Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8 - Strona 379 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-29, 18:07   #11341
Saba08
Zadomowienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Myu kochana zerknij na moje i aniki rozmowy nt gwarancji mentorów bo nie wiemy o co chodzi

---------- Dopisano o 18:07 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ----------

amanina kupiłam sobie dzisiaj staniki w kappahlu - fajne są muszę je tylko zszyć, żeby były dobre w obwodzie
Stary 2013-01-29, 18:13   #11342
celina777
Rozeznanie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Cytat:
Napisane przez Saba08 Pokaż wiadomość
Myu kochana zerknij na moje i aniki rozmowy nt gwarancji mentorów bo nie wiemy o co chodzi

---------- Dopisano o 18:07 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ----------

amanina kupiłam sobie dzisiaj staniki w kappahlu - fajne są muszę je tylko zszyć, żeby były dobre w obwodzie
Saba w ktorym miejscu zszywasz stanik ? Ja cos z,e chyba zrobilam bo zszylam przy zapieciach i mam wrazenie,ze miski wciagaja cycki pod pachy
Stary 2013-01-29, 18:17   #11343
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ania2003 Pokaż wiadomość
Dzien dobry!!!!!!!!
Piszecie dziewczynki o byciu seksownym pomimo braku piersi a ja z piersiami nie czuje sie narazie bardzo seksowna, bo ta ograniczonosc dzialania po operacji powoli zaczyna mnie meczyc. Wy tez tak mialyscie a jezeli tak to jak dkugo tski stan trwa?
Cytat:
Napisane przez ania2003 Pokaż wiadomość
Juz nie moge sie doczekac pelnej sprawnosci. Niby i tak bardzo szybko i prawie bezbolesnie doszla do siebie, ale mimo wszystko brak mi pelnego dzialania.

---------- Dopisano o 17:19 ---------- Poprzedni post napisano o 17:14 ----------

Celina777 a czy juz cos cwiczysz albo chodzisz na basen. Mysle ze moze jak bedzie mozna to basen pozwoli troche sie wzmocnic i rozruszac. Ja choc nie lubie cwiczyc to juz zaczynam w tej dedperacji o tym juz myslec[COLOR="Silver"]
Ale w jakiej desperacji??? no proszę Cię - 15 stycznia miałaś operację więc jesteś jeszcze świeżynką przynajmniej do 15 lutego.
Podobnie z byciem sexowną - co może być sexownego w spuchniętych , drętwych , bolących piersiach i ranach które dopiero zasychają eeeee- no chyba troszkę niecierpliwa jesteś
Piersi nie rozkwitną Ci w jedną noc- wyobrażenie że idziesz do klinik, godzinka czasu i będą piersi jest mocno naciągane Podobnie kolejne wyobrażenie, że przez miesiąc piersi będą gotowe- NIE BĘDĄ nic nie da zaglądanie do nich codziennie, niecierpliwość i nawet mówienie do nich Najlepiej - zapomnieć, zająć się czymś innym i robić sobie w tym czasie inne przyjemności . Z przyjemności związanych z piersiami jeszcze skorzystasz - ale nie tak od razu.
Ta operacja uczy cierpliwości - nie ma takiego mądrego który by znał sposób na "piersi natychmiast"

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-29, 18:19   #11344
celina777
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Amorcio Pokaż wiadomość
Witajcie Kobietki
Celinka siedze juz naolejowana, calkiem fajnie pachnie.Wloski super, dziekuje
A zapomnialam Ci powiedziec, ze od wczoraj biore 50tke tych tabl. I czekam jak sie poczuje
a prosze bardzo napisz za pare dni jak sie bedziesz czula po 50 tce..ciekawa jestem.
Stary 2013-01-29, 18:19   #11345
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez celina777 Pokaż wiadomość
Saba w ktorym miejscu zszywasz stanik ? Ja cos z,e chyba zrobilam bo zszylam przy zapieciach i mam wrazenie,ze miski wciagaja cycki pod pachy
No o tym tez zapomnialam...Celinka ja Ci to zrobie w miare fachowo, mam sprzet i zajmie to chwilke
Amorcio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-29, 18:22   #11346
Saba08
Zadomowienie

Cytat:
Wiesz, ja planowałam zszyć po obu stronach przy miskach hmmm ale nie wiem teraz, czy tak będzie dobrze...
Stary 2013-01-29, 18:25   #11347
celina777
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Amorcio Pokaż wiadomość
No o tym tez zapomnialam...Celinka ja Ci to zrobie w miare fachowo, mam sprzet i zajmie to chwilke
Kocham Cie w takim razie

---------- Dopisano o 18:25 ---------- Poprzedni post napisano o 18:24 ----------

Cytat:
Wiesz, ja planowałam zszyć po obu stronach przy miskach hmmm ale nie wiem teraz, czy tak będzie dobrze...
Podpytaj moze Amorcio jak zszyc bo ja sie narobilam i dupa z tego bo zle lezy
Stary 2013-01-29, 18:28   #11348
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Kocham Cie w takim razie

---------- Dopisano o 18:25 ---------- Poprzedni post napisano o 18:24 ----------

Podpytaj moze Amorcio jak zszyc bo ja sie narobilam i dupa z tego bo zle lezy
Celinka to napisz kiedy masz czas i zapraszam
Stary 2013-01-29, 18:29   #11349
Saba08
Zadomowienie

amorcio tez Cię będę kochała jak mi napiszesz jak zszyć
Stary 2013-01-29, 18:30   #11350
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
Klaudek- kurczę , w Egipcie gorąco się robi Tak sobie tu żartujemy ale na prawdę sprawdź jeszcze jutro czy turyści są tam w pełni bezpieczni Sytuacja się rozwija z dnia na dzień Zadzwoń może do ambasady czy zalecają wyjazdy.

kasikkk - jak olejowanie włosków idzie- sprawdza się u Ciebie? A jaki Ty masz tak w ogóle kolorek włosków?
hm olejowanie to za duzo powiedziane bo robie to raz na jaki czas o na przyklad teraz siedze z oliwa z oliwektestowalaym ryzowy to jest oklniany tloczony na zimno tez,rafinowany nie oj nie smierdziiii ryba bo duzo w nichkwasów omega))wiec ze tak powiem cizeko mi ocenic ich skutecznosc-na razie testuje pod wzgledem zmywalnosci hehe wszystkie ok i zapachu-jeden odpadl a wlosy mam blond teraz taki troszke ciemniejszy nie uzywam rozjasniacza ale wlosy mam takie suche stad pomysl na te oleje hm a jak myslicie jak naloze maske,odzywke na suche wlosy na dluzszy czas zalozmy 2 godziny to nie zaszkodzi??pytanie czy pomoze heheh

amorcio a Ty jakie oleje stosujesz??

mysle na wdrozeniu jakiegos z tych olejow na cialo mya moze Ty cos polecisz??tez mam sucha skore przez to zimno i jakies podraznienia ,wypryski brrrr moze sudocrem do ciala bedzie git??tylko wiadomo nie nawilzy
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-29, 18:31   #11351
Saba08
Zadomowienie

A myu skarbnico wiedzy, po jakim czasie od op można już tak ostrzej... no wiesz...

Kasia ale jak wysmarujesz ciało sudocremem, to chyba fajnie nie będzie... tż się wyprowadzi od Ciebie

Edytowane przez Saba08
Czas edycji: 2013-01-29 o 18:32
Saba08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-29, 18:33   #11352
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
amorcio tez Cię będę kochała jak mi napiszesz jak zszyć
Wiesz co ja Ci to powiem jak zrobie Celince, dopasujemy na niej tak, zeby bylo wygodnie i dobrze. Mysle, ze to trzeba indywidualnie dopasowac zaleznie od modelu stanika
Stary 2013-01-29, 18:35   #11353
celina777
Rozeznanie

Kasik maske na dluzszy czas jak najbardziej ale raczej na umyte wilgotne wloski ,chyba ze masz jakas specjalna ktora sie naklada na suche bo takowe tez bywaja.
Stary 2013-01-29, 18:35   #11354
Saba08
Zadomowienie

Hmmm to pokombinuję jakoś sama, najwyżej będę potem wypruwać
Stary 2013-01-29, 18:36   #11355
celina777
Rozeznanie

Cytat:
Saba pokabinuj przodem mysle
Stary 2013-01-29, 19:00   #11356
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Sabciu popros kogos o pomoc albo sama upinaj szpilkami tak aby sie nie pokluc, metoda prob i bledow az bedzie Ci wygodnie. Napisac jest ciezko, co innego gdy sie widzi, mysle, ze trzeba pod pachami zszyc ale upewnie sie, gdy zobacze jak lezy. Dzis Celinka "okazała"mi sie w slicznym sportowcu

Staniorkow jeszcze nie zszywalam ale mysle, ze nie bedzie to trudniejsze niz klasyczne szycie garnituru taka metoda powojenna bo tak mnie uczono

Edytowane przez Amorcio
Czas edycji: 2013-01-29 o 19:05
Stary 2013-01-29, 19:08   #11357
Saba08
Zadomowienie

Będę próbowała, dziękuję
Stary 2013-01-29, 19:30   #11358
margo50100
Raczkowanie

Cytat:
Ania ja mialam op w listopadzie i jeszcze jestem ograniczona,mysle ze po pol roku bedzie lepiej.
Hej Dziewczyny, co u Was? ja staram sie nadrobić forumowe zaległosci

Celina777, jesteś w 3 miesiącu po op. mówisz że do pół roku jest taka "ograniczoność" hmmm kurcze, tzn nie za bardzo w ogóle sobie potrafię to wyobrazić... na czym ta ograniczoność polega?

Mya
ja się zwracam do Ciebie z takim samym zapytaniem co Saba08:
Cytat:
A myu skarbnico wiedzy, po jakim czasie od op można już tak ostrzej... no wiesz...
Stary 2013-01-29, 19:56   #11359
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Myu kochana zerknij na moje i aniki rozmowy nt gwarancji mentorów bo nie wiemy o co chodzi[COLOR="Silver"]
Już właśnie chcę napisać słówko. Powiem tak- temat rzeka Pisałam kiedyś o tym szerzej, przy okazji mojej operacji poprawkowej.
Jedyna rade jaka się nasuwa- to włóżcie te gwarancje do szuflady i cieszcie się jak najdłużej z tego że z implantami jest wszystko dobrze. To czy gwarancję Wam uznają czy nie - niestety zależy tylko i wyłącznie od układu lekarz/przedstawiciel i Wy/lekarz. Wszystko nie sprowadza się tak na prawdę do gwarancji które dostałyście i podchwytliwych sformowań- a do lekarza który załatwia wszystko jednym podpisem.
Konia z rzędem temu kto wyjaśni- co to jest naturalne zużycie implantu i w jakim przypadku dziura była następstwem naturalnego zużycia a w jakim wadliwego implantu czy czegoś innego (czego?)? no bo jak będziecie miały wypadek - to ta dziura się zrobi z waszej winy a nie producenta. Zresztą nie o dziury tylko chodzi a i o przenikanie np. cząstek żelu przez powłoki, które też się zdarzają lub o zmianę kształtu implantu.

Powiem tak-ja miałam konflikt z doktorem więc o gwarancję występowałam sama. Przedstawiciel producenta nie miał najmniejszych powodów by się mną przejmować czy dogadać. Natomiast gdyby moje papiery poszły z TAKIEJ kliniki w interesie przedstawiciela by było załatwić tą gwarancję i dalej szczęśliwie współpracować z tą kliniką. Drugi lekarz nie pracował na produktach tego producenta- więc też nie był żadnym argumentem . Mi samej został tylko sąd i prawnik- a więc dalsze koszty na które mnie zwyczajnie nie było stać. Przypomnę, że mój implant wg dokumentacji miał dziurę!

I teraz druga sytuacja- otóż pacjentka zgłasza się po dwóch latach na wymianę implantów z powodu złego wyglądu piersi i niezadowolenia z implantów. Lekarz kwalifikuje ją do wymiany- ze względu złego wyglądu piersi. Gwarancja dotyczyła nie wady, dziury- a złego wyglądu piersi. Zwraca się do przedstawiciela który daje drugie implant właśnie z ramach gwarancji. Pacjentka pokrywa tylko koszty zabiegu. To jest autentyczny przykład- chodzi o mentory.

Tak więc dwa przykłady- wniosek jeden. Wszystko zależy nie od Was, stanu faktycznego czy gwarancji- a od lekarza i tego jak będzie chciał załatwić sprawę. Nie sądzę by były jakieś problemy z gwarancją gdyby coś się działo z implantem- zawsze dla producenta bardziej się opłaca załatwić taką sytuację pozytywnie. Klinika i lekarz jest klientem przedstawiciela/producenta -a pacjentki utrzymują kliniki. Sznureczek zależności jest bardzo prosty.

---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ----------

Cytat:
hihi a to już zależy tylko od Twoich panienek- jak im się będzie podobało a Ty nie będziesz czuć dyskomfortu to już można

---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ----------

Cytat:
Napisane przez margo50100 Pokaż wiadomość

Celina777, jesteś w 3 miesiącu po op. mówisz że do pół roku jest taka "ograniczoność" hmmm kurcze, tzn nie za bardzo w ogóle sobie potrafię to wyobrazić... na czym ta ograniczoność polega?

Mya
ja się zwracam do Ciebie z takim samym zapytaniem co Saba08:
Sama zobaczysz na ile już możesz sobie pozwolić. Ale na prawdę z pół roku trzeba pewnie poczekać. Ja do teraz czasem chce kopać bo czasem mi się wydaje że zaraz może zaboleć

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-29, 20:00   #11360
Saba08
Zadomowienie

Czyli morał z tego taki, że nie mamy w zasadzie wpływu na uznanie gwarancji

---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ----------

Margo to ograniczenie polega na tym, że:
1) masz powiedziane czego Ci nie wolno
2) czujesz napięcie mięśni, ktore powoduje dyskomfort i danej czynności nie wykonujesz
3) boisz się coś robić i tego nie robisz

chyba wyczerpałam wszystko
Stary 2013-01-29, 20:05   #11361
margo50100
Raczkowanie

Mya
dziękuję za odp.

wykorzystam ze z nami jesteś i zapytam Cię
czy wiesz moze czy jest różnica w gęstości - spoistości implantów anatomicznych. Z tego co wiem, anatomiczne są twardsze od okrągłych ale czy pośród tych anatomicznych jakiejś firmy są bardziej miękkie a innej mniej...?

---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ----------

Cytat:
Czyli morał z tego taki, że nie mamy w zasadzie wpływu na uznanie gwarancji

---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ----------

Margo to ograniczenie polega na tym, że:
1) masz powiedziane czego Ci nie wolno
2) czujesz napięcie mięśni, ktore powoduje dyskomfort i danej czynności nie wykonujesz
3) boisz się coś robić i tego nie robisz

chyba wyczerpałam wszystko
co do gwarancji, Mya'eczka ma chyba racje, wsadzić papier w szyflade i sie modlić żeby było wszytsko ok

ad 1) noż kurcze, to co masz Saba powiedziane że nie możesz?!?!? (zastanawiam się kiedy okna bede mogła umyć?np albo kiedy basen, rower, jogging etc)
ad 2) oooo a wiec to tak, no to zaczynm rozumieć...
ad3) jestem przed op a mam wrażenie ż eten strach to mnie zdominuje...trzeba bedzie potem jakos z tego strachu wyjsć....

Dzieki za odp.
Stary 2013-01-29, 20:10   #11362
korolowa
Rozeznanie

dziewczyny, potrzebuje rady, nie zarezerwowałam sobie terminu 4 marca na op, a teraz pierwszy wolny to dopiero 22 marca, a ja 27 kwietnia mam wykupione wczasy w Egipcie na tydzień, doktor mówił na pierwszej konsultacji, że na takie wczasy mogę już po miesiącu lecieć...ale jakoś mu w tej kwestii nie ufam... jak wy oceniacie? czy poleciałybyście na urlop po miesiącu od op?
Stary 2013-01-29, 20:13   #11363
Saba08
Zadomowienie

margo ja dostałam od MW karteczkę, na której jest napisane co wolno kiedy. Np jaki zakres ruchu ramion (to jest istotne ograniczenie), potem kiedy można ćwiczyć tylko dolne kończyny i potem kiedy górne. Tak samo zalecenia odnośnie biustonoszy.
A co do strachu, to on potem zaczyna mijać... Ja na początku bałam się prawie wszystkiego, teraz już spokojniej - ale dalej nie dźwigam, nie odkurzam. Chociaż moze bym mogła, ale się boję i nie chcę jak bardziej się z piersiami oswoisz, to ciało Ci powie co wolno, a co nie. U mnie blokuje psychika

korolowa moja odpowiedź: ZAPOMNIJ, ja bym nie pojechała

Edytowane przez Saba08
Czas edycji: 2013-01-29 o 20:17
Stary 2013-01-29, 20:29   #11364
korolowa
Rozeznanie

korolowa moja odpowiedź: ZAPOMNIJ, ja bym nie pojechała[/QUOTE]

no żeszzzzz, tez tak myślę właśnie, no nie, potem też mam ciągle jakieś wesela, uroczystości, urlop ...hmm, a już chciałam z biustem fajnym pójść

coś czuje, że mój pierwszy plan, czyli wakacje po urlopie są wielce prawdopodobne....:/ chyba, ze się w klinice jakiś wcześniejszy termin zwolni.

A po jakim czasie byście na taki spokojny urlop poleciały??
Stary 2013-01-29, 20:35   #11365
klaudeczka2010
Zadomowienie

cześć kochane!!!!!!!!!!

MAYU kurde nie oglądałam wiadomości do końca!!!ale wczoraj owszem...i gadałam z naszym biurem w tym temacie...ponoć ok,tylko tyle że nie ZALECAJĄ KAIRU...te zamieszki są 600-700km od hurghady i pamiętam w tamtym roku jak byliśmy tez były zamieszki i nie odczułam nic ani przez chwilę...kurde pani w biurze powiedziała że w razie czego to nie pozwolono by nam wyjechać....o matkoo..trochę mnie to przeraża!!!!!!!!!!

plus moja mała kur*a...ma zapalenie oskrzeli..pierwszy raz w życiu moje dziecko tak ma,synuś nigdy nie miał...i już dziś pan dr przepisała jej summamed,antybiotyk o przedłużonym działaniu..więc liczę że jak od dziś bierze to do piątku jej się polepszy...nie jest obłożnie chora...w ciągu dnia skacze i biega,ma apetyt,temp ma max 38st...ale brzydki kaszel...lekarz nie zakazał oczywiście wyjazdu...ale ja się martwie najbardziej lotem..bo jest w nocy...i jeszcze ja się gorzej poczułam..ale już aplikuję sobie leki!!!!!!!!kur....ale oby do czwartku..przypomnę lecimy w nocy z czwartku na piątek...musimy wyjść z domu przed 2 żeby tam być na 2 ;30łeee..nie lubie nocnych lotów

KICIU a co jest twojemu małemu??
czy te dzieciaki muszą tak chorować???????????????:m ad:
Stary 2013-01-29, 21:17   #11366
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:

Kasia ale jak wysmarujesz ciało sudocremem, to chyba fajnie nie będzie... tż się wyprowadzi od Ciebie
nie no calego ciala smarowac nie bede hehhetylko kilka miejsc

---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ----------

Cytat:
Napisane przez korolowa Pokaż wiadomość
dziewczyny, potrzebuje rady, nie zarezerwowałam sobie terminu 4 marca na op, a teraz pierwszy wolny to dopiero 22 marca, a ja 27 kwietnia mam wykupione wczasy w Egipcie na tydzień, doktor mówił na pierwszej konsultacji, że na takie wczasy mogę już po miesiącu lecieć...ale jakoś mu w tej kwestii nie ufam... jak wy oceniacie? czy poleciałybyście na urlop po miesiącu od op?
ja bym nie jechalaa jak juz bym miala jechac i opalac piersiaki to poczekalabym przynajmniej pol roku-ale to moje zdanie nie bierz go pod uwage dziewczyny jezdzily wczesniejja tam sie ciesze ze jak zaczne sie opalac to minie mi juz kilka pieknyh miesiecy ,chce zeby wszystko sie tam super zagoilomoze jestem przewrazliwiona no ale
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-29, 21:24   #11367
Saba08
Zadomowienie

Kasik witaj w klubie przewrażliwionych

a napisz mi prosz na priv jak się kończy pierwsza część Greya, bo nie mogę nigdzie znaleźć, a ja jestem z tych co lubią znać zakończenie
Stary 2013-01-29, 21:25   #11368
klaudeczka2010
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez korolowa Pokaż wiadomość
korolowa moja odpowiedź: ZAPOMNIJ, ja bym nie pojechała
no żeszzzzz, tez tak myślę właśnie, no nie, potem też mam ciągle jakieś wesela, uroczystości, urlop ...hmm, a już chciałam z biustem fajnym pójść

coś czuje, że mój pierwszy plan, czyli wakacje po urlopie są wielce prawdopodobne....:/ chyba, ze się w klinice jakiś wcześniejszy termin zwolni.

A po jakim czasie byście na taki spokojny urlop poleciały??[/QUOTE]

ja byłam nad morzem nie całe 3miesiące po operacji!!!i śmigałam w kostiumach normalnie..pan dr pozwolił,w ogóle pozwolił po 3 miesiącach bez stanika chodzić troszkę...i nic mi się nie porobiło,nic nie bolało..jedynie co to je zakrywałam przed słońcem...żeby nie przegrzać...ale tego nie wolno już nigdy!!!
Stary 2013-01-29, 21:32   #11369
Krisy
Przyczajenie

Hej Dziewczyny
A propos gwarancji i poprawek... u mnie mija właśnie 10 tygodni od OP. Wszystko byłoby OK - rozmiar mi się podoba, blizny ładnie się goją - gdyby nie to, że mój prawusek się odkształca i jest trochę przesunięty w bok pod pachę w stosunku do lewego
W spoczynku widać to mniej, gorzej przy małym napięciu. Byłam u lekarz i powiedział, że to stary fałd podpiersiowy się odznacza i że nadal jest szansa, że implant się ułoży i będzie dobrze.
Tłumaczył, że tak się czasami robi, polecił masować dół piersi i pochwalił,że lewa jest bardzo ładna.
Jeżeli się nie zmieni na plus, to nie mam się tym przejmować, bo w klinice robią korektę polegającą na wypełnianiu "uskoku" tłuszczem. Podobno po tym nie widać już starego fałdu.
Dodałam nowe foty, zerknijcie proszę i powiedzcie co o tym sądzicie. No i czy słyszałyście o tej metodzie z tłuszczem, wcześniej odessanym z mojego tyłka??
Zwariuje przez to...

Edytowane przez Krisy
Czas edycji: 2013-01-29 o 22:14
Krisy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-29, 21:33   #11370
Saba08
Zadomowienie

Klauduś a nasz dr pozwala chodzić bez stanika potem? Bo czasami fajnie by było

Krisy widać różnicę, ale ja się nie znam na tym, więc nic nie poradzę.

Edytowane przez Saba08
Czas edycji: 2013-01-29 o 21:36
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości