Zespół na wesele - Strona 19 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Ceremonia i tradycja ślubna, weselna

Notka

Ceremonia i tradycja ślubna, weselna W tym miejscu możesz podzielić się widzą, jak zaplanować ceremonię ślubną. Na co zwrócić uwagę przy szukaniu sali weselnej. Przypomnieć tradycje weselne.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-12-15, 17:07   #541
Marjjolka
BAN stały

Dot.: Zespół na wesele

I zarejestrowałaś się tutaj specjalnie żeby wszystkich poinformować o tym doniosłym wydarzeniu ? No coś takiego ... 1 post i akurat taki :\
Marjjolka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-16, 00:52   #542
majaibruno
Przyczajenie

My polecamy zespół który grał na naszym weselu. Już kilka razy to robiłam i zrobię to jeszcze raz Zespół z Warszawy SHAKERBAND.
Ich strona www.shakerband.pl. Są super i do teraz wspominamy ich miło. Nie jest to reklama a tylko sugestia, że warto szukać dobrych zespołów. Od kiedy jesteśmy już z mężem "po" to nie często wraca się na takie fora, ale czasem warto wspomnieć o dobrych i złych zaspołach. A sporo ich oglądaliśmy.
Życzę wszystkim wytrwałości w poszukiwaniu sali, zespołu, fotografa, sukienki itp.
Wszystkiego dobrego !!!!
majaibruno jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-21, 16:17   #543
nusia1005
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Marjjolka Pokaż wiadomość
I zarejestrowałaś się tutaj specjalnie żeby wszystkich poinformować o tym doniosłym wydarzeniu ? No coś takiego ... 1 post i akurat taki :\
Tak, bo liczyłam, że ktoś udzieli mi odpowiedzi na to pytanie

I nie rozumiem po co kpiny z "doniosłego wydarzenia"...
nusia1005 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-22, 19:07   #544
laska4
BAN stały

Cytat:
Napisane przez nusia1005 Pokaż wiadomość
Tak, bo liczyłam, że ktoś udzieli mi odpowiedzi na to pytanie

I nie rozumiem po co kpiny z "doniosłego wydarzenia"...
Na te pytania to Ci odpowiedzą tylko osoby z zespołu
laska4 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-30, 17:51   #545
ktrn
BAN stały

Byłam na weselu na którym grały baciary POLECAM chociaż cena kosmos;(
ktrn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-31, 09:34   #546
olemme
Przyczajenie

a ja odkąd byłam na weselu z wodzirejem to polecam wodzireja brać...
jak do tego dobry dj jest to mucha nie siada. i nie ma gadania, że tego nie umiemy grać, a teraz nie mamy sił, bo musimy się napić
olemme jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-03, 10:12   #547
Meggi00
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!

Też byłam ostatnio na weselu, gdzie był zespół plus wodzirej i widać duużą różnicę. Jest to super opcja dla ludzi lubiących dobrą zabawę bez "sprośnych" zadań i konkursów. Świetnie się bawiliśmy, ale niestety nie pamiętam nazwy. Teraz szukam kogoś podobnego na moje wesele za dwa lata Najlepiej z łodzkiego. Może ktoś poleci kogoś??
Meggi00 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-04, 09:49   #548
olemme
Przyczajenie

zaintrygowało mnie i mam do nich numer jeśli chcesz...
są z Krakowa, ale wiem, że jeźdżą po całej Polsce...
wodzirej + dj...
ps. dokładnie - bez sprośnych zabaw typu baloniki na bioderka i komu pęknie...
Stary 2013-01-04, 15:05   #549
Kishlaczkowa
Zadomowienie

Jeśli można to przyłącze się...
Wraz z Narzeczonym poszukujemy zespołu na wesele w sierpniu 2014 r. Znalazłam kilka, ale tylko dwa przykuły moją uwagę mianowicie - wspomniany powyżej SHAKERBAND.A drugi to THE STARS (http://thestars.pl/index2.html). Będę wdzięczna za poradę oraz jeśli znacie jakieś inne fajne zespoły z woj. mazowieckiego za doradzenie. Z góry dziękuję!
Kishlaczkowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-08, 21:34   #550
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kishlaczkowa Pokaż wiadomość
Będę wdzięczna za poradę oraz jeśli znacie jakieś inne fajne zespoły z woj. mazowieckiego za doradzenie. Z góry dziękuję!

jak już pisałam ja polecam zespół WEST- są z Siedlec ale są mobilni Grali na naszym weselu i są rewelacyjni. Kontakt bardzo dobry, wszystko ustalamy wcześniej- każdy szczegół itp. Osobiście mogę polecić http://www.zespolwest.pl/
Stary 2013-01-08, 22:00   #551
Kishlaczkowa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez magnusia Pokaż wiadomość
jak już pisałam ja polecam zespół WEST- są z Siedlec ale są mobilni Grali na naszym weselu i są rewelacyjni. Kontakt bardzo dobry, wszystko ustalamy wcześniej- każdy szczegół itp. Osobiście mogę polecić http://www.zespolwest.pl/
Dzięki! A ile biorą?
Stary 2013-01-08, 22:17   #552
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki! A ile biorą?
my płaciliśmy 3200 - mieli grać do 4 rano (tak mieliśmy umowę) ale skończyli koło 5.30 a potem puścili nam muzykę z płyt bo jeszcze goście tańczyli. Nie chcieli za to dodatkowych pieniążków ale i tak daliśmy im 200 zł więcej Naprawdę są super a wokalistka Karolina to świetna dziewczyna i super śpiewa. Fajnie, że biorą 200 zł zaliczki przy podpisaniu umowy a resztę po weselu. Jak chcesz to grają w domu przy przygotowaniach, pod kościołem itp- my akurat nie chcieliśmy ale jest taka opcja.
I najważniejsze- są mobilni (nie chcą żadnych pokoi no chyba że jeszcze mają grać na poprawinach to pewnie trzeba się dogadać), nie piją bo jak mówią są w pracy a to duży plus
Stary 2013-01-09, 09:53   #553
Kishlaczkowa
Zadomowienie

magnusia dziękuję, dziękuję, dziękuję!!! Puszczę ich TŻ'owi i na pewno się z nimi skontaktujemy. Nie wiem jak dziękować!!!
Stary 2013-01-09, 15:41   #554
olusia92
Rozeznanie

Witam. Czy ktoś słyszał o zespole Adler z Kornowaca (woj. śląskie)? Zastanawiamy się nad tym zespołem na nasze wesele więc szukam opinii na ich temat

olusia92 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-09, 17:05   #555
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
magnusia dziękuję, dziękuję, dziękuję!!! Puszczę ich TŻ'owi i na pewno się z nimi skontaktujemy. Nie wiem jak dziękować!!!

nie ma sprawy
Stary 2013-01-09, 19:24   #556
misiova
Przyczajenie

A słyszał ktoś o zespole DIONIZOS z Sierpca??;>
misiova jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-10, 20:54   #557
lidziuniaa
Przyczajenie

Prosze o pomoc w wyborze zespołu na wesele!!

najlepiej z kujawsko-pomorskiego

Jak narazie zastanawiam sie nad :

- Happy Dance
- Sexbomba
- Happy Light

Ktoś coś o nich słyszał coś moze mi doradzić?
lidziuniaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-11, 10:34   #558
wiolaszek10
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez nusia1005 Pokaż wiadomość
Ja generalnie nie miałam problemów - w mojej rodzinie kuzynka robiła wesele i grał u nich zespół kapelanawesela.pl - grali świetnie! Prowadzenie zabawy było na prawdę na poziomie, sami świetnie bawiliśmy się na tym weselu - wytańczyliśmy się za kilka wesel (mieliśmy 3 wesela na przestrzeni sierpnia-września, masakra!) i w ogóle. Jest to zespół z Warszawy, ale dojeżdżają (ślub kuzynki był w Białymstoku). No ogólnie same och i ach
Czy któraś z Was też korzystała z usług tego zespołu? Pytam, bo jestem ciekawa jak tam wygląda u nich sprawa związana ze stroną formalną - jak ceny, organizacja, kontakt itd. (Kuzynki nie mogę zapytać, bo od ubiegłego roku jest w Anglii i nie mam z nią kontaktu). Ktoś, coś?
Hm no ja mogę Ci odpowiedzieć, bo moja przyjaciółka skorzystała z ich oferty i ja sama mam już podpisaną umowę Ceny oczywiście ustala się z firmą, podejrzewam, że zależy od terminu :P No i co do ustalania - jestem taką trochę "narwaną" PM (przynajmniej wg moich rodziców), tzn. bardzo się denerwuję i mimo iż wesele jest w maju, to już szukam sobie piosenek, które chciałabym, by były zagrane. No i gdy mam jakieś pytanie, np. odnośnie gier i zabaw, to mogę liczyć na panią, która cierpliwie odpowie mi na wszystkie pytania A i juz mam wybrane zdjęcia do prezentacji :P Polecam też wybrać opcję z oświetleniem sali - wszyscy goście na weselu mojej przyjaciółki byli pod wrażeniem efektów świetlnych, oczywiście wszyscy też się świetnie bawili Jak masz więcej pytań - pisz na priv A i u nas będzie zespół Dobra Zabawa, a Wy nad jakim się zastanawiacie?
wiolaszek10 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-11, 19:35   #559
lidziuniaa
Przyczajenie

a czy mi jest w stanie ktoś pomóc?!
Stary 2013-01-14, 12:28   #560
Kishlaczkowa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lidziuniaa Pokaż wiadomość
a czy mi jest w stanie ktoś pomóc?!
Niestety nie znam żadnego z tych zespołów i nie mam jak pomóc, bo chętnie bym Cię wspomogła, gdyż domyślam się co czujesz .
Stary 2013-01-14, 14:15   #561
lidziuniaa
Przyczajenie

rozumiem...
Jeszcze RobiArt mnie zaciekawil z Torunia , także trudna decyzja ...
Stary 2013-01-14, 14:33   #562
Kishlaczkowa
Zadomowienie

lidziuniaa podeślij może linki to każdy będzie mógł napisać swoją opinię
Stary 2013-01-15, 22:29   #563
olemme
Przyczajenie

no to też jest sposób... przynajmniej będziemy wiedzieć co prezentują w internecie...
Stary 2013-01-15, 22:48   #564
lidziuniaa
Przyczajenie

dlaczego administrator nie dodaje moich wiadomosci juz 2 razy pisalam to samo a tu nic ??

---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ----------

o teraz poszło...

No to zaraz zaprezentuje wam te zespoły...

---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ----------

z dnia na dzień ciągle zmieniam plany także teraz zastanawiam sie juz tylko nad :

Happy Dance o to ich link: http://happydance.pl/filmyvideo.html
maci pare filmów z wesel na których grali...

RobiArt o to ich link do stronki z tym że nie mają żadnych filmików z wesel tylko same dema, bylam kiedys na weselu na ktorym grali ale bylam wtedy jeszcze mala dziewczynka.... (a ogólnie poleca mi ich cala rodzina, tylko boje sie ze nie beda grali za duzo muzyki disco chociaz to podobno idzie sie z zespolem dogadac)
http://robiart.com.pl/av.htm

Edytowane przez lidziuniaa
Czas edycji: 2013-01-15 o 22:51
Stary 2013-01-18, 15:29   #565
sacrilege
Raczkowanie

Cześć dziewczyny!
Czy któraś z Was miała okazję pobawić się przy muzyce zespołi Boogie Band z Warszawy? Widziałam ich video i zakochałam się od pierwszego wejrzenia..
sacrilege jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-19, 19:06   #566
monday
Przyczajenie

Też widziałam klip tej grupy i od razu mi się spodobała, moje klimaty nie miałam okazji ich widzieć na żywo, więc nie mogę się wypowiedzieć jak by grali na weselu. ze swojej strony na pewno rekomenduję nexus i wodzireja Mariusza (jako całość występują, ten zespół zawsze ma wodzireja, ja znam Mariusza). byliśmy u mojej przyjaciółki gdzie zeszlismy ostatni z parkietu, świetnie prowadzą całe wesele, kolejni znajomi zamówili ich na lipiec tego roku, a my też już odbyliśmy wstępną rozmowę, pozostaje podpisanie umowy to jest drugi najlepszy zaspół jaki w zyciu słyszałam, a w samym zeszłym roku byłam na 12 weselach(!) nie wspomnę o wcześniejszych latach teraz przy organizacji własnego czuję się jak weteran
monday jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-20, 13:37   #567
sacrilege
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez monday Pokaż wiadomość
Też widziałam klip tej grupy i od razu mi się spodobała, moje klimaty nie miałam okazji ich widzieć na żywo, więc nie mogę się wypowiedzieć jak by grali na weselu. ze swojej strony na pewno rekomenduję nexus i wodzireja Mariusza (jako całość występują, ten zespół zawsze ma wodzireja, ja znam Mariusza). byliśmy u mojej przyjaciółki gdzie zeszlismy ostatni z parkietu, świetnie prowadzą całe wesele, kolejni znajomi zamówili ich na lipiec tego roku, a my też już odbyliśmy wstępną rozmowę, pozostaje podpisanie umowy to jest drugi najlepszy zaspół jaki w zyciu słyszałam, a w samym zeszłym roku byłam na 12 weselach(!) nie wspomnę o wcześniejszych latach teraz przy organizacji własnego czuję się jak weteran
monday, czy chodzi Ci o ten nexus?? http://www.nexus.org.pl/index.php
bo jeśli tak to zupełnie inny poziom niż boogie band, szczerze? jak dla mnie tragedia.. ale wiadomo, gusta są różne
sacrilege jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-23, 18:32   #568
dorka-86
Przyczajenie

Czy zna ktoś jakieś opinie na temat zespołu Mako Band??? Bardzo proszę o pomoc !
dorka-86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-29, 14:11   #569
Azuki
Raczkowanie

Czy ktos mial stycznosc z Wedding Band? Ja ich wzielam na swoje , ale nie wiem .... ciagle sie waham no i nie sa tani

Azuki jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-08, 15:33   #570
bella100
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Azuki Pokaż wiadomość
Czy ktos mial stycznosc z Wedding Band? Ja ich wzielam na swoje , ale nie wiem .... ciagle sie waham no i nie sa tani
Ale Wedding Band z kapeli na wesela? U mnie będą grać i słyszałam ich na żywo, bo grali u kuzyna mojego narzeczonego. Rewelacja! Dlatego długo się nie zastanawialiśmy nad wyborem A kiedy masz wesele? My w październiku <3 (dlatego też cenowo nie było tak strasznie). Strasznie podoba mi się ich podejście do Gości, "niewioskowe" prowadzenie zabawy, bo i super granie i śpiewanie. Podobno wszyscy są po akademiach muzycznych Więc nie ma się czego obawiać!
bella100 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Ceremonia i tradycja ślubna, weselna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości