|
|
#3001 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XLVII
Cytat:
![]() Przeleciałam Was bardzo szybko
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#3002 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. oj uwierz, ze nie są mówiłam to ja - nadworny obżartuszek i smakosz Barowy
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-01-29 o 16:39 |
|
|
|
|
#3003 | |
|
Nindżopesz
|
Dlaczego ja w tej edycji baru poruszam same bzdetne tematy?
20 i pol kilo ![]() Sie nie smiej! Wszak na fitnesowym pisza rzeczy w stylu: jedzac ponizej zapotrzebowania/ nie jedzac kolacji/ jedzac pozno sniadanie/ jedzac owoce po 14tej/ jedzac wegle na kolacje/ nie jedzac wegli zlozonych/nie cwiczac / zle cwiczac/ etc. obnizysz swoje zapotrzebowanie kaloryczne o 10/ 20/ 40 / 100% spalisz miesnie o 5/10/ 20 kg i tym samym zwiekszysz body fat o pierdylion % po czym dostaniesz jojo i umrzesz. ![]() ---------- Dopisano o 16:43 ---------- Poprzedni post napisano o 16:41 ---------- Cytat:
Czy obie dywagujemy? Trza spytac medycznie zorientowanych. |
|
|
|
|
#3005 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3006 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i absolutnie tak, ja po prostu mówię jak ja myślę, jestem przekonana, że jest - wcale a wcale nie muszę mieć racji tak na logikę bardziej to biorę - jak to we prawdziwym świecie bywa ja sobie dywaguję, mając za przykłady jedynie realnych ludzi w trójwymiarze, z gigantycznym procentowym udziałem tłuszczu w calym człowieku a wyglądających na oko na conajmniej połowę tych cyferek- moi znajomi fotek ani rysunków nie posiadam mogiem kiedyś z ciekawości zrobić eksperyment an się ale ni mom takich sprzętów - czy na wystawach sklepowych te wagi pokażo prawdeu? są ustawione dobrze? to w ramach empirycznych mogłoby posłużyć mi jako przykład ---------- Dopisano o 16:51 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ---------- o! Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-01-29 o 16:54 |
|
|
|
|
#3007 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Ja dywaguje npdst tego co czasami dziewczyny pisza na fitnessowym wklejajac swoje zdjecia i na wygoglowanych obrazkach ale ile w tym prawdy nie mam pojecia ![]() Ogolnie wierze, ze mozna miec powiedzmy 30% i w odpowiednim ubraniu wygladac na chudego. Czekamy na Parabel
|
|
|
|
|
#3008 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Taa faceci lubią troche ciałka
|
|
#3009 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja wierzę i w to że bez odpowiedniego ubrania, mając cyce jak galony z mlekiem już się proporcje uderzająco zmieniają - wszak w takim biuście może siedzieć więcej procent - dalej posługuję się kuzynką i nei twierdziłąm ze na chudego - tylko że nie ma jednej miary, uniwersalnej dla wszystkich, że można wyglądać chudziej, mniej tósto będąc wrecz przeciwnie niekoniecznie chudo |
|
|
|
|
#3010 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() o ile nie za późno Cytat:
![]() Cytat:
Skarb, przyjmujesz jeszcze zamówienia na Lusha?
|
|||
|
|
|
#3012 |
|
BAN stały
|
spomiędzy egzaminów i znad pryszczatego ryja
|
|
|
|
#3013 |
|
Piers do przodu
|
Ciekawe jak Ju poszły negocjacje
![]() Mursz - pastafarianie rozprzestrzeniają się w tempie iście celebryckim
|
#3014 |
|
Zakorzenienie
|
Taaa, dziś poczebuję kopa mocnego więc wal
Tylko co z tego jak go nie można wkleić ![]() Najbardziej mi sie podoba jak łypie okiem ![]() Parabel i Win : lekarz dał mi tylko rehabilitację na rękę bo podnieść czasami nie mogę, żadnego rezonansu ani nic na kręgosłup nie dostałam, słusznie?
Edytowane przez SzatAnka71 Czas edycji: 2013-01-29 o 19:34 |
|
|
|
#3015 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Hm, kiedyś miałam podobną, nawet wyższa, ale doliczając godz nocne i świąteczne
![]() Cytat:
Mnie się wydaje, że w takich wątkach jak nasz nie można wkleić obcych emotek, bo wątek jest za długi- tzn przewidziany rozmiarowo na 5000 postów. Tak chyba ktoś gdzieś tłumaczył.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#3016 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:35 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ---------- własnie-dlaczego? ![]() Cytat:
nom bo jeden jest gęsciej upakowany a drugi rzadziej-ja no jestem zadka w konsystencji
|
|
|
#3017 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
wizaż się znoowu zbiesił
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3018 |
|
Piers do przodu
|
|
#3019 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Katty jak udało Ci się zacytować
mnie nie chce
|
|
|
#3020 |
|
grozi wypollizowaniem
|
mnie tez nie chceeeee
|
|
#3021 |
|
Piers do przodu
|
Sama nie wiem
zacytowałam i tyle
|
#3022 |
|
To ja :)
|
Doszłam do ściany. Dziś była ta wisienka na torcie, która mi uświadomiła, że nie mam czasu na życie. Jeszcze miesiąc i to się zmieni. Koniec tego.
|
#3023 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
rozpalimy ognisko i będziemy palić staniki i pasy do pończoch
|
|
#3024 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3025 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
i co postanowiłas?
|
|
|
#3026 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
|
|
|
|
#3027 |
|
Zakorzenienie
|
słusznie Katty prawisz Murszę - już nie będziesz Murszę - tylko Murszafem zuruck oesu wizaż żyje
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-01-29 o 22:18 |
|
|
|
#3028 |
|
Zakorzenienie
|
Kochani, dziękuję za wszystkie myśli i kciuki - udało się!
Oficjalnie ogłaszam, że w maju najpóźniej będę mieć wystawę... ...w Mon Credo! ![]() Ponieważ znają mnie tam po imieniu i oczywiście nie omieszkałam wspomnieć, że maluję w zapachach, a czasem nawet do zapachów, załoga Mon Credo otworzyła sobie moją stronę i bloga i doniosła szefostwu, że przychodzi do nich taka wariatka ![]() Zaprosiłam ich na wernisaż, ale akurat tego wieczora mieli wizytę właściciela Sisley'a. Dzień później wpadłam do nich i manager zdradził mi, jaki ma pomysł. W moim towarzystwie pojechał, obejrzał wystawę, spodobało się. To, co mówiłam o obrazach, też. Pojechaliśmy więc od razu do Mon Credo i rozplanowałam obrazy - będzie tego 10 sztuk, dużych, 100 na 70cm, każdy do innego zapachu. Dziś dopięliśmy konkrety na ostatni guzik - mam całkowicie wolną rękę w wyborze zapachów i co na obrazach będzie (co prawda do jednego zapachu widzę zapleśniałego na zielono pekińczyka z wystającymi zębami Formalności też ustalone. Przy każdym obrazie będzie stał tester, żeby ludziska wiedzieli, co mnie inspirowało. UFFF.
|
#3029 |
|
To ja :)
|
Szczegóły w Tró. Nie cytuje mi wizaż, ale trzymam za słowo z tym paleniem staników
Ochłonęłam trochę, ale taka dziś wcour**ona w pracy byłam, że musiałam ziółka łykać, żeby się uspokoić i nikomu w pysk nie przylać.Na dodatek szykują się kolejne wydatku na dentystę I tu znów potwierdzenie od dziąsłologa, że to z nerwów -zaciskanie zębów... No to trzeba się jakoś zrelaksować...
|
#3030 |
|
Zakorzenienie
|
oesu Ju - to jest wszystko tak jak być miało, czyż nie
tego Ci życzyłam tek to widziałam - o majn gott - jesteś świetna że wprowadziłaś to w życie własnymi ręcami i muskami ![]()
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:00.

spomiędzy egzaminów 

mnie nie chce
zacytowałam i tyle
rozpalimy ognisko i będziemy palić staniki i pasy do pończoch
I tu znów potwierdzenie od dziąsłologa, że to z nerwów -zaciskanie zębów... No to trzeba się jakoś zrelaksować...