|
|
#691 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: MARZEC-nasze wiosenne zakupy
Cytat:
O, proszę! DD Zaraz się okaże, że nie raz siedziałyśmy obok siebie. A gdzie wsiadasz? Bo ja na Jarotach - Krasickiego/Wilczyńskiego. ![]() Po cutesach możesz mnie namierzać. Zamawiałam z Dziewczynami na samym początku. Byłyśmy królikami doświadczalnymi. DJa Ciebie namierzę po czerwonych peep'ach z guziczkiem. I powiem 'oł jeah, fajne buty!'. Może być..? ))
|
|
|
|
|
#692 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#693 |
|
Wtajemniczenie
|
a co to za troba
?masz moze zdjecie?
|
|
|
|
#694 |
|
po prostu Em :)
|
Zaglądnij do tego wątku:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=177787
|
|
#695 |
|
Przyczajenie
|
Mam do was pytanie dziewczyny, czy jak będzie któras z was/lub była w sklepie cocomore widziała może takie czerwone bluzki longi(były też żółte i białe), z dekoldem w szpic, i z przewiązywaniem. U mnie były po 49zł i własnie wczoraj 2 dziewczyny wykupiły ostatnie S na moich oczach
a ja nie pamietam jaka to była firma bo może znalazłabym na allegro.Jakbyscie wiedziały o co mi chodzi to piszcie pliss
|
|
|
|
#696 |
|
Raczkowanie
|
bluzeczka Zara 49,90 mam na jej punkcie fioła
pasek, sklep wszystko po 4,50, był w promocji po 4 zł okulary muchy H&M 29,90, mogę sie w nich pokazać na ulicy? teraz poluje na beżowy trenczyk, widziałyście może cos fajnego w sklepach?
|
#697 | |
|
Wtajemniczenie
|
Skąd te baleriny? Bardzo ładne
Cytat:
Były inne kolory tych butów??
|
|
#698 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#699 | |
|
Zakorzenienie
|
anies5: świetne zakupy. Muszę przyznać że kiedyś bardzo błędnie oceniłam twój styl. Wszystko bardzo w moim guście. Najbardziej podoba mi się ta bluzka na kokardkę pod szyją.Ten żółty pasek z Reserved też mnie męczy, ale stwierdzam że 59 plus przerobienie go w zakładzie jakieś 15 to trochę za dużo...pewnie się w końcu złamię, ale zazdroszczę póki co. Z następnego rzutu podoba mi się grzyb, też go mierzyłam, ale w końcu zdecydowałam się na czarny z Vero Mody.
tMadzik: mierzyłam ten biały muchomorkowy sweterek i jakoś wydaje mi się że pogrupia (ja chciałam kupić cytrynowy). Ale podoba mi się wszystko co kupiłaś. Szczególnie biała sukienko-tunika. różowiutka: wszystkie twoje zakupione buciki grzechu warte. Muchy posiadam te same, a torba też bardzo na plus. kociołku: jak wyżej. Świetne buciki zamawiacie, a torebka podoba mi się ta czarno biała. Nie widziałam ich, tylko te z różową kokardką, ale jakoś odeszłm od różu, więc nie zdecydowałam się na nią.Z następnych stron podobają mi się longi z golfem i balerinki satynowe, ale jakoś jak już pisałam niestety nie potrafiłam poczuć sie w nich wygodnie i zrezygnowałam z zakupu. Zresztą na śląsku ta satyna brudna by była po godzinie noszenia ![]() Akszeinga: fantastyczne buty! Kaisandra: torebka któej szukam, więc jestem zakochana w niej ![]() Mala kroweczka o imieniu: wszystkie zakupy świetne ![]() nobody: świetny płaszczyk w pepitke layla_lbn: bardzo podobają mi się pierwsze i drugie peep-toe. rozrabiara: szara kopertówka jest rewelacyjna. Też na nią poluję na allegro. ungia: szary long bardzo na czasie. Chętnie bym taki nosiła.Bluzka z bufkami w moim stylu. Tylko butki ze szpicem mi nie leżą, bo po prostu takich nie lubię. Kwestia gustu. sabcia-myszka: biała torba bardzo modna w tym sezonie. Wogóle zauważyłam że wizażanki przechodzą istny bum na białe torby w rozmiarze L. Grzybek już chwaliłam u Anies5 ![]() Cytat:
pewnie że możesz! Sama w takich z H&M'u chodzę i wczoraj jeden pan na ulicy na mój widok zrobił: zzzzZZZZzzzzZZZZ
|
|
|
|
|
#700 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#701 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Innych nie oglądałam, więc trudno mi powiedzieć. Jeszcze kilka było, ale zdecydownie więcej tych jasno szarych.
|
|
|
|
|
#702 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no chyba,ze teraz od juz przecenionej metki odejmuje sie jeszcze 50%a ja o tym nie wiem
|
|
|
|
|
#703 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
czyli byly jeszcze xs? a czy moglabys mi powiedziec jak dojechac do areny? od placu Piastow np? bo wiem tylko jak tam dotrzec :P
|
|
|
|
|
#704 |
|
Zakorzenienie
|
jasne. Są dwie linie nowe z Placu Piastów pod Arenę: 701 i 703. Odjeżdżają spod dawnego Factora, potem Bakusia (jeśli kojarzysz). Tam skąd wszystkie autobusy w kierunku Tesco, lub osiedla Waryńskiego.
|
|
|
|
#705 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pasek i butki też mi się podobają. Dziękuję w imieniu zakupów i swoim .U mnie ten pasek z Reserved przecenili w końcu na 39, to się skusiłam. 59 zł żal mi było, tymbardziej, że nadawał się do przerobienia. Właśnie, kiedyś napisałaś, że nie do końca odpowiada Ci mój styl, ale zauważyłam, że nie raz podobają nam się takie same rzeczy, czasami kupujemy identyczne, lubimy te same połączenia kolorystyczne. Ciekawa jestem, jakie miałaś wyobrażenie o moim stylu? Cytat:
.
|
|
#706 |
|
Zakorzenienie
|
Wczorajsze zakupy
![]() Torba w groszki 59 zl, zwykly sklep Torba biala z czarnym 79 zl , zwykly sklepSzary long z twarza, 34,99
|
#707 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Grzyb jest fajny, bo bawełniany, zupełnie jak bluza w kształcie grzyba, dlatego można przełamać elegancję nieco sportowym stylem ![]() Były szare, ale powiem szczerze że wcale mi się nie podobały w porównaniu z czarnymi. Nie wiem dlaczego, może zupełnie przypominały wyciągniętą bluzę
|
|
|
|
|
#708 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#709 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#710 |
|
Zakorzenienie
|
tysiulko ja tez myslalam nad tym trenczem i chyba jutro wybiore sie do opola moze bedzie
a mam pytanko - jaki rozmiar standardowo nosisz? bo ja z zakietow/plaszczykow tak XS/S i skoro mowisz ze numeracja jest zawyzona to nie wiem czy w ogole jest sens jechac a xs byly?
|
|
|
|
#711 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W takim razie bede wypatrywać cutesów
|
|
#712 |
|
żona
|
czemu u mnie nie ma deichmanna
kurczęęęęęęęęęęęęęę
|
|
|
|
#713 |
|
Zakorzenienie
|
a ja tak z innej reki. jak już mowa o zakupkach to np. ANETA PIOTROWSKA(tańczyła z Mroczkiem) wydaje na jeden zagraniczny wypad na zakupki...........uwaga 8 TYS EURO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! jak to usłyszałam to oszalałam!!!
dzisiaj jade na zakupki wiec jak wróce to coś wrzuce od siebie
|
|
|
|
#714 |
|
Raczkowanie
|
Paulinaaa_ bardzo mi sie podoba ten long
|
#715 |
|
Raczkowanie
|
PaLLitQa a z jakieGo miasta konkretnhie jestes ?
|
#716 |
|
Zakorzenienie
|
moje najnowsze nabytki
![]() buty Vero Moda - 45 zl kurteczka Reserved - 34 zl muchomor Vero Moda - 49 zl torba Reserved - 79 zl |
|
|
|
#717 |
|
żona
|
|
|
|
|
#718 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
milego noszenia
|
|
|
|
|
#719 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#720 |
|
Raczkowanie
|
Mój debiut w wątku zakupowym
![]() 1. Stanik i majteczki - Triumph - obie rzeczy coś koło 50 zł 2. Bluza - Cropp - 89 zł 3. Tynika/sukenika - H&M (dział dziecięcy) - 39.90. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:56.

], spojrzę do góry i powiem ‘o niebo' 
DD Zaraz się okaże, że nie raz siedziałyśmy obok siebie. 

a ja nie pamietam jaka to była firma bo może znalazłabym na allegro.Jakbyscie wiedziały o co mi chodzi to piszcie pliss
RAGDOLLE