Smarowidła czy też żele - z Yves Rocher mamy ich wiele! Promocje, oferty YR- część VI - Strona 92 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-29, 12:17   #2731
julietta83
Zakorzenienie

Dot.: Smarowidła czy też żele - z Yves Rocher mamy ich wiele! Promocje, oferty YR- cz

Czekam aż w e-sklepie pojawi się seria Nutritive Vegetal - interesuje mnie balsam na noc. 39 zł to idealna cena na krok1 Wąchałam go już w stacjonarnym i nawet ma ładny delikatny zapach. Jakaś dobra dusza analizowała już skład tej serii? Zauważyłam, że nie mają parabenów, ciekawe jak inne składniki, bo szczerze mówiąc, to niewiele mi mówiły na pierwszy rzut oka.
julietta83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-29, 12:18   #2732
gosiaczek6
Zakorzenienie

Dot.: Smarowidła czy też żele - z Yves Rocher mamy ich wiele! Promocje, oferty YR- cz

Cytat:
Napisane przez seledine Pokaż wiadomość
Napiwek nie, ale dwa razy został u mnie na obiad, bo taki zmarznięty i w ogóle, to się zlitowałam. Za trzecim razem już było niefajnie, zaczął się do mnie dobierać, od tamtej chwili biorę kuriera.
o matko ;/ mam nadzieje ze nic Ci się nie stało
gosiaczek6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-29, 12:34   #2733
poziomkalol
Raczkowanie

Cytat:
Napiwek nie, ale dwa razy został u mnie na obiad, bo taki zmarznięty i w ogóle, to się zlitowałam. Za trzecim razem już było niefajnie, zaczął się do mnie dobierać, od tamtej chwili biorę kuriera.
Masakra. O ten mój też dziś rzekł z szelmowskim uśmieszkiem: "Wszystkie kobiety cieszą się na mój widok, heheh, wiem jak je zadowolić" wtf? (a taki trochę nieciekawy ze sposobu bycia był). Ja też wolę neutralnego kuriera, ale myślę, że jeszcze z raz zamówię z wysyłkowej (no, muszę), a tam tylko pobranie i wizyta domowa... Poza tym, jakby to powiedzieć, teraz akurat wszyscy domownicy zagrypieni i słyszą jak ktoś przychodzi i zaraz potem krzyżowy ogień pytań, a co to, a za ile (nawet jeśli to moja kasa), a jak będzie kurier z internetową paką, to zawsze mogę powiedzieć, że wygrałam (bo zapłacone z góry)...

---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ----------

Cytat:
Napisane przez julietta83 Pokaż wiadomość
Czekam aż w e-sklepie pojawi się seria Nutritive Vegetal - interesuje mnie balsam na noc. 39 zł to idealna cena na krok1 Wąchałam go już w stacjonarnym i nawet ma ładny delikatny zapach. Jakaś dobra dusza analizowała już skład tej serii? Zauważyłam, że nie mają parabenów, ciekawe jak inne składniki, bo szczerze mówiąc, to niewiele mi mówiły na pierwszy rzut oka.
Moja siostra zamówiła na moją prośbę z oferty dla nowych z Prószyńskiego, ale krem na dzień. Smarowidła na noc zwykle są podobne składem. W składzie dziennego jest trochę silikonów (dimethicone), ale nie ma parabenów ani oleju mineralnego. Główne składniki: gliceryna, olej makadamia, woda z oczaru, masło shea, sok z pnia jesionu, jako konserwant kwas sorbowy i sorbinian potasu ( z jarzębiny). Nie jest bio, ale całkiem ok jak na zwyklaka.

Krem jest fajny, ja mam skórę mieszaną, a świetnie się wchłania u mnie, daje takie miłe, komfortowe wrażenie jakby opatulenia, na pewno trochę dzięki miłemu zapachowi drzewno-pudrowemu. Też sobie zamówię, jak będzie dostępny online, bo ten próbny jest siostry.

Edytowane przez poziomkalol
Czas edycji: 2013-01-29 o 12:40
poziomkalol jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-29, 12:51   #2734
pannawiosna
Zadomowienie

To się nazywa szybkość i dbanie o klienta... w niedziele wieczorem złożyłam zamówienie, a własnie przed chwilą (wtorek koło południa) kurier mnie z paczuszką odwiedził - 40h czas całej operacji

I teraz mam zapas bambusów na najbliższe lata... w sumie 8 żeli i 2 i 3/4 wody ale wiem wiem...przy cudnych zapasach niektórych z Was to i tak sie mogę schować...
pannawiosna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-29, 13:17   #2735
Krusiak
BAN stały

O szok jak czytam o Waszych listonoszach
moj ost nie mialam gotowki przy odbierze paczki to mnie do bankomatu podwiozl i odwiozl
do domku ;-)
i to bez podtekstow zeby nie bylo hi hi
Krusiak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-29, 13:18   #2736
czarnaowca5
Raczkowanie

Dziewczyny jaką wodę polecacie dla faceta 30+.Hoggar, transat czy moze nature? żeby nie była taka "dziadkowa".
czarnaowca5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-29, 13:19   #2737
Anna1987
Zakorzenienie

GG do Anna1987

Cytat:
Napisane przez martyna3275 Pokaż wiadomość
nareszcie ktoś to zrobił
obiecuje ze jak zobacze cos podobnego w swojej ofaercie zrobie to samo
Śmiech na sali co mi odpisali

Szanowna Pani

W imieniu Yves Rocher serdecznie dziękuję za kontakt oraz zainteresowanie ofertą naszej firmy

Uprzejmie informuję, iż prezent spersonalizowany jest generowany automatycznie na podstawie, albo najczęściej kupowanego produktu, albo najdroższego produktu, który był kiedykolwiek zakupiony.

Informuję również, jeśli prezent nie spełnia Pani oczekiwań, na blankiecie widnieje informacja, że można go wymienić na dowolny kosmetyk z Cennika ( katalogu ) Urody, do 65 zł. Ceny katalogowej, tj. bez rabatu.

W razie wątpliwości prosimy o ponowny kontakt

A sęk w tym że przeciwzmarszczkowego ani razu nie kupiłam i wogóle też nie kupuję Brawa brawa brawa nie ma co

EDIT: Chciałam im jeszcze napisać co myślę o tej biżuterii powyżej 80 zł ale wolałam sobie darować. Jeszcze się obrażą i nie dostanę kolejnych ofert ani mailingów

Edytowane przez Anna1987
Czas edycji: 2013-01-29 o 13:24
Anna1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-29, 13:24   #2738
julietta83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez poziomkalol Pokaż wiadomość
Moja siostra zamówiła na moją prośbę z oferty dla nowych z Prószyńskiego, ale krem na dzień. Smarowidła na noc zwykle są podobne składem. W składzie dziennego jest trochę silikonów (dimethicone), ale nie ma parabenów ani oleju mineralnego. Główne składniki: gliceryna, olej makadamia, woda z oczaru, masło shea, sok z pnia jesionu, jako konserwant kwas sorbowy i sorbinian potasu ( z jarzębiny). Nie jest bio, ale całkiem ok jak na zwyklaka.

Krem jest fajny, ja mam skórę mieszaną, a świetnie się wchłania u mnie, daje takie miłe, komfortowe wrażenie jakby opatulenia, na pewno trochę dzięki miłemu zapachowi drzewno-pudrowemu. Też sobie zamówię, jak będzie dostępny online, bo ten próbny jest siostry.
Dzięki za opinię
julietta83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-29, 13:30   #2739
simone2010
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czarnaowca5 Pokaż wiadomość
Dziewczyny jaką wodę polecacie dla faceta 30+.Hoggar, transat czy moze nature? żeby nie była taka "dziadkowa".
A co rozumiesz pod pojęciem "dziadkowa" Może poczekaj aż Ambre Noir wejdzie do sprzedaży? W niektórych YR już są testery, dziewczyny, pisały, że świetna

Ćwiczę od czasu do czasu

Spełniam swoje małe marzenia
simone2010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-29, 13:35   #2740
calineczka99
Rozeznanie

Cytat:
no jesli juz gdybym teraz miała kupic dla chopa to Ambre Noir W stacjonarnych juz jest dostępna
calineczka99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-29, 13:39   #2741
wolanin1
Raczkowanie

Ja Hoggara kupilam dla mojego 44- letniego taty. Jemu zapach przypadl do gustu, mi tez sie bardzo podobal, ale moj 23- letni maz nie przekonal sie do niego. Mowi, ze jest zbyt cieply, woli bardziej swieze klimaty.
wolanin1 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-01-29, 13:40   #2742
czarnaowca5
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez simone2010 Pokaż wiadomość
A co rozumiesz pod pojęciem "dziadkowa" Może poczekaj aż Ambre Noir wejdzie do sprzedaży? W niektórych YR już są testery, dziewczyny, pisały, że świetna
Problem w tym, że nie mam stacjonarki w pobliżu. Dlatego Was pytam o podpowiedź. Wiem ze łatwiej byłoby pójść i powąchać.
"dziadkowa" czyli taka dla starszego Pana.
Stary 2013-01-29, 13:40   #2743
Pioter28
Raczkowanie

Cytat:

Ja polecam Comme une Evidence. Zapach dość lekki, taki na co dzień. I na pewno nie jest dziadkowy
Pioter28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-29, 13:42   #2744
czarnaowca5
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez wolanin1 Pokaż wiadomość
Ja Hoggara kupilam dla mojego 44- letniego taty. Jemu zapach przypadl do gustu, mi tez sie bardzo podobal, ale moj 23- letni maz nie przekonal sie do niego. Mowi, ze jest zbyt cieply, woli bardziej swieze klimaty.
Hmm 44 lata to lata moment mój mąż będzie miał. Ale jesteśmy starzy.....

---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ----------

Cytat:
Napisane przez Pioter28 Pokaż wiadomość
Ja polecam Comme une Evidence. Zapach dość lekki, taki na co dzień. I na pewno nie jest dziadkowy
dzięki!
Stary 2013-01-29, 13:55   #2745
wolanin1
Raczkowanie

Ma ktos podwojny puder brazujacy? Nie wiem czy brac jasny czy ciemny%?

Chyba zrobie Krok1 przed zmiana prezentow - boje sie ze dadza jakis przeciwzmarszczkowy krem w prezencie niespodziance :/

Zawsze w lutym moge zrobic kolejne zamowienie na Krok1 jak prezent bedzie fajny.
Stary 2013-01-29, 14:01   #2746
poziomkalol
Raczkowanie

Mam wiadomość z BOK, że Flower Party by Night będzie niedostępne w Polsce.
A tak bardzo liczyłam na tę nutkę anyżu/lukrecji w perfumach... Załamka.
poziomkalol jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-29, 14:09   #2747
thugmisses
Rozeznanie

Mam ofertę na 8 marca! Nie wierzę co jest prezentem Krem CS! Mam już kilka (KROK1 wykorzystany kilka razy ) na TŻ oferta nie przyszła :/
Stary 2013-01-29, 14:16   #2748
czarnaowca5
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez thugmisses Pokaż wiadomość
Mam ofertę na 8 marca! Nie wierzę co jest prezentem Krem CS! Mam już kilka (KROK1 wykorzystany kilka razy ) na TŻ oferta nie przyszła :/
Ja dziś wysłałam maila do bok żeby mi przysłali, bo wam pozazdrościłam. Zobaczymy co odpiszą.
Stary 2013-01-29, 14:23   #2749
simone2010
Zakorzenienie

Cytat:
Problem w tym, że nie mam stacjonarki w pobliżu. Dlatego Was pytam o podpowiedź. Wiem ze łatwiej byłoby pójść i powąchać.
"dziadkowa" czyli taka dla starszego Pana.
Nie pomogłaś Chciałam się dowiedzieć, czy pisząc "dziadkowa" wykluczasz w ogóle takie składniki jak paczula, ambra czy drewna wszelkiego rodzaju, bo znam wiele osób, które pod pojęciem "dziadkowa" rozumieją po prostu "ciężka" I dzielą zapachy na dziadkowe-ciężkie i "niedziadkowe" - cytrusy, kwiatki etc. A ja np. Hoggara dziadkowym nigdy bym nie nazwała, mimo że świeżak to nie jest Dla mnie dziadkowe perfumy to takie uderzające nozdrza zbyt intensywnym zapachem alkoholu Testowałam jakiś czas temu wszystkie męskie perfumy YR szukając zapachu dla brata i nie pamiętam, żeby któreś miały taką właściwość A mój dziadek dostał pod choinkę Comme une Evidence i bardzo sobie chwali A ma >70

Ćwiczę od czasu do czasu

Spełniam swoje małe marzenia

Edytowane przez simone2010
Czas edycji: 2013-01-29 o 14:25
simone2010 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-01-29, 14:31   #2750
wolanin1
Raczkowanie

Mam pytanie. Chce zlozyc zamowienie z oferty dla przyjaciolki na mojego meza ( ma adres staly zamieszkania inny od mojego) tylko czy moge telefonicznie zlozyc zamowienie za niego? Nie czepia sie ze to ja dzwonie a nie on??
Stary 2013-01-29, 14:33   #2751
KiLaNeCzKa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ada ada Pokaż wiadomość

kupowałam go z oferty wysylkowej jako zero niedoskonałości
jeśli się mylę to mnie poprawcie, proszę
Dziekuję
sprawdzałam na stronie internetowej, a tam go nie było.
Natomiast dzisiaj dostałam ofertę na dzień kobiet i tam faktyczniejest "zero doskonałości".

Gdyby ktoś był zainteresowany numer oferty to: PYC2RA21.

Gratis za zakup powyżej 49zł do wyboru: peeling TDH, moment de bonheur 30ml (woda perfumowana) albo ovale lifting na noc*

Gratis za zakup powyżej 80zł: komplet biżuterii z ametystem.

wysyłka jak zwykle powyżej100zł

żadnego z tych kosmetyków nigdy nie kupowałam, więc ich filozofia przydzielania prezentów dalej pozostaje tajemnicą...
KiLaNeCzKa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-29, 14:33   #2752
thugmisses
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez simone2010 Pokaż wiadomość
Nie pomogłaś Chciałam się dowiedzieć, czy pisząc "dziadkowa" wykluczasz w ogóle takie składniki jak paczula, ambra czy drewna wszelkiego rodzaju, bo znam wiele osób, które pod pojęciem "dziadkowa" rozumieją po prostu "ciężka" I dzielą zapachy na dziadkowe-ciężkie i "niedziadkowe" - cytrusy, kwiatki etc. A ja np. Hoggara dziadkowym nigdy bym nie nazwała, mimo że świeżak to nie jest Dla mnie dziadkowe perfumy to takie uderzające nozdrza zbyt intensywnym zapachem alkoholu Testowałam jakiś czas temu wszystkie męskie perfumy YR szukając zapachu dla brata i nie pamiętam, żeby któreś miały taką właściwość A mój dziadek dostał pod choinkę Comme une Evidence i bardzo sobie chwali A ma >70
Dla mnie zapachy YR są bardzo uniwersalne, najbardziej lubię Hoggara. Są takie, że 20 i 70 latek może ich użyć
Stary 2013-01-29, 14:33   #2753
wolanin1
Raczkowanie

Cytat:
Ja dziś wysłałam maila do bok żeby mi przysłali, bo wam pozazdrościłam. Zobaczymy co odpiszą.
Mi napisali ze oferta dla mnie zostanie wyslana 4.03.2013

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-01-29, 14:34   #2754
ada ada
Raczkowanie

Cytat:
o kurcze pewnie się za pewnie poczół i pomyslała, że na niego lecisz skoro go obiadami częstujesz nie zazdroszczę sytuacji, bądź tu dobra dla bliźniego kobieto
Kiedyś rozmawiałam z kobitką na poczcie bo mój nie zawsze zosawiał awizo i powiedziała mi, że ci kurierzy pracują dla nich ale to odrębna firma więc nawet nie może im zwrócić uwagi o to awizo
ada ada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-29, 14:38   #2755
Myszkaa222
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez poziomkalol Pokaż wiadomość
Mam wiadomość z BOK, że Flower Party by Night będzie niedostępne w Polsce.
A tak bardzo liczyłam na tę nutkę anyżu/lukrecji w perfumach... Załamka.

A ja czekałam na ten zapach by go kupić
Myszkaa222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-29, 14:38   #2756
mała82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anna1987 Pokaż wiadomość
Śmiech na sali co mi odpisali

Szanowna Pani

W imieniu Yves Rocher serdecznie dziękuję za kontakt oraz zainteresowanie ofertą naszej firmy

Uprzejmie informuję, iż prezent spersonalizowany jest generowany automatycznie na podstawie, albo najczęściej kupowanego produktu, albo najdroższego produktu, który był kiedykolwiek zakupiony.

Informuję również, jeśli prezent nie spełnia Pani oczekiwań, na blankiecie widnieje informacja, że można go wymienić na dowolny kosmetyk z Cennika ( katalogu ) Urody, do 65 zł. Ceny katalogowej, tj. bez rabatu.

W razie wątpliwości prosimy o ponowny kontakt

A sęk w tym że przeciwzmarszczkowego ani razu nie kupiłam i wogóle też nie kupuję Brawa brawa brawa nie ma co

EDIT: Chciałam im jeszcze napisać co myślę o tej biżuterii powyżej 80 zł ale wolałam sobie darować. Jeszcze się obrażą i nie dostanę kolejnych ofert ani mailingów

Ja dostalam w przydziale Naturelle
Tez nigdy nie zamawialam, za to kokonow bralam 5 wiec czemu nie dali Kokona
Stary 2013-01-29, 14:50   #2757
czarnaowca5
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez wolanin1 Pokaż wiadomość
Mi napisali ze oferta dla mnie zostanie wyslana 4.03.2013
A ja dostalam taka odpowiedź

W imieniu Yves Rocher serdecznie dziękuję za kontakt oraz zainteresowanie ofertą naszej firmy.

Upzrejmie inofrmuję, iż oferty wysyłane są w dwóch turach, proszę uzbroić się w cierpliwość w najbliższych dniach otrzyma Pani ofertę.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-01-29, 14:57   #2758
aaaania1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KiLaNeCzKa Pokaż wiadomość
Dziekuję
sprawdzałam na stronie internetowej, a tam go nie było.
Natomiast dzisiaj dostałam ofertę na dzień kobiet i tam faktyczniejest "zero doskonałości".

Gdyby ktoś był zainteresowany numer oferty to: PYC2RA21.

Gratis za zakup powyżej 49zł do wyboru: peeling TDH, moment de bonheur 30ml (woda perfumowana) albo ovale lifting na noc*

Gratis za zakup powyżej 80zł: komplet biżuterii z ametystem.

wysyłka jak zwykle powyżej100zł

żadnego z tych kosmetyków nigdy nie kupowałam, więc ich filozofia przydzielania prezentów dalej pozostaje tajemnicą...
a jak wygada cennik urody do tej oferty
Stary 2013-01-29, 14:58   #2759
koniczynka15
Zadomowienie

Cytat:
Współczuję i miej tu dobre serce :/

Cytat:
Napisane przez ada ada Pokaż wiadomość
o kurcze pewnie się za pewnie poczół i pomyslała, że na niego lecisz skoro go obiadami częstujesz nie zazdroszczę sytuacji, bądź tu dobra dla bliźniego kobieto
Kiedyś rozmawiałam z kobitką na poczcie bo mój nie zawsze zosawiał awizo i powiedziała mi, że ci kurierzy pracują dla nich ale to odrębna firma więc nawet nie może im zwrócić uwagi o to awizo
Ja też ostatnio zrobiłam awanturę na poczcie, że dostałam powtórne zawiadomienie, że paczka czeka a nie dostałam pierwszego awiza :/ powiedzieli mi to samo co tobie

koniczynka15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-29, 14:59   #2760
thugmisses
Rozeznanie

Cytat:
A ja dostalam taka odpowiedź

W imieniu Yves Rocher serdecznie dziękuję za kontakt oraz zainteresowanie ofertą naszej firmy.

Upzrejmie inofrmuję, iż oferty wysyłane są w dwóch turach, proszę uzbroić się w cierpliwość w najbliższych dniach otrzyma Pani ofertę.
Nie mów, że wysłali wiadomość z takimi literówkami!

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości