|
|
#2971 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XLVII
Cytat:
![]() Cytat:
chyba już sobie poradziłam ![]() Cytat:
piszemy petycję do zarządu?
---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ----------
|
|
|
#2972 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2973 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2974 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2975 |
|
Nindżopesz
|
Kwintesencja Baru |
|
|
|
#2976 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2977 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Próbowałam się masować w zeszlym roku, ale narobłam sobie krwiaków i wybroczyn i dalam spokój. Teraz zaczęlam delikatnie ( ze 3 - 4 razy żeby przyzwyczaić skorę), nic nie wyskoczyło, to z dużą moca już 3 poprzednie razy. Narazie mam tylko jednego siniaka, ale to za mocno bańke przyssałam przypadkowo. Cytat:
Cytat:
Heh, za pierwszymi razami, to mialąm całe nogi i tyłek w bordowo sino fioletowe kropki ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#2978 | |||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Właśnie chcę chłopa do niej namówić bo też sam kręci i piecze ![]()
Edytowane przez SzatAnka71 Czas edycji: 2013-01-29 o 14:18 |
|||
|
|
|
#2979 |
|
Zakorzenienie
|
chcemy Focha ![]() Jęzor też mi się podoba i potrójne widzenie ![]() ano właśnie ![]() choć to srednia, statystyka, czyli nieistniejąca półtora dziecka też nie istnieje
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-01-29 o 14:20 |
|
|
|
#2980 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nasza Dr Ves
|
|
#2981 |
|
BAN stały
|
Szalejesz widzę
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;38921496]Jasne, jasne, je se już sfoje wiem No już, juuuż... ![]() Chleby też piecze? Czuję się coraz mniej wyjątkowy ![]() --- Spadam |
|
|
|
#2982 |
|
Nindżopesz
|
Wy powaznie walczycie z cellulitem?
Ja juz olalam temat, ostatnio nawet zauwazylam, ze na kolanie robia mi sie dziurki ale kto to zobaczy jak ja zawsze w pantalonach.BTW ciekawa sprawa. Po slubie dostalam wage z pomiarem tluszczu i jak sie pozniej odchudzalam wychodzilo mi okolo 18% przy 50 kg (26 lat). Obecnie wychodzi 41% tez na 50 kg Ja rozumiem, ze z wiekiem sie nabiera no ale litosci. To by znaczylo, ze mam dodatkowe 10 kg tluszczu a przeciez wymiarowo jest prawie identycznie (mam stare zapiski, teraz mam odrobine wiecej w cycu). Waga sie zj.bala czy faktycznie moglam przez ten czas calkowicie spalic miesnie i zostaly tylko kosci powleczone tuszczem?
|
|
|
|
#2983 |
|
Zakorzenienie
|
Odgapił od Ciebie
![]() Też olałam i mam coraz bardziej widoczny, bez jaj nie chcę go a masowanko wieczorem aż tak uciążliwe nie jest a działa
|
#2984 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No przyzwyczaja Teraz jest już ( tfu, tfu) bez żadnych ozdóbek ![]() A wtedy zarzucilam, bo za długie przerwy robilam między masazami...synek kolezanki kazal mi czekać aż wybroczyny i siniaki zejda ( studiował wtedy fizykoterapie czy jakoś tak), bo podobno nie powinno sie masować takiej skory tylko dac jej dojść do ladu i dopiero znowu.... Cytat:
![]() No ja chcem mieć ładny tylek i uda dla siebie . No i pewnie chlop by wolał takie jedrne i gladkie, chociaż podobno dla facetów jakiegos znaczenia to nie ma szczególnego ![]() A...no i zeby zazdrość zżerała kolezanki przedewszystkim ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2985 |
|
Nindżopesz
|
Ooo, a wiesz, ze na to nie wpadlam a uzywam wagi prawie codziennie od... ponad 5 lat
![]() EDIT: jeszcze mozliwe, ze waga uwzglednia olej polozony na wlosy
|
|
|
|
#2986 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak chłop woli jędrne to niech Cię masuje bo łapy bolą
|
|
#2987 | |||
|
Zakorzenienie
|
to się nazywa śmniech przez uzy Cytat:
?Red na rozterki tłuszczowe pomoże Parabel zara przyjdzie i wyjaśni ćzemu masz 150% cukru w cukrze ![]() a tak btw gdzie Rozterka wybyła ![]() ---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ---------- aaa wiecie że już mi przyszła paczka z YR co to Stazja kusiła 3 dni temu ekspresowo!
|
|
#2988 |
|
Zakorzenienie
|
Macham z łóżka Wstałem chwilę po 14:20 a gdzieś koło 11-tej przez sen odebrałem telefon
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#2989 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a to by wszystko tłumaczyło E...to na pewno baterie ciągną na oparach ![]() Ta...nie ten . Po pierwsze byłyby to bardzo nieregularne masaże, a poza tym to ostatniu stwierdził ,że za bardzo schudlam i powinnam przytyć ![]() Cytat:
Pewnie jutro do mnie dotrze
|
||
|
|
|
#2990 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
W ogole pochrzanilo mi sie w trakcie ciazy, moze babskie mleko to 100% tluszczu i tak mi wylicza smisznie. |
|
|
|
|
#2991 |
|
Nindżopesz
|
No dooobra, 40% jest nierealne (Gryxiu, milcz).
|
|
|
|
#2993 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2994 |
|
Zakorzenienie
|
Redzia może 15%?
![]()
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#2995 |
|
Nindżopesz
|
Czmu?
Fajnie byloby
|
|
|
|
#2996 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2997 |
|
Zakorzenienie
|
a czemu mu zawierzać? na jakiej podstawie ?
nie wiem, może dlatego że to jakaś imaginacja artysty plastyka? ![]() ktoś se narysował jak chciał i tyla, ludzie mają jeszcze inne kształty sylwetek niż model rysunkowy, jakoś nieskończenie wiele i wtedy ten rysun to już tylko grafika abstrakyjna ( tak wiem, ze nie istnieje taki termin)ale mam nadzieję ze w kataegoriach dżołka był wklejon
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-01-29 o 16:29 |
|
|
|
#2998 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#2999 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Dzisiaj lepiej? ![]() Może na technicznym jest jakiś taki wątek w stylu prośby i zażalenia ![]() Cytat:
![]() ![]() Witam dobro wieczornie
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
|
|
#3000 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:05.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Ojciec coś wspominał przed Świętami, że trzeba mi maszynę kupić, jeśli będę regularnie chleby wypiekał, ale sprawa przycichła coś była, i ręcznie kręcę, i we piekarniku piekę 

) focha i tak bardzo kciałam żeby tu był

[/QUOTE]

ale kto to zobaczy jak ja zawsze w pantalonach.
?
a gdzieś koło 11-tej przez sen odebrałem telefon
ten obrazem oszukuje chyba