krzyk. Serce łomotało mi tak, jakby dusza chciała wyrwać się z piersi i uciec schodami w dół. Tata przybiegł natychmiast i wystraszony, przytulił mnie do siebie, usiłując uspokoić. - Nie mogę przypomnieć sobie jej twarzy. Edytowane przez coldold Czas edycji: 2013-01-29 o 15:12 |
|
|
|
|
#3688 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3689 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#3690 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A poza tym te miksy z bananem jak dla mnie są bardzo sycące, a nigdy nie byłam nie diecie - także mój żołądek nie jest skurczony. Ze zjedzeniem normalnego obiadu również nie mam problemu. Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:08.

. Potem znowu będzie opowiadać, że ją hejtują na Wizażu, co świadczy o popularności 
wczesniejsze - twarz z przodu, a póżniejsze - z półprofilu
nijak sie nie da porównać. widać na zdj sprzed paru dni, że różnicy przed i po nie ma tak wielkiej jaką nam ona wmawia 
Czekam na zdjęcia całej sylwetki po odchudzaniu.

Tam są dwa banany i szklanka mleka, jak można nie mieć siły tego na raz spożyć?