|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3211 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013 Cz.3
Cytat:
![]() mam nadzieję, że kierowca tira zostanie złapany i ukarany. Gnojek jeden, uciekł i nie pomógł ani nic.
|
|
#3212 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Dobrze, że skończyło się na złamaniach....
|
|
|
|
|
#3213 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tym to wszystko wolno, bo im się nic nie stanie![]() Aż mnie ciarki przechodzą. Pomyśl, ile miał szczęścia... |
|
|
|
|
#3214 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez,dokladnie.Mam nadzieje ze go znajda!
|
|
|
|
#3215 |
|
Raczkowanie
|
Mąż jechał na szczęście 70/h ale tir prawdopodobnie miał na liczniku koło 100/h nie wiem jakim cudem to się stało czy mógł nie zauważyć gdy zmieniał pas. Nie wiem ale to była prawdopodobnie rosyjska rejestracja
|
#3216 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fakt,Ci od tirow sa okropni ,my kiedys jechalismy autostrada nad wode ? czy na balice? niepamietam no i jedziemy prawym pasem a tir taki wielki dawaj migacz i na prawy pas i nie widzial nas.. i TZ zaczol trąbic bardzo az wychylil glowe za okno i cos zaczol krzyczec i dopiero chyba nas w lusterku zobaczyl i zjechal spowrotem na lewy bo by bylo po nas ...jeszcze byla barierka wiec nic by po nas nie zostalo bo nawet gdzie uciec sie nie dalo.. W najlepszym wypadku to pod tira ( dobrze ze auto niskie bo to Honda byla) ale dajcie spokoj! Mysla ze wszystko im mozna |
|
|
|
|
#3217 |
|
Wtajemniczenie
|
Na razie z telefonu spróbuję coś wrzucić ;-) ja u siebie mam dwa sprawdzone lumpki, w którym są nie raz nowe ciuchy. Z resztą ja prawie całą swoją szafę mam z używek i wszyscy się dziwią, że takie fajne. Normalnie ciuszki niemowlęce są po ok. 5 zl, teraz jest obniżka 30% więc taniocha :p
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
#3218 |
|
Konto usunięte
|
I potem tacy ludzie uciekną, a nie wiedzą, jaką krzywdę zrobili człowiekowi i jego rodzinie....
|
|
|
|
#3219 |
|
Zakorzenienie
|
Fajnie ze kupujecie juz ciuszki dla dziecka ja narazie omijam jeszcze dzialy dzieciece bo za wczas he
ale moze na jakies skarpeteczki sie skusze ![]() ![]() Wogole to mialam isc do gina 15.02 ale chyba pojde troche wczesniej bo nie wytrzymam.. ) ha..
|
|
|
|
#3220 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3221 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#3222 |
|
Zakorzenienie
|
No. Mój TŻ się często śmieje, że tyle wariatów, że aż strach na trzeźwo jeździć
|
|
|
|
#3223 |
|
Raczkowanie
|
Mój teraz się śmieje że złego diabli nie biorą, i w ogóle żartuje sobie, humor mu dopisuje. A ja od piątku nie śpię w nocy tylko w dzień ze 3 godziny.
|
#3224 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Współczuję ![]() Cytat:
![]() Za zakupy
|
||
|
|
|
#3225 |
|
Zakorzenienie
|
To dobrze, że mu humor dopisuje
Z dobrym humorem szybciej wyzdrowieje |
|
|
|
#3226 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz życzyć mu trzeba dużo zdrówka i nie się skleja porządnie bo za niedługo bedzie miał niezłą rehabilitację przy dzieciątku. Trzymajcie się ciepło!!!! Dobrze, że jednak czuwają jakies anioły.... |
|
|
|
|
#3227 |
|
Zakorzenienie
|
Raptowna Masakra jakaś! Dobrze, że nic poważniejszego się nie stało Twojemu mężowi. Trzymajcie się, a Ty się nie stresuj. Ja też kiedyś miałam wypadek jadąc z ojcem i też tir zajechał nam drogę..wyjechał z podporządkowanej z lewej strony. Światła jeszcze nie działały, bo wcześnie przed 6 było, jesień, asfalt mokry i liście. Jeszcze ulica taka, że najpierw pod górkę, a później przed samym skrzyżowaniem w dół i dopiero widać co się na środku dzieje. No i wyjechał ten nieszczęsny tir. Ojciec przy takich warunkach na drodze nie dałby rady zahamować. Gdyby hamował i jechał na wprost wbilibyśmy się pod naczepę i były tragiczne skutki. Na szczęście okazał się doświadczonym kierowcą i do końca był świadomy tego co robi i nie spanikował, zdążył skręcić w prawo, nie mógł bardziej, bo z górki mogłoby dojść do dachowania, więc celowo trafił w jego koło, co zamortyzowało uderzenie. Skończyło się na pękniętej kości ręki u ojca, a u mnie tylko na małych siniaczkach, bo dostałam w głowę fruwającym zegarkiem ojca (takie było uderzenie, że się odpiął), następnego dnia bolało całe ciało jak przy grypie. Kierowca od razu przyznał się do winy, a i mieliśmy też szczęście, że jechał za nami pan z zawodu ratownik medyczny i zabezpieczył wszystko i nam pomógł, od razu sprawdził czy nic nam nie jest i uspokoił i oferował pomoc w razie gdyby miał być świadkiem. A auto poszło do kasacji z powodu pękniętej belki.
Edytowane przez dzoan Czas edycji: 2013-01-29 o 18:29 |
|
|
|
#3228 |
|
Zakorzenienie
|
Cynamon-owa dobra kobito
dzięki za pomoc z suwaczkiem![]() Polecam ową forumowiczkę, pomocna dłoń! |
|
|
|
#3229 |
|
Zakorzenienie
|
Raptowna Bardzo mi przykro, że jesteście narażeni na taką próbę przez jakiegoś idiotę
Mam nadzieję, że wszystko się dobrze pozrasta i w wakacje Twój mąż będzie w pełni sił.
|
|
|
|
#3230 |
|
Zakorzenienie
|
O! A my dziś mamy 4tą miesięcznicę ślubu
![]() Ciekawe, co za prezent sobie mąż zażyczy ...
|
|
|
|
#3231 |
|
Raczkowanie
|
Chyba nie dam rady nadrobić
![]() Moje ferie u mamy przedłużyły się, przed chwilką wróciłam do domku i pewnie gdyby nie fakt, że jutro rano mam wizytę ![]() Nie mogę się doczekać jutra, łudzę się że poznam płeć o ile będzie USG w ogóle Idę się kąpać, potem spróbuję trochę Was nadrobić ![]() Do później i miłego wieczorku życzę ![]() Aaa dziś zaczynamy 18 tydzień<3 |
|
|
|
#3232 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla rozładowania i poprawy humory dla wszystkich "ciężarówek " i ich TŻ-ów : Młode małżeństwo u ginekologa dowiaduje się, że będą mieli dziecko. Młody żonkoś pyta: - Panie doktorze a jak z "tymi" sprawami w czasie ciąży można czy nie? Lekarz: - W pierwszym trymestrze można bez obaw, normalnie po bożemu, w drugim trymestrze proponuje na pieska - od tyłu bo bezpiecznie dla przyszłej mamusi, a w trzecim trymestrze to tylko i wyłącznie na wilka. - A można wiedzieć panie doktorze jak to jest na wilka? - Leżysz pan koło nory i wyjesz! |
|
|
|
|
#3233 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)
|
|
|
|
|
#3234 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() (wiem co mój by sobie zażyczył..ale pisać nie będę Cytat:
|
||
|
|
|
#3235 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja bym odwróciła to w drugą stronę i pomyślała co Ty sobie zażyczysz ![]() Ja uciekam na dzisiaj- miłego wieczoru i spokojnej nocy |
||
|
|
|
#3236 |
|
Zakorzenienie
|
nie nadążam za Wami, za stara jestem na takie tempo w pisaniu
jutro zaczynam 17 tydz., oglądała mnie dziś internistka i stwierdziła, że jak na ten tydzień to spory mam już brzucholek, dzieciak pcha mi bebechy do góry i zdaje mi się, że stąd wróciła niestrawność i kapeć w buzi... Raptowna, trzymajcie się cieplutko
|
|
|
|
#3237 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Co do tego czy Tirowcy widzą: mój mąż miał kiedyś takiego Tir i jeździł dla niego kierowca po całej Europie. I nie raz mówił, że musi mieć oczy dookoła głowy podwójne bo czasem nie widzi małych aut. Tam jest taka strefa zero (nie pamiętam w którym miejscu) kiedy to nie widzą, czy jedzie jakieś auto czy nie. Ja się bardzo boję jeździć koło i między Tirami. A to, że są chamscy to prawda, niestety. A jeżeli to była rosyjska ciężarówka czy ukraińska to norma, że uciekł ![]() Cytat:
![]() Margosia tylko nas podpuszcza, że daje nam wolne od siebie i pozwoli się przegonić w rankingu. Przecież ty kobieto jesteś uzależniona od wizażu. A teraz w ciąży delirium odwykowe nie wskazane Ja zresztą też tylko weny do pisania nie mam
|
|
#3238 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Przeczytałam mężowi, a on się zaśmiał, a potem pyta "A to w III trymestrze już nie można?" ![]() ![]() To jak nie nadaje się to do publikacji to mój właśnie sobie tego zażyczy |
||
|
|
|
#3239 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3240 |
|
Zakorzenienie
|
https://www.facebook.com/photo.php?v=334070763372102
Ukradlam z innego wątku ) ahah .. slodziaki![]() powiedzcie mi czy mozliwe jest to abym czula jak dziecko mi skacze w brzuchu? a najbardziej jak skacze to jak fajnie bawi sie pecherzem ze skacze po nim? :P |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:05.

Dobrze, że skończyło się na złamaniach....

W najlepszym wypadku to pod tira ( dobrze ze auto niskie bo to Honda byla) ale dajcie spokoj! Mysla ze wszystko im mozna 

ale moze na jakies skarpeteczki sie skusze